google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Σελήνη στο Σκορπιό: Ποια ζώδια θα επηρεάσει; - 13/7/2016 - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Σελήνη στο Σκορπιό: Ποια ζώδια θα επηρεάσει; - 13/7/2016

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Μια ιδιαίτερα συναισθηματική και ερωτική ημέρα είναι η σημερινή, με το στοιχείο του Νερού να κυριαρχεί καθώς εκτός του Ήλιου και του Ερμή που βρίσκονται στο ζώδιο του Καρκίνου και η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού! Οι επιθυμίες, οι ανάγκες και οι ικανοποίησή τους είναι λοιπόν η προτεραιότητα μας αυτό το διάστημα και τα άστρα συνηγορούν και βοηθούν σε αυτό..

Έτσι λοιπόν, είναι ένα διήμερο με άκρως ερωτική χροιά, που αναζωπυρώνει τη διάθεση να βρεθούμε κοντά στα πρόσωπα που αγαπάμε, αλλά κυρίως να νιώσουμε, να αγγίξουμε, να μοιραστούμε, να ζήσουμε έντονα την επιθυμία ή το όνειρό μας.

Πάντα (ή σχεδόν πάντα) το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού είναι μια δύσκολη υπόθεση, μια και μας φέρνει αντιμέτωπους με συναισθήματα που μπορεί να έχουμε κρυμμένα και φυλαγμένα πολύ καλά μέσα μας, όμως σε κάθε τέτοια σεληνιακή φάση αναζητούν διεξόδους και με κάθε τρόπο βγαίνουν ορμητικά προς τα έξω! Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις το πέρασμα της Σελήνης από το ζώδιο αυτό, όταν υπάρχει μέσα σου εκείνη αναστάτωση που δε σε αφήνει να ησυχάσεις πουθενά… Όταν νοιώθεις το μέσα σου να γίνεται επίμονο και ανυπότακτο, ενώ τα συναισθήματα γίνονται σαν μια ορμητική θάλασσα που δε σε αφήνει να ηρεμήσεις!


Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στις 11:46 το βράδυ, δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα στις βραδινές ώρες για ρομαντικές στιγμές με το σύντροφό σου ή με τα πρόσωπα που αγαπάς, και για ανταλλαγή όμορφων συναισθημάτων που προάγουν τις σχέσεις σας και δημιουργούν ένα ιδιαίτερα τρυφερό και ζεστό κλίμα. Εκμεταλλευτείτε την ενέργειά της βραδιάς για να ζήσετε συγκινήσεις, να δημιουργήσετε ένα όμορφο περιβάλλον γύρω σας και να δώσετε μια τρυφερή νότα στις σχέσεις σας, είναι η κατάλληλη στιγμή!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στον Σκορπιό

Όσοι ανήκετε στα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες) του πρώτου και του δεύτερου δεκαημέρου, μια και νοιώθετε μια πιο έντονη συναισθηματική φόρτιση τις ημέρες αυτές, μη διστάσετε να τη μοιραστείτε με τα πρόσωπα που αγαπάτε και κυρίως με το σύντροφό σας. Είναι το καλύτερο αντίδοτο απέναντι στο όποιο άγχος, στον οποίο προβληματισμό ή την όποια πίεση μπορεί να νιώθετε!
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις