google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ποιά ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες το Μάρτιο; - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Ποιά ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες το Μάρτιο;

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Κριός
1-31/3: Η επίδραση συνεχίζεται από τις 20 Φεβρουαρίου: Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ενεργοποιεί όπως θα σε τροφοδοτούσε μια μπαταρία μεγάλης διάρκειας ζωής. Θα νιώσεις ότι θα μπεις στην πρίζα για ένα μεγάλο διάστημα και σίγουρα θα μπεις σε τόσο μεγάλη δράση, την οποία δεν φαντάζεσαι καν. Όμως σε αυτή την φάση...
θα χρειαστεί να αποφύγεις και κάποιες υπερβολές που μπορεί να γίνουν από 8 έως 14 Μαρτίου όπου εκεί θα έχεις και τον Ουρανό να σε πιέζει να μην ανέχεσαι καταστάσεις που κατά την γνώμη σου δεν σου ταιριάζουν. Η εφευρετικότητα που θα σε διακρίνει μαζί με την τόλμη και την εξερεύνηση θα σε βάλουν σε κατακτήσεις ακόμα και τον πιο δύσκολο στόχο. Αλλά για να γίνει αυτό, θα ξεπεράσεις αρκετά από τα «πρέπει» και τα «μη» που πολλές φορές έχεις «καπελωθεί», τα οποία αναγκαστικά τα είχες φορτωθεί εδώ και τόσα χρόνια. Να ξέρεις ότι η τόλμη σου θα σε φέρει σε αντίστοιχη ελεύθερη κατάσταση και θα μπορέσεις να σπάσεις ακόμα και τα πιο δύσκολα δεσμά. Να είσαι όμως προσεκτικός/ή με τον χειρισμό μηχανημάτων ή αυτοκινήτου – και σίγουρα να προσέχεις αν κάνεις ριψοκίνδυνα σπορ.

Δίδυμοι
5/3: Πρακτικά θέματα που θα πρέπει να αποδείξεις ότι τελικά όλα αυτά που λες μπορεί να γίνουν ή να δεις ότι τελικά όταν πας να κάνεις κάτι πράξη υπάρχει μια τεράστια απόκλιση από την δική σου αλήθεια. Πιθανόν να υπάρχει εκνευρισμός και να μπλέκονται στα πόδια σου άτομα άσχετα ή με διαφορετική σκέψη και νοοτροπία.
20/3: Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα έχεις έντονα συναισθήματα και υπερευαισθησία τα οποία μπορεί να σε παρασύρουν σε πράξεις ανιδιοτέλειας, που όμως δεν θα σε οδηγήσει πουθενά. Θα προσπαθήσεις να κλείσεις τρύπες αλλά οι καταστάσεις θα σου φαίνονται ακόμα πιο δύσκολες γιατί θα υπάρχουν αρκετά εμπόδια και λάθος εκτιμήσεις. Εδώ χρειάζεται να δράσεις γρήγορα για να μην κολλήσεις σε παρερμηνείες. Να προσέξεις πολύ στις τυχόν επαγγελματικές παρεμβάσεις γιατί μπορεί το μυαλό σου να ταξιδεύει και να γίνουν λάθη από έλλειψη παρατηρητικότητας.

Παρθένος
5/3: Η Πανσέληνος κάπως θα σε αναστατώσει γιατί περίμενες να συμβούν και άλλα πράγματα, όπως να δικαιωθείς από τρίτα πρόσωπα και πιθανόν να μην γίνει έτσι ακριβώς. Ήδη θα αρχίσεις να νιώθεις την πίεση της απομόνωσης αλλά και της προσωπικής μοναχικότητας που θα σε βάλει σε μια διαφορετική τροχιά σκέψης, περισσότερο διανοητική και συγχρόνως απελευθερωτική.
20/3: Η Νέα Σελήνη μαζί με την έκλειψη που θα γίνει θα σε απογειώσει και θα σου βγάλει όλο το κρατημένο συναίσθημα στην επιφάνεια. Αυτό σίγουρα θα σου κάνει καλό γιατί θα δείξεις το άλλο σου πρόσωπο που συνήθως κρύβεις. Περισσότερο θα επηρεάσει εσένα που έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες γιατί θα κληθείς είτε να δώσεις ένα χέρι βοηθείας, είτε να κάνεις φιλανθρωπίες για να βελτιώσεις κάποια στοιχεία σου που δεν είναι και τόσο θετικά. Η συναισθηματική αφέλεια μπορεί να είναι απόρροια της αλλαγής που θέλεις να κάνεις και επειδή πιθανόν να περάσεις στην υπερβολή, θα χρεωθείς με λάθος καταστάσεις. Πιθανόν να νιώσεις ότι εύκολα ο άλλος μπορεί να σε πληγώσει, να εξιδανικεύσεις ένα συνεργάτη ή τον/την σύντροφο.

Ζυγός
8 - 14/3: Θα κάνεις ένα μεγάλο μπαμ με στόχο την ατομική σου ελευθερία και σίγουρα θα πάρει η μπάλα πολλούς γιατί ο Ουρανός στον άξονά σου θα σου ψιθυρίζει συνέχεια στο αφτί ότι πρέπει να φύγεις από εκεί που νιώθεις καταπίεση και δεν είσαι ο εαυτός σου. Πιθανόν να υπάρχει ένας χωρισμός που δεν το περίμενες ή δεν τον είχες προγραμματίσει αλλά τουλάχιστον θα ξεκολλήσεις είτε άθελα, είτε ηθελημένα από μια ιστορία. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα είσαι στην καρδιά των αλλαγών και της διαφοροποίησης της πορείας σου από άλλα στοιχεία, νέα και πιο πρωτοποριακά.

Τοξότης
5/3: Θα νιώσεις ένα είδος περιορισμού. Αυτό θα συμβεί καθώς θα δεις την πραγματικότητα, η οποία σίγουρα δεν θα είναι όπως την περίμενες, γιατί εδώ δεν μπορείς να έχεις προσήλωση σε ένα στόχο χαοτικό, χωρίς μέθοδο και οργάνωση. Πιθανόν να βρεθείς ανάμεσα σε πολύ κόσμο, τον οποίο θα πρέπει είτε να βοηθήσεις είτε με κάποιο τρόπο να υπηρετήσεις τους σκοπούς και τις κοινές αξίες που θα έχετε. Η θρησκευτική πίστη σίγουρα θα σε βοηθήσει να φτάσεις πιο γρήγορα στον στόχο σου, γιατί θα νιώσεις μέσα σου μεγαλύτερη εμπιστοσύνη.
16/3: Η Νέα Σελήνη θα σου δώσει την ώθηση που χρειάζεσαι ώστε να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα – εδώ, όμως, θα έχουν συμμετοχή και άλλα άτομα και κυρίως πρόσωπα που για σένα θα είναι σημαντικά. Με τον τρόπο σου, βέβαια, θα δείξεις ότι θέλεις οπωσδήποτε το τοπίο ξεκάθαρο και να υπάρχει μεγάλη διαφάνεια σε αυτά που λές και σε αυτά που κάνεις. Πάντως θα πάρεις μια μεγάλη φόρα και κυρίως αν ασχολείσαι με θέματα εμπορικού ενδιαφέροντος, θα έχεις πολύ γρήγορα αποτελέσματα.

Ιχθύες
5/3: Θα βάλεις τάξη και αρχή σε οποιοδήποτε κομμάτι της ζωής σου υπάρχει ένα μικρό χάος και κυρίως εκεί που δεν υπάρχουν καθόλου όρια. Θα δώσεις πάντως την ευκαιρία σε μια σχέση να γίνει πιο ρεαλιστική και κυρίως περισσότερο πρακτική και ενεργή. Σίγουρα μπορεί να νιώσεις την ένταση να σε τριγυρίζει, γιατί αλλά μάλλον συνειδητοποιείς πολλά και, βασικά, πράγματα για πως είσαι απέναντι στους άλλους, και κυρίως ποιες είναι οι προσδοκίες οι δικές σου από τα άτομα που είναι πολύ κοντά σου.
20/3: Η έκλειψη μαζί με την Νέα Σελήνη θα δώσει μια σημαντική ανανέωση σε εσένα που έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, γιατί κάπου θέλεις να βάλεις τον εαυτόν σου σε μια κατάσταση καινούργια στην οποία θα είσαι όσο μπορείς περισσότερο αυθεντικός/ή. Όμως γίνεται επίσης και ένα ολοκληρωτικό ξεκαθάρισμα το οποίο θα υποδηλώσει ότι τελειώνεις μια κατάσταση (έπειτα από εφ' όλης της ύλης εξέταση) και μπαίνεις σε μια καινούργια η οποία θα πιο ανάλαφρη και λιγότερο «της ταλαιπωρίας». Η συγκίνηση και η ευαισθησία θα είναι ένα κομμάτι που δεν το χάνεις ποτέ από μέσα σου, αλλά ίσως να είναι μεγαλύτερο από άλλες φορές σαν αίσθημα εσωτερικό.


 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις