google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/1 - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/1

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχεις πάρει μια θετική πορεία για αυτό θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό και θα έχεις κάποια καλά αποτελέσματα. Μια φιλία θα παίξει για σένα καθοριστικό ρόλο γιατί έχεις μέσα σου κάποια ιδανικά στα οποία δεν θέλεις με τίποτε να διαψευστείς.

Ερωτικά: Η προσωπική σου ασφάλεια θα μετρήσει αυτή την στιγμή πολύ πιο έντονα από άλλες φορές γιατί το Λιοντάρι μπορεί να σου τάζει αλλά εσύ θέλεις πρώτα να στο αποδείξει με πράξεις και όχι μόνο λόγια. Με την στάση που θα κρατήσεις θα βελτιώσεις πρώτα την φιλική σου σχέση με τον Υδροχόο και μετά θα συζητήσεις για σχέση μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Η υπόσχεση ενός Ιχθύ μπορεί να μην μετρήσει γιατί στην πράξη θα γίνουν άλλα πράγματα που μπορεί τελικά να σε κρεμάσουν χωρίς να το καταλάβεις. Για αυτό να προτιμήσεις να κάνεις συμφωνίες που θα σε διασφαλίζουν από πριν.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχεις μεγάλη ένταση γιατί βρίσκεσαι μέσα σε πολύ κόσμο και όλο αυτό σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο σου γιατί το να φερθείς ανάλογα ίσως να σε καταπιέζει. Πιθανόν να μην είναι και πολύ εύκολο να διαχειριστείς την επιστροφή ενός φίλου γιατί μπορεί να μην υπάρχει πια η επικοινωνία που είχατε αλλά αφού αν σου τηλεφωνήσει να είσαι όσο μπορείς διαλλακτικός/η.
Ερωτικά: Προσπαθείς να ανοίξεις τα χαρτιά σου είναι όμως πολύ δύσκολο γιατί δεν γίνεται με τον τρόπο που θέλεις εσύ αλλά εσύ από ανάγκη, αν και τελικά θα βιώσεις κάτι πολύ δυνατό που ούτε το περίμενες. Με το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο θα ανταλλάξεις μηνύματα αλλά θα υπάρχει και η δυσκολία στην επικοινωνία γιατί λειτουργείτε και οι δυο με όρια και κανόνες.
Οικονομικά & Καριέρα: Για να γίνει κάτι πολύ δυναμικό θα χρειαστεί να μην έχεις αμφιβολίες ή άρνηση για την συμμετοχή σου σε μια ομάδα επειδή δε συμφωνείς σε ορισμένα σημεία.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Προσπαθείς να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και επειδή έχεις τα φόντα πιστεύεις ότι θα τα καταφέρεις. Η αδυναμία σου είναι ότι επηρεάζεσαι από τους άλλους και κυρίως από το πολύ κοντινό σου περιβάλλον και θα πρέπει εκεί να πατήσεις πόδι.
Ερωτικά: Ενώ θέλεις να είσαι μαζί με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει τελικά ίσως να μην μπορείς ή να αρνείσαι να συμφωνήσεις σε ένα μοντέλο ζωής γιατί νιώθεις ότι θα σε κουράσει, οπότε χάνεις μια καλή ευκαιρία. Εξέτασέ το και από άλλες πλευρές γιατί πιθανόν να παρασύρεσαι από λάθος συμπεράσματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η ξαφνική εύνοια σε θέματα που κυνηγούσες πολύ καιρό θα σε αναβαθμίσει αρκετά γιατί βλέπεις ότι μπορείς να σταθείς στα πόδια σου. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες να προσέξεις γιατί σε κάποια ζητήματα μπορεί να σε παρασύρουν και να βγεις τελείως από τον δρόμο σου.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Από το μεσημέρι και μετά θα αλλάξεις κάπως τους ρυθμούς σου και θα νιώσεις ότι κάτι καλό μπορεί να γίνει αυτή την στιγμή σχετικό με τα προβλήματα που σε απασχολούν. Οι καλές ειδήσεις για ένα δικό σου πρόσωπο θα σου δώσουν χαρά.
Ερωτικά: Ο τρόπος που θα λειτουργήσεις θα σου δημιουργήσει μια συναισθηματική ευαισθησία αλλά χωρίς να σημαίνει ότι είναι έξω από την ψυχοσύνθεσή σου. Από την άλλη, υπάρχουν κάποια κενά από την συμπεριφορά ενός Υδροχόου που όμως θα καλυφθούν σιγά-σιγά γιατί παρουσιάζει άλλη συμπεριφορά. Αν σε ενδιαφέρει ένας Ιχθύς από το παρελθόν είναι δύσκολο να τα βρείτε αν πρώτα δεν λύσετε τις διαφορές ή τον θυμό που έχετε.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπαίνεις στον αγώνα για να κερδίσεις με ένα τρόπο πιο εύκολο και περισσότερο άνετο. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα έχεις μια εύνοια από το εξωτερικό ή από ναυτιλιακές ή ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και τρίτο δεκαήμερο μπορεί να συζητήσεις και για κληρονομικά θέματα ή θέματα ασφάλειας τα οποία όμως για να περιέλθουν σε εσένα χρειάζεται να κάνεις ιδιαίτερες κινήσεις και υποχωρήσεις.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Το πώς θα λειτουργήσεις είναι καθαρά θέμα παιδείας και αν έχεις αυτοσεβασμό, θα σεβαστείς και τους άλλους που είναι πολύ κοντά σου. Η αγωνία σου για να προστατέψεις τους γύρω σου θα είναι αρκετά έντονη αλλά θα τα καταφέρεις. Οι φίλοι πάντως θα είναι πολύ κοντά σου.
Ερωτικά: Μπορεί να έχεις διάθεση για συντροφικότητα αλλά δεν υπάρχει εκείνη η έντονη φλόγα που θα μπορείς να τη μεταλαμπαδεύσεις στο άλλο πρόσωπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να ζεις σε μια φάση ψευδαισθήσεων σε σχέση με τα άτομα που συνεργάζεσαι και παραμυθιάζεσαι ότι έχουν μεγάλη ισχύ ή διασυνδέσεις που θα σου λύσουν όλα τα οικονομικά σου θέματα. Χρειάζεται να είσαι πιο προσγειωμένος/η.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Αντιδράς κάπως περίεργα γιατί δεν θέλεις με τίποτε να μπεις σε καλούπι που σε καθορίζει και πάνω από όλα έχεις ανάγκη να κάνεις μια πρωτοτυπία η οποία θα σε ξεχωρίσει από τα κοινότυπα που κάνουν οι άλλοι.
Ερωτικά: Το βλέπεις ότι για να βαδίσει η σχέση σου πρέπει να υπάρχει μια πιο φιλική συμπεριφορά γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν καταλαμβάνεσαι από μίζερα ή ζηλιάρικα συναισθήματα. Με το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο θα συζητήσετε πιο εύκολα το σχέδιο συμβίωσής σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Επαναστατείς απέναντι στην καθημερινότητα και προσπαθείς να κάνεις ένα διαφορετικό πρόγραμμα για να μην βαρεθείς. Κάποιες πρωτότυπες συνεργασίες θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις χρήματα.





ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Η πιθανότητα να κερδίσεις κάτι πολύ σημαντικό είναι πολύ μεγάλη γιατί πλέον έχεις την δύναμη να αφήνεσαι να χαλαρώσεις και να μην φοβάσαι που έστω και για λίγο θα έχεις μια εφηβική συμπεριφορά.
Ερωτικά: Η προσωπική σου ζωή είναι πολύ έντονη γιατί βρίσκεσαι με πολλά άτομα που νιώθεις ότι ταιριάζουν τα χνώτα σας και αυτό ίσως να βοηθήσει στο να κάνεις και μια νέα γνωριμία. Αν και μπορεί να έχεις κολλήσει σε ένα Παρθένο ή σε ένα Ιχθύ και το τοπίο να μην είναι ξεκάθαρο, εσύ θα πιέσεις με τον τρόπο σου να δεις τι συμβαίνει τελικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Σου παρουσιάζονται ευκαιρίες να ρισκάρεις για αυτό να μην φοβάσαι να επενδύσεις και να δουλέψεις με μια συγκεκριμένη ομάδα. Αν σε ενδιαφέρει η πολιτική θα χρειαστείς δίπλα σου άτομα.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Οι προσπάθειές σου να καταλάβεις τις ανάγκες των φίλων σου ή κάποιων ατόμων που είναι πολύ ελεύθεροι ή διαφορετικοί από εσένα πρέπει να αυξηθούν. Πιθανόν να χρειάζεσαι περισσότερη άσκηση γιατί το σώμα σου ζητάει μια αλλαγή και κυρίως ενέργεια για να κινηθείς πιο δυνατά.
Ερωτικά: Η σκέψη σου είναι πολύ έντονη για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Ένας Υδροχόος που είναι πολύ κοντά σου, θα κάνει αισθητή την παρουσία του. Χρειάζεται να εμπιστευτείς και να μην είσαι μόνιμα στην κόντρα. Γίνε απαραίτητος/η σε κάποιο άτομο για να πετύχεις την σχέση που ονειρεύεσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Η αντίθεση σε ιδεολογικό υπόβαθρο μπορεί να σε απομακρύνει από κάποια άτομα, όμως αν κοιτάξεις καλά θα δεις ότι μόνο έτσι θα μάθεις περισσότερα και θα οδηγηθείς στη λύση ενός πολύ σοβαρού σου προβλήματος.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Δραστηριοποιείσαι έντονα γιατί θέλεις οπωσδήποτε ή να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο ή να βιώσεις μια εμπειρία η οποία θα σε βάλει σε έρευνα και θα σε οδηγήσει σε λύσεις που ώστε να βγεις από μια προσωπική κρίση.
Ερωτικά: Δεν είναι τόσο δύσκολο να βρεις την ποιότητα που αναζητάς σε ένα πρόσωπο. Θα βελτιώσεις τα λόγια σου αλλά και την επικοινωνία που θα έχεις, οπότε πιθανόν να έρθεις κοντά με τον σωστό τρόπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Μέσα από το κλείσιμο κάποιας συμφωνίας ή μιας πρότασης που θα είναι πολύ κοντά στα δικά σου μέτρα, θα κερδίσεις κάτι παραπάνω που θα σε ανακουφίσει αρκετά.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Προσπαθείς να αποδεχτείς ένα κομμάτι της ζωή σου που μέχρι τώρα το θεωρούσες πολύ μακρινό ή ανέφικτο. Βέβαια είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις το καλό από το κακό αυτή την στιγμή γιατί νιώθεις την ανάγκη να βοηθήσεις όλους όσοι έχουν ανάγκη και κρέμονται από την τύχη. Εκεί ίσως μπλεχτείς γιατί δεν μπορείς να κάνεις διάκριση αν το άτομο που σου ζητάει βοήθεια την έχει όντως ανάγκη ή το παίζει θύμα.
Ερωτικά: Με τον Υδροχόο οργανώνετε κάτι από κοινού, πιθανόν και επαγγελματικό. Ίσως προπορεύεται η δουλειά σας και μετά να έρχεται η επαφή μεταξύ σας και αυτό μάλλον το φοβάσαι και δεν μπορείς να πάρεις θέση ή να κρατήσεις τις ισορροπίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Όλο σου το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στο πως θα βγάλεις χρήματα το αντικείμενο όμως με το οποίο ασχολείσαι μπορεί να μην σου πηγαίνει και τόσο πολύ. Πρέπει να κάνεις κάποιες γενναίες υποχωρήσεις τις οποίες αν τις αντιληφτείς έγκαιρα, θα πετύχεις σε ό, τι και να επιχειρήσεις.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Εντυπωσιάζεσαι από την δύναμη και την ενέργεια που νιώθεις. Υπάρχει μια κινητήρια δύναμη να εκφράζεις όσο μπορείς πιο ανοιχτά τις προσωπικές σου απόψεις. Ο λόγος που πρέπει να στρέψεις τον στόχο σου προς μια κατεύθυνση είναι ότι αν διασπαστείς σε πολλούς τομείς θα χάσεις σημαντικές ευκαιρίες για ανάπτυξη.
Ερωτικά: Βάζεις κάποιους μηχανισμούς μπροστά οι οποίοι νιώθεις ότι σε προστατεύουν και δεν σε αφήνουν μετέωρο/η γιατί θέλεις να προστατέψεις τα προσωπικά σου συμφέροντα πιο πολύ από άλλες φορές.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεσμεύεσαι με μια πολιτική πολύ προσωπική η οποία σε εκφράζει. Η ελευθερία επιλογών που αναζητάς και στις συνεργασίες σου πιθανόν να είναι το κίνητρο σε μια νέα δραστηριότητα που θέλεις να βάλεις μπρος αυτή την περίοδο.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Είσαι κλεισμένος/η σε κάποιες προσωπικές καταστάσεις και αυτό δεν σου δίνει την εύνοια που περιμένεις από τον Άρη ο οποίος είναι στο ζώδιο σου. Αν δεν έχεις την διάθεση να προχωρήσεις μάλλον θα παραμείνεις στα ίδια και θα προσπαθήσεις να κρατήσεις τουλάχιστον αυτά που έχεις.
Ερωτικά: Η διάθεσή σου δεν σε βοηθά να δείξεις τι ακριβώς θέλεις και μάλλον κρύβεσαι και δεν ανοίγεις τα χαρτιά σου γιατί πιθανόν να έχεις ένα στόχο που φοβάσαι να χάσεις. Το Λιοντάρι και ο Υδροχόος σε βάζουν στην διαδικασία να ψάξεις περισσότερο το μέσα σου αλλά και τα αποτελέσματα των επιλογών σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν θέλεις με τίποτε να καταλάβει κάποιος τι ακριβώς επιζητάς για αυτό δείχνεις ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που πραγματικά είσαι. Ο λόγος είναι ότι θέλεις να τελειώσεις μια δουλειά που εξαρτάται από κάποια άλλα άτομα με τα οποία δεν τα πηγαίνεις πολύ καλά αλλά προς το παρόν δεν μιλάς για να μην την χαλάσεις.


 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις