google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

ΚΡΙΟΣ
aries
Όσο και να προσαρμόζεσαι σε κάποιες καταστάσεις δεν είναι εύκολο να αλλάξεις τα δεδομένα γιατί η κρίση σου είναι περιορισμένη εξαιτίας της ευαισθησίας σου. Αν θέλεις ένα Καρκίνο πρέπει να κάνεις πίσω σε πολλά γιατί δεν είναι εύκολο να τα βρείτε χωρίς υποχωρήσεις. Το κυριότερο που γίνεται αυτό το διάστημα είναι ότι λύνονται κάπως τα χέρια σου σε επίπεδο επικοινωνίας και αυτό σε βοηθάει να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες στον τρόπο που σχετίζεσαι. Όσο περνάει ο καιρός θα βλέπεις ότι τα καταφέρνεις καλύτερα και μια παλιά πληγή που είχε ξανανοίξει μάλλον θα επουλωθεί πλήρως.

ΤΑΥΡΟΣ
taurus
Γίνεσαι αναγκαστικά πιο ανοικτός/η προς όλα τα μέτωπα και αυτό σε βοηθάει να έχεις ένα στυλ πολύ μοναδικό. Η σιγουριά που έχεις για ένα άτομο που δεν γνωρίζεις πολύ καλά όμως σε εμπνέει και νιώθεις ότι το ξέρεις καιρό, θα σε απαλλάξει από το άγχος ότι δεν θα τα καταφέρεις. Πάντως όσο ανοικτά και να φέρεσαι, κρατάς μέσα σου μια επιφύλαξη γιατί δεν θέλεις να γίνει κάτι χωρίς να είσαι βέβαιος/η ότι όλα θα πάνε μια χαρά. Είναι ο χαρακτήρας σου να ζητάς εξασφαλίσεις από την αρχή γιατί έτσι αισθάνεσαι καλά.
ΔΙΔΥΜΟΙ
gemini
Έχεις την τιμητική σου από εδώ και πέρα αφού εκτός από τον Ερμή και τον Άρη θα μπει και ο Ήλιος στο ζώδιό σου στις 21/5 και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τυχόν αδυναμίες, λάθη ή ακόμα και παραλείψεις που έχουν γίνει από την πλευρά σου, χωρίς να το καταλάβεις. Η διορατικότητα πάντως είναι απαραίτητη για να μπορέσεις να σταθείς σε ένα επίπεδο και για να μην χαλάσεις την σχέση σου. Ο Τοξότης θα αλλάξει τελείως την ροή της ζωής σου και θα φέρει τα πάνω κάτω γιατί θα έχεις μια έντονη αναστάτωση όταν τον πρωτογνωρίσεις και θα νιώσεις ότι έχεις βρει το άλλο σου μισό.
*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
cancer
Χαλαρώνεις, ελπίζεις και εκπέμπεις μια συναισθηματική αλήθεια γι' αυτό κάποιος/α θα βρεθεί να το λάβει σαν πρόκληση. Ο Αιγόκερως κυριαρχεί βέβαια στη ζωή σου είτε σαν φίλος/η είτε σαν κάτι πιο ανώτερο κι ιδανικό. Η ελευθερία πάντως είναι ένα κομμάτι που χρειάζεσαι γιατί με κάποιο τρόπο αναβαθμίζεσαι και εξελίσσεσαι. Όσο αφήνεις το μυαλό σου ανεξάρτητο και δεν πιέζεσαι από ενοχές και τύψεις για ένα Δίδυμο, τόσο θα ξεπερνάς κάποιες ανασφάλειες που έχεις μαζί του λόγω του ανάλαφρου χαρακτήρα του. Έχε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και δεν θα χάσεις.
ΛΕΩΝ
leo
Σου φαίνεται πιο εύκολο να είσαι ο εαυτός σου, για αυτό θα δικαιώσεις κάποιες επιλογές σου και δε θα πέσεις έξω. Το ένστικτό σου θα σε οδηγήσει πολύ σωστά στην αγκαλιά ενός ατόμου που θα ταιριάζεις πολύ μαζί του. Όσο πάντως και να ανησυχείς για τον Ιχθύ ότι δεν σου λέει την αλήθεια και γενικά δεν εκφράζεται, τόσο θα μειώνεις τις πιθανότητες να έρθεις κοντά και αληθινά με μαζί του. Καλύτερα να εμπιστεύεσαι γιατί θα είναι πολύ δύσκολο για σένα να ζεις μέσα στην αμφισβήτηση. Η παρουσία ενός φίλος θα σε βοηθήσει να έχεις πιο άνετη συμπεριφορά σε ένα κάλεσμα που διαισθάνεσαι ότι μπορεί να γνωρίσεις κι ένα νέο πρόσωπο. 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
virgo
Έχεις διάφορες ανασφάλειες που αν δεν βάλεις το μυαλό σου και την λογική σου να δουλέψουν θα αναγκαστείς να συγκρουστείς πολύ έντονα και δε θέλεις πολύ να μείνεις μόνος/η. Ο Τοξότης παραμένει φαβορί στην ζωή σου γιατί έχει μια ιδιαίτερη γοητεία η οποία σε κάνει να νιώθεις πολύ περίεργα αλλά μάλλον φοβάσαι να του το δείξεις γιατί όλα είναι ρευστά μεταξύ σας συν ότι υποψιάζεσαι ότι μπορεί να έχει και κάτι άλλο, αφού δεν ξέρεις πραγματικά την ζωή του, οπότε αυτό σε σταματά. Μέχρι να επιβεβαιώσεις τις υποψίες σου καλύτερα είναι να έχεις μια πιο φιλική συμπεριφορά.

ΖΥΓΟΣ
libra
Κρατάς κάποιες αποστάσεις από τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω επειδή βλέπεις ότι έχεις έρθει κοντά κι ίσως πιεστείς, αν συνεχίσεις μαζί τους γιατί δεν θα είσαι ο εαυτός σου. Αντίθετα με τον Δίδυμο ταιριάζεις πάρα πολύ για αυτό πλησιάζεις πιο εύκολα και συζητάτε επί παντός επιστητού. Όσο πάντως και να προσπαθείς να ενδυναμώσεις το χαρακτήρα σου, αν δεν πάρεις αποφάση το ότι πρέπει να σταματήσεις για λόγους ανάγκης να κάνεις υποχωρήσεις, δεν θα γίνει κάτι όμορφο στη ερωτική σου ζωή. Πάντως αυτή την εβδομάδα θα έχεις μια μεγάλη αντιφατικότητα και πιθανόν να σου κοστίσει.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
scorpio
Τρέφεσαι από τα συναισθήματα ενός Καρκίνου και αυτό σου κάνει καλό γιατί μπορεί να αναρρώσεις από μια σχέση του παρελθόντος που σε είχε πληγώσει πάρα πολύ. Όσο πάντως και να μην θέλεις να παραδεχτείς ότι έχεις αρχίσει και αλλάζεις είναι μια πραγματικότητα γιατί η δύναμή σου ανεβαίνει και βγαίνει στην επιφάνεια και θα έχεις μια μεγαλύτερη άνεση στο να μιλήσεις για τον εαυτό σου αλλά και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ο Δίδυμος θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις αναστολές σου. Μαζί θα κάνετε πολλά πράγματα όπως, να πάτε στον κινηματογράφο, θέατρο, παρέες να μιλήσετε για βιβλία και πιο χύμα πράγματα χωρίς μεγάλο άγχος και έλεγχο.
ΤΟΞΟΤΗΣ
sagittarius
Αυξάνονται υπερβολικά οι κατακτήσεις σου και αυτό σου δίνει μια μεγάλη άνεση αλλά και ευκολία για να κάνεις πολλές γνωριμίες. Μπορεί να πιάσεις τον εαυτό σου να γίνεται κάποια στιγμή ανταγωνιστικός γι' αυτό θα νευριάζεις εύκολα. Όσο πάντως και να μην σε αγχώνει ο Παρθένος, νιώθεις ότι ώρες - ώρες σε πιέζει και δεν βρίσκεις να πεις μαζί του κάτι πολύ ουσιαστικό, εκτός από το να γκρινιάζει και να σε βγάζει από τα ρούχα σου. Η σκέψη σου πάντως ακολουθεί ένα Λιοντάρι και αυτό δεν σου σβήνει την φλόγα που έχεις μέσα σου. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα βάλεις ένα φρένο σε μια σχέση που δεν έχει όρια και είναι χαοτική.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
capricorn
Προλαμβάνεις και φροντίζεις πρώτα τον εαυτό σου οπότε αυτό σε βοηθάει να γεμίζεις τα προσωπικά σου κενά. Η ιδέα του γάμου θα περάσει αυτό τον καιρό από το μυαλό σου και θα κάνεις συζητήσεις για συμβίωση και πολύ στενή επαφή. Βέβαια όσο δεν μπαίνεις βαθιά σε μια δική σου πραγματικότητα, τόσο θα δυσκολεύεσαι να έχεις την ανταπόκριση που έχεις. Αν πάντως τα πράγματα δεν πάνε όπως εσύ τα θέλεις, αυτή την στιγμή, είσαι ικανός/η να απομακρύνεις από κοντά σου τον Τοξότη γιατί δεν έχετε κοινή οπτική γωνία για την ζωή. Η κρίση πάντως θα επέλθει αν δεν δεχτείς να μιλήσεις και να υποχωρήσεις και στα θέλω του, κυρίως την ελευθερία του.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
aquarius
Έχεις πολλές ευαισθησίες οι οποίες δεν είναι τόσο εύκολο να διαχειριστείς γιατί ξεπηδάνε συνέχεια η μια πίσω από την άλλη. Αν συνδέεσαι με Καρκίνο μπορεί να μην έχεις την ικανότητα να πιάσεις τον σφυγμό του. Αν έχετε μαζί και οικογένεια θα πρέπει να ακολουθήσεις τον δρόμο της κατανόησης και όχι της κριτικής γιατί θα έχεις πολλά προβλήματα. Αυτό που σε σώζει είναι να μιλάς όσο μπορείς πιο ανοικτά αλλά με ειρηνικό τρόπο γιατί θα ξεπεράσεις τις αδυναμίες επικοινωνίας. Πιθανόν με τον Αιγόκερω να παίζεται ένα παιχνίδι πολύ μυστικό και η πρόφαση μπορεί να είναι δήθεν μια επαγγελματική συνεργασία.
ΙΧΘΥΕΣ
pisces
Πρόσεξε τις κινήσεις σου γιατί θα παρασυρθείς και θα γίνουν λάθη και στην επικοινωνία αλλά και στον τρόπο που σκέφτεσαι για το τι θέλει το άλλο άτομο γιατί μπορεί να μην έχεις καταλάβει ακόμα ότι υπάρχει πρόβλημα και εσύ επιμένεις στα δικά σου. Να μην παραμελείς τον Τοξότη γιατί θα στο πει κάποια στιγμή και ίσως δε σου σηκώνει ούτε τα τηλέφωνα αν νιώθει ότι δεν δίνεις δεκάρα για αυτόν. Όχι βέβαια ότι αυτό είναι αλήθεια αλλά μπορεί να έχεις φλου συμπεριφορά και άλλα να λες και άλλα να κάνεις. Ένας φίλος που παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή σου πιθανόν να μην σε συμβουλεύει σωστά, να σου λέει το μακρύ του και το κοντό του και να σε αποπροσανατολίζει.

 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις