google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Οικονομικές προβλέψεις, από 23 έως 26 Απριλίου - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Οικονομικές προβλέψεις, από 23 έως 26 Απριλίου

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Πόλεμος και ειρήνη
Μέχρι και την Παρασκευή, η δραστική επιρροή του Άρη προμηνύει σημαντικές πρωτοβουλίες αλλά και οικονομικές διεκδικήσεις ή... μάχες!
Επιπλέον φαίνεται πως σε πρώτη φάση τονίζονται και υποστηρίζονται η αποφασιστικότητα σου και η αυτόνομη δράση σου, αφού το κλίμα είναι συγκρουσιακό και οι συνεργασίες δείχνουν δύσκολες.
Εσύ δηλαδή είσαι εκείνος που τελικά με τις αποφάσεις και τις αντιδράσεις σου θα κλίνεις την πλάστιγγα προς την μια ή την άλλη πλευρά.

Κατ' αρχήν, η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη προσφέρεται για βραχυπρόθεσμα κέρδη ή σχετικά ριψοκίνδυνα εγχειρήματα κι όχι για μακροπρόθεσμες επενδύσεις. Το «μήνυμα» των δύο πλανητών είναι να βάλεις στο... σακούλι σου ότι αποκομίσεις και να αποχωρήσεις από το πεδίο της «μάχης» διαφορετικά τα όποια κέρδη σου θα εξανεμιστούν σε χρόνο dt.
Η ίδια όψη σε παροτρύνει να μην αγοράσεις οτιδήποτε εύθραυστο ή πολύ ευαίσθητο. Αντίθετα... επιτρέπονται εργαλεία, μαχαίρια κλπ.
Επιπλέον όμως, εδώ ελλοχεύει και ο κίνδυνος μιας βίαιης διεκδίκησης σε βάρος σου, που μπορεί να σου στοιχίσει την απώλεια χρημάτων ή αντικειμένων αξίας. Και για να μην αναγκαστείς να... κυνηγάς τον δράστη, φρόντισε τουλάχιστον να λάβεις τα αναγκαία προληπτικά μέτρα. Πορτοφόλια, κινητά, κοσμήματα αλλά και τσάντες είναι συνήθως οι πρώτοι στόχοι των επιτήδειων.
Η δράση του Άρη ενδυναμώνεται και επεκτείνεται σε μερικούς ακόμη ενδιαφέροντες τομείς, εξ αιτίας της «κρυφής» συνόδου του με την τροπική Έριδα.
Εδώ, όσον αφορά στις οικονομικές εκροές σου καλείσαι να διαχειριστείς είτε κάποια αναπόφευκτα έξοδα για θέματα υγείας, είτε με την κάλυψη τεχνικών-κατασκευαστικών προτεραιοτήτων. Οι κάθε είδους αυτοματοποιημένοι μηχανισμοί, τα δίκτυα παραγωγής αλλά και το διαδίκτυο είναι τα βασικά πεδία των «μαχών» σου.
Υπάρχουν βέβαια και συναλλαγές που άπτονται των εξοπλισμών αλλά κάτι τέτοιο μπορεί να σε ενδιαφέρει μόνον αν έχεις κάποια ειδική δραστηριότητα που σχετίζεται με όπλα ή στρατιωτικά είδη.
Παράλληλα ενδέχεται να προκύψουν σημαντικές εξελίξεις στα εργασιακά σου. Από τη μια πλευρά, αν έχεις ήδη κάποια εργασία «απειλείσαι» με αναταράξεις ή έκτακτες καταστάσεις, που απαιτούν την εγρήγορση σου, από την άλλη όμως αν είσαι άνεργος μπορεί να βρεις μια προσωρινή αλλά και αποδοτική εργασία.
Ωστόσο, από το Σάββατο, το κλίμα αλλάζει σταδιακά και όσο «αυτονομημένη» οφείλει να είναι η συμπεριφορά σου μέχρι τότε, άλλο τόσο συγκαταβατική και συνεργάσιμη πρέπει να γίνει μέσα στο Σ/Κ.
Το τετράγωνο του Ήλιου με την Δήμητρα προωθεί συμφωνίες και συνεργασίες, που μπορεί να σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμες ύστερα από την ένταση που προηγήθηκε.
Ή αλλιώς, μετά τον πόλεμο έρχεται η ειρήνη!

 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις