google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/6 - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/6

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Περιμένεις κάποιες απαντήσεις που δεν έρχονται και αυτό σε βάζει σε σκέψεις για κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα. Μπορεί να μην είναι οι κολλητοί σου φίλοι αλλά είναι άτομα που κάνεις παρέα μαζί τους και έχεις δεθεί.
Ερωτικά: Ο Αιγόκερως σε συγκινεί αλλά δεν ανταποκρίνεται τόσο γρήγορα όπως θα ήθελες. Δικαιολογία δεν υπάρχει και εσύ σκέφτεσαι ό, τι θέλεις, μέχρι και ότι σε έχει απορρίψει. Μην βγάζεις άκυρα συμπεράσματα γιατί θα γίνουν λάθη. Με τον Σκορπιό υπάρχει έντονος μαγνητισμός και ίσως να βρεθείτε σήμερα.
Οικονομικά & Καριέρα:
Επιμένεις σε πράγματα που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς αλλά εσύ το έχεις πάρει πεισματικά γιατί θέλεις να αποδείξεις στους γύρω σου ότι μπορείς να αλλάξεις τα δεδομένα, αλλά ίσως μπεις σε βαθιά νερά και να μην μπορείς εύκολα να διακρίνεις το σωστό από το λάθος.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Μπορεί να κολλήσεις στο τι θα πει ένα άτομο που είναι πολύ κοντά σου και σε επηρεάζει άμεσα η γνώμη και η κρίση του. Επίσης το ότι θέλεις να κοντρολάρεις τους άλλους θα σου βγει έντονα γιατί δεν θα κρατιέσαι και θα ρωτάς συνέχεια τι και πώς.
Ερωτικά: Πάνω σε άτομο που σε ενδιαφέρει, θα κάνεις μια προσωπική προβολή και θα βγει το απωθημένο σου. Μπορεί να φοβάσαι ότι ο/η άλλος /η θέλει να σε εκμεταλλευτεί κι αυτό είναι που σε ενοχλεί περισσότερο. Ευτυχώς θα το ξεπεράσεις γρήγορα.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν θέλεις να ξεκολλήσεις από συγκεκριμένα άτομα και επιθυμείς να είσαι μαζί τους οπωσδήποτε, χωρίς όμως να τα εμπιστεύεσαι και να τους αποκαλύπτεις τα κρυμμένα σου συναισθήματα αλλά αυτό κάπως σε απομονώνει. Για αυτό καλύτερα να βλέπεις περισσότερο αισιόδοξα ή να αφήσεις τον χρόνο να μιλήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Ανατρέχεις συνεχώς στο παρελθόν και αυτό δεν σου κάνει και τόσο καλό γιατί έχεις ξεκινήσει ανάποδα. Θα ήθελες πολύ να μην υπήρχε ένα κομμάτι που να σου θυμίζει τα λάθη και τις ενοχές σου.
Ερωτικά: Βάζεις όρια και από εκεί και πέρα προχωράς. Ίσως σκέφτεσαι πολλά από το παρελθόν που σε έχουν ενοχλήσει και να τα βγάζεις τώρα. Ο θυμός που είναι κρυμμένος για τον Ταύρο μπορεί να βγει. Το καλύτερο θα ήταν να επεξεργάζεσαι τα συναισθήματά σου πριν καταλήξεις σε αρνητικά συμπεράσματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Μέσα στην δουλειά σου υπάρχει μια κατάσταση σιωπής ή κρυφή η οποία σε προβληματίζει. Με τον Σκορπιό συνεργάζεσαι καλά αλλά υπάρχουν κομμάτια αδιευκρίνιστα τα οποία σε ενοχλούν και ίσως να φοβάσαι για το τι θα γίνει στο μέλλον μεταξύ σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Έχεις δημιουργικές τάσεις και αυτό σε βάζει να ασχολείσαι περισσότερο με πράγματα τα οποία έχουν φαντασία αλλά και μεγάλη ενέργεια η οποία σε κάνει να ξεπερνάς τα όρια στις αντοχές σου.
Ερωτικά: Έχεις πάρει αποφάσεις να περάσεις καλά και τίποτε δεν θα στο χαλάσει. Ίσως ανατρέξεις σε ένα παλιό έρωτα και να αναπολήσεις τις καλές στιγμές. Αλλά μόνο για λίγο γιατί καταλαβαίνεις ότι η ζωή συνεχίζεται και σε προσπερνάει.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα νιώσεις ότι κάτι καλό πάει να γίνει, αλλά χρειάζεται και από την δική σου πλευρά περισσότερη προσπάθεια για να είναι πιο... γειωμένο οτιδήποτε θέλεις να κάνεις.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Έχεις ανάγκη από ξεκούραση και γαλήνη και ίσως να μην ακολουθήσεις κανέναν φίλο σε εξόδους και σε πανηγύρια. Αντίθετα μπορεί να καλέσεις λίγους και καλούς στο σπίτι σου. Οτιδήποτε παλιό θα σε συγκινήσει και μπορεί να βρεθείς να μαζεύεις αντικείμενα από το παρελθόν για να τα επιδιορθώσεις και να τα συντηρήσεις.
Ερωτικά: Αναζητάς κάποιες αξίες που τις είχες όταν πρωτοξεκίνησες την σχέση σου και ίσως να είσαι αρκετά απαιτητικός/η. Ο Σκορπιός θα σου θυμίσει κάποια πράγματα αλλά ίσως και πάλι να φοβάσαι να κάνεις κινήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Μάλλον χρειάζεσαι ένα μάζεμα και θα το κάνεις εύκολα, γιατί δεν μπορείς να μιλάς ή να επικοινωνείς διαρκώς. Θα προσπαθήσεις πάντως να προσαρμόσεις στα μέτρα σου οτιδήποτε θέλεις να κερδίσεις και αυτό θα σε κάνει περισσότερο απαιτητικό/η.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Θέλεις διάρκεια σε ό,τι κάνεις για αυτό θα σκεφτείς διαχρονικά ακόμα και σε αγορές που μπορεί να σου φαίνονται πρόχειρες. Τα λόγια σου μπορεί να είναι αρκετά δεικτικά ή ειρωνικά αλλά ευτυχώς δεν θα ξεπεράσεις το μέτρο.
Ερωτικά: Θα γίνεις αρκετά ρομαντικός/η αλλά θα σου βγει και ζήλεια γιατί έχεις και εσύ ανάγκη να γνωρίζεις και να ελέγχεις μια κατάσταση. Το καλό είναι ότι θα μιλήσεις με τον Σκορπιό και θα λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Δείχνεις τα όπλα σου και αυτό σε βοηθάει να μην υποκύψεις σε τακτικές από άτομα που θέλουν να σε ελέγξουν. Αντίθετα εσύ θα έχεις τον έλεγχο μέσω της δουλειάς σου και από συζητήσεις.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Αφυπνίζεσαι και απαιτείς αυτά που κατά την γνώμη σου ανήκουν σε εσένα. Βέβαια μπορεί να μπεις σε εσωτερικές περιπέτειες γιατί πιθανόν να έχεις θυμό που ίσως να είναι αρκετά μεγάλος με άτομα και καταστάσεις.
Ερωτικά: Δείχνεις την δυσαρέσκειά σου σε οτιδήποτε δεν σου αρέσει. Μπορεί να σου βγει όλος ο θυμός με τον Υδροχόο και να μην μπορείς να κάνεις πίσω. Αυτό βέβαια θα σου χαλάσει οτιδήποτε έχεις καλλιεργήσει μέχρι τώρα αλλά δεν θα μπορέσεις να κρατηθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις υπόνοιες για κάποιους συνεργάτες και γίνεσαι αρκετά κρυψίνους αλλά και διεκδικητικός/η. Πιθανόν να βλέπεις κάποια άτομα μόνον αν σε εξυπηρετούν οικονομικά ή έχεις να λαβαίνεις από αυτά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Μαζεύεσαι στον εαυτό σου και αυτό σε δυναμώνει αρκετά. Το να αναγνωρίζεις την δύναμή σου και γενικά το οτιδήποτε σου ταιριάζει χωρίς να συμβιβάζεσαι σου κάνει καλό. Πιθανόν ένα ταξίδι στις ρίζες και στην οικογένειά σου να σου κάνει πολύ καλό.
Ερωτικά: Μάλλον δίνεις ρεσιτάλ ατομικότητας και παρόλο που μπορεί να είσαι σε σχέση προσπαθείς να περάσεις εσύ καλά γιατί το έχεις ανάγκη. Η διάθεση σου θα είναι όμως καλή και ευχάριστη. Όσο βέβαια μπορείς και αν έχεις ξεκολλήσει από το παρελθόν.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις διάθεση να ταράξεις τα νερά και να σε θαυμάσουν για ό,τι κάνεις. Ίσως να απαιτήσεις κιόλας από τους γύρω σου να αναγνωρίσουν την προσφορά σου κυρίως αν είσαι σε φάση δημιουργίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που όλα μπορεί να σου φταίνε γιατί ξυπνά κάτι μέσα σου που πιθανόν να σε πονάει και προσπαθείς με τρόπο να το κουκουλώσεις για να μην το σκέφτεσαι. Όμως αυτή η κατάσταση θα σε κάνει περισσότερο επιβοηθητικό/η σε άτομα που έχουν την ανάγκη σου.
Ερωτικά: Η πιθανή απόσυρσή σου θα δημιουργήσει ένα χάος στον Ταύρο γιατί θα αναρωτηθεί τι συμβαίνει. Εσύ όμως δεν θα φανερώσεις τον λόγο γιατί δεν θέλεις να εκτεθείς. Η πίστη σου και δεν σε αφήνει να πέσεις τελείως και έχεις μέσα σου μια εσωτερική πεποίθηση ότι τελικά όλα μπορεί να γίνουν καλύτερα.
Οικονομικά & Καριέρα: Είσαι αρκετά θυμωμένος/η από μια συνεργασία που δεν πάει καλά, αλλά προς το παρόν δεν μιλάς και αφήνεις να εξελιχθούν τα πράγματα, παρατηρώντας τις κινήσεις των άλλων. Αν συνεργάζεσαι με Δίδυμο μπορεί να γίνουν παρεξηγήσεις.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Προσπαθείς να φανείς χρήσιμος/η σε φίλους και σε γνωστούς αλλά πιθανόν να μην μπορείς να είσαι απόλυτα εκεί γιατί έχεις κάποια δικά σου τα οποία σε απασχολούν έντονα. Αν έχεις διενέξεις με τον Σκορπιό ίσως πρέπει να περιμένεις να φύγουν τα δύσκολα για να μιλήσεις ανοικτά.
Ερωτικά: Δεν σου αρέσει να σου λένε τι θα κάνεις και πώς θα το κάνεις, τουλάχιστον στην δεδομένη στιγμή. Προτιμάς πιθανόν να είσαι μόνος/η αν και έχεις στο βάθος μια αίσθηση ότι κάτι καλό θα γίνει εντός των ημερών.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να γραπωθείς από κάποιες συνεργασίες και να μην έχεις την ευελιξία να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. Ίσως να μην δράσεις όπως πρέπει και να παραμείνεις στα ίδια. Με τον Σκορπιό σαν συνεργάτη αντιμετωπίζεις μεγάλη πίεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Έχεις ανάγκη από κάπου να πιαστείς για να κάνεις το άλμα σου αλλά δεν βρίσκεις από πουθενά κατά την γνώμη σου ανταπόκριση. Ίσως να νιώθεις κάποια άτομα πολύ κοντά σου και σταθερά αλλά χωρίς όμως να σε πηγαίνουν παραπέρα.
Ερωτικά: Αναρωτιέσαι τι θα γίνει με τον Σκορπιό και αυτό σε βάζει να σκεφτείς πολλά πράγματα τα οποία ίσως και να μην τα σκεφτόσουν. Υπάρχει μια βαθιά κόντρα μεταξύ σας και κυρίως το παιχνίδι της εξουσίας παίζεται πολύ δυνατά.Αν θέλεις να κάνεις κάτι καλύτερο και να πας παρακάτω μην κολλάς σε ό, τι έγινε στο παρελθόν.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν έχεις καμία διάθεση να περάσεις τα ίδια. Διαπιστώνεις ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται. Κάποιοι θέλουν να σε ελέγξουν και εσύ θέλεις να εξουσιάσεις καταστάσεις, ενώ παραμένεις τελικά στα ίδια και αυτό δεν σου αρέσει καθόλου.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Θέλεις να ζήσεις με διαχρονικές αξίες και προσπαθείς να το κάνεις εφευρίσκοντας συνέχεια πράγματα τα οποία σε βοηθάνε να είσαι όσο μπορείς σταθερός/η πάνω σε αυτές. Η διαίσθησή σου είναι πολύ δυνατή.
Ερωτικά: Πιάνεσαι από τον Σκορπιό γιατί σου κάνει καλό και σου φτιάχνει το κέφι. Το μόνο που δεν σου αρέσει είναι το ότι θέλει με τρόπο να σε κοντρολάρει, αν και εσύ αυτή την στιγμή έχεις έντονη την αίσθηση της ελευθερίας. Με τον Δίδυμο υπάρχει κάτι έντονο αλλά είναι δύσκολο να κρατήσεις ισορροπίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάτι καινούργιο υπάρχει στα σκαριά, αλλά εσύ φοβάσαι να το αναλάβεις και προσπαθείς με νύχια και με δόντια να κρατήσεις το παλιό, γιατί αυτή την στιγμή δεν επιθυμείς αλλαγές.

 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις