google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ζώδια και σεξουαλικές προτιμήσεις - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Ζώδια και σεξουαλικές προτιμήσεις

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015


Είτε είστε πολλά χρόνια μαζί με τον σύντροφό σας, είτε είστε νέο ζευγάρι, ένα καινούργιο πικάντικο ερωτικό κόλπο είναι πάντα ωφέλιμο! Πόσο μάλλον όταν προσφέρει στο έτερον ήμισυ ακριβώς τη σεξουαλική ικανοποίηση που έχει ανάγκη. Πώς θα μάθετε ποια είναι αυτή; Η Βρετανίδα αστρολόγος Michele Knight περιγράφει τι ακριβώς αρέσει στο κάθε ζώδιο όταν κάνει σεξ.....


Κριός: Παραδώστε τον έλεγχο
Παρά τις εκπληκτικές αρχηγικές ικανότητες που τον χαρακτηρίζουν, ο Κριός, ενδόμυχα, θέλει τα ηνία στο κρεβάτι να παίρνει ο/η σύντροφός του. Έχει κουραστεί να είναι πάντα αυτός που θα κάνει το πρώτο βήμα σε όλα. Η σκέψη, λοιπόν, ότι στο κρεβάτι είναι αδύναμος ή πρέπει να ακολουθεί διαταγές, τον εξιτάρει –εφόσον, βέβαια, ο/η ερωτικός παρτενέρ του είναι αρκετά δυναμικός.

Ταύρος: Περιορίστε τις αισθήσεις
Καθώς πρόκειται για το αισθησιακό ζώδιο του κύκλου, δοκιμάστε σε έναν Ταύρο να κορυφώσετε τις αισθήσεις αφαιρώντας του μία από αυτές: Την όραση. Δέστε του τα μάτια και ταΐστε τον. Στη συνέχει αγγίξτε τον... Δεν θα ξέρει τι πρόκειται να ακολουθήσει και η προσμονή αυτή θα τον τρελάνει!

Δίδυμος: Μίλα μου βρώμικα
Οι Δίδυμοι έχουν τον τρόπο τους με τις λέξεις, τόσο στο να τις εκφράζουν όσο και στο να επηρεάζονται ακούγοντάς τις. Τίποτα, λοιπόν, δεν «ανάβει» τις μηχανές τους περισσότερο από τα «βρώμικα» λόγια στο σεξ. Για να το διαπιστώσετε, μάλιστα, δοκιμάστε να του πείτε τις πιο πονηρές σας σκέψεις όταν δεν είστε μαζί, μέσω μηνυμάτων ή e-mail. Θα βρεθεί κοντά σας πολύ πιο σύντομα από όσο φαντάζεστε!

Καρκίνος: Κακό παιδί!
Όσο ήρεμα και πράα δείχνουν τα Καρκινάκια τόσο... κακά παιδιά θέλουν να είναι στο κρεβάτι! Τους αρέσουν τα πρόστυχα εσώρουχα, τα παιχνίδια ρόλων και δε διστάζουν στο σεξ να εκδηλώσουν ένα εντελώς διαφορετικό προφίλ από αυτό που γνωρίζουν οι περισσότεροι.

Λέων: Δώστε σόου!Είναι γνωστό ότι στους Λέοντες αρέσει να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής. Αν είστε, λοιπόν, Λέων μη διστάσετε να κεντρίσετε το σεξουαλικό ενδιαφέρον του συντρόφου σας κάνοντάς του striptease ή χορεύοντας γι'αυτόν ερωτικά και απολαύστε τα σχόλια θαυμασμού του. Μπορείτε, μάλιστα, να του ζητήσετε να σας καταγράφει και με την κάμερα καθώς θα επιδίδεστε στο σόου σας –αυτό θα σας «ανάψει» ακόμα περισσότερο.

Παρθένος: Κάντε... χαμό!Στους Παρθένους αρέσει η τάξη, το καλά οργανωμένο σκηνικό, τα μεταξωτά πολυτελή σεντόνια και τα σενάρια ρόλων. Αν, όμως, ξεχάσουν για λίγο τον προγραμματισμό τους και σταματήσουν να προσπαθούν να τελειοποιήσουν και την παραμικρή λεπτομέρεια, είναι βέβαιο ότι θα φτάσουν στην κορύφωση πιο έντονα από όσο φαντάζονται. Τι λέτε, λοιπόν, για ένα «γρήγορο» όταν δεν το περιμένετε;

Ζυγός: Αξεσουάρ!Καθώς ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη γνωρίζει ήδη πολύ καλά την τέχνη της αποπλάνησης. Και, με το shopping να είναι μία ακόμα μεγάλη αδυναμία του, ένα κουτί με ερωτικά αξεσουάρ μπορεί να τον εξιτάρει! Περιλάβετε σε αυτό ένα ζευγάρι χειροπέδες, έναν δονητή ή ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε και... είναι βέβαιο ότι θα θέλει να τα δοκιμάσει.

Σκορπιός: Δέσε με!Αν είστε Σκορπιός ξέρετε καλά ότι το σεξ αποτελεί βασικό στοιχείο της ιδιοσυγκρασίας σας –πολλοί άνθρωποι, όμως, δεν συνειδητοποιούν ότι σας ενδιαφέρει το σεξ με βάθος. Μόλις βρείτε τον ερωτικό παρτενέρ που σας εμπνέει, τίποτε άλλο δεν έχει σημασία. Ο Σκορπιός έχει ανάγκη από φαντασία και δημιουργικότητα στο σεξ –μην του τη στερείτε!

Τοξότης: Έμφαση στα... οπίσθια!
Η απόλυτη ερωτογενής ζώνη για τον Τοξότη είναι οι γοφοί και τα οπίσθια. Αν είστε, λοιπόν, γυναίκα Τοξότης έχετε ανάγκη από έναν εραστή που προσέχει ιδιαίτερα τα σημεία αυτά στο σώμα σας –αν είστε άντρας, από την άλλη, αυτή είναι η περιοχή που σας ελκύει περισσότερο σε μία γυναίκα. Μην διστάζετε, λοιπόν, να ζητάτε από τους ερωτικούς συντρόφους να είναι λίγο πιο άτακτοι με τις περιοχές αυτές, αν θέλουν να σας χαρίσουν τη μέγιστη ευχαρίστηση!

Αιγόκερως: Πραγματοποιήστε τις φαντασιώσεις σας
Χάρη στον Κρόνο που σας κυβερνά, η εικόνα που δείχνετε προς τα έξω είναι ότι είστε ένα ιδιαίτερα τυπικό και «καθώς πρέπει» άτομο. Όπως είπαμε και για τον Καρκίνο (το απέναντί σας ζώδιο) θα σας βοηθήσει αν στο κρεβάτι γίνετε ένα άλλο άτομο. Απελευθερώστε, λοιπόν, τη φαντασία σας και πραγματοποιήστε τους «ρόλους» που έχετε πλάσει στο μυαλό σας. Οι φαντασιώσεις σας είναι αυτές που θα διατηρήσουν τη φρεσκάδα στην ερωτική σας ζωή (και τον σύντροφό σας εκστασιασμένο!)

Υδροχόος: Δοκιμάστε το!Ο Υδροχόος είναι ζώδιο του αέρα που κυβερνάται από τον Ουρανό –αυτό σημαίνει ότι, συνήθως, είναι έτοιμος για όλα –και ο πειραματισμός είναι αναμφίβολα το στοιχείο του στο σεξ! Δοκιμάστε, λοιπόν, νέες στάσεις που... αψηφούν τη βαρύτητα και αφήστε τους ενδοιασμούς -και τη λίμπιντο- να πετάξουν ελεύθερα!

Ιχθύες: Ανακαλύψτε την kinky πλευρά σας!
Είστε γνωστοί, εσείς οι Ιχθύες, ως αθεράπευτα ρομαντικοί και τρυφερούληδες, όμως αν θέλετε πραγματικά να εκπλήξετε έναν ερωτικό σύντροφο θα πρέπει να του αποκαλύψετε την kinky πλευρά σας! Και επειδή αυτή, για εσάς, συνδέεται άμεσα με τον πνευματισμό, γιατί δεν δοκιμάζετε να πειραματιστείτε με τις αρχές του tantra ή του kama sutra; Θα εκπλαγείτε από το πόσο θα το απολαύσετε!

http://www.i-diadromi.gr
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις