google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αλέξης Τσίπρας: Τι δείχνει ο αστρολογικός του χάρτης για την πορεία του ως Πρωθυπουργός - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Αλέξης Τσίπρας: Τι δείχνει ο αστρολογικός του χάρτης για την πορεία του ως Πρωθυπουργός

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015


Σε λίγες μέρες ο Αλέξης Τσίπρας κλείνει τα 41 του χρόνια και αυτά τα γενέθλια σίγουρα θα του μείνουν αξέχαστα.
Τα γεγονότα αλλά κι ο ίδιος γράφουν ιστορία, μια ιστορία που είναι στην αρχή της και που ο επίλογός της, ό, τι φαίνεται από καθαρά αστρολογικής σκοπιάς, θα αργήσει να έρθει, μιας και ο Αλέξης Τσίπρας ήρθε για να μείνει.

Παιδί της μεταπολίτευσης, γεννημένος μέσα στα σπάργανά της, η πολιτική ήταν όλη του η ζωή, ώσπου ήρθε η ώρα να αναλάβει την εξουσία. Η ραγδαία άνοδός του από αρχηγός του κόμματος στην Πρωθυπουργία της χώρας, διαφαίνεται μέσα από τη σχέση του με τα δύο ωροσκόπια της Ελλάδας: Το πρώτο, αυτό του πρωτοκόλλου του Λονδίνου της 3ης Φεβρουαρίου 1830 που είναι και το «επίσημο» ωροσκόπιο και το δεύτερο της Μεταπολίτευσης της 24ης Ιουλίου 1974.

Η σχέση του και με τα δύο αυτά ωροσκόπια δεν είναι απλώς υπαρκτή, όπως και κάθε πολιτικού που διαδραμάτισε ένα σημαντικό ρόλο, είναι συνταρακτική, ενώ στο προσωπικό του ωροσκόπιο ο Δίας στον 10ο οίκο (καριέρα) σε τρίγωνο με τον Ερμή, δείχνει έναν άνθρωπο που θα επηρεάσει και θα έχει μεγάλη αναγνώριση.

Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 ο Αλέξης Τσίπρας ήταν έτοιμος να αναλάβει την εξουσία, ενώ το ωροσκόπιο του ΣΥΡΙΖΑ (21/5/2012) έδειχνε την ανατροπή που θα έρχονταν. Μια ανατροπή που όμως έχει αλλάξει πολλά «πρόσωπα» μέσα στην ατολμία της.

Ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την εκβιαστική και ταπεινωτική συμφωνία που υπέγραψε, έχει βρεθεί στο στόχαστρο όλων των Ελλήνων, ακόμα και αυτών που προσπαθούν να δικαιολογήσουν την πράξη του, μην αντέχοντας ίσως να παραδοθούν σε οποιαδήποτε άλλη σκέψη.
Η αντίθεση του διελαύνοντα Πλούτωνα με τον γενέθλιο Ερμή του καταδεικνύει τη δύσκολη θέση που βρέθηκε και θα εξακολουθήσει να βρίσκεται, καθώς, όχι μόνο εξαναγκάζεται σε υποταγή, αλλά αντιμετωπίζει και εσωκομματικές απώλειες.
Η συνέχεια είναι ένα τεράστιο ερωτηματικό που πλανάται πάνω από τα κεφάλια όλων, ακόμα και αυτών που τον υπόταξαν ή τον καθοδήγησαν μεθοδευμένα ως εδώ.

Σε λίγο καιρό, μέσα στον Αύγουστο, ο διελαύνων Δίας θα βρεθεί σε σύνοδο με τον γενέθλιο Άρη του στην Παρθένο, γεγονός που θα προκαλέσει έντονη δραστηριότητα και ανάληψη πρωτοβουλιών. Δεν αποκλείεται στο προσεχές διάστημα να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους διαφωνούντες στο κόμμα του, επιλέγοντας έναν ελιγμό αντί της διαγραφής, καθώς δεν είναι ο άνθρωπος που επιζητά τις ρήξεις. Επιπλέον, μπορεί να προβεί σε καθοριστικές προτάσεις προς τους δανειστές, εκμεταλλευόμενος την εύνοια αυτής της όψης.

Παράλληλα, ο ανάδρομος Κρόνος που δημιούργησε ρήγμα στην αξιοπιστία του καθώς βρέθηκε πολύ κοντά στη Σελήνη του στον Σκορπιό, γυρνάει σε ευθεία φορά στις 3/8 και σιγά-σιγά απομακρύνεται από αυτήν, οπότε μπορεί ο Πρωθυπουργός να κερδίσει αργά και μεθοδικά λίγο από το χαμένο έδαφος της αξιοπιστίας του με κάποιες ενέργειές του, μέχρι ο Κρόνος να σχηματίσει αρμονική όψη με τον Ήλιο του, τον Οκτώβριο του 2015.

Ακόμα και αν αποφασίσει να πραγματοποιήσει εκλογές, η θέση του δεν κλονίζεται. Αντίθετα, ο Κρόνος διαβεβαιώνει πως θα εδραιωθεί ακόμα περισσότερο.

Το θέμα όμως δεν είναι αν θα παραμείνει στο τιμόνι της χώρας -κάτι που όλα δείχνουν ότι θα συμβεί- αλλά το πώς θα καταφέρει να εξιλεωθεί για τα μέτρα που υπέγραψε. Όσο και αν ακουστεί μοιρολατρικό, η Ελλάδα βρίσκονταν και βρίσκεται ακόμα σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία, την οποία επιβεβαιώνει ο γενέθλιος χάρτης της.

Αν ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας δαίμονας που ανέχτηκε για λίγο το λιβάνι θα φανεί πολύ σύντομα, εφόσον οι εξελίξεις ως τα τέλη Οκτωβρίου θα είναι καταιγιστικές, εξαιτίας και των δύο εκλείψεων του Σεπτεμβρίου.

Κανείς δεν οφείλει να πιστέψει ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς (αναφορικά με τα μέτρα), αλλά και κανείς δεν οφείλει να συγχωρήσει τα λάθη του. Αυτός και μόνο αυτός θα πρέπει να αποδείξει, κυβερνώντας επιτέλους τη χώρα, πως έχει σχέδιο ανατροπής της υπάρχουσας κατάστασης. Εδώ θα είναι και θα κριθεί, βάζοντας επίλογο στο δράμα ή τη μεταμόρφωση.

*O Αλέξης Τσίπρας γεννήθηκε στις 28/7/1974 στις 1.30 πμ



Πηγή
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις