google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ο μήνας της Παρθένου ανοίγει νέους ερωτικούς ορίζοντες! Ποια ζώδια θα αντέξουν στις δυσκολίες; - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Ο μήνας της Παρθένου ανοίγει νέους ερωτικούς ορίζοντες! Ποια ζώδια θα αντέξουν στις δυσκολίες;

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Η «ζωή μας κύκλους κάνει» που λέει ο ποιητής και να που βρισκόμαστε πάλι ουσιαστικά στο τέλος ενός κύκλου και στην αρχή ενός καινούργιου, που μέσα στις δυσκολίες του κρύβονται και ευκαιρίες. Ο νέος αυτός κύκλος συμπίπτει με την «επιστροφή» στην καθημερινότητα και τη δουλειά για τον περισσότερο κόσμο, όπως «προστάζει» η Παρθένος αλλά και με την δεύτερη περίοδο των εκλείψεων που -ως είθισται-αναμένεται να «προκαλέσουν» γεγονότα τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοσμικό πεδίο.

Από τις πρώτες μέρες του μήνα της Παρθένου βιώνουμε μια αρκετά ταραχώδη αστρολογικά περίοδο,
καθώς ο Άρης συναντά τον Κρόνο (24/8) και στη συνέχεια έρχεται σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα (26/8) εντείνοντας αντιπαλότητες και αποκαλύπτοντας χίμαιρες σε κάθε είδους σχέσεις. «Όαση στην έρημο» η σύνοδος της ερωτικής Αφροδίτης με τον Δία στις 28/8 προσφέρει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και επιβραβεύει την αγάπη, την αφοσίωση, τον έρωτα.

Λίγο πριν από την αυλαία του ημερολογιακού καλοκαιριού -στις 29/8- η Αφροδίτη συναντά τον επικοινωνιακό Ερμή αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα σαν σε σενάριο ερωτικής κομεντί: Λίγες ώρες αργότερα η Αφροδίτη περνά στο Ζυγό -στο «βασίλειό της»- και ο Ερμής γίνεται ανάδρομος. Παιχνίδια της τύχης, συμπτώσεις ή «πλανητικές συνομωσίες»;
Η ανάδρομη φορά του Ερμή δεν είναι ένα σπάνιο αστρικό φαινόμενο αφού παρατηρείται τρείς με τέσσερις φορές μέσα στη χρονιά. Στη διάρκεια της φαινομενικής «ανάδρομης» πορείας έχει ωστόσο διαπιστωθεί στατιστικά, αύξηση της επαναφοράς καταστάσεων και προσώπων από το παρελθόν. Η επιστροφή αυτή θα γίνει πιο έντονα αισθητή, καθώς εκτός από τον Ερμή στον ίδιο ζωδιακό χώρο θα κινούνται ταυτόχρονα ο πλανήτης της τύχης, ο Δίας, αλλά και ο ζωοδότης Ήλιος και θα σχηματίζουν μια αστρική «ασπίδα» προστατεύοντας τους έρωτες από την «μανία» των εκλείψεων που ακολουθούν τον Σεπτέμβρη.


Άλλη μια ευτυχής συγκυρία η παρουσία της Αφροδίτης στο κατεξοχήν ζώδιο των σχέσεων, τον Ζυγό σε όλη τη διάρκεια της περιόδου. Ο πλανήτης της αγάπης διαμορφώνει μέσα στον θυελλώδη Σεπτέμβριο ευοίωνες όψεις με τους πλανήτες που παραδοσιακά φέρνουν θαυμάσια αποτελέσματα.

Πιο αναλυτικά στις 7/9 σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο δίνοντας δύναμη στην αγάπη να αντέξει στις δυσκολίες. Το εξάγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη στις 19/9 με τον σέξι και δυναμικό Άρη μας προσφέρει μια δεύτερη ευκαιρία να αποκαταστήσουμε σχέσεις και να επαναφέρουμε τη χαρά στη ζωή μας. Ας κάνουμε λοιπόν έρωτα και όχι πόλεμο….

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας της Παρθένου σας βρίσκει αποφασισμένους να προβείτε σε σημαντικές αλλαγές, αλλά και αρκετά κουρασμένους λόγω των δύσκολων όψεων του κυβερνήτη σας του Άρη με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα στις 24 και 26 Αυγούστου. Μετά την έντονη δραστηριότητα που αναπτύξατε τους προηγούμενους μήνες, περνάτε σε φάση «επεξεργασίας δεδομένων». Η «στροφή προς τα μέσα» είναι απαραίτητη για να αποφασίσετε για τις υλικές και συναισθηματικές επενδύσεις που θα κάνετε και για τους τρόπους που θα «χειριστείτε» πρόσωπα και καταστάσεις που αφορούν στα σχέδιά σας. Η χρονική αυτή περίοδος είναι κατάλληλη για να βρεθείτε με ανθρώπους που θεωρείτε δικούς σας και φυσικά, να ξεκουραστείτε. Στα ερωτικά ζητήματα επικρατούν καλύτερες συνθήκες στις 28 με την σύνοδο Αφροδίτης-Δία: ευχάριστα είναι και τα νέα που αφορούν στην αισθηματική ζωή, καθώς πρόκειται να ζήσετε έναν έρωτα που θα σας ανεβάσει στον έβδομο ουρανό και ίσως σας ωθήσει να αλλάξετε τις θεωρίες και τις αντιλήψεις σας για το γάμο.
Η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας από τις 30/8 και ο Δίας από τις 9/9 θα έχουν θετικό αντίκτυπο στις σχέσεις σας όπου θα διαπιστώσετε σταθερή βελτίωση παρά τις παροδικές αντιθέσεις που φέρνουν οι εκλείψεις του Σεπτέμβρη. Με το τρίγωνο Άρη-Ουρανού στις 17/9 προκύπτουν κεραυνοβόλοι έρωτες στη διάρκεια ταξιδιών, μετακινήσεων ή μέσα στο χώρο της εργασίας σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η περίοδος αυτή είναι θαυμάσια και για τα ερωτικά αλλά και για τα επαγγελματικά θέματά σας, παρόλο που οι εκλείψεις του Σεπτέμβρη ίσως σας χαλάσουν παροδικά το κέφι. Οι ευκαιρίες για άνοδο και εξέλιξη είναι ορατές και αυτό σας ανακουφίζει. Η καλή φυσική κατάσταση είναι απαραίτητη για την υλοποίηση των σχεδίων σας, οπότε φροντίστε λίγο παραπάνω τον εαυτό σας. Με την δική σας Αφροδίτη στον τομέα της εργασίας αλλά και της φυσικής σας κατάστασης από τις 30 Αυγούστου φροντίστε να γυμναστείτε μέσα από ήπιες δραστηριότητες και να «κτίσετε» ένα όμορφο σώμα, αποφεύγοντας όμως τα επικίνδυνα σπορ. Ξεκουραστείτε μακριά από άτομα που σας «στραγγίζουν» ενεργειακά. Μην επηρεάζεστε από την κακή διάθεση των οικείων προσώπων.
Με τη σύνοδο της δικής σας Αφροδίτης με τον Δία στις 28/8 στα αισθηματικά υπάρχουν πολύ καλές προοπτικές σε μια γνωριμία που θα καταλήξει σε δεσμό.
Ευχάριστη και πλούσια σε γεγονότα αναμένεται η περίοδος που ακολουθεί. Με τον Δία στον τομέα της καθημερινότητας από τις 9/9 θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ανθρώπους που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας και θα σας προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια σε όσα σας απασχολούν. Πολλοί θα αναπτύξετε κρυφές σχέσεις και άλλοι θα αποφασίσετε να ενδώσετε σε ένα πρόσωπο που δεν ανήκει στο συνηθισμένο περιβάλλον σας. Καμία πλανητική επιρροή δεν είναι ικανή να σκιάσει την ευτυχία σας, ενώ μπορείτε να περιμένετε θαύματα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συνεχίστε να αντιμετωπίζετε με ευελιξία τις αλλαγές και τις ανακατατάξεις που εμφανίζονται στο χώρο των σχέσεων. Η ζωή με τον Άρη που συνεχίζει την διέλευσή του σε αντίθεση με το ζώδιό σας μπορεί να μην είναι εύκολη, είναι όμως αρκετά ενδιαφέρουσα. Η ζωτικότητά σας βρίσκεται στα ύψη και νιώθετε τον ενθουσιασμό να σας πλημμυρίζει. Παράλληλα έχετε να αντιμετωπίσετε τις εκλείψεις του Σεπτέμβρη αλλά και τις «αναποδιές» που φέρνει ο δικός σας Ερμής, όντας ανάδρομος από τις 30 του Αυγούστου. Μέσα στις επόμενες μέρες ωστόσο με τις αρμονικές όψεις του δικού σας Ερμή -αν και ανάδρομου- προβλέπονται θετικές εξελίξεις που θα συμβούν μέσα από τυχαία και ξαφνικά γεγονότα. Θετικότατη είναι η νέα θέση της Αφροδίτης στο Ζυγό από τις 30 Αυγούστου.
Μια περίοδο διαφορετική από τις άλλες θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε από τις 9/9 με τον Δία στο Ζυγό γεμάτη εκπλήξεις και ευκαιρίες. Ταξίδια στο εξωτερικό, νέες γνωριμίες, φλερτ και ειδύλλια είναι στο πρόγραμμα.
Εκμεταλλευτείτε σωστά το διάστημα μέχρι 23/9 για να δρομολογήσετε σχέδια και προγράμματα που αναφέρονται στον τομέα των αισθηματικών σας. Ο Δίας μέχρι τις 9/9 σας δίνει την ευκαιρία ακόμα και να «στήσετε» το σπιτικό σας. Από τις 9/9 όσοι είστε ελεύθεροι, θα συναντήσετε ένα άτομο που θα ξυπνήσει μέσα σας το ερωτικό πάθος.

erw

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλά από τα προβλήματά σας βρίσκονται στη φάση της επίλυσής τους, καθώς οι πλανήτες σας προσφέρουν ευκαιρίες για ηρεμία και γαλήνη μετά από τις «εμπόλεμες» καταστάσεις που διανύσατε στη διάρκεια των τελευταίων μηνών. Τώρα είναι στο χέρι σας να βελτιώσετε την πορεία μιας επαγγελματικής ή αισθηματικής σχέσης που εσείς θεωρείτε σημαντική.
Εμπιστευθείτε την παραδοσιακή διαίσθησή σας σε αποφάσεις που πρέπει να πάρετε σε σχέση με ερωτικές υποθέσεις και οικονομικές ή αισθηματικές επενδύσεις.
Έχετε αποθέματα δύναμης και ενέργειας ώστε να καταφέρετε να «μετακινήσετε βουνά». Η περίοδος αυτή μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα εύκολη για σας λόγω των εκλείψεων του Σεπτεμβρίου, θα σας προσφέρει όμως μεγάλες προκλήσεις και συγκινήσεις. Θα χρειαστεί να υποχωρήσετε, αναφορικά με ένα προσωπικό ή οικογενειακό ζήτημα. Ίσως πρέπει να εντείνετε τις προσπάθειές σας και να αγωνιστείτε περισσότερο από άλλες φορές, θα έχετε όμως τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Θα ξεπεράσετε τα προβλήματα με τη βοήθεια των φίλων σας. Η επικοινωνία γίνεται πιο ουσιαστική και μπορείτε να κάνετε σημαντικές σχέσεις και συμφωνίες. Η αισθηματική σας ζωή ευνοείται ιδιαίτερα και με τον ανάδρομο Ερμή θα λύσετε διαφωνίες ή παρεξηγήσεις με το σύντροφό σας. Αν είστε ελεύθεροι θα ζήσετε μια έντονη αισθηματική ιστορία, ενώ μια παλιά φιλία μπορεί να καταλήξει σε ερωτική σχέση.

ΛΕΩΝ

Η νέα θέση της Αφροδίτης (από τις 30/8) και του Δία (από τις 9/9) στο αρμονικό ζώδιο του Ζυγού καθιστά αυτήν την περίοδο ένα από τα πιο ερωτικά και δημιουργικά διαστήματα της χρονιάς. Το παιχνίδι του έρωτα, το φλερτ, η δημιουργικότητα και η έκφραση των βαθύτερων συναισθημάτων κυριαρχούν στην καθημερινότητά σας. Οι νέες γνωριμίες που προέρχονται από τις επαγγελματικές ή κοινωνικές επαφές έχουν όλες τις προοπτικές να εξελιχθούν σε θερμές σχέσεις ή να φέρουν ένα σφοδρό έρωτα!
Τα πάθη και οι επιθυμίες σας βρίσκονται σε έξαρση, ωστόσο χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί σε παράλληλες σχέσεις και φειδωλοί σε παράνομους έρωτες.
Με τη θεαματική συνεύρεση της θεάς του έρωτα, της Αφροδίτης, με τον Δία στις 28 Αυγούστου ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται σε όλες τις υποθέσεις σας. Όσοι είστε ελεύθεροι θα συναντήσετε ένα άτομο το οποίο θα ξεπερνά τις προσδοκίες σας και θα μοιραστείτε μαζί του όλα τα όνειρά σας. Αν πάλι είστε ήδη δεσμευμένοι, θα ανακαλύψετε κοινά ενδιαφέροντα που θα σας φέρουν πολύ πιο κοντά στο σύντροφό σας. Δεν αποκλείεται να επιστρέψει μια παλιά σχέση στη ζωή σας και να θελήσετε να επανεξετάσετε την περίπτωση. Στην παρούσα φάση πάντως -με τις εκλείψεις να καιροφυλακτούν- είναι προτιμότερο να μη βιάσετε τις καταστάσεις, αλλά να τις αφήσετε να εξελιχθούν μόνες τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρόκειται για μια έντονη περίοδο που δίνει όμως και αρκετές προοπτικές επιτυχίας για τις σημαντικές σας υποθέσεις, με την προϋπόθεση ότι αυτές δεν περιέχουν το στοιχείο του ρίσκου. Ο μήνας των γενεθλίων σας φιλοξενεί δύο εκλείψεις που θα μπορούσαν να φέρουν τα πάνω-κάτω.
Παράλληλα, η πορεία του ανάδρομου Ερμή στο δικό σας ζώδιο σας προβληματίζει με επιστροφές από το παρελθόν, έχει όμως και τα «καλά» της: οι όψεις που σχηματίζει ο Ερμής με την Αφροδίτη (29/8) και με τον Δία (2/9), θα σας κάνουν περισσότερο ευδιάθετους και επικοινωνιακούς με τους γύρω σας. Θα αυξήσουν την ανάγκη σας για διασκέδαση και θα σας ωθήσουν να αξιολογήσετε σωστά αισθηματικές καταστάσεις που θεωρούσατε δεδομένες ή στάσιμες. Με τις όψεις του δικού σας Ερμή -παρότι ανάδρομου- πολλά από τα σχέδιά σας θα πραγματοποιηθούν μέσα στις επόμενες μέρες, χωρίς να καταβάλετε ιδιαίτερες προσπάθειες, ενώ παράλληλα θα σας δοθούν οι αισθηματικές ευκαιρίες που περιμένετε διακαώς. Ειδικά αν μέχρι σήμερα είχατε συνηθίσει να είστε θεατές των γεγονότων, τώρα καλείστε να πάρετε πρωτοβουλίες και να βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει για το προσωπικό συμφέρον σας, για να κερδίσετε την καρδιά του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Βιώνετε ουσιαστικά ένα δύσκολο αλλά και πολύ αποδοτικό διάστημα που θα σας δώσει τη χαρά της προσωπικής δημιουργίας.

ΖΥΓΟΣ

Ίσως τον τελευταίο καιρό να μη συνειδητοποιήσατε το πόσο ακριβώς αξίζετε, τώρα όμως έφτασε η εποχή να το κάνετε. Με θετικές σκέψεις θα καταφέρετε θαύματα! Είναι σκόπιμο πάντως να περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας, αφού μαζί με τις εκλείψεις του Σεπτέμβρη καραδοκεί ο κίνδυνος του λάθους από τη «φόρα» που έχετε πάρει για να βελτιώσετε τη ζωή σας.
Ο ανάδρομος Ερμής που κινείται στη «σκιά» του ωροσκοπίου σας από τις 30/9 θα γίνει αιτία να επανέλθουν έρωτες από το παρελθόν και το γεγονός αυτό, μπορεί να δημιουργήσει συγκρούσεις με το σύντροφό σας, χωρίς να υπάρχει διάθεση για συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Αυτό είναι και το μόνο τρωτό σημείο της περιόδου, αφού κατά τα άλλα νιώθετε δημιουργικοί και δυνατοί και μπορείτε να προβάλλετε τον εαυτό σας με πολύ καλά αποτελέσματα.
Η Αφροδίτη που περνά στο ζώδιό σας στις 30/8, σας επιτρέπει να ατενίσετε το μέλλον με αισιοδοξία. Με τον Δία στον αστερισμό σας από τις 9/9 η ερωτική ζωή σας ενισχύεται σημαντικά, ενώ και ο πνευματικός πλούτος αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού πέρα από τη γνώση, θα σας δώσει την ευκαιρία να χειριστείτε πιο αποτελεσματικά ό, τι σας απασχολεί. Με την διαίσθησή σας αλλά και με τον παράγοντα της τύχης που θα παίξει καθοριστικό ρόλο, θα χαράξετε νέα πορεία στην αισθηματική ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη μέσα από τη «γωνία» εκείνη του ηλιακού ωροσκοπίου σας που αντιστοιχεί στο παρασκήνιο, από τις 30/8 θα αναθερμάνει τις κρυφές σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα και θα σας βοηθήσει να «κτίσετε» σχέσεις σε νέες, πιο γερές βάσεις. Θαυμάσια και η θέση του ανάδρομου Ερμή για σάς που περιμένετε την επιστροφή της αγάπης. Με τη γοητεία σας στα ύψη, μαγνητίζετε ανθρώπους που έχουν τη δυνατότητα να συμπαρασταθούν στις προσπάθειές σας. Έχοντας δεδομένη την αποδοχή των άλλων, η εκτίμηση που έχετε εσείς για τον εαυτό σας βελτιώνεται σημαντικά και σας βοηθά στην επίτευξη των στόχων σας. Με τη νέα θέση του Δία από τις 9/9 απρόβλεπτες αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον σας έχουν ως αποτέλεσμα να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες, που σας προσφέρουν περισσότερη ανεξαρτησία και ελευθερία.
Παρά τις δυσκολίες που φέρνουν οι εκλείψεις καταφέρνετε να φέρετε τα πράγματα εκεί ακριβώς που θέλετε, είτε δημιουργώντας συμμαχίες με τους «ισχυρούς», είτε αλλάζοντας εντελώς την πορεία σας.
Πολύ σύντομα (από τις 23/9) το άστρο της αγάπης, θα σας ανοίξει το δρόμο προς την ευτυχία, μέσα στο άμεσο διάστημα. Τα αισθηματικά σας βρίσκονται σε θαυμάσια περίοδο και για πολλούς από εσάς είναι καιρός να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας και να προχωρήσετε σε μια πιο επίσημη δέσμευση. Τύχη και εύνοια θα προέλθουν και μέσα από τον φιλικό κύκλο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η θεσπέσια σύνοδος ανάμεσα στον δικό σας κυβερνήτη τον Δία και την ερωτική Αφροδίτη στις 28/8 αναμένεται να δώσει μια νέα ώθηση στην αισθηματική ζωή σας. Παράλληλα, η θετική εξέλιξη στη σχέση με τον σύντροφό σας θα σας οδηγήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, ενώ αν είστε ελεύθεροι, μια γνωριμία που μπορεί να θεωρήσετε πρόσκαιρη και παροδική, είναι πιθανό να σας οδηγήσει σε γάμο.Οι εκλείψεις του Σεπτέμβρη αποτελούν και «δική σας υπόθεση» αφού γίνονται στα μεταβλητά ζώδια.
Στον αισθηματικό τομέα οι μακροχρόνιες σχέσεις αναμένεται να «δοκιμαστούν» από «πειρασμούς» που θα εμφανιστούν ξαφνικά στη ζωή σας. Αυτή την εποχή λοιπόν φροντίστε να κλείσετε τα αυτιά σας στο τραγούδι των «σειρήνων».
Οι συλλογικές δραστηριότητες και οι φίλοι έχουν να σας προσφέρουν πολλά από τις 9/9 με τον δικό σας Δία να «μετακομίζει» στο Ζυγό. Αν και θα πρέπει πρώτα να απομονώσετε τυχόν αναξιόπιστα άτομα, το εξάγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Δίας με το ζώδιό σας, εγγυάται επιτυχία, ακόμα και αν τα αποτελέσματα δεν είναι άμεσα ορατά εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Θα έχετε τη δυνατότητα να αποκαταστήσετε παρεξηγήσεις, δείχνοντας κατανόηση στις ανάγκες του συντρόφου σας. Αν είστε αδέσμευτοι, γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον ή ο κρυφός έρωτας ενός «φίλου» θα έχουν θετικές εξελίξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στη διάρκεια του μήνα της Παρθένου θα σας απασχολήσουν ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη διαχείριση προσωπικών υποθέσεων, ενώ, είναι πολύ πιθανό, να αποκομίσετε «κέρδη» από απολογισμούς, ενδοσκόπηση και αναλύσεις. Βασικό χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου θα είναι η τάση σας για θαλπωρή, ηρεμία και ξεκούραση. Πρόκειται για μια «πρώιμη» φθινοπωρινή …ραστώνη, την οποία έχετε ανάγκη μετά από ένα διάστημα με αρκετό τρέξιμο, αλλά και έντονες καταστάσεις στη δουλειά σας.
Ο Ερμής αν και ανάδρομος με τις θαυμάσιες όψεις του θα επηρεάσει θετικά την κρίση σας, γεγονός που θα διευκολύνει την επικοινωνία με το άμεσο περιβάλλον σας.
Η πλανητική αρμονική συνύπαρξη, σηματοδοτεί την αφετηρία μιας εξαιρετικής περιόδου, κατά την οποία θα δείτε μεγάλες αλλαγές τόσο στην προσωπική ζωή, όσο και στα επαγγελματικά σας. Επιπλέον, η Αφροδίτη που ξεκινά την πορεία της στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας στις 30/8 και ο Δίας που την ακολουθεί στις 9/9 θα σας δώσουν επιτέλους τη δυνατότητα να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Ξένοιαστοι και έχοντας ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες σας, μπορείτε να ασχοληθείτε με το σύντροφό σας ή ακόμα και να προγραμματίσετε ένα ερωτικό ταξίδι σε ειδυλλιακό προορισμό. Η απόφασή σας να πραγματοποιήσετε τα αισθηματικά σχέδιά σας, βρίσκει υποστηρικτές που σας παροτρύνουν προσφέροντάς σας την βοήθειά τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εδώ και καιρό έχετε μπει σε μια διαδικασία «εκκαθάρισης» που σας ωθεί να αποκοπείτε από πρόσωπα και καταστάσεις που σας «φθείρουν». Ένας υπέροχος πλανητικός σχηματισμός που πραγματοποιείται αυτή την περίοδο, σκοπό έχει να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε το έργο σας. Αυτή τη φορά η τύχη θα είναι μαζί σας και η όλη διαδικασία θα γίνει χωρίς να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια. Το ζητούμενό που είναι η δημιουργία σταθερότητας στην προσωπική αλλά και στην επαγγελματική σας ζωή θα επιτευχθεί και έτσι θα μπορέσετε να εξασφαλίσετε την ευημερία που λαχταράτε.
Ο μαγνητισμός σας δεν αφήνει ασυγκίνητα τα άτομα που σας συναντούν, με αποτέλεσμα να εντυπωσιάζονται και να πέφτουν με ευκολία στα «δίχτυα» σας.
Με την Αφροδίτη να διατρέχει τον πιο τυχερό τομέα του αστερισμού σας από τις 30/8 και τον Δία να την ακολουθεί στις 9/9 πολλοί από εσάς θα γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας μέσα από περίεργες συνθήκες. Η διάρκεια του, είναι συνάρτηση πολλών προϋποθέσεων. Πιο σημαντικές, είναι η διάθεση της άλλης πλευράς για υποταγή στις επιθυμίες σας και η δική σας επιθυμία για συντροφικότητα. Η αισιοδοξία με την οποία αντιμετωπίζετε το μέλλον σας είναι δικαιολογημένη, αφού παρά τις αντιξοότητες και τις ανατροπές που προκαλούν οι εκλείψεις του Σεπτεμβρίου εσείς έχετε πάντα έναν «κρυφό άσο» στο μανίκι σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο μήνας της Παρθένου φέρνει μια παροδική αναστάτωση στον ψυχισμό σας αφού με τις εκλείψεις που σχηματίζονται στη διάρκειά του προκαλεί για άλλη μια φορά ανατροπές που εντείνουν την ανασφάλεια. Με την Αφροδίτη (από τις 30/8) και τον Δία (από τις 9/9) ωστόσο στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, ίσως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να κάνετε «μεταρρυθμίσεις» που θα σας προστατεύσουν από περαιτέρω απώλειες. O αποσυντονισμός και η αναβλητικότητα που κυριαρχούσαν σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας, εντείνονται, και από τα μέσα Σεπτεμβρίου αρχίζουν σταδιακά να αμβλύνονται. Σε βάθος χρόνου, διαφαίνονται πολλές και ευχάριστες αναλαμπές που θα δώσουν μια νέα, πιο αισιόδοξη νότα στη ζωή σας.
Ο ανάδρομος Ερμής που πραγματοποιεί την ετήσια διέλευσή του από τον τομέα των σχέσεών σας, βοηθάει να ξαναβρείτε συμμάχους σε σχέδια και στόχους καθώς και να γεφυρώσετε, εάν το επιθυμείτε, παλιές διαφορές, κάνοντας κινήσεις συμφιλίωσης.Ο Άρης βρίσκεται στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας εδώ και αρκετές εβδομάδες και προκαλεί κάθε είδους ταραχές. Ευτυχώς, αυτή την περίοδο οι υπόλοιποι πλανήτες κάνουν ανακωχή με το ζώδιό σας. Το γεγονός αυτό θα αποδειχθεί «σωτήριο», αφού θα σας προσφέρει τη δυνατότητα να αναπτύξετε καλύτερη επικοινωνία με το σύντροφό σας, να οικοδομήσετε νέες σταθερές βάσεις και να ανακαλύψετε τη συνταγή για την ευτυχία.
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις