google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 H όμορφη Αφροδίτη στον Ταύρο και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

H όμορφη Αφροδίτη στον Ταύρο και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Η Αφροδίτη ο πλανήτης της αρμονίας και της ομορφιάς μπαίνει στον Ταύρο και από τις 17.3 έως και τις 11.4 θα υπάρχει σταθεροποίηση σε πολλούς τομείς και βελτίωση σε πολλά πρακτικά θέματα. Θα δοθεί η ευκαιρία να βρεθούν λύσεις που θα βοηθήσουν να υλοποιηθούν καταστάσεις και έτσι θα φέρουν χρήμα και καλές ισορροπημένες σχέσεις. Η τάση προς τη μαγειρική, το καλό ποτό, τη διασκέδαση αλλά και γενικά την καλή ζωή με όλα όσα περιλαμβάνει θα είναι η πρώτη επίδραση της Αφροδίτης στον Ταύρο. Θα ευνοηθεί πρώτα από όλα ο Ταύρος και μετά ακολουθεί ο Καρκίνος, Παρθένος, Σκορπιός και Αιγόκερως.

Κριός
Θα τρέχει η φαντασία σου, θέλοντας να ομορφύνεις τις συνθήκες της ζωής σου σε όλα τα επίπεδα. Το σίγουρο είναι ότι θα αναζητήσεις μορφές και σχήματα που θα είναι για σένα ανακουφιστικά, οπότε εκ των πραγμάτων θα προσπαθήσεις να μην στερήσεις στον εαυτό σου τίποτε. Το πάθος που θα δείξεις για την τέχνη και για όλα τα ωραία πράγματα θα σε βοηθήσει να κάνεις μια στροφή στην ποιότητα και στην αναζήτηση καλαισθησίας σε ό, τι κάνεις. Ένα καλό τραπέζι ωραία διακοσμημένο με μια απαλή μουσική θα γίνουν μέρος των συνηθειών σου. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν και η ερωτική σου σχέση θα έχει καλύτερη τύχη γιατί εσύ θα έχεις βάλει το χεράκι σου. Πάντως οι απαιτήσεις ενός Ταύρου ή Σκορπιού θα σε σπρώξουν να μεταμορφώσεις το πρακτικό κομμάτι της σχέσης σε μια καλύτερη διαβίωση.
Ταύρος
Είσαι ο μεγάλος ευνοούμενος/η γιατί θα εκφράσεις με τον καλύτερο τρόπο όλες τις δυνατότητες σου, τα ταλέντα σου και θα κάνεις χώρο για νέες γνωριμίες αλλά και για μια πιο ποιοτική ζωή. Κάτι που περιμένεις εδώ και καιρό, μάλλον τώρα θα γίνει πιο εύκολα και θα πάρεις στα χέρια σου χρήματα. Η εμφάνισή σου θα βελτιωθεί αρκετά οπότε θα είναι ένα σημείο αναφοράς σε εσένα γιατί θα βρεις τρόπο να δείξεις την αγάπη προς τον εαυτό σου και αυτό θα σε κάνει να νιώσεις δύναμη και ελευθερία μαζί. Η αισιοδοξία θα σε κατακλύσει και αυτό είναι μια θετική εκκίνηση για πολλά πράγματα.
Δίδυμοι
Θα παραμείνεις για λίγο σε μια μοναχική φάση χωρίς όμως να σου είναι δύσκολο ή άβολο γιατί θα πετάξεις όλα τα αρνητικά που σε ενοχλούν και αυτό ίσως να είναι ένα μεγάλο δώρο για σένα αλλά και για τους άλλους. Θα αποφορτιστείς και θα ξεπεράσεις κάποια προσωπικά σου τραύματα, κυρίως σε ερωτικό επίπεδο γιατί όλα θα αλλάξουν και θα γίνουν λυτρωτικά. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα είσαι ενεργός/η. Αντίθετα μπορεί να πειστείς ότι πρέπει να περιμένεις και να παραμείνεις περισσότερο συγχωρητικός/η γιατί αυτό είναι που θα σε κάνει να αλλάξεις και να γίνεις ρομαντικός/η και με τάση ποιότητας. Ο Ταύρος και ο Σκορπιός θα σε βάλουν σε μια αισθησιακή κατάσταση γιατί θα είσαι πιο κοντά στο όνειρο, τη διαίσθηση και τη φαντασία.

Καρκίνος
Θα αρχίσεις να βλέπεις με ελπίδα το μέλλον σου και αυτό θα σου δώσει ένα έναυσμα ώστε να το σχεδιάσεις καλύτερα. Θα βρεθείς με κόσμο που κατά την γνώμη σου θα έχει γούστο και διάθεση για να περάσετε καλά. Η συμμετοχή σου σε εκπολιτιστικούς φορείς που σχετίζονται με τέχνη ή σε ομάδες που μπορεί να σχετίζονται με την μουσική ή μια gourmet άποψη για το φαγητό και το ποτό θα σου κάνουν καλό. Οι ερωτικές σου επιδόσεις θα είναι πολύ καλές γιατί όλα θα γίνουν πιο εύκολα και περισσότερο ανάλαφρα. Η εκτίμηση που νιώθεις για ένα πρόσωπο θα εξελιχτεί σε κάτι πιο βαθύ γιατί θα υπάρξουν μεταξύ σας οι σωστές συνθήκες που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη αυτής της επαφής.
Λέων
Ό, τι και αν κάνεις, θα προσπαθήσεις να μην αφήσεις πίσω σου ίχνη βαρβαρότητας, θυμού ή άσχημων αντιδράσεων. Ο λόγος είναι ότι θα ξεκινήσει μια περίοδο που θα υπάρχουν προοπτικές για καλή ζωή και δημιουργικό περιβάλλον στο σπίτι σου και στην δουλειά σου. Η προσπάθειά σου να κερδίσεις, θα πιάσει τόπο και θα εμφανιστούν δείγματα στην δουλειά σου ότι κάτι καλό πάει να γίνει. Βέβαια το πιο σημαντικό είναι να έχεις γύρω σου καλές συνεργασίες που θα σου δώσουν μια νέα προοπτική, πιο σταθερή αλλά και συμβατή στα προσωπικά σου γούστα. Η ερωτική σου ζωή θα πάρει μια όμορφη, αισθησιακή τροπή. Επειδή μπορεί να είσαι επιρρεπής στα ακριβά ρούχα ή παπούτσια καλύτερα να διαλέξεις λίγα και καλά. Ο Ταύρος και ο Σκορπιός πάντως θα σου δείξουν το στίγμα σου.
Παρθένος
Θα έχεις μια ομαλή μετάβαση σε πολλά πράγματα και δεν θα ζοριστείς να σταθεροποιήσεις κάτι που ήδη το έχεις ξεκινήσει και σε ενδιαφέρει. Ένα άτομο που πιθανόν να βρίσκεται πολύ μακριά σου αυτήν την στιγμή θα γυρίσει μετά Βαΐων και κλάδων κι αφού σου ανοίξει την καρδιά του και σου πει πολλά, θα καταφέρει τελικά να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για σένα γιατί έτσι θα δεις και την ζωή σου με άλλα μάτια. Οι οικογενειακές σου υποθέσεις θα ρέουν πιο εύκολα και η σχέση σου με αδέλφια ή άλλους συγγενείς θα γίνει πολύ πιο κοντινή. Τα ενδιαφέροντά σου, κυρίως τα καλλιτεχνικά, θα αυξηθούν. Αν έχεις ταλέντο στην τέχνη ή την γραφή, θα δοκιμάσεις κάποιες προσπάθειες οι οποίες θα σε βγάλουν κάπου και ίσως να το κάνεις και επαγγελματικά.
Ζυγός
Θα γίνεις νωχελικός/η και πιθανόν να θεωρήσεις ότι όλα μπορεί να αλλάξουν χωρίς όμως τη δική σου παρέμβαση. Μια μοιραία γνωριμία με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό μπορεί να σου αλλάξει την σκέψη για την πραγματικότητα γιατί θα δεις μια άλλη οπτική γωνία την οποία πιθανόν να μην είχες αναγνωρίσει. Επειδή πάντως έχεις ανάγκη την σταθερότητα και τα όμορφα πράγματα θα οδηγηθείς με κάποιο τρόπο σε μια μεγαλύτερη υλιστική αντίληψη των πραγμάτων. Αλλά δεν πρέπει να πτοηθείς γιατί ίσως χρειάζεται να το γνωρίσεις και αυτό. Η προσωπική εκτίμηση για κάποια άτομα που είναι πολύ κοντά σου θα διαφοροποιηθεί τελείως γιατί θα τα δεις αλλιώς και μέσα από εκεί θα μπορέσεις να υλοποιήσεις αυτά που θέλεις.
Σκορπιός
Μπαίνεις σε μια φάση πολύ σημαντική για σένα γιατί θα γυρίσει το παιχνίδι και όλα θα είναι πολύ ευνοϊκά και θα σε κοιτάνε με άλλο μάτι. Επειδή θα θέλουν να σε βοηθήσουν πολλά άτομα, θα πρέπει να καταλάβεις ότι εσύ το εκπέμπεις και ο μαγνητισμός σου θα είναι πολύ έντονος. Η ευγένειά σου θα βοηθήσει να αναβαθμίσεις τις δημόσιες σχέσεις και γενικά την εικόνα σου. Αν συντείνουν πάντως και άλλες καταστάσεις θα αναθεωρήσεις τις απόψεις σου για την μοναχικότητα και μπορεί να πάρεις αποφάσεις να λύσεις κάποιες συναισθηματικές διαφορές σου και να ζήσεις με ένα άλλο άτομο. Με το Λιοντάρι θα υπάρχει μεγάλος αισθησιασμός. Η ευκαιρία να κερδίσεις άμεσα θα γίνει αυτόν τον καιρό και ίσως να σου ανοιχτούν κάποιες προοπτικές.
Τοξότης
Θα βρεθείς να παίζεις σε μια καθημερινότητα η οποία μπορεί να διαφέρει από όσα ήξερες γιατί θα συζητήσεις για θέματα ύλης αλλά και διαμόρφωσης μιας πραγματικότητας μέσα από νέα μοντέλα και καλούπια που μπορεί να σου φαίνονται δύσκολα ή απρόσιτα. Ο Ταύρος θα έχει μια χρησιμότητα στην ζωή σου και θα σου διδάξει πώς να κρατάς τα χρήματα στα χέρια σου γιατί μάλλον αυτό χρειάζεται επειγόντως να το μάθεις. Η σχέση σου με θέματα ομορφιάς μπορεί να γίνει πολύ έντονη αυτή την περίοδο. Επειδή θα αναζητήσεις την αρμονία μέσα στη δουλειά σου μπορεί να γεμίσεις τον χώρο σου με αρωματικά ή με όμορφα αντικείμενα για να νιώθεις και εσύ ευχάριστα. Πάντως τα μασάζ και οι κούρες ομορφιάς θα σου είναι απαραίτητες.
Αιγόκερως
Αναζητάς κάτι που θα σου φέρει μια αλλαγή στον ερωτικό σου τομέα και αυτό θα γίνει με μια μεγαλύτερη ευκολία από παλιά. Η ερωτική σου ταυτότητα θα αλλάξει και θα γίνει αναγκαστικά πιο λάγνα και περισσότερο αισθησιακή. Ο λόγος είναι ότι δεν θα φοβάσαι να δείξεις τις δυνατότητές σου με ένα τρόπο που θα σε εξασφαλίζει ακόμα και στον ερωτικό τομέα. Πάντως είναι η περίοδος που περιμένεις να σου εμφανίσει ξαφνικά ένα πρόσωπο που θα σου πηγαίνει πολύ στην προσωπικότητά σου. Η ηρεμία θα είναι κομμάτι αναπόσπαστο από την ζωή σου αυτή την περίοδο γιατί από εκεί που είχες ανασφάλεια σιγά σιγά θα υπάρξουν ευνοϊκότερες συνθήκες.
Υδροχόος
Παρουσιάζεις ορισμένες αδυναμίες οι οποίες όμως θα φανούν σαν αντιστάσεις απέναντι στο να αφήσεις κάποια πράγματα να κυλήσουν. Θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό μέσα στην οικογένεια σου και στο σπίτι σου γιατί έχεις ανάγκη να διορθώσεις όλα τα κακώς κείμενα. Ίσως να αγγίξεις την υπερβολή αλλά τουλάχιστον αυτό θα καθαρίσει όλες τις αρνητικές ενέργειες του παρελθόντος. Με τον Ταύρο που μπορεί να είχατε απομονωθεί σαν να μην υπήρχε τίποτε μεταξύ σας, τώρα θα επανέλθει η επικοινωνία ίσως γιατί υπάρχουν και επαγγελματικοί λόγοι και θα είναι όλα όπως παλιά και καλύτερα. Αν θέλεις να αλλάξεις σπίτι θα είναι μια καλή περίοδος για αυτή την αλλαγή.
Ιχθύες
Θα ξεκινήσεις από την αρχή μια νέα επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά και όχι μόνο. Δηλαδή μπορεί να εμφανιστούν και φίλοι σου οι οποίοι τώρα να έχεις μια μεγαλύτερη ευκολία να μιλήσεις μαζί τους και να βάλεις σε εφαρμογή μια διδασκαλία, γνώση ή εφαρμογή. Όσο και να θέλεις να παρασυρθείς αυτή την περίοδο θα κρατηθείς και δεν θα παραδώσεις την δύναμή σου στους τρίτους γιατί όλα θα είναι πιο εύκολα και λιγότερο πιεστικά. Η επαφή με το εξωτερικό θα γίνει άμεση και θα ανοίξουν κάποιες πόρτες από εκεί που δεν το περίμενες. Με Ταύρο, Καρκίνο, Παρθένο, Σκορπιό, Αιγόκερω και ένα άλλο Ιχθύ θα έχεις μια υπέροχη επικοινωνία.


 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις