google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/2; - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/2;

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Μπορείς να νιώσεις τη ζωή σου πιο ηλιόλουστη και χαρούμενη, μέσα από νέα ενδιαφέροντα, την υποστήριξη ή την παρέα φίλων, δραστηριότητες που σχετίζονται με την τεχνολογία και οτιδήποτε καινούργιο, διαφορετικό ή ασυνήθιστο...

Πανσέληνος σε Λέοντα - Υδροχόο

Είναι η δική σου ζωή! Ζήσε τη όπως σου ταιριάζει! Στους παλμούς της σημερινής Πανσελήνου στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου δονείται αυτόν τον καιρό η ζωή σου, φέρνοντας στο προσκήνιο γεγονότα σε σχέση με τα παιδιά, τον έρωτα, το χώρο του θεάματος, τον ελεύθερο χρόνο, τη διασκέδασή σου και ο,τιδήποτε δημιουργικό. Μπορείς να νιώσεις τη ζωή σου πιο ηλιόλουστη και χαρούμενη, μέσα από νέα ενδιαφέροντα, την υποστήριξη ή την παρέα φίλων, δραστηριότητες που σχετίζονται με την τεχνολογία και οτιδήποτε καινούργιο, διαφορετικό ή ασυνήθιστο.

Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο σε συγκλίνον εξάγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη

Η σκέψη σου στην υπηρεσία εδραίωσης της χαράς στη ζωή σου! Η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη δείχνει την ανάγκη να λάβεις σοβαρά υπόψη την ευτυχία, τη μόρφωσή σου, θέματα σχετικά με τη δικαιοσύνη ή με μακρινά ταξίδια καθώς και με τη φιλοσοφία ζωής που έχεις. Με τον ανάδρομο Ερμή στον εκσυγχρονιστικό Υδροχόο σε όψη με τον επίμονο Κρόνο ευνοείται να κάνεις κάποιες προπαρασκευαστικές επαφές, συζητήσεις και έρευνες, ώστε όταν ο Ερμής θα γυρίσει ορθόδρομος, από τις 11/2, να καταθέσεις ιδέες ή να έχεις οριστικές επαφές που θα συμβάλλουν θετικά στην επίτευξη των σχεδίων σου.
Η θετική όψη Ερμή – Κρόνου σε επηρεάζει περισσότερο αν είσαι Υδροχόος, Ζυγός, Δίδυμος ή Κριός, Λέων του α' δεκαημέρου όπως και αν έχεις τον ωροσκόπο ή άλλα αστρολογικά σημεία μεταξύ της μηδενικής και της 6ης μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Στους ευνοημένους της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Λέων, Τοξότης, Κριός και Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος του β' και του γ' δεκαημέρου.



Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/ta-astra-simera/item/69742-ti-lene-ta-astra-simera-4-2#ixzz3QiNVkfxc
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις