google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ημερήσιες Προβλέψεις - Δίδυμοι Σήμερα 21/01/2015 - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Ημερήσιες Προβλέψεις - Δίδυμοι Σήμερα 21/01/2015

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Αγαπητέ Δίδυμε, ίσως η σημερινή μέρα να είναι λίγο κουραστική για εσένα, καθώς με την έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου, καθυστερήσεις σε ορισμένα θέματα επανέρχονται στο προσκήνιο και παραμένουν δυναμικά. Ταυτόχρονα όμως ...θα είναι και σημαντική, αφού θα δεις να αποκαθίστανται σχέσεις με σημαντικά πρόσωπα, όπως του άμεσου περιβάλλοντός σου ή της οικογένειάς σου. Φρόντισε να διαλύσεις όσα προβλήματα υπήρχαν, για να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι Δίδυμος, σήμερα δείξε άφοβα τα αισθήματά σου και μην σε κρατάει πίσω η ανασφάλεια για το πώς θα αντιδράσει ο σύντροφός σου. Μόνο με την ειλικρίνεια θα πάει μπροστά η σχέση σου. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στην ζωή σου, μην αφήσεις το άγχος σου να σε κάνει απόμακρο, γιατί κάτι καλό μπορεί να βρεθεί μπροστά σου και να μην το δεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου μπορείς σήμερα να κάνεις κάποιες σκέψεις για αλλαγές, αλλά μην προχωρήσεις ακόμα σε συμφωνίες. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για νέα ξεκινήματα και κυρίως δεν είναι κατάλληλη μέρα για οικονομικά ανοίγματα. Μαζέψου όσο περισσότερο μπορείς, για να μην αγχώνεσαι αργότερα.
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις