google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Νέα Σελήνη Φεβρουαρίου στον Υδροχόο - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Νέα Σελήνη Φεβρουαρίου στον Υδροχόο - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Η Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται στις 19/2 στις 1:48 μετά τα μεσάνυχτα, στις 29 και 59΄του Υδροχόου.
Η αρνητική συμμετοχή του Κρόνου, η κοντινή παραπλανητική επιρροή του Ποσειδώνα και η σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη στους Ιχθύες, είναι τα πλανητικά στοιχεία που την χαρακτηρίζουν.
Επηρεάζει περισσότερο Υδροχόους, Λέοντες, Σκορπιούς και Ταύρους των τελευταίων ημερών καθώς και Ιχθύες και Παρθένους των πρώτων ημερών.
Γενικότερα είναι μια Νέα Σελήνη που κρύβει περισσότερα από όσα αφήνει να φανούν, λόγω και του ότι ο Άρης είναι ένα βήμα πριν την είσοδό του στο αγαπημένο του περιβάλλον του Κριού.
Τα καινούργια ξεκινήματα γίνονται υπό την πίεση της απογοήτευσης για τα υπάρχοντα, γι αυτόν τον λόγο πρέπει να διαχωρίσουμε τον συναισθηματισμό από την αναγκαιότητα.
Ας δούμε πως θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Αυτό που κατανοείς απόλυτα είναι πως αν δεν έχεις ψυχικά αποθέματα, δεν μπορείς να ξεκινήσεις κάτι ουσιαστικό. Το κοινωνικό σου περιβάλλον είναι αυτό που σε κάνει άλλες φορές να πλήττεις και άλλες να αισθάνεσαι απογειωμένος/η. Το ξεκαθάρισμα σε ό, τι αφορά φίλους και συνοδοιπόρους είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά μέσα σου και να δεις τι είναι αυτό που λειτουργεί υπόγεια και παρασκηνιακά και δεν αφήνει την ατομική σου δράση να εξαπολυθεί αυθόρμητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα επαγγελματικό ξεκίνημα θα ήταν πολύ ευνοϊκό καθώς και οποιαδήποτε κίνηση γύρω από τον αυτόν τον τομέα. Πάρε τις ευθύνες που σου αναλογούν και εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις σου, ώστε να μην έχει κανείς λόγο να σου χρεώσει τα ακαταλόγιστα. Επιπλέον, η ρομαντική διάθεση που σε κατακλύζει μπορεί να αποβεί ευεργετική ως προς τις δημιουργικές σου τάσεις σε μια ομάδα που πιθανά συμμετέχεις. Εκμεταλλεύσου κάθε νέα γνωριμία από τον κοινωνικό σου κύκλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ζήτημα για σένα είναι να ξεφύγεις από τη στασιμότητα και να πάψεις να ξεγελάς τον εαυτό σου με πρόσκαιρες αποδράσεις. Αφού το λέει το μέσα σου πρέπει να κινηθείς προς ένα στόχο που είναι καινούργιος, όπως μια νέα σπουδή, ένα ταξίδι ή μια απόπειρα πνευματικής ανέλιξης. Παράλληλα σου δίνεται η ευκαιρία να ελιχθείς σε ένα επαγγελματικό θέμα και να προβάλλεις τις απόψεις σου τώρα που οι υποχρεώσεις σου έχουν αυξηθεί. Οι συνθήκες είναι απαιτητικές και χρειάζεται να δράσεις για δική σου ικανοποίηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για άλλη μια φορά καλείσαι να φανείς ειλικρινής με τον εαυτό σου και να μην του κρύβεις τα πραγματικά σου συναισθήματα και τις επιθυμίες σου. Ξεκίνα λοιπόν να κάνεις αυτό που θέλεις χωρίς να μετράς γνώμες και αντιδράσεις. Ρύθμισε όχι μόνο τις οικονομικές και φορολογικές σου εκκρεμότητες, αλλά και αυτές που έχεις με κάποιους και δεν χωράνε άλλη αναβολή. Είναι ανάγκη να προσθέσεις στη ζωή σου μια δραστηριότητα που θα σε βγάλει από τη μονοτονία, αρκεί να παραδεχτείς πως δεν νιώθεις άνετα στο δήθεν βόλεμά σου.

ΛΕΩΝ

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Αν μια σχέση ή μια συνεργασία δεν σε κάνει να πετάς, ξεκαθάρισε τη θέση σου και αν είσαι προς αναζήτηση κάτι νέου, ήρθε η ώρα να το κυνηγήσεις. Όσοι και όσα δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες σου θα πρέπει να το μάθουν, τη στιγμή που εσύ έχεις όλες τις ευκαιρίες να βρεις εθελοντές και αυλικούς. Εστιάσου σε αυτό που σου λέει η καρδιά σου και παράλληλα κινητοποιήσου προς ρύθμιση οφειλών τις οποίες πρέπει να βάζεις σε μια σειρά, όσο ο Δίας σουλατσάρει πάνω – κάτω στο ζώδιό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νέα ξεκινήματα σε θέματα δουλειάς επιφυλάσσει αυτή η Νέα Σελήνη, που αν εργάζεσαι θα έχεις ευκαιρία να υπενθυμίσεις τη χρησιμότητά σου και αν όχι, να επιδιώξεις να βρεις μια δουλειά μέσα στις προδιαγραφές σου. Από την άλλη είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις αποτοξίνωση από κακές συνήθειες διατροφικές και άλλες. Το να αισθανθείς καλά με το σώμα σου είναι άμεσα συνδεδεμένο με τα συναισθήματά σου που ορίζουν τις σχέσεις σου με τους άλλους. Αυτό σημαίνει πως πας για αυτό προσδιορισμό μέσα από αναγκαίες ανακατατάξεις.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό που θέλεις να προβάλλεις διακαώς είναι να είσαι αυθεντικός/η και γνήσιος/α απέναντι στον εαυτό σου και τους άλλους. Η πρωτοποριακή σου διάθεση αποτυπώνεται παντού και πάνω απ όλα στη δημιουργική της έκφραση. Δεν σε ενδιαφέρει η γνώμη αυτών που έχεις ήδη απορρίψει, αντίθετα συμπορεύεσαι, ερωτεύεσαι και θαυμάζεις, αυτούς που θεωρείς πως έχουν ψυχή, θάρρος και ευαισθησία. Βάζεις όρια και ταμπέλες, προκειμένου να προστατέψεις την έννοια της ομορφιάς και της συνείδησης που έχεις καλλιεργήσει μέσα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέσα από την ήρεμη και γαλήνια σκέψη σου ξεπηδούν τα συναισθήματά σου, σε μια Νέα Σελήνη που αισθάνεσαι την ανάγκη να συνδεθείς με τις ρίζες σου, να δώσεις και να πάρεις αγάπη από την οικογένεια, αλλά και να ασχοληθείς με οτιδήποτε αφορά το χώρο που ζεις. Αν έχεις στο νου να μετακομίσεις, είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσεις να ψάχνεις, αλλά η μετακόμιση παίρνει και άλλες διαστάσεις. Αυτές της αναζήτησης ουσιαστικής χαράς, ψυχαγωγίας και ερώτων, που θα αντιπροσωπεύουν τις αξίες σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η βελτίωση των σχέσεων με κοντινά, οικεία και συγγενικά σου πρόσωπα θα είναι η επιδίωξή σου, εφόσον αισθάνεσαι έτοιμος να επικοινωνήσεις, φέρνοντας τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση. Η κίνησή σου θα είναι λυτρωτική και θα σε απαλλάξει από ένα εμπόδιο για την αβίαστη ροή της καθημερινότητάς σου. Μην παραλείψεις να δώσεις σημασία και σε οικογενειακά θέματα αλλά και σε θέματα που αφορούν το χώρο που ζεις, τον οποίο οραματίζεσαι έντονα σαν ένα ησυχαστήριο, που δικαιούσαι να το απολαμβάνεις όπως εσύ θέλεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επικεντρώνεσαι σε θέματα υλικών και συναισθηματικών αξιών και προσπαθείς να ανακαλύψεις πηγές εσόδων και συναισθηματικής κάλυψης.
Θεωρείς απαραίτητο να κινηθείς προς αυτές τις κατευθύνσεις και να ξεφύγεις από τα στενά όρια της καθημερινότητας που την εκτελείς αυτόματα, χωρίς να την απολαμβάνεις. Είναι απαραίτητο να βρεις έσοδα όσο απαραίτητο είναι και να τα ξοδέψεις κάπου να που να αξίζει τον κόπο. Σε αυτή σου την προσπάθεια έχεις γερό ένστικτο, καλή κρίση και καθόλου αυταπάτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πατάς το κουμπί της εκκίνησης και ξεκινάς έναν μαραθώνιο αλλαγών, από την εξωτερική σου εμφάνιση μέχρι την εσωτερική σου στάση. Επιζητάς ανανέωση και βάζεις τις επιθυμίες σου σε πρώτο πλάνο. Είναι η ώρα να λειτουργήσει η πνευματική σου διαύγεια ενώ παράλληλα να υποδεχτείς και καλές οικονομικές συγκυρίες που θα τονώσουν το ηθικό σου. Αυτό που πρέπει να προσέχεις στη γενικότερη εύνοια που έχεις είναι να μην σπαταλήσεις άσκοπα χρήματα και συναισθήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Την ευκαιρία που σου δίνεται να πάψεις να στοιχειώνεσαι από το παρελθόν, πρέπει να την αξιοποιήσεις σε αυτή τη Νέα Σελήνη, διώχνοντας κάθε συναισθηματισμό που ουδεμία σχέση έχει με το υγιές συναίσθημα. Σταμάτα κάθε παρασκηνιακή ενέργεια ή τακτική και βάλε την ευαισθησία που σε κατακλύζει να δουλέψει αλλιώς. Απόκτησε ένα σκοπό και εστιάσου σε αυτόν, συμπαραστάσου και βοήθησε όσους έχουν ανάγκη και πάταξε οτιδήποτε προσπαθεί να σου δημιουργήσει τύψεις και ενοχές.

 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις