google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/4 - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/4

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Οι αντιδράσεις σου μπορεί να είναι βιαστικές και όχι μετρημένες αλλά τουλάχιστον θα δείξεις έντονο συναισθηματισμό που θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά με άτομα που αγαπάς και εκτιμάς περισσότερο. Πιθανόν οι μαγειρικές σου ικανότητες να σου φανούν χρήσιμες.
Ερωτικά: Αλλάζεις πολύ την συμπεριφορά σου και από εκεί που ήσουν ανοικτό βιβλίο και με ένα χαμόγελο στο στόμα ίσως τώρα να έχεις μεγαλύτερη ευερεθιστότητα αλλά και ευαισθησία.
Η επιθυμία για οικογένεια θα είναι πολύ έντονη και ίσως το πολύ συναίσθημα να σου αλλάξει τελείως το προφίλ.
Οικονομικά & Καριέρα: Φροντίζεις και προστατεύεις όσο μπορείς τα κεκτημένα σου. Παρόλο που βρίσκεσαι σε μια φάση που αγωνιάς για το τι μέλλει γενέσθαι, ειδικά αν έχεις να κάνεις και με άλλα άτομα, εσύ προσπαθείς να μην χάσεις την διαίσθησή σου και την ευελιξία σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Για σένα η οικογένεια είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι που σε στηρίζει και την στηρίζεις και εσύ με την σειρά σου όσο περισσότερο μπορείς. Αυτό που σου λείπει είναι η αυτονομία η οποία μερικές φορές χάνεται εξαιτίας του στυλ που σχετίζεσαι. Αν κόψεις την εξάρτηση και έχεις αγάπη μαζί με διάθεση για ελευθερία θα νιώσεις πολύ καλύτερα.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι τον Κριό αλλά μερικές φορές φοβάσαι να τον πλησιάσεις γιατί είναι απότομος/η και καθόλου φιλικός/η. Για αυτό και με βάση τη διάθεση που έχεις να προστατεύσεις τον εαυτόν σου αν δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό, μάλλον θα απομακρυνθείς. Αν πάλι είναι σοβαρό, θα συμπεριφερθείς συγκρατημένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η πολιτική που έχεις σου ταιριάζει για να νοικοκυρέψεις τις διάφορες ελλείψεις σου και να καλύψεις όλα τα έκτακτα που μπορεί να τύχουν αυτή την στιγμή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις να μαζέψεις και να προφυλάξεις οτιδήποτε σου ανήκει. Αυτό βέβαια μπορεί να γίνει κάτω από την πίεση ενός Αιγόκερω που σε βάζει μπροστά, προκειμένου να μεταχειριστείς σωστά αυτά που έχεις και από παράλογη χρήση κινδυνεύεις να χάσεις.
Ερωτικά: Από εκεί που το έπαιζες ελεύθερος/ηκαι ωραίος/α βρίσκεσαι ξαφνικά να διεκδικείς ένα άτομο που δεν είχες δείξει ενδιαφέρον μέχρι τώρα, αλλά νιώθεις ότι μπορεί να το χάσεις και αν είναι Καρκίνος, το συναίσθημα θα είναι πιο έντονο.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγκάζεσαι να σφίξεις πολύ το χέρι σου και να βαδίσεις σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σου αλλιώς θα εκτεθείς γιατί τα έξοδα θα ξεπεράσουν κατά πολύ τα έσοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Νιώθεις ότι παίρνεις ενέργεια περισσότερο από τον εαυτό σου και αυτό σε κάνει να πιστεύεις ότι τελικά θα τα καταφέρεις και δεν θα διασπάσαι από εδώ και από εκεί. Μπορεί να κάτσεις μόνος/η σου γιατί με αυτόν τον τρόπο γεμίζεις τις μπαταρίες σου.
Ερωτικά: Προσπαθείς να βγεις από τα αδιέξοδα που πιθανόν να έχεις δημιουργήσει εσύ με το μυαλό σου γιατί θέλεις όλα να γίνονται όπως κατά την γνώμη σου είναι το σωστό. Ίσως σήμερα να μην είσαι καθόλου συντροφικός/η αλλά καλό θα ήταν να μην εξαφανιστείς τελείως.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να δράσεις πολύ δυναμικά και να βγάλεις το φίδι από την τρύπα με πρωτοβουλίες και τις κατάλληλες κινήσεις που θα σου υπαγορεύσει η διαίσθησή σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Ευτυχώς έχεις τη δυνατότητα να προσφέρεις καλύτερα και πιο ποιοτικά πράγματα στον εαυτό σου αλλά και συναισθήματα που θα σε καλμάρουν. Θα προσπαθήσεις να προστατέψεις κάθε τι και θα προσέξεις αυτό που θέλεις να πεις και να δώσεις.
Ερωτικά: Δε θέλεις να θυμάσαι τι ρόλο έχει παίξει στην ζωή σου ο Καρκίνος και τον σκέφτεσαι γιατί κάτι πάνω του σε μαγνητίζει. Όλα μπορείς να τα κουμαντάρεις αν και η ανάγκη να φροντίσεις ένα πρόσωπο που το θεωρείς πολύ δικό σου ίσως να σε κάνει να δώσεις πολλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναθεωρείς μερικές μόνιμες αξίες που έχεις γιατί βλέπεις ότι αναγκαστικά πρέπει να περιορίσεις την πληθωρικότητά σου και να κάνεις και κάποια οικονομία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Η ανάληψη ευθυνών πάνω σε οικογενειακά θέματα θα σε βάλει σε πιο βαθιά νερά αλλά θα τα καταφέρεις. Πιστεύεις στην αξία της οικογένειας και πάντα πετυχαίνεις να πιάνεις τον σφυγμό και των δικών σου αναγκών και των άλλων.
Ερωτικά: Δεν θέλεις να δεσμευτείς με υποσχέσεις που μετά δε θα μπορείς να τηρήσεις. Η σχέση με Καρκίνο και Σκορπιό θα περάσει από πολλές δοκιμασίες για να δέσει αλλά όταν ενωθείς με τα δεσμά της κατανόησης και της φροντίδας θα έχεις άμεσα αποτελέσματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν θέλεις να αδικήσεις κανέναν, για αυτό μεριμνάς για όλους. Η σκέψη σου πάντως είναι κοντά σε φίλους απ' όπου μπορεί να πάρεις και μια σημαντική βοήθεια και περισσότερο μέσα από γνωριμίες που θα σου φανούν χρήσιμες.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Όσο και να έχεις σκέψη σωστή και ανοιχτή πάντα βρίσκεται κάτι που σε καθιστά ευαίσθητο και με μεγαλύτερη αντίληψη των αναγκών των δικών σου ατόμων. Για αυτό θα προσπαθήσεις να συμπαρασταθείς σε ένα κοντινό σου πρόσωπο που ξέρεις πολύ καλά ότι χρειάζεται ένα χέρι βοηθείας από εσένα.
Ερωτικά: Είσαι ευάλωτος/η απέναντι σε έναν Καρκίνο και αυτό θα σε κάνει να συμπεριφερθείς με έναν ανάλογο τρόπο. Δεν θέλεις να πληγώσεις, ούτε και να είσαι μακριά από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αρκεί να μην σε πιέζει να κάνεις πράγματα γιατί τότε δεν είσαι ο εαυτός σου. Αν επίσης σε ενδιαφέρει ένας Αιγόκερως, πρέπει να του δείξεις, τουλάχιστον σήμερα, ότι είσαι πολύ κοντά του και σε ενδιαφέρουν περισσότερο η βοήθεια και η στήριξή του σε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζει.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσέχεις για να έχεις γιατί δεν είναι εύκολο να εξοικονομήσεις ή να βάλεις στην άκρη χρήματα, αφού όλο κάτι πρέπει να πληρώσεις είτε για το σπίτι είτε για άλλες ανάγκες αλλά επειδή θα έχεις μια σωστή διαχείριση του χρήματος, θα τα καταφέρεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Ξέρεις με ποιο τρόπο θα βολέψεις τον εαυτό σου καλύτερα. Μπορεί το σπίτι να σε ξεκουράζει και να να ασχοληθείς με μεγαλύτερο κέφι, αφού θα είναι μέσα από την καρδιά σου. Σπιτικά γλυκά και φροντίδα για παλιές αντίκες και φωτογραφίες θα σε χαλαρώσουν.
Ερωτικά: Προσέχεις για να έχεις γιατί σε εγκαταλείπει εκείνη η αίσθηση του ανικανοποίητου και κυρίως δεν θέλεις να μιζεριάζεις ή να γκρινιάζεις, κυρίως με τον Καρκίνο και τον Ιχθύ. Αν πάλι είσαι μόνος/η θα ήθελες να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα είχε στο νου του την οικογένεια γιατί θέλεις να δεσμευτείς σοβαρά.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να μαντέψεις τις μελλοντικές σου ανάγκες για να καταφέρεις να προστατέψεις τον εαυτό σου και να φροντίσεις για να έχεις και να μην σου λείψει κάτι, χωρίς όμως να κάνεις υπερβολές γιατί σκέφτεσαι «πάν μέτρον άριστον».

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Έχεις μια πολύ μαζεμένη συμπεριφορά γιατί δεν νιώθεις ότι το περιβάλλον που είσαι αυτή την στιγμή σε καλύπτει, τουλάχιστον σε ψυχικό επίπεδο και προσπαθείς να βρεις τρόπο επικοινωνίας και συγχρόνως να μην ξεφύγεις πολύ από τα επιτρεπόμενα όρια.
Ερωτικά: Έχεις αρκετές ευαισθησίες που δεν είναι όμως εύκολο να τις εκφράσεις γιατί μπορεί να φαίνονται σαν παράπονα ή σαν μια πολύ στερημένη συμπεριφορά. Εσύ έχεις συνηθίσει να τα δίνεις όλα αλλά σήμερα θα τα ξεχάσεις όλα αυτά. Αν είσαι με τον Καρκίνο για να παραμείνετε μαζί πρέπει να προσπαθήσεις να καταλάβεις βαθιά και αληθινά τον ψυχισμό του και να περνάς καθόλου στην επίθεση γιατί πληγώνεται.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο προστατεύεις τα συμφέροντά τα δικά σου και της οικογένειας σου δεν μπορείς να ξεφύγεις από κάποιες ελεγχόμενες κινήσεις που πρέπει να κάνεις και ίσως να μη σου αρέσουν ή να μην σε εμπνέουν.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Όσο και να προσπαθείς να αποφύγεις να έρθεις σε επαφή με πολλά άτομα, τελικά θα γίνει έτσι ώστε όχι μόνο θα βρεθείς αλλά και θα σε καταφέρουν να κάνεις και το δικό τους.
Ερωτικά: Η διαίσθησή σου είναι αρκετά μεγάλη και κινείσαι ερωτικά βάσει της προσωπικής σου εσωτερικής φωνής. Πιθανόν να νιώσεις ότι βρήκες τον άνθρωπο της ζωής σου γιατί μπορεί να τον γνωρίσεις ξαφνικά μέσα σε ένα πολύ κοντινό περιβάλλον.
Οικονομικά & Καριέρα: Η νοοτροπία σου συχνά σε βοηθάει να συγκεντρώνεις γύρω σου άτομα που σε εκτιμούν και σε εμπιστεύονται. Μπορεί να μην είναι πολλοί αλλά τουλάχιστον έχεις τους οπαδούς σου που σε ακολουθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Όσο και να προσπαθείς να εξαντλήσεις τα περιθώρια με την συζήτηση με άτομα από την οικογένεια σου δεν είναι εύκολο γιατί υπάρχουν απαιτήσεις και είναι δύσκολο για σένα να προσαρμοστείς ή να τις καταλάβεις αφού σου φαίνονται παράλογες. Η σχέση με το φαγητό μπορεί να είναι υπερβολική και ίσως πρέπει να αλλάξεις τον ρυθμό που τρως ή ακόμα που πίνεις γιατί αλλιώς θα έχεις ευαισθησία στο στομάχι.
Ερωτικά: Η συνειδητοποίηση ότι θέλεις να ξεπεράσεις κάποιες πληγές μέσα σου που έχεις κυρίως από τον Καρκίνο ή Σκορπιό, θα σε κάνει πολύ δυνατό/η και θα σε βάλει να κινηθείς με ένα τρόπο πολύ συναισθηματικό. Καλό θα ήταν να μειώσεις τις ενοχές σου γιατί έκανες ό, τι μπορούσες. Όσο βέβαια προσπαθείς τόσα περισσότερα και καλύτερα συναισθήματα θα εισπράξεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναμένεις από κάποια άτομα να σου απαντήσουν πως ακριβώς πρέπει να κινηθείς και ίσως τα νέα που θα πάρεις να μην είναι ευχάριστα, αλλά τουλάχιστον θα ξεκολλήσεις.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Όσο παλεύεις με ίσους όρους όλα γίνονται πιο εύκολα και κυρίως πολύ συγκεκριμένα. Το ότι θα αναπαράγεις ακόμα και κάποιες παλιές συνταγές της γιαγιάς σου ή της μητέρας σου θα είναι για σένα ένα όμορφο σημείο αναφοράς που θα σε κάνει να ζήσεις στιγμές νοσταλγίας και ρομαντισμού.
Ερωτικά: Είσαι καλά μέσα σου, οπότε το μεταφέρεις και στους γύρω σου. Επειδή θα βγεις με άτομα που έχετε ίδια γούστα και προτιμήσεις, θα περάσεις καλά. Τώρα αν μέσα σε αυτή την περιπλάνηση γνωρίσεις και κάτι καινούργιο δεν θα σε χαλάσει κιόλας. Με τον Καρκίνο ονειρεύεσαι ένα κοινό μέλλον με παιδιά και οικογένεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπαίνεις μέσα σε όλα και πιστεύεις ότι με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρεις να κερδίσεις ακόμα και το πιο δύσκολο στόχο, γιατί θα δημιουργήσεις εμπιστοσύνη στους γύρω σου. Αν ασχολείσαι με πωλήσεις ή με εμπόριο θα έχεις επιτυχία στο πλασάρισμα σου.

 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις