google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 21/5 - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 21/5

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Μαζεύεσαι γιατί θέλεις όσο μπορείς να αλλάξεις κάπως τα κακώς κείμενα κυρίως τα οικογενειακά γιατί μερικές φορές αμελείς τις αντίστοιχες υποχρεώσεις και πρέπει να τις κάνεις όλες μαζί.
Ερωτικά: Κάνεις ένα γρήγορο απολογισμό και βλέπεις ότι οι ευαισθησίες που κρύβεις μερικές φορές λόγω της φούριας που έχεις σαν άτομο, δεν καλύπτονται και ίσως πρέπει να πιέσεις για να καλυφθούν. Αυτό σίγουρα σου δημιουργεί και κάποιες ενοχές γιατί μπορεί να βλέπεις ότι φταις και εσύ.
Οικονομικά & Καριέρα:
Αναγκάζεσαι να κατεβάσεις τόνους και ρυθμούς γιατί μάλλον βλέπεις ότι χρειάζεται κάπου να μαζευτείς αντί να ανοίγεσαι και να είσαι συνέχεια στην ενεργή δράση.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Προτιμάς από εδώ και πέρα να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με την οικογένεια και με τους φίλους σου που θεωρείς πολύ δικά σου άτομα γιατί όλα είναι πολύ διαφορετικά, τουλάχιστον σήμερα, και προσπαθείς να ακολουθήσεις το μέσα σου.
Ερωτικά: Έχεις μια συστολή η οποία σου βγάζει συναισθήματα ντροπής αλλά και μιας υπερβολικής ευαισθησίας. Ίσως θέλεις να σε φροντίζουν παραπάνω και εσύ να μην μπορείς να το ζητήσεις. Αν είσαι με Αιγόκερω, θα υπάρχει μια πιεστική κατάσταση και στους δυο σας προκειμένου να σταθείτε στον κοινωνικό περίγυρο και αυτό σίγουρα δεν είναι και τόσο εύκολο.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγνωρίζεις τι μπορείς να κάνεις και μάλιστα μια παλιά πρόταση που έπεσε στο τραπέζι μπορεί τώρα να σου φανεί με μεγαλύτερα οφέλη. Βλέπεις όμως ότι τίποτε δεν είναι εύκολο και πρέπει να το προσπαθήσεις πάρα πολύ.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Η δράση σου έχει ξεκινήσει και θα συνεχιστεί με τον Ήλιο που μπαίνει σήμερα στο ζώδιο σου, αλλά ενώ έχεις πάρει φόρα, μπορεί να χρειαστεί να ξαποστάσεις για λίγο για να δεις κάτω από το πρίσμα των συναισθημάτων και να επεξεργαστείς σωστά όσα γίνονται γύρω σου γιατί με κάποιον τρόπο πρέπει να πάρεις και αποφάσεις που θα σχετίζονται με την καρδιά σου.
Ερωτικά: Υπάρχει πίεση από έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω για να καταλήξεις μαζί του μέσα από αποφάσεις που μπορεί να καθορίσουν την ζωή σου, όπως το αν κάνεις οικογένεια μαζί του. Αν δεν είσαι έτοιμος/η ακόμα, καλύτερα να το πεις. Αν σχετίζεσαι με τον Τοξότη μπορεί να υπάρχει μεταξύ σας συναισθηματική εμπλοκή και παράπονα που όμως να μην τα λέει κανένας από τους δυο.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει αναγκαιότητα για οικονομία και για αυτό θα είσαι πολύ προσεκτικός/η σε ό, τι κάνεις. Οι ιδανικές συνθήκες σίγουρα δεν υπάρχουν αλλά έχεις μέσα σου μια καλή αίσθηση ότι όλα μπορείς να τα αλλάξεις προκειμένου να φτάσεις κάπου. Μην ξεχνάς ότι το μυαλό ορίζει πρώτα και μετά έπονται τα υπόλοιπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Κάνεις συνδυασμούς που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες γιατί με τον τρόπο σου θα οριοθετήσεις πράγματα με στόχο να προστατευτείς. Η ιδανική για σένα ενασχόληση σήμερα θα είναι είτε με το σπίτι σου που πρέπει να φροντίσεις, είτε με την οικογένειά σου για να πάρεις και την ενέργεια που σου αναλογεί.
Ερωτικά: Έχεις κάπως μπει μέσα στον εαυτό σου και δεν έχεις και πολύ μεγάλη διάθεση για συντροφικότητα. Όμως θα ξεπεράσεις τα όριά σου και θα έρθεις κοντά με τον Σκορπιό ή τον Ιχθύ. Αν έχεις μπλεχτεί με ένα Αιγόκερω είναι σίγουρο ότι νιώθεις μεγάλη πίεση για να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι φιλοδοξίες σου μπορεί να σε πιέζουν να φερθείς διαφορετικά από ό,τι συνήθως και πρέπει να βρεις την ισορροπία ώστε να μη γίνουν λάθη υπερβολής από την πλευρά σου.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Συναντάς άτομα που θα μοιραστείτε κάποιες συναισθηματικές εμπειρίες οι οποίες θα σου αλλάξουν την οπτική γωνία. Ίσως να θέλεις να ζήσεις περισσότερο ποιοτικά και να τραβήξεις γραμμές διαχωριστικές.
Ερωτικά: Κρατάς τα χαρτιά σου κλειστά γιατί πιέζεσαι και δεν ξέρεις αν πρέπει να μιλήσεις για σένα. Νιώθεις ότι μπορεί κάτι να αλλάζει με τον Αιγόκερω και να υπάρχει ένα βουβό καταπιεστικό κλίμα μεταξύ σας. Ακόμα και η επικοινωνία δεν πιάνει. Χρειάζεται να κάνεις υπομονή για να βγει στην επιφάνεια το πρόβλημα.
Οικονομικά & Καριέρα: Θεωρείς ότι πρέπει να μοιραστείς με εκλεκτικά άτομα αυτό που θέλεις να κάνεις αλλά και πάλι δεν είσαι και πολύ ευχαριστημένος/η. Σίγουρα, για να καταλήξεις στο σωστό πόρισμα, χρειάζεται να κινηθείς μόνο με το ένστικτό σου και να αποκλείσεις τις φωνές από αλλού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Βρίσκεις και πάλι την πυξίδα σου και ηρεμείς μετά από ημέρες συζητήσεων, ανησυχιών και πιθανής διχογνωμίας. Τώρα ξέρεις τι θα κάνεις και θα το κάνεις με τρόπο πολύ μεθοδικό και σωστό. Επιπλέον θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις κάποιες δύσκολες στιγμές με συγγενικά σου πρόσωπα.
Ερωτικά: Σταμάτα να σκέφτεσαι και να αναλύεις και εστιάσου μόνο στα συναισθήματά σου τα οποία θα σε βγάλουν από το πρόβλημα με την μία. Η σχέση με τον Καρκίνο δεν είναι εύκολη αν δεν αλλάξετε και οι δυο. Χρειάζεστε πλέον την ουσία και τίποτε άλλο. Ο Σκορπιός επανέρχεται στην κοινή σας βάση αλλά και εδώ χρειάζεται να βρείτε μια μέση λύση.
Οικονομικά & Καριέρα: Παίρνεις μια βοήθεια είτε από δικά σου άτομα, είτε, αν ασχολείσαι με το εξωτερικό, θα ανακαλύψεις μια ευκαιρία η οποία θα σου βγει εύκολα. Για σένα αυτή την περίοδο δεν έχει σημασία μόνο το κέρδος αλλά και η φήμη σε ό,τι κάνεις.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Θέλεις την συναισθηματική εξασφάλιση και σίγουρα θα σου βγει και ένα παράπονο για τα δικά σου πρόσωπα ότι δεν σε φροντίζουν όπως θα ήθελες ή δεν σου δίνουν τόσο μεγάλη σημασία. Μπορεί να έχεις μέσα σου μια υπερβολή για όλα και για όλους κι από την μουρμούρα σου δεν θα γλυτώσει κανένας.
Ερωτικά: Νιώθεις μερικές φορές την εξάρτηση αλλά συγχρόνως επαναστατείς. Αυτό είναι ένα κομμάτι που πάντα σε διχάζει και σε βάζει να δημιουργείς εντάσεις και φασαρίες. Με τον Καρκίνο θα έρθεις κοντά αλλά μπορεί να νιώθεις εξαναγκασμό.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν μπορείς να δεις ανοικτά κάποιες υποθέσεις σου που χρειάζονται διαφορετική αντιμετώπιση γιατί κάπου και εσύ έχεις ανάγκη από βοήθεια και όταν δεν την έχεις σε ενοχλεί διπλά. Οι συνεργασίες σου αυτές τις ημέρες είναι πολύ δύσκολες γιατί δεν σε εμπνέουν και νιώθεις ότι πρέπει να τα κάνεις όλα εσύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Πιστεύεις ότι έχεις ελέγχεις τις υποθέσεις σου και θα κάνεις το καλύτερο για σένα. Η παρουσία σου είναι πληθωρική παντού γιατί θα τα μετρήσεις όλα διαφορετικά και θα κερδίσεις την εσωτερική σου ηρεμία που για σένα αυτό είναι το πιο σημαντικό, αφού έτσι νιώθεις ασφάλεια.
Ερωτικά: Η σιγουριά ότι σε αγαπάει ένα άτομο και σε θέλει πάρα πολύ είναι μεγάλη μέσα σου. Το ζητούμενο είναι εσύ τι θέλεις γιατί έχεις μια ανακατωσούρα η οποία σου δημιουργεί εσωτερική διχογνωμία, κυρίως αν δεν έχεις ξεκαθαρίσει με ένα Δίδυμο.
Οικονομικά & Καριέρα: Βαδίζεις πάνω σε χνάρια που θα σε βοηθήσουν να εξασφαλίσεις κάποιες καλύτερες πιθανότητες. Η σχέση σου με κάποιους συνεργάτες δείχνει να κρατάει γερά και αυτό σου κάνει καλό, αλλά προσοχή στις μεταφορές λόγων και μυστικών γιατί εκεί ίσως να εκτεθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Προσπαθείς να σκεφτείς πως θα διαχειριστείς κάποια δύσκολα συναισθήματα που σε κάνουν κλειστό/η. Δεν έχεις διάθεση να μοιραστείς και πιθανόν να νιώθεις και δύσκολα από μια σχέση με ένα άτομο της οικογένειάς σου. Όλα σε βαραίνουν και δεν μπορείς να τα διαχειριστείς εύκολα και κυρίως όταν πρέπει να απολογηθείς για συμπεριφορά που δεν καταλαβαίνουν οι άλλοι.
Ερωτικά: Γίνεσαι κλειστός/η και ίσως απομακρυνθείς από μια σχέση ξαφνικά επειδή δεν θα έχεις εκείνη την διαβεβαίωση ότι όλα θα είναι όπως πρώτα. Αν σχετίζεσαι με Καρκίνο θα βιώσεις κάτι πολύ δυνατό μαζί του αλλά μπορεί να νιώθεις πνίξιμο από τις έντονες απαιτήσεις του. Με τον Δίδυμο ενδεχομένως να κλειστείτε για λίγο μέσα αλλά θα σας κάνει μάλλον καλό.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλά στο κεφάλι σου και ίσως να πιέζεσαι από οικογενειακές υποχρεώσεις οι οποίες σου φαίνονται βουνό. Αν όμως η σκέψη σου βοηθήσει θα το αντιμετωπίσεις πιο εύκολα. Ο συνδυασμός της δουλειάς με την οικογένειά σου θα πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε κανένας τομέας να μην χάνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Υπάρχει το καθήκον αυτή την στιγμή στην ζωή σου που σε υποχρεώνει να ακολουθήσεις μια συγκεκριμένη οδό και όλο αυτό σε ενοχλεί γιατί νιώθει ότι δεν μπορείς να αναπνεύσεις. Κυρίως οι άλλοι δεν σε αφήνουν να κάνεις τα δικά σου γιατί συνεχώς σε χρειάζονται.
Ερωτικά: Είναι δύσκολο να ξεπεράσεις τις απαιτήσεις του/της συντρόφου σου και να πεις «δεν πειράζει» ή «θα είμαι ο εαυτός μου». Ο λόγος είναι ότι δεν μπορείς να ξεφύγεις και ίσως να το θεωρείς και υποχρέωση. Αν είσαι μέσα σε γάμο, πιέζεσαι αρκετά από τις οικογενειακές εν γένει υποχρεώσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Περνάς στην αντίπερα όχθη και προσπαθείς να βρεις μια μέση λύση με τα άτομα που συνεργάζεσαι, αλλά δεν είναι εύκολο γιατί κάτι σε τραβάει και δεν μπορείς να αρνηθείς τίποτα ακόμα κι αν δε σου αρέσει. Αυτό που σου απομένει είναι να προφυλάξεις τον εαυτό σου για να μην βρεθείς εκτεθειμένος/η.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Νιώθεις ότι δεν σε καταλαβαίνουν οι γύρω σου γιατί βλέπεις αλλιώς τα πράγματα. Κυρίως οι δικοί σου άνθρωποι σου ζητούν ίσως υπερβολικά πράγματα και γκρινιάζουν ότι δεν τους προσέχεις. Όλα αυτά σε κουράζουν αλλά δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς. Η διατροφή σου πρέπει να είναι πολύ προσεκτική γιατί μπορεί να έχεις ευαισθησία στο στομάχι.
Ερωτικά: Προσπαθείς να ανταποκριθείς στις έντονες απαιτήσεις του Καρκίνου ή του Αιγόκερω. Όσο και να μην θέλεις να ενοχληθείς, τελικά δεν θα το αποφύγεις γιατί ο όγκος των διαφωνιών θα είναι αρκετά μεγάλος.
Οικονομικά & Καριέρα: Πρέπει να δώσεις μεγαλύτερο βάρος σε κάποιες λεπτομέρειες που δείχνουν ότι μπορείς να εξασφαλίσεις πόρους ακόμα και υπό συνθήκες που δεν είναι τόσο εύκολες για σένα. Μέσα βέβαια στον χώρο που δουλεύεις μπορεί να κάνεις έξτρα αγγαρείες και να ζοριστείς από αυτό.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Επιθυμείς να είσαι μέσα σε όλα και κυρίως να φροντίζεις άτομα που τα θεωρείς πολύ δικά σου. Αυτό σίγουρα θα σε βοηθήσει στο να βελτιώσεις την σχέση σου με τα παιδιά και να είσαι όσο μπορείς δημιουργικός/η μέσα από αυτά. Η έντονη ανάγκη για οικογένεια θα σου κτυπήσει την πόρτα σε συνδυασμό βέβαια να κάνεις ένα δικό σου παιδί.
Ερωτικά: Είσαι αρκετά κλειστός/η αλλά προσπαθείς να εξασφαλίσεις το καλό επίπεδο μέσα στην σχέση. Το να ντρέπεσαι να εκφράσεις αυτά που νιώθεις δεν σε βοηθάει στο να προχωρήσεις με τον Αιγόκερω. Από την άλλη μπορεί να γνωρίσεις ένα πολύ σοβαρό άτομο που πιθανόν να είναι μεγαλύτερος/η σου ίσως και μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον.
Οικονομικά & Καριέρα: Φροντίζεις για να έχεις και θα τα καταφέρεις γιατί ξέρεις προς τα που να κατευθύνεις την ενέργειά σου κι έτσι θα ξεπεράσεις τις πολύ δύσκολες και απόλυτες συνεργασίες. Ίσως να έχεις υψηλές βλέψεις αυτό το διάστημα και να βάζεις το πήχη ψηλά.

 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις