google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Μπαίνει καυτός μήνας! Αναλυτικές προβλέψεις του Ιουλίου για όλα τα ζώδια! - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Μπαίνει καυτός μήνας! Αναλυτικές προβλέψεις του Ιουλίου για όλα τα ζώδια!

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Κριός: Είστε το ζώδιο που έχετε το ρεκόρ σε νέες γνωριμίες και χωρισμούς, σχεδόν ταυτόχρονα. Ο μήνας αυτός συνεχίζει να σας αποδίδει ευκαιρίες για να κάνετε και κάτι πιο μακροχρόνιο. Επίσης μέσα σε αυτήν την κινητικότητα θα υπάρξουν και εμφανίσεις από το παρελθόν, που θα θελήσουν να ξανασυζητήσουν μαζί σας μια επανασύνδεση.

Τυχερή ημερομηνία: 18 Ιουλίου

Ταύρος: Έχετε μπει σε μια καταναλωτική μανία και αυτό ίσως αυτό κάνει καλό στην ψυχολογία σας, που έχει πτωτικές τάσεις ένεκα ερωτικών απογοητεύσεων. Αυτό όμως δεν μπορεί να συνεχιστεί σαν δικαιολογία, και για το υπόλοιπο Καλοκαίρι. Ανασυντάξτε δυνάμεις και μην δεχτείτε να χαθείτε μέσα σε αναμνήσεις και ιστορίες, που τελικά δεν σας προσθέτουν τίποτα.

Τυχερή ημερομηνία: 12 Ιουλίου

Δίδυμοι: Είσαστε το ζώδιο που είναι ευπρόσδεκτο παντού. Αυτό θα διαρκέσει και τον μήνα Ιούλιο, κάτι που μεταφράζεται σαν νέοι έρωτες και πολύ καλή ψυχαγωγία με τις παρέες σας. Όσοι Δίδυμοι, θα βρουν νέο σύντροφο στις διακοπές τους, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτό να εξελιχτεί και τους Φθινοπωρινούς μήνες σε μεγάλη Αγάπη.

Τυχερή ημερομηνία: 10 Ιουλίου

Καρκίνος: Αξίζετε τα καλύτερα και αυτά θα αρχίσουν να σας φανερώνονται από την νέα σελήνη 04-07, και μέχρι το τέλος του μήνα. Αν και οι περισσότεροι Καρκίνοι αυτό το διάστημα είναι κολλημένοι με το παρελθόν τους, θα βρεθεί το κατάλληλο άτομο που θα δώσει μια νέα πνοή στην ερωτική σας πραγματικότητα. Πολλές και οι επανασυνδέσεις συντρόφων.

Τυχερή ημερομηνία: 19 Ιουλίου

Λέων: Πολλά που δεν έχετε υπολογίσει. Παρελθόν, πιεστικό παρόν, τρίτες καταστάσεις και ημιτελείς σχέσεις σας, θα σας εμφανιστούν και θα σας ζητήσουν πια λόγια ξεκάθαρα. Αυτό θα πρέπει να το σκεφτείτε εις βάθος και να δείτε τελικά τι θα απαντήσετε. Στην καλύτερη περίπτωση, μπορείτε και να μείνετε μόνοι σας, μέχρι να ηρεμήσετε.

Τυχερή ημερομηνία: 20 Ιουλίου

Παρθένος: Μπορείτε άνετα να ονειρευτείτε ότι ζητάει το μυαλό και η καρδιά σας. Το πολύ μέχρι την πανσέληνο του μήνα θα το έχετε συναντήσει. Τα αστρολογικά δεδομένα και ιδίως με έναν Δία να δίνει τις καλύτερες πιθανές του όψεις, το μόνο βέβαιο είναι θα βρεθεί το καρμικό σας έτερο ήμισυ, από εκεί που δεν το περιμένετε, και σίγουρα όχι από το παρελθόν.

Τυχερή ημερομηνία: 23 Ιουλίου

Ζυγός: Αδυνατείτε να συγχρονίσετε την προσωπική με την επαγγελματική σας ζωή. Αυτήν την εποχή σίγουρα αυτά τα δύο είναι περιπλεγμένα. Βλέπετε ότι σας πλησιάζουν προβλήματα άρα κάντε από τώρα τις κινήσεις πριν βρεθείτε εκτεθειμένοι. Αυτοί που έχουν το δεσμό τους μακριά, θα δεχτούν...

Σκορπιός: Είσαστε άκρως ισορροπημένοι και γαλήνιοι πια με την προσωπική σας ζωή. Είτε αυτό σημαίνει ότι είτε είστε μέσα σε μια σοβαρή σχέση είτε είστε συνειδητά μόνοι σας, αυτό το Καλοκαίρι θα αναδειχτεί σταθμός στην ζωής σας. Η Ορθή επιτέλους πορεία του Άρη επάνω σας, θα σας δικαιώσει σε κάθε επίπεδο με αποτέλεσμα, να διορθώσετε πολλές εκκρεμότητες.
Τυχερή ημερομηνία: 05 Ιουλίου

Τοξότης: Φαντασία και χιούμορ είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχετε στις αποσκευές σας, προκειμένου να αντιμετωπίσετε τον δύσκολο Ιούλιο. Οποιαδήποτε εκκρεμότητα είχατε, μέχρι το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα θα εμφανιστεί και θα σας ζητήσεις απαντήσεις και λύσεις. Αυτοί που είναι μόνοι ίσως και να ξανασκεφτούν την επανένωση.
Τυχερή ημερομηνία: 15 Ιουλίου

Αιγόκερως: Βιώνετε μια μέτρια περίοδο στην ερωτική σας καθημερινότητα. Αυτό σημαίνει ότι από τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου αυτά που θα δείτε να σας πλησιάζουν θα είναι και προς όφελος σας. Νέες επαφές, παλιές αγάπες, εκκρεμή διαζύγια και οικονομικές υποθέσεις, θα σας έρθουν μπροστά σας. Κρατήστε μόνο ότι αξίζει.
Τυχερή ημερομηνία: 11 Ιουλίου

Υδροχόος: Ο ορμητικός σας χαρακτήρας είναι αυτός που θα δώσει λύσεις. Οι μέρες μέχρι τις 14-07 είναι αστρολογικά πάρα πολύ καλές, για να προβείτε σε αλλαγές. Αυτοί που θα κάνουν δρομολόγια, πιθανόν να έχουν και ξαφνικές συναντήσει με άτομο που ανήκει στο ερωτικό τους παρελθόν.
Τυχερή ημερομηνία: 25 Ιουλίου

Ιχθείς: Η εποχή του Καρκίνου είναι συμβατοί με εσάς. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα έχετε τις ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά στο άτομο που αγαπάτε. Πολλές οι προτάσεις γάμους και συμπόρευσης, που θα πέσουν στα πόδια σας. Σκεφτείτε και μετά απαντήστε. Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και στιες επανασυνδέσεις.
Τυχερή ημερομηνία: 04 Ιουλίου



 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις