google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πανσέληνος Ιουλίου 2016: Έτσι θα επηρεάσει το ζώδιό σου - Τι πρέπει να προσέξεις; - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Πανσέληνος Ιουλίου 2016: Έτσι θα επηρεάσει το ζώδιό σου - Τι πρέπει να προσέξεις;

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Στις 20 Ιουλίου 2016, 01:56 π.μ. ώρα Ελλάδος, κορυφώνεται η Πανσέληνος του μήνα στην 27η μοίρα του Αιγόκερου και, όπως κάθε Πανσέληνος, έτσι και αυτή έρχεται να ολοκληρώσει έναν κύκλο και να "ρίξει φως" σε θέματα που ξεκίνησαν στη Νέα Σελήνη στις 4 Ιουλίου, που προηγήθηκε.

Στο χάρτη της Πανσελήνου, ο ωροσκόπος της βρίσκεται στην 22η μοίρα του Ταύρου και συμμετέχουν θετικά ο Άρης από το Σκορπιό και ο Δίας από την Παρθένο. Άρα έχουμε να κάνουμε με ένα φεγγάρι, στο οποίο θα μας απασχολήσουν θέματα που αφορούν στην υλική και τη συναισθηματική μας ασφάλεια, τον επαγγελματικό μας προσανατολισμό και πρακτικά ζητήματα που σχετίζονται με αυτόν.




ΚΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος έρχεται να ρίξει φως σε θέματα που αφορούν στην καριέρα σου και γενικά τον επαγγελματικό σου προσανατολισμό. Μέχρι τις αρχές Αυγούστου, ίσως να παρατηρήσεις αλλαγές και ανατροπές σε θέματα που αφορούν ανώτερους στο χώρο εργασίας σου ή σε ένα επαγγελματικό σου εγχείρημα που ξεκίνησε πρόσφατα. Θα σε απασχολήσει έντονα η δημόσια εικόνα σου, ο τρόπος που "διαφημίζεις" τον εαυτό σου και το κατά πόσο σε ικανοποιεί η επαγγελματική σου πορεία. Οποιαδήποτε αλλαγή έρθει ή επιδιώξεις εσύ στους παραπάνω τομείς, μπορεί να σε προβληματίσει ή να σοκάρει τους γύρω σου, θα αποδειχθεί όμως ότι έγινε προς όφελός σου.



nature moon ocean full moon water gif



ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος αυτή φέρνει στην επιφάνεια θέματα που αφορούν σε σπουδές, εξωτερικό και επαγγελματικά εγχειρήματα που σχετίζονται με αυτό. Είτε αποφασίσεις να εξελιχθείς μορφωτικά, ώστε να αποκτήσεις περισσότερα εφόδια στον τομέα της καριέρας σου, είτε υπάρξουν εξελίξεις σε μια επαγγελματική συνεργασία που έχει άμεση ή έμμεση σχέση με το εξωτερικό και αφορά εσένα ή το σύντροφό σου, το σίγουρο είναι ότι με κάποιο τρόπο θα θελήσεις να "επεκταθείς" και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Η επικείμενες αλλαγές ίσως να σου δημιουργούν μια εσωτερική αναστάτωση, όμως είναι απαραίτητες για να προχωρήσεις παρακάτω και να αναδιαμορφώσεις το μέλλον σου.



ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Πανσέληνος της 20ης Ιουλίου επηρεάζει το 8ο ηλιακό σου σπίτι, που αφορά οικονομικές οφειλές από/προς τρίτους, τη συμβίωση και τα πράγματα που μοιράζεσαι με το σύντροφό σου, αλλά και τη γενικότερη ψυχολογική σου κατάσταση. Ίσως χρειαστεί να τακτοποιήσεις κάποιες οφειλές που σου προκαλούν μια οικονομική ανασφάλεια και σε περιορίζουν ή να σε απασχολήσει μια αλλαγή στα οικονομικά του συντρόφου σου, η οποία ανατρέπει τα σχέδιά σας. Από την άλλη, καταπιεσμένες επιθυμίες που βγαίνουν στην επιφάνεια, ίσως δημιουργήσουν τριγμούς στη σχέση σου, ενώ καλό θα είναι να προσέξεις και τις κοινωνικές σου συναναστροφές, διότι ο Ουρανός από το 11ο ηλιακό σου σπίτι, δημιουργεί ανατροπές, εντάσεις και συγκρούσεις.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στον άξονα του ζωδίου σου, φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα που αφορούν διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή, δεν αποκλείεται να χρειαστεί να λάβεις κάποιες αποφάσεις που αφορούν στη σχέση σου ή την εξέλιξη μιας πρόσφατης γνωριμίας, οι οποίες ίσως και να ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα. Δεν αποκλείεται επίσης οι αποφάσεις να έρθουν από την άλλη πλευρά και εσύ να κληθείς να τις διαχειριστείς. Από την άλλη, σε προτεραιότητα τίθενται και οι συνεργασίες σου, με πιθανές ανακατατάξεις που αλλάζουν τα δεδομένα της επαγγελματικής σου πορείας. Σε κάθε περίπτωση, αν και οι επικείμενες αλλαγές είναι πιθανό να σε "ξεβολέψουν", μακροπρόθεσμα θα αποδειχθούν θετικές για το μέλλον σου.



ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος του μήνα στρέφει την προσοχή σου σε θέματα που αφορούν στην εργασιακή σου καθημερινότητα. Η ρουτίνα ή μερικές πρόσθετες ευθύνες στο εργασιακό σου περιβάλλον πιθανόν να σου δημιουργήσουν μια αίσθηση περιορισμού, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και απρόοπτα που σε βγάζουν εκτός προγράμματος. Από την άλλη, ίσως να βρίσκεσαι σε μια περίοδο που πρέπει να τακτοποιήσεις όσο περισσότερες εκκρεμότητες και υποχρεώσεις μπορείς για να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μη δημιουργήσεις προστριβές με τα άτομα που συνεργάζεσαι και ρίξε το βάρος στη φυσική σου κατάσταση, βελτιώνοντας τη διατροφή σου ή εντάσσοντας την άσκηση στο πρόγραμμά σου.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερου φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα που αφορούν στη δημιουργικότητα και την αυτοπεποίθησή σου, αλλά και το κομμάτι του έρωτα στη ζωή σου. Από τη μία, κάποιες αλλαγές στο επαγγελματικό σου αντικείμενο ή ένα νέο εγχείρημα που αναλαμβάνεις έρχονται να αυξήσουν τη δημιουργικότητά σου και σε κάνουν να νιώθεις χρήσιμη και παραγωγική. Από την άλλη, η πίεση χρόνου ή κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις, σου δημιουργούν μια αίσθηση περιορισμού, μιας και δεν έχεις όση ελευθερία θα ήθελες για να διασκεδάσεις το διάστημα αυτό. Εξάλλου, η ανάγκη σου για φλερτ και ερωτικά παιχνίδια φαίνεται ιδιαίτερα ανεβασμένη και δεν αποκλείεται να προκύψει μια ξαφνική γνωριμία/εξέλιξη με ένα πρόσωπο που δεν περίμενες και που θα ομορφύνει τις μέρες και τις νύχτες σου.



ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα που αφορούν στην ακίνητη περιουσία και τις οικογενειακές σου σχέσεις. Μέχρι τις αρχές Αυγούστου, οτιδήποτε αφορά στο σπίτι σου σαν οίκημα, αλλά και τα πρόσωπα που συγκατοικείτε μέσα σε αυτό, θα παρουσιάσουν εξελίξεις και νέα δεδομένα. Θα χρειαστεί να αφιερώσεις περισσότερο από το χρόνο σου, είτε για να βελτιώσεις το κλίμα στο γάμο ή τη σχέση σου και να μειώσεις τα παράπονα του συντρόφου σου, για να αναδιαμορφώσεις το χώρο που ζεις ή απλώς για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που προέκυψαν και αφορούν στην ακίνητη περιουσία σου. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα είναι ανάμεσα σε όλα αυτά, να ξεκλέψεις λίγο προσωπικό χρόνο για να ασχοληθείς αποκλειστικά με τον εαυτό σου.

80s retro et steven spielberg drew barrymore





ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερου φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα που αφορούν στον 3ο ηλιακό σου οίκο. Μέχρι τις αρχές Αυγούστου είναι μια καλή περίοδος να προωθήσεις τις ιδέες σου, να αναλάβεις νέα επαγγελματικά εγχειρήματα, να συναντήσεις κόσμο που θα βοηθήσει στην προσωπική σου εξέλιξη και να πραγματοποιήσεις κάθε είδους επαφή και διαπραγμάτευση που θα βελτιώσει την επαγγελματική σου καθημερινότητα. Οι συχνές μετακινήσεις θα χαρακτηρίσουν το διάστημα αυτό, ενώ ίσως χρειαστεί και να αλλάξεις πόστο εργασίας για ένα διάστημα. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις, είναι πιθανές προστριβές με άτομα από το χώρο της δουλειάς σου.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πανσέληνος του μήνα στρέφει την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα, αγοραπωλησίες και σε ό,τι αφορά την κινητή σου περιουσία. Μέχρι τις αρχές Αυγούστου ίσως θελήσεις να πραγματοποιήσεις μια αγορά που σχεδίαζες καιρό ή να χρειαστεί να τακτοποιήσεις διαφόρων ειδών οικονομικές εκκρεμότητες που σου δημιουργούν μια ανασφάλεια για την οικονομική σου πραγματικότητα. Γενικά, θα σε απασχολήσουν τα αποκτήματα και οι κτήσεις σου, ενώ θα θελήσεις να μπεις σε μια διαδικασία επαναπροσδιορισμού αξιών, ώστε να κατασταλάξεις στο τι αξίζει πραγματικά να διατηρήσεις στη ζωή σου.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου έρχεται να ρίξει φως σε διάφορες υποθέσεις σου που άρχισαν να σε απασχολούν στις αρχές Ιουλίου. Μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα θα διαπιστώσεις κατά πόσο σε ικανοποιεί ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα ή μια νέα συνεργασία σου, ενώ ίσως χρειαστεί να κάνεις ξεκαθαρίσματα σε διαπροσωπικές και οικογενειακές σου σχέσεις. Το διάστημα αυτό είναι αρκετά κρίσιμο για το ερωτικό και το επαγγελματικό σου μέλλον και καλό θα είναι να αποφύγεις παρορμητικές συμπεριφορές που ενδεχομένως θα οδηγήσουν σε ρήξεις με συνεργάτες ή αγαπημένα πρόσωπα. Διατήρησε την υπομονή και το αίσθημα ευθύνης που σε χαρακτηρίζει και λίγο παρακάτω θα απολαύσεις τα οφέλη των αλλαγών που πραγματοποιούνται στη ζωή σου.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Πανσέληνος του μήνα ενεργοποιεί θέματα που σχετίζονται με το 12ο ηλιακό σου σπίτι. Το επόμενο διάστημα και μέχρι τις αρχές Αυγούστου ίσως νιώσεις ότι οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις σε έχουν κουράσει ή ότι το παρασκήνιο στη δουλειά σου είναι τόσο έντονο που χρειάζεσαι απομόνωση και αποστασιοποίηση. Δεν είναι μια καλή περίοδος για νέες ενάρξεις, ούτε για διαπραγματεύσεις, μιας και φαίνεται να σε απασχολούν άλλα πράγματα, που έχουν να κάνουν με τον εσωτερικό σου κόσμο ή με πιθανά άγχη που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα, από εξελίξεις στην προσωπική/κοινωνική σου ζωή. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να εντάξεις ψυχαγωγικές δραστηριότητες στο πρόγραμμά σου και να ξεκουράσεις, όσο το δυνατόν, σώμα και μυαλό.



ΙΧΘΕΙΣ
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερου επηρεάζει τον 11ο ηλιακό σου οίκο, που σχετίζεται με τις κοινωνικές σου επαφές και τους μελλοντικούς σου στόχους. Μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα θα παρουσιαστούν εξελίξεις σε έναν επαγγελματικό στόχο που είχες θέσει ή σε σχέδια που αφορούν στο μέλλον σου, τα οποία ίσως χρειάζονται κάποιου είδους αναθεώρηση, λόγω του ότι σκοντάφτουν σε οικονομικά ή πρακτικά εμπόδια. Από την άλλη, πιθανόν να θελήσεις να επαναξιολογήσεις κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον και να κλείσεις οριστικά σχέσεις από τις οποίες δεν λαμβάνεις οφέλη. Σε κάθε περίπτωση, το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να κάνεις όνειρα και να θέσεις μακροπρόθεσμους στόχους, ακόμα κι αν χρειαστεί να κοπιάσεις από τώρα για να τους υλοποιήσεις.
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις