google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 2/06 - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 2/06

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016




Καλημέρα! Αναλυτικά οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός

Γενικά
Σύντομα θα μάθεις μια πληροφορία, αγαπητέ Κριέ, η οποία θα σου λύσει απορίες που είχες εδώ και πολύ καιρό. Μην βιαστείς να βγάλεις τα συμπεράσματά σου, γιατί είναι πιθανόν κάτι να τα ανατρέψει. Δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες και μην μεταφέρεις ακόμα όσα ακούσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα στη σχέση σου. Θα έχεις τόσο ερωτισμό, που το ταίρι σου θα περάσει πολύ καλά μαζί σου. Αν δεν έχεις ταίρι, οι πλανήτες σού δίνουν τις καλύτερες επιρροές αισθηματικά, για να έρθει η καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, κάποια πράγματα που δεν σου άρεσαν μέχρι σήμερα, θα τα φέρεις εκεί που θέλεις εσύ, μόλις κάνεις τις αλλαγές που πρέπει. Στα οικονομικά σου, άρχισε να προγραμματίζεις και να τακτοποιείς κάποιους παλιούς λογαριασμούς που είναι σε εκκρεμότητα και σε προβληματίζουν.

Ταύρος

Γενικά
Η οικογένειά σου δέχεται υποστήριξη από κάποιο σημαντικό άτομο που σε εκτιμά πολύ. Είναι ευκαιρία να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες, ώστε να μπορέσεις να ορθοποδήσεις και να βάλεις ένα πλάνο που θα αποκαταστήσει την ισορροπία σε όλους τους τομείς. Ευχάριστα απρόοπτα θα ακολουθήσουν για το ζώδιό σου και θα αλλάξουν το σκηνικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε και σήμερα να εκμεταλλευτείς τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό που θα έχεις, για να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι, μην κάθεσαι. Κινήσου γρήγορα, γιατί η περίοδος είναι ευνοϊκή αισθηματικά για νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα μπορέσεις να δεις ξεκάθαρα κάποιες προβληματικές καταστάσεις και να επεξεργαστείς τις κατάλληλες λύσεις. Απόφυγε κάθε είδους οικονομικές συναλλαγές και μην παρασυρθείς σε έξοδα και αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Δίδυμοι

Γενικά
Η δυνατότητά σου να ξεκινήσεις κάτι που σε ευχαριστεί υποστηρίζεται ιδιαίτερα από τις πλανητικές θέσεις, οι οποίες είναι ευνοϊκές και βοηθούν νέες δράσεις. Εκμεταλλεύσου το ερχόμενο διάστημα για να πετύχεις πράγματα που απέφευγες λόγω του φόβου της αποτυχίας. Η τύχη είναι με το μέρος του ζωδίου σου τώρα και σου χαρίζει ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, για να λύσεις κάποια θέματα που σε απομακρύνουν από κοντά του. Δες τα πράγματα με περισσότερη διαλλακτικότητα. Αν ακόμη δεν έχεις βρει το κατάλληλο ταίρι για σένα, μην απελπίζεσαι, γιατί στο μέλλον έρχονται τα καλύτερα στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις πολύ καλά, αλλά σήμερα θα πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη υπομονή, γιατί θα έχεις κάποιες καθυστερήσεις. Στα οικονομικά, ασχολήσου με τις εκκρεμότητες που έχεις και με ποιον τρόπο θα τις τακτοποιήσεις.

Καρκίνος

Γενικά
Η απογοήτευση που πέρασες ήταν προσωρινή. Τώρα πια νέες καταστάσεις έρχονται για το ζώδιό σου, οι οποίες θα σε κάνουν να ξεχάσεις και να προχωρήσεις σε μια καθημερινότητα πολύ πιο εύκολη και χωρίς υπερβολικές απαιτήσεις που σε κουράζουν και σου στερούν την παραμικρή δυνατότητα ψυχαγωγίας και ανάπαυσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, το πλανητικό σκηνικό ενισχύει τη γοητεία σου και ο ερωτισμός σου κάνει το ταίρι σου να περνάει αξέχαστα μαζί σου. Κάνε μια προσπάθεια να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα προκύψουν κάποια γεγονότα που δεν περίμενες. Κράτα την ψυχραιμία σου, κάνε αυτά που πρέπει και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά. Απόφυγε σήμερα οικονομικές συναλλαγές καθώς και οικονομικές συμφωνίες.

Λέων

Γενικά
Η επαφή σου με την πραγματικότητα δεν είναι πάντα η καλύτερη, αγαπητέ Λέων, καθώς η τάση σου να ονειρεύεσαι σε παρασύρει. Προσπάθησε να εκτιμήσεις πιο σοβαρά τα ζητήματα που θα προκύψουν, ώστε να αποφύγεις το ενδεχόμενο να βρεθείς εκτός εαυτού όταν διαπιστώσεις πως εξαπατήθηκες από κάποιους που εκμεταλλεύτηκαν τη στάση σου αυτή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η στασιμότητα που μπορεί να υπήρχε στα αισθηματικά σου, επιτέλους παύει. Θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου που θα σου προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια σε ό,τι αφορά τη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στον επαγγελματικό τομέα. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Εκκρεμότητες που έχεις θα τις τακτοποιήσεις μια χαρά.

Παρθένος

Γενικά
Ένα ξαφνικό γεγονός θα έρθει να ανατρέψει την καθημερινότητά σου, με τρόπο που αρχικά θα φαντάζει δυσάρεστος, αλλά σύντομα θα αποδειχτεί αρκετά ευχάριστος. Οι καταστάσεις θα είναι λίγο πολύ μετέωρες το ερχόμενο διάστημα για το ζώδιό σου και από τη στάση σου θα εξαρτηθεί η μετέπειτα πορεία. Σκέψου αρκετά και μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή διάθεση και ο ερωτισμός σου θα κάνουν το ταίρι σου ευτυχισμένο. Βάλε σε εφαρμογή τη φαντασία σου για να περάσεις πολύ καλά μαζί του. Αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε ευνοεί αισθηματικά, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποια μικρά επαγγελματικά προβλήματα που θα σου παρουσιαστούν, θα ξεπεραστούν σχετικά ανώδυνα. Πρόσεξε λίγο κάποιες προτάσεις που θα δεχτείς για καινούργια ξεκινήματα. Οικονομικά, δεν είσαι σε καλή περίοδο, αλλά θα αρχίσει σταδιακά να αποκαθίσταται η ισορροπία.

Ζυγός

Γενικά
Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να κρατήσεις τους φίλους σου μακριά από θέματα που δεν τους αφορούν. Μερικές φορές λίγη απόσταση τους προφυλάσσει όλους από κακές ισορροπίες. Παράλληλα μπορείς να εκφράσεις άνετα πώς νιώθεις. Η καλοσύνη και η ανεκτικότητά σου έχουν παρεξηγηθεί και πρέπει να επαναφέρεις τα απαραίτητα όρια. Μην το καθυστερείς άλλο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μην ξεσπάσεις στο ταίρι σου ενώ σου φταίνε άλλα πράγματα. Φρόντισε να περάσετε ερωτικά οι δυο σας, για να ξεχαστείς από τις υπόλοιπες ευθύνες που σε αγχώνουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις κάνει πολλά επαγγελματικά σχέδια και σήμερα θα διαπιστώσεις ότι καθυστερούν. Μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση. Στα οικονομικά σου, μην πάρεις καμιά σημαντική απόφαση. Καλό θα ήταν να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και ειδικά με ζητήματα νόμου.

Σκορπιός

Γενικά
Αν καταφέρεις, αγαπητέ Σκορπιέ, να απομακρύνεις από την καθημερινότητά σου άτομα που σε υπονομεύουν, θα δεις ότι όχι μόνο θα λυθούν πολλά προβλήματα, αλλά και η ζωή σου θα αρχίσει να βελτιώνεται ακόμη και σε τομείς που τους θεωρούσες ακινητοποιημένους εδώ και καιρό. Μην φοβάσαι να ανατρέψεις όσα σε δυσαρεστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε καλό δρόμο. Απόφυγε να συζητήσεις με το ταίρι σου για υποθέσεις που αποτελούν παρελθόν. Αν εκφράσεις τον ερωτισμό σου, είναι σίγουρο ότι θα περάσεις αξέχαστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να κάνεις δημόσιες σχέσεις που στο μέλλον θα σου φανούν πολύ χρήσιμες. Κινήσου όπως πρέπει και δεν θα χάσεις. Στα οικονομικά, απόφυγε οποιαδήποτε συναλλαγή. Μην υπογράψεις συμβόλαια και μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον.

Τοξότης

Γενικά
Η οικογένεια σε φορτώνει, αγαπητέ Τοξότη, με εκκρεμότητες που κανονικά θα έπρεπε να λυθούν από κοινού και προβάλλει υπερβολικές απαιτήσεις από σένα τις οποίες έτσι κι αλλιώς δεν είσαι σε θέση να αναλάβεις. Ξεκαθάρισε οριστικά τα πράγματα πριν φτάσει ο κόμπος στο χτένι, γιατί μετά η λύση θα είναι επίπονη για όλους σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, για άλλη μια φορά όλο το άγχος και τη φόρτιση της ημέρας θα τα πληρώσει το ταίρι σου. Μπορεί να σε ακούσει και να σου συμπαρασταθεί, αλλά θα πρέπει να καταλάβεις ότι υπάρχει και μια σχέση που την έχεις παραμελήσει λίγο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολύ άγχος και πολύ τρέξιμο προβλέπεται στον επαγγελματικό τομέα, κι εσύ θα προσπαθείς να τα προλάβεις όλα και να τα τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Άλλαξε τακτική, γιατί η μέρα δεν ευνοεί την υλοποίηση σχεδίων. Δεν είναι καλή μέρα για τα οικονομικά σου. Θα βγουν στη επιφάνεια έξοδα που δεν περίμενες, εντούτοις θα καλυφθούν με επαρκή τρόπο.

Αιγόκερως

Γενικά
Ένα ζήτημα που με πολύ κόπο κατάφερες, αγαπητέ Αιγόκερε, να τακτοποιήσεις, δείχνει ξαφνικά να αναμοχλεύεται από την αρχή. Θα χρειαστεί πολλή ηρεμία και ψυχραιμία ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα. Τα αποδεικτικά στοιχεία όμως είναι με το μέρος σου και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η διάθεσή σου δεν θα είναι στα καλύτερά της. Θα έχεις όμως τις ευκαιρίες να περάσεις ερωτικά και όμορφα με το ταίρι σου. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και φρόντισε να ζεις την κάθε στιγμή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, απόφυγε σήμερα τα καινούργια ξεκινήματα και μην προσπαθήσεις να αλλάξεις καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές. Κινήσου χαλαρά και κάνε ό,τι είναι απαραίτητο. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζονται, αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο, ώστε να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου. Σήμερα απόφυγε να υπογράψεις συμβόλαια.

Υδροχόος

Γενικά
Θα πρέπει να θυμάσαι, αγαπητέ Υδροχόε, ότι η ευγένεια και η καλοσύνη έχουν όρια. Κάποιοι τα παρεξηγούν και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν καταστάσεις. Μην το επιτρέψεις αυτό και βάλε τα πράγματα στη θέση τους με μια ωραία συζήτηση την οποία δεν πρέπει να καθυστερήσεις άλλο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, τον τελευταίο καιρό έχεις κάποιες μικροπροστριβές με το ταίρι σου. Μην τις κάνεις μεγαλύτερες σήμερα λόγω του εκνευρισμού που θα έχεις. Καλύτερα να ξεχάσεις τα υπόλοιπα προβλήματα και να αφοσιωθείς στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Απόφυγε σήμερα να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και να κλείσεις συμφωνίες. Θα έχεις πολύ φόρτο εργασίας και θα εκνευριστείς αρκετά. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις ‘ανοίγματα’ σήμερα και προπάντων μην παρασυρθείς σε αγορές και άσκοπα έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Ιχθείς

Γενικά
Οι πλανήτες φροντίζουν να χαρίσουν στο ζώδιό σου ευκολίες που χρειάζεσαι προκειμένου να οργανώσεις το πρόγραμμά σου πιο ευχάριστα και με λιγότερο κόπο, μετά από ένα πολύ δύσκολο διάστημα που πέρασες. Εκμεταλλεύσου την πλανητική αυτή εύνοια για να βάλεις σε τάξη όσα χρειάζεται και να προωθήσεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να περάσεις ουδέτερα στη σχέση σου και προπάντων να μην κάνεις καμία συζήτηση για να λύσεις κάποια θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν. Αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, μην τα παρατάς, γιατί η περίοδος αυτή είναι πολύ θετική αισθηματικά, για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, κινήσου με ουδετερότητα σήμερα, χωρίς πολλές κουβέντες με τους συνεργάτες σου. Προπάντων, μην ανακοινώσεις τίποτα για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε σήμερα να τακτοποιήσεις νομικά και φορολογικά θέματα.
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις