google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/3 - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/3

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Βρίσκεις εύκολα τον δρόμο της εξόδου και η δίψα σου για κάτι καινούργιο και πρωτότυπο θα είναι το κίνητρό σου. Αν έχεις γεννηθεί στις 5 Απριλίου κάνεις την επανάστασή σου που ίσως είναι δύσκολη αλλά επειδή με τίποτε δεν μπορείς να πας πίσω, εξερευνάς μια νέα διάσταση της δικής σου πραγματικότητας που έχει αλήθεια και πιθανόν διάθεση για στροφή σε οτιδήποτε εκκεντρικό, μοντέρνο και πρωτοποριακό. Χωρίς να αποκλείεις ότι εκτός από τα χόμπι και τα καινούργια ερεθίσματα μπορεί να είναι συμπεριφορά τελείως αλλαγμένη.

Ερωτικά: Θα ρισκάρεις και πάνω σε αυτό το ρίσκο θα βάλεις και την ατομική σου ελευθερία που πιστεύεις ότι τη χάνεις. Την αυτονομία και την προσωπική σου έκφραση θα την κερδίσεις με την επανάσταση, σπάζοντας όλα τα στεγανά και τα ψεύτικα στην υπάρχουσα σχέση σου. Αυτό βέβαια δεν είναι και πάρα πολύ εύκολο αλλά δεν είναι καλό και να ζεις μέσα σε ένα κουκούλι που δεν θα σου φέρνει χαρά.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα ριχτείς με τα μούτρα στο παιχνίδι των εντυπώσεων αλλά και της επιτυχίας που περιμένεις μέσα από μια δουλειά η οποία μπορεί να σου έρθει ξαφνικά. Μην φοβάσαι να προχωρήσεις ακόμα και αν πρέπει να βρεθείς σε ένα καινούργιο περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Μπορεί να γίνει κάτι και να πάρεις κάποιες μυστικές πληροφορίες οι οποίες θα σε ξαφνιάσουν. Η ανατροπή μιας κατάστασης που σου δημιουργούσε σιγουριά θα σε αναστατώσει.
Ερωτικά: Η αντίληψη για την ελευθερία σου μερικές φορές είναι τελείως διαφορετική από αυτή που έχεις μέσα στον εγκέφαλό σου και ένα ξαφνικό μπαμ με τον Κριό ίσως σε λυτρώσει από μια χρόνια κατάσταση. Με τον Σκορπιό εκ των πραγμάτων υποχρεώνεσαι να αλλάξεις κατεύθυνση για να είστε τελικά μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Φροντίζεις να κάνεις εσύ αυτά που ξέρεις τα οποία όμως μπορεί να ανατραπούν από αποκαλύψεις που δεν τις περίμενες. Αλλά ακόμα κι έτσι δεν θα υποχωρήσεις και ας έχεις διάφορα εμπόδια από το ανταγωνιστικό περιβάλλον σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Βγαίνεις έξω με παρέες και άτομα που γνώρισες πρόσφατα κι ίσως αγγίξεις την υπερβολή από τα πολλά πέρα δώθε που θα κάνεις. Μπορεί να νιώσεις ότι κάτι πάει να αλλάξει και θέλεις να προλάβεις τις εξελίξεις και κάνεις βήματα που θα σε απαλλάξουν από αρκετά δύσκολες καταστάσεις. Το πιο σημαντικό είναι ότι αυτή την περίοδο ωριμάζεις και αν είσαι τις πρώτες ημέρες γεννημένος/η θα δεις ότι αλλάζεις πολύ δραστικά.
Ερωτικά: Από την μια δοκιμάζεις τα ρίσκα σου και από την άλλη αναζητάς μέσα σου ένα ώριμο άτομο να σε τραβήξει και να μπεις πλέον στον δρόμο της σοβαρότητας γιατί κάπου μέσα σου δε θέλεις να παίζεις άλλο. Ένας δυναμικός και πολύ εκκεντρικός Κριός θα σε τραβήξει και ένας μεγαλύτερος Τοξότης θα μπει στην ζωή σου πολύ ξαφνικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανακαλύπτεις κάποιες ευκαιρίες που δεν τις περίμενες και ξαφνικά θα κάνεις μια κίνηση πολύ ξεχωριστή και απρόβλεπτη οπότε θα ξεφύγεις από τις πολλές έγνοιες.

*Η προσωπική αστρολογική πρόβλεψη περιγράφει τι είναι γραμμένο στα άστρα ΜΟΝΟ για σένα*

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Είσαι σε φάση μεγάλης αναστάτωσης. Νιώθεις ότι όλα γύρω σου καταρρέουν, ακόμα και κάποιες ασφαλιστικές δικλείδες που είχες και θεωρούσες σίγουρες και εμφανίζονται καινούργια πράγματα τα οποία σου φαίνονται αρκετά δύσκολα. Αν έχεις γεννηθεί στις 6-7 Ιουλίου μπορεί να βρεθείς σε φάση αναζήτησης και να δεις ότι πρέπει να διαλύσεις κάτι παλιό για κάτι καινούργιο.
Ερωτικά: Όσο και να προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι δεν τρέχει τίποτε, θα δεις ότι η ανησυχία που υπάρχει μέσα στην σχέση σου προέρχεται από αντιφατικές καταστάσεις που δεν μπορείς να συμβιβάσεις πλέον με τίποτε. Το «γιατί» στην απορία που έχει ο Κριός, Ζυγός ή ο Αιγόκερως θα το βρεις, οπότε θα δοκιμάσεις πλέον την σχέση σου αν υπάρχει αληθινή αγάπη αλλιώς θα φύγεις και δε θα ρίξεις καμία ματιά πίσω σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα φροντίσεις να βελτιώσεις δυναμικά και δραστικά τις υπάρχουσες συνθήκες φέρνοντας κάτι καινούργιο και πολύ φρέσκο. Τώρα αν συγκρουστείς με το κατεστημένο, πρέπει να το κάνεις με πλήρη επίγνωση γιατί μπορεί να μην έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις και έχεις ανάγκη για να εξασφαλιστείς.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Αναλαμβάνεις κάποιες υποχρεώσεις κι ακόμα και σε ένα μικρό και απλό γεγονός θα δείξεις τα ηγετικά σου προσόντα. Στην φάση αυτή θα βαρέσεις γροθιά στο μαχαίρι που θα είναι τελικά πολύ ωφέλιμη και θετική για την εξέλιξή σου.
Ερωτικά: Ερωτεύεσαι ξαφνικά και με τρόπο πολύ μοιραίο και έντονο γιατί δεν φοβάσαι το ρίσκο με ένα τελείως διαφορετικό άτομο για σένα γιατί βλέπεις από άλλη οπτική πλέον τα πράγματα. Από την άλλη, ο Ιχθύς επιμένει να σου εκδηλώνει τα συναισθήματά του και καλό θα ήταν από την πλευρά σου να σταματήσεις τις ανασφάλειες και τους εγωισμούς να σε καπελώνουν και να δείξεις κι εσύ τι νιώθεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Εξασφαλίζεις κάτι πολύ καλό και με αυτό τον τρόπο σου δίνεται η ευκαιρία να βγάλεις ένα ποσό σημαντικό χωρίς να κουραστείς πολύ. Να το δεις σαν δώρο που πρέπει να ευχαριστήσεις και να ευγνωμονήσεις για αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Ανακαλύπτεις κάποιες νέες πηγές και μέσα από αυτές θα δοκιμάσεις να επεκταθείς. Αν και το φοβάσαι, βλέπεις ότι θα πρέπει να κάνεις κάτι καινούργιο για να μην βρίσκεσαι συνέχεια σε μιζέρια ή μαρασμό. Αυτό που χρειάζεται φρεσκάρισμα και μια καινούργια ενέργεια για να σε βοηθήσει να καλυτερεύσεις την διάθεση σου είναι έστω και μια μικρή αλλαγή στο σπίτι σου.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε μια πολύ ανεβασμένη διάθεση, σε σημείο μάλιστα να κάνεις και κάποιες τρέλες που δεν έχεις συνηθίσει τον εαυτό σου αλλά ίσως δεν μπορείς να ελέγξεις τα αισιόδοξα συναισθήματά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο πιστεύεις και κάνεις πράξεις τις πεποιθήσεις σου, τόσο πιο εύκολα θα αυξήσεις την δουλειά σου και τις δυνατότητες που έχεις για να προοδεύσεις και να επεκταθείς.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Μια ξαφνική ανατροπή στις πολύ στενές σου σχέσεις θα σε αιφνιδιάσει και θα σε βάλει να σκεφτείς ότι τελικά μπορεί να λειτουργήσεις και περισσότερο δυναμικά από ό, τι μέχρι τώρα. Ίσως χωρίς να το καταλάβεις, από την μεγάλη φόρα που έχεις πάρει, να φερθείς αγενώς ή ακόμα και πολύ εκρηκτικά. Αλλά, όπως θα δεις στην πορεία θα είναι για το καλό σου γιατί επιτέλους θα δείξεις το Εγώ σου.
Ερωτικά: Αισιοδοξία την ατμόσφαιρα με μια μεγάλη ελευθερία που θα σε βοηθήσει να διακρίνεις τι σε συμφέρει τελικά και τι όχι. Θα γίνει ένα πλήρες ξεκαθάρισμα μπροστά στα μάτια σου που δεν θα το περιμένεις γιατί είτε θα δικαιωθείς με ένα άτομο που θα γυρίσει ξαφνικά κοντά σου, είτε θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Μια περίεργη και αντιφατική ημέρα για την δουλειά σου. Αν ακολουθήσεις την συμβατικότητα και δεν κάνεις κάτι το διαφορετικό μάλλον θα έχεις αποτελέσματα που δεν θα σε ευχαριστήσουν. Αν όμως ακολουθήσεις χνάρια πρωτοπόρα και πιθανόν μοναχικά ή με άτομα που δεν παίζουν παιχνίδια βρώμικα και είναι καθαρά θα δεις να έρχεται το καινούργιο και το μοναδικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Αναζητάς μόνο αυθεντικά πράγματα, από άτομα μέχρι και πρωτότυπες τεχνικές και τεχνοτροπίες που θα σε κάνουν να μάθεις κάτι καινούργιο και ιδιαίτερο. Η απελευθέρωσή σου σε σκέψεις και ιδέες που σε βασανίζουν θα είναι το σήμα κατατεθέν της σημερινής ημέρας. Αν γυμνάζεσαι ή κάνεις κάτι που είναι τολμηρό να προσέχεις.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Κριό θα είναι πολύ έντονη και εκρηκτική, κυρίως αν είστε στον ίδιο εργασιακό χώρο. Για αυτό κράτα τις αποστάσεις αν δεν θέλεις να γίνετε θέαμα. Εδώ και καιρό προσπαθείς να βγάλεις άκρη με τον Δίδυμο ή τον Υδροχόο και τώρα ανοίγονται οι ερωτικές σου υποθέσεις. Μπορεί να μάθεις κάτι που ίσως να σε ξυπνήσει και σε βγάλει ξαφνικά σε μια κατάσταση που δεν περίμενες.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να σε ειδοποιήσουν πολύ ξαφνικά για μια δουλειά η οποία όμως δεν είναι ακριβώς στα μέτρα σου και θα στριμωχτείς γιατί την έχεις ανάγκη. Δες πιο σφαιρικά το θέμα σου για να μπορέσεις να διακρίνεις το κέρδος και όχι τα προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Είσαι στα κέφια σου γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι μπορείς να ξεφύγεις από καταστάσεις που σου προκαλούν είτε ανία είτε έλλειψη δημιουργικότητας. Θα δράσεις τόσο γρήγορα και ανατρεπτικά που ούτε καν είχες φανταστεί στις προηγούμενες ημέρες. Η πίστη σου θα είναι το κλειδί που θα σου ανοίξει την πόρτα σε ό, τι θέλεις.
Ερωτικά: Όσο έχεις ανάγκη να δίνεις και συγχρόνως μέσα σου υπάρχει η αξία της αγκαλιάς και της αλήθειας τόσο πιο εύκολα θα είναι τα πράγματα μέσα στην σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που θα σου αρέσει πάρα πολύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια ευκαιρία να κτυπήσεις το κακό στην ρίζα του και να ανοίξεις τα χαρτιά σου σε πρόσωπα ή ομάδες που θεωρείς ότι θα σε στηρίξουν. Αν σου έρθει κάτι καλό, μην το σαμποτάρεις γιατί μπορεί να μην πιστέψεις εύκολα στην τύχη που θα σου έρθει.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Μπορεί να σου φταίνε όλοι και όλα κι έχεις πολλά νεύρα που δεν μπορείς εύκολα να τα ελέγξεις. Για αυτό χρειάζεται να προσέξεις να μην πάρει η μπάλα και την πληρώσουν άτομα που δεν φταίνε ή δεν έχουν καμία ανάμειξη με κάποιες υποθέσεις
Ερωτικά: Ίσως δεν μπορείς πλέον να προσποιείσαι ή να κρατάς τα προσχήματα γιατί έχεις σκάσει και πρέπει να το βγάλεις αυτό από πάνω σου. Είναι κάτι που σε πνίγει και δεν σου αρέσει να ζεις ψεύτικα.
Οικονομικά & Καριέρα: Πιθανόν να σου χρειάζεται τακτ για να μην τα χαλάσεις με τους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους γιατί μπορεί να την πληρώσει άλλο άτομο από αυτό που στα αλήθεια φταίει. Χρειάζεται να αναζητήσεις πιο ξεκάθαρα πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Όσο βιάζεσαι αυτή την περίοδο θα σου βγει σε καλό γιατί δεν θα αργήσεις να δεις μια πραγματικότητα η οποία θα σε οδηγήσει είτε σε μια διδασκαλία είτε σε ψυχολογική ή τεχνική γνώση που θα σε βοηθήσει να ξεκολλήσεις από τα ίδια.
Ερωτικά: Πετάς στα σύννεφα γιατί καταλαβαίνεις ότι όλοι σου οι κόποι θα ανταμειφτούν και μάλιστα αυτές τις ημέρες. Θα είναι ένα άτομο δίπλα σου, χωρίς όρους και κανόνες. Θα κινηθείς πολύ ελεύθερα γιατί θα θέλεις να είσαι ο εαυτός σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις γεμάτος/η και θα δεις ότι μπορείς να κουμαντάρεις ακόμα και την πιο δύσκολη κατάσταση. Επειδή θα βλέπεις μακριά, θα αφουγκραστείς τις ευκαιρίες οι οποίες θα σου φανερωθούν πολύ εύκολα.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Κάνεις διορθωτικές κινήσεις αλλά με μια υπερβολή η οποία όμως θα σου δώσει την δυνατότητα να επεκταθείς και να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Αλλά να θυμάσαι ότι αν δεν κάνεις την υπέρβαση δεν θα μπορέσεις να βρεις τελικά τον προορισμό σου γιατί όλο μπερδεύεσαι και μένεις τελικά απέξω.
Ερωτικά: Η γοητεία σου περνάει σε ένα πρόσωπο που έχεις καταφέρει και το έχεις δέσει χειροπόδαρα με διάφορα τερτίπια και έντονο μαγνητισμό γιατί αυτό το διάστημα το τραβάς πολύ έντονα κοντά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Ίσως να ξεσπάσεις γιατί έχεις φτιάξει ένα πλάνο και τώρα βλέπεις ότι δεν μπορεί να γίνει ή δεν χαίρει εκτίμησης από διάφορους συνεργάτες που πιθανόν να το περίμεναν αλλιώς. Εσύ να μην απογοητευτείς γιατί θα βρεθεί και άμεση και πολύ θετική λύση.

 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις