google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ερωτικό Σαββατοκύριακο: Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! (16 & 17 Ιουλίου 2016) - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Ερωτικό Σαββατοκύριακο: Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! (16 & 17 Ιουλίου 2016)

Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Ας αρχίσουμε από τα αρνητικά για να τελειώσουμε με χαμόγελο. Ένα απόλυτα ερωτικό κατά τ’ άλλα Σαββατοκύριακο,  κλονίζεται από δύσκολες ανατροπές, εκρηκτική διάθεση, ανεπιθύμητες αλλαγές, τσακωμούς και επιπόλαιες εγωιστικές συμπεριφορές.  Ο Ήλιος στον Καρκίνο σεΤετράγωνο με τον Ουρανό στο Κριό, κάνει τις καταπιεστικές ερωτικές σχέσεις να προκαλούν ένα είδος επανάστασης είτε μέσω άρνησης, ρήξης, επιθετικότητα ή ακόμα και απιστίας! Εκείνοι που οφείλουν να συγκρατηθούν και να…
«μαζευτούν» είναι κυρίως Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου.


Μίλα μου για αγάπη…
Η Λιονταρίσια Σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης, ετοιμάζει το απόλυτα ερωτικό καλοκαιρινό σκηνικό για όλους μας, αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά κυρίως για τους Πύρινους και τους Αέρινουςτου 1ου δεκαημέρου! Μία  μεγαλειώδης αστρολογική συνάντηση που θα φέρει, ευχάριστες ερωτικές συναντήσεις, λόγια έρωτα και αγάπης, αποκατάσταση κλονισμένων ερωτικών σχέσεων και εννοείται πολλές ερωτικές καυτές εξομολογήσεις και εκδηλώσεις αγάπης!



Υπάρχει έλξη; Υπάρχει και τρόπος!
Ο γλυκός Ήλιος που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου συνεργάζεταιμε τον παθιασμένο Άρηστον Σκορπιό, σχηματίζοντας ένα Τρίγωνο… πάθους. Το Τρίγωνο αυτό,  μας διευκολύνει  ώστε να υλοποιήσουμε τα ερωτικά μας σχέδια, να διεκδικήσουμε αποτελεσματικά τις επιθυμίες μας, μας γεμίζει αυτοπεποίθηση, θέληση και να ανεβάζει τη λίμπιντο στα ύψη. Ειδικά αν ανήκουμε στο 3ο δεκαήμερο Ταύρων, Καρκίνων, Παρθένων, Σκορπιών, Αιγόκερων καιΙχθύων, μπορούμε να περιμένουμε έντονες ερωτικές στιγμές πάθους αυτό το Σαββατοκύριακο!


Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων


ΚΡΙΟΣ
Τα Θετικά: Αρχίζει η δίκη σου στιγμή επιτέλους στον έρωτα και σταδιακά βλέπεις τα πρώτα σημάδια εύνοιας. Οι κατακτήσεις και τα χαρμόσυνα στον έρωτα δεν θα λείψουν, όπως και ένας έρωτας από το παρελθόν που επιτέλους σου ξαναχτυπά την πόρτα! Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι η έναρξη ενός ερωτικού πάρτι που θα κρατήσει όλο τον Ιούλιο!
Τα Αρνητικά: Όση εύνοια και να έχεις οι επιπολαιότητες δεν συγχωρούνται. Ειδικά η συμπεριφορά σου σε αυτή την ερωτική υπόθεση από το παρελθόν πρέπει να είναι προσεκτική και κυρίως έντιμη και συγκρατημένη, διαφορετικά θα γυρίσει κατά σου.



ΤΑΥΡΟΣ
Τα Θετικά: Αν είσαι ελεύθερος θα υπάρξουν και νέες γνωριμίες και επιστροφές από το παρελθόν και θα βρεθείς σε ευχάριστα διλήμματα, μην ξέροντας τι να πρωτοδιαλέξεις! Γοητεύεις το κοινωνικό σου περιβάλλον και έχεις πολλούς θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος σε περιμένουν χαρούμενες παθιασμένες στιγμές με το έτερον ήμισυ.
Τα Αρνητικά: Πρόσεξε πολύ την ανέμελη συμπεριφορά σου και ειδικά σε αυτά που λες, στην κοινωνική ζωή. Μην αφήνεσαι απροκάλυπτα σε κάθε νέα ερωτική γνωριμία και μην είσαι επιθετικός, γιατί αυτό θα λειτουργήσει εναντίον σου.



ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα Θετικά: Αυτό το Σαββατοκύριακο, ο έρωτας για σένα είναι απόλαυση, σιγουριά, ουσία αλλά και αποτελεί και ευκαιρία για σταθεροποίηση της αισθηματικής σου ζωής, ακόμα και μέσα από μία νέα γνωριμία!
Τα Αρνητικά: Οι απαιτήσεις σου στον έρωτα είναι υπερβολικές και χωρίς λόγο μάλιστα, αφού μετά από καιρό επιτέλους σου δίνει και εσένα τα δώρα του και εσύ ζητάς όλο και περισσότερα. Μην προκαλείς εντάσεις χωρίς λόγο και προσαρμόσου σε ξαφνικές αλλαγές.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα Θετικά: Δεν συγκρατείς το πάθος και τον ερωτισμό σου, γεγονός που αποτελεί εγγύηση για την γοητεία που εκπέμπεις στους άλλους αυτό το Σαββατοκύριακο! Μπορείς τώρα να διεκδικήσεις τα «θέλω» σου και να πραγματοποιήσεις ακόμα και την πιο απαιτητική επιθυμία σου!
Τα Αρνητικά: Με όλη αυτή τη θετικότητα δεν υπάρχει λόγος για οξυθυμία και επιθετικότητα στον ερωτικό τομέα, γι’ αυτό συγκρατήσου. Παράλληλα προσπάθησε να μην παρασύρεσαι από επιπόλαια πάθη αλλά και να μην σε πτοούν ξαφνικά δυσάρεστα γεγονότα που ίσως έρθουν.



ΛΕΩΝ
Τα Θετικά: Αρχίζεις σιγά σιγά και δείχνεις ποιος πρέπει να είναι ο πρωταγωνιστής του έρωτα αυτό το καλοκαίρι. Η γοητεία σου αδιαμφισβήτητη και οι επιτυχίες στον έρωτα είναι δεδομένες αυτό το Σαββατοκύριακο! Λάμπεις από ερωτισμό και γοητεία και αυτό πηγάζει από μέσα σου!
Τα Αρνητικά: Προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε παράνομους ή παρελθοντικούς έρωτες, που θα προκαλέσουν προβλήματα και στη ζωή σου αλλά και στην ψυχολογία σου. Παρέμεινε έντιμος!



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα Θετικά: Αν είσαι ελεύθερος είτε με μία νέα γνωριμία, είτε με έναν κρυφό έρωτα, θα ζήσεις το πάθος και τον απόλυτο έρωτα. Αν είσαι δεσμευμένος, σε περιμένουν ευχάριστες παθιασμένες στιγμές με τον σύντροφο.
Τα Αρνητικά: Μην ενθουσιάζεσαι και μην εμπιστεύεσαι κάθε νέα ερωτική γνωριμία που θα έρθει στη ζωή σου τώρα και μην είσαι παρορμητικός. Φρόντισε να  είσαι σωστός απέναντι στους φίλους σου.



ΖΥΓΟΣ
Τα Θετικά: Θα υπάρξουν ευκαιρίες και δυνατότητες και για σταθεροποίηση της αισθηματικής σου ζωής αλλά και για πολλές ενδιαφέρουσες καυτές γνωριμίες! Εκμεταλλεύσου τες!
Τα Αρνητικά: Η ανώριμη συμπεριφορά σου, αν δεν προσέξεις, θα σου στοιχίσει ερωτικά, αλλά και θα σου χαλάσει και την καλή κοινωνική σου εικόνα.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα Θετικά: Είσαι τόσο γοητευτικός και ακαταμάχητος, που είναι δεδομένο ότι θα κερδίσεις ερωτικά με κάποιο τρόπο, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι. Μην μείνεις μέσα στο σπίτι. Βγες έξω , γοήτευσε κόσμο και-γιατί όχι-δοκίμασε να πας μία εκδρομή!
Τα Αρνητικά: Η υπεραισιοδοξία σου σε μεταμορφώνει σε ένα ριψοκίνδυνο κακομαθημένο παιδάκι στον έρωτα, που στο τέλος όμως τιμωρείται. Παρέμεινε ψύχραιμος και ώριμος.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα Θετικά: Πάθος, ερωτισμός, συναίσθημα και πραγματοποίηση ερωτικών επιθυμιών και στόχων θα υπάρξουν μέσα στο Σαββατοκύριακο. Πρόκειται για μία απόλυτα ερωτική περίοδος που θα σε ανανεώσει!
Τα Αρνητικά: Μην παρασύρεσαι από το απαγορευμένο τώρα γιατί θα υπάρξει τιμωρία. Παράλληλα μην προσπαθείς χωρίς λόγο να χειραγωγείς ανθρώπους και καταστάσεις και να το εκφράζεις με νεύρα, γιατί θα βγεις χαμένος.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα Θετικά: Θα έχεις ευκαιρίες για σταθεροποίηση της συντροφικής σου ζωής αλλά και για παθιασμένες καυτές στιγμές, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι. Ο ερωτισμός που εκπέμπεις, λίγους θα αφήσει αδιάφορους.
Τα Αρνητικά: Ξαφνικά γεγονότα που θα έρθουν στην συντροφική ζωή, δεν πρέπει ούτε να σε εκνευρίζουν, ούτε να σε κάνουν να το βάζεις στα πόδια. Αντιμετώπισε τα άμεσα!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα Θετικά: Αν είσαι δεσμευμένος, η κοινή καθημερινότητα σας με τον σύντροφο, θα γεμίσει με έρωτα και πάθος, χαρίζοντας σας ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο. Αν είσαι ελεύθερος, η καθημερινότητα σου θα ταραχτεί ευχάριστα από θετικές ερωτικές συγκυρίες.
Τα Αρνητικά: Οργάνωσε σωστά το χρόνο σου και περιποιήσου την εμφάνιση σου. Είναι κρίμα να χάσεις την ερωτική εύνοια λόγω δικής σου παραμέλησης και αδιαφορίας.



ΙΧΘΥΣ
Τα Θετικά: Δεν θα πιστεύεις τον αριθμό των θαυμαστών που θα πέσουν στα πόδια σου αν είσαι ελεύθερος. Αν είσαι δεσμευμένος ζεις το απόλυτο παραμύθι πάθους και ρομαντισμού με τον σύντροφο σου! Σε ότι αισθηματική κατάσταση κι αν βρίσκεσαι πάντως, λάμπεις εμφανισιακά και τραβάς όλα τα βλέμματα!
Τα Αρνητικά: Προσπάθησε να δείχνεις σοβαρό πρόσωπο στον έρωτα γιατί θα χαλάσει η καλή σου φήμη. Το να φέρεσαι επιπόλαια και αχόρταγα ερωτικά, μόνο κατά σου θα είναι.

πηγή: oroskopos.gr
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις