google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο- Ποια ζώδια θα επηρεαστούν; - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο- Ποια ζώδια θα επηρεαστούν;

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Η Αφροδίτη διασχίζει τις τελευταίες μοίρες του φωτεινού, ερωτικού και γενναιόδωρου Λέοντα ζεσταίνοντας τις καρδιές μας, φωτίζοντας το χαμόγελό μας και ευνοώντας τους καλοκαιρινούς έρωτες, αλλά σύντομα (την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2016) το σκηνικό αλλάζει όπως και η διάθεσή μας..Αιτία; Η μετακίνηση του πλανήτη της ομορφιάς και της αρμονίας στο πρακτικό, λογικό και συνεσταλμένο ζώδιο της Παρθένου όπου και θα παραμείνει ως το τέλος του μήνα φέρνοντας μας αντιμέτωπους με την πραγματικότητα..


Και παρόλο που στην αστρολογία δεν υπάρχουν απόλυτοι κανόνες, η Αφροδίτη στην Παρθένο, δηλαδή σε ένα ζώδιο της γης, πρακτικό, ευέλικτο και αρκετά συντηρητικό ομολογουμένως, δεν μπορεί να αξιοποιήσει τις θετικές του ιδιότητες, αφού βρίσκεται σε πτώση. Η γλυκιά και ρομαντική Αφροδίτη καλείται να περάσει σε ένα περιβάλλον γήινο, πρακτικό και προσγειωμένο, να ενστερνιστεί μια πιο ρεαλιστική λογική, που δεν της ταιριάζει καθόλου. Όμως αναγκάζεται να το κάνει, χάνοντας τον ενθουσιασμό της, τη διάθεσή της να ονειρεύεται! Αναγκάζεται να μπει στην πειθαρχία και την τάξη που της επιβάλλει η Παρθένος, κάτι που της αφαιρεί τη χαρά της έκφρασης, αλλά και το συναισθηματικό δόσιμο! Πολύ συχνά έχει μια κριτική διάθεση απέναντι στους άλλους, κάτι που σε πολλές περιπτώσεις την κάνει να κρατά αποστάσεις από τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω της, ιδιαίτερα στις προσωπικές τις σχέσεις.
Το διάστημα λοιπόν που ακολουθεί, οι σχέσεις περνούν σε μια φάση πιο πρακτική, αφήνοντας πίσω την ανάγκη για συναισθηματικό δέσιμο, μοίρασμα κι ερωτικό παιχνίδι. Όλα κινούνται κάτω από τη βάση της πρακτικότητας, αφαιρώντας σημαντικά στοιχεία συναισθηματικής επένδυσης και μοιράσματος το διάστημα αυτό.

Βεβαίως, η Αφροδίτη εδώ έχει ένα πολύ δυνατό σημείο: Η επαγγελματική ζωή διέπεται από ευσυνειδησία, πειθαρχία κι οργάνωση, γεγονός που την κάνει ιδιαίτερα αγαπητή στους γύρω της, κυρίως όμως στους προϊσταμένους της, μια και ό,τι αναλαμβάνει, το διεκπεραιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Η περίοδος αυτή λοιπόν, είναι ιδανική για όσους έχουν μείνει πίσω και ζουν ακόμα στη ρουτίνα της καθημερινότητας και της εργασίας, για να μπορέσουν πραγματικά να οργανώσουν το καλύτερο δυνατό τρόπο τη δουλειά τους, να διεκπεραιώσουν υποθέσεις που μέχρι τώρα τους είχαν δυσκολέψει, αλλά και να μεθοδεύσουν νέες κατευθύνσεις, σχέδια και ιδέες, που θέλουν να βάλουν αργότερα σε εφαρμογή!

Οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης από την Παρθένο

Στη διαδρομή της στο ζώδιο της Παρθένου, η Αφροδίτη έρχεται να μας δυσκολέψει αρκετά, κυρίως τους εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου, μια και οι όψεις που σχηματίζει διαμορφώνουν συχνά ένα περιβάλλον αποπροσανατολισμού, τόσο στην καθημερινότητά μας, όσο και στον τομέα των σχέσεών μας.

Στις 7 του μηνός, η Αφροδίτη σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Άρη, αναμοχλεύοντας τα συναισθήματα και την ερωτική ζωή, μέσα από ένα περιβάλλον εντάσεων και συχνά ανατροπών. Τώρα οι απαιτήσεις γίνονται πολύ έντονες και συχνά επιβάλλονται με απόλυτο τρόπο, έτσι που είναι δύσκολο να κρατηθούν ισορροπίες.

Στις 13 και 14 του Αυγούστου η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο και η αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, δύο δύσκολες όψεις. Και εδώ τα οικονομικά ζητήματα ανακινούνται, και μάλιστα με όχι και τόσο ευχάριστο τρόπο, λειτουργώντας σε πολλές περιπτώσεις πιεστικά, ενώ γενικότερα το διάστημα αυτό χρειάζεται προσοχή, γιατί μπορεί να υπάρξουν απώλειες.

Στις 18 του μηνός το κλίμα αλλάζει. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα υπόσχεται έντονους, παθιασμένους και μοιραίους έρωτες, που γράφουν τη δική τους ιστορία το καλοκαίρι αυτό στις καρδιές μας!

Στο τέλος του μηνός, στις 28, η θεαματική η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία, υπόσχεται μοναδικές ευκαιρίες, τόσο στα θέματα της επαγγελματικής μας ζωής, με νέα ανοίγματα και νέες κατευθύνσεις, όσο και στην ερωτική μας ζωής, όπου δημιουργεί προϋποθέσεις για μια ανανέωση στη σχέση μας, αλλά και νέες, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και αξιόλογες γνωριμίες!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Αφροδίτη στην Παρθένο;

Η Αφροδίτη στην Παρθένο θα δυσκολέψει τις ζωές κυρίως των μεταβλητών ζωδίων του πρώτου δεκαημέρου, Δίδυμων, Τοξοτών, Παρθένων και Ιχθύων, μια και οι δύσκολες όψεις που συναντά ο πλανήτης, ταρακουνούν για τα καλά το σκηνικό τόσο της επαγγελματικής, όσο και της προσωπικής τους ζωής.

Θα ενισχύσει πολύ τους Παρθένους του δεύτερου και του τρίτου δεκαήμερου, και φυσικά τους Ταύρους και τους Αιγόκερους, με εξελίξεις που μπορεί να αφορούν την επέκταση των σχεδίων τους και τις φιλοδοξίες τους. Κυρίως όμως, θα ενισχύσει την ερωτική τους ζωή, διαμορφώνοντας ένα θετικό κλίμα, μέσα από το οποίο μπορούν να έρθουν πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάνε ή να ζήσουν έναν καινούργιο έρωτα με προοπτικές!

astrologos.gr
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις