google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 14/09 - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 14/09

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016




Καλημέρα. Αναλυτικές οι προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια.

Κριός

Γενικά
Τα περιθώρια στενεύουν και χρειάζεσαι άμεση λύση. Σταμάτα να ρωτάς τη γνώμη του ενός και του άλλου και στηρίξου στην υπεύθυνη συμβουλή ενός ειδικού για να τα καταφέρεις. Είναι βέβαιο πως δεν ευθύνεσαι εσύ αποκλειστικά για τις δυσκολίες που έχουν δημιουργηθεί αλλά δυστυχώς εσύ θα επωμιστείς τις επιπτώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή ημέρα θα είναι αρκετά καλή για τα αισθηματικά σου και μπορεί να γίνει καλύτερη αν δεν αναφερθείς σε θέματα που μπορεί να σε φέρουν σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις, σε θέματα που περιμένεις να τελειώσεις. Στον οικονομικό σου απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες.

Ταύρος

Γενικά
Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και φρόντισε να μην αφήσεις χωρίς έλεγχο τα σημαντικά ζητήματα που προκύπτουν. Αργότερα θα μπορέσεις να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Αυτό το διάστημα όμως δεν ευνοεί τέτοιους ρυθμούς. Τα πράγματα θα βελτιωθούν σταδιακά αλλά θα παραμείνουν σε σταθερότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου αρκεί όταν είστε μαζί να μην μιλάς για θέματα που μπορεί να τον φορτίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις για να μπορέσεις να τα βγάλεις όλα εις πέρας. Τα οικονομικά θα έχουν βελτίωση σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες.

Δίδυμοι

Γενικά
Ο τρόπος δράσης είναι καθοριστικός για το αποτέλεσμα. Σκέψου περισσότερο και μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις για τον τρόπο που θα προχωρήσεις στις επιδιώξεις σου. Το μέλλον σου ανήκει και οι προοπτικές είναι θετικές. Μην μοιράζεσαι τα σχέδιά σου πριν υλοποιηθούν γιατί μειώνεις τις πιθανότητες επιτυχίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις πολύ ερωτική διάθεση(σε ευνοεί ο Άρης) φρόντισε να εξωτερικευτείς στο ταίρι σου και να του δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις γιατί θα βγεις από το πρόγραμμα σου.

Καρκίνος

Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα οι αλλαγές θα είναι μεγάλες και απαιτείται τεράστια προσπάθεια για να μπορέσεις να προχωρήσεις. Εναρμονίσου το συντομότερο με το περιβάλλον και μη υπερβάλλεις προσπαθώντας να παραμείνεις όπως ήσουν. Άλλωστε οι αλλαγές που συμβαίνουν θα σε οδηγήσουν σε καλύτερο αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην βιαστείς σήμερα να βγάλεις συμπεράσματα για το ταίρι σου πριν ακόμη συζητήσεις μαζί του. Εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά σου να ξέρεις ότι μπαίνεις σε περίοδο που θα κάνεις νέα σχέση έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα δημιουργηθούν προβλήματα και παρεξηγήσεις με συνεργάτες, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα που δεν τα περίμενες. Τα οικονομικά θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων ενώ τα έξοδα σου θα είναι πάρα πολλά.

Λέων

Γενικά
Είναι δύσκολο να προσπαθείς να κάνεις τους άλλους να καταλάβουν τι είναι το καλύτερο αλλά σε θέματα οικογενειακού προγραμματισμού δεν μπορείς να αποφύγεις τη διαδικασία. Είναι εντελώς αδύνατον να κουβαλάς το βάρος των ξένων ευθυνών στους δικούς σου ώμους. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι μία ήρεμη συζήτηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να περάσεις πάρα πολύ καλά στην σχέση σου. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σε στεναχωρήσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολύ ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Στα οικονομικά απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

Παρθένος

Γενικά
Η δημιουργικότητά σου καθοδηγεί ένα μεγάλο μέρος κοινωνικών συναναστροφών οι οποίες πιθανότατα δεν θα είχαν λόγω ύπαρξης σε άλλη περίπτωση. Μην το ξεχνάς ποτέ αυτό αν θέλεις να λάβεις την απαιτούμενη βοήθεια μακροπρόθεσμα. Κάποια άτομα σου προσφέρουν απλόχερα τη βοήθειά τους ενώ με κάποια άλλα χρειάζεται ιδιαίτερος χειρισμός.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέλεις να πεις κάποια πράγματα στο ταίρι σου για την συμπεριφορά του. Μην δώσεις άλλες αναβολές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στην δουλειά σου που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να μπορέσεις να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Στα οικονομικά θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να αποφύγεις να υπογράψεις συμβόλαια.

Ζυγός

Γενικά
Οι δυνατότητές σου είναι μεγάλες αρκεί να μπορέσεις να ισορροπήσεις το συναίσθημα με τις ενοχές σου. Μην ταράζεσαι αλλά συγκράτησε την ψυχραιμία σου και σύντομα θα μπορέσεις να πετύχεις περισσότερα από αυτά που περιμένεις. Φίλοι και οικογένεια σε ευεργετούν αλλά χρειάζεται και η δική σου ωριμότητα για να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου αν μειώσεις τον εκνευρισμό και την ένταση που έχεις από άλλα θέματα που σε προβληματίζουν. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου πρέπει να κινηθείς άμεσα γιατί η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο σου δίνει μεγάλη γοητεία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά αλλά χρειάζεται να κινηθείς πιο γρήγορα για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά θα έχουν μια μικρή άνοδο αρκεί να προσπαθήσεις να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

Σκορπιός

Γενικά

Σύντομα τα άστρα αλλάζουν και σου δίνουν ευκολίες που δεν έχεις φανταστεί. Αξιοποίησέ τις με προσοχή για να μπορέσεις να δρομολογήσεις όλα όσα βρίσκονται σε εκκρεμότητα και να απαλλαγείς από υποχρεώσεις που δυσκολεύουν την εξέλιξή σου. Το μέλλον σου προσφέρει ικανοποιήσεις που σε απογειώνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου για θέματα που αφορούν την σχέση σου ώστε να φτάσετε μαζί σe συμπεράσματα που θα σας ικανοποιήσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή και προπάντων να αποφύγεις να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά θα σου κάνουν προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου.

Τοξότης

Γενικά
Αλλαγές που γίνονται ξαφνικά σε αποσυντονίζουν. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην βιάζεσαι γιατί θα υπάρξει κίνδυνος παρανόησης και λάθος επιλογών. Τα πράγματα ισορροπούν σταδιακά χωρίς να χρειαστεί καμία παρέμβαση εκ μέρους σου. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει κάποια νέα πρόταση που θα βελτιώσει τις υπάρχουσες συνθήκες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις καλό θα είναι να συζητήσεις με το ταίρι σου σε χαμηλούς τόνους και να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Στα οικονομικά, την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Κινήσου με αρκετή σύνεση.

Αιγόκερως

Γενικά
Δείξε υπομονή και κατανόηση σε ζητήματα που παρουσιάζουν καθυστέρηση και μην πιέζεις το χρόνο γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις ρήξεις. Αν τα προβλήματα που σε απασχολούν είναι καθοριστικά δεν θα μπορέσει να υπάρξει πρόοδος. Εστίασε λοιπόν τη προσοχή σου και θα δοθούν λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα υπάρξει στασιμότητα στην σχέση σου αλλά αν θέλεις μπορείς να βρεις τρόπους να την κάνεις να κινηθεί πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να πάνε χαμένες. Συνεργασίες ευνοούνται σήμερα. Στα οικονομικά θα μπεις σε διαδικασία να βρεις τρόπους για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Υδροχόος

Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό σου δείχνει νέους τρόπους δράσης που σε βοηθούν να ξεπεράσεις προβλήματα με καθοριστικό τρόπο. Επωφελήσου από την πλανητική εύνοια τώρα και μην αφήσεις το χρόνο να περάσει γιατί αργότερα δυσκολεύει η κατάσταση και είναι πολύ πιθανόν να δυσκολευτείς γεγονός που μπορείς να προλάβεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα θέλεις να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις κάποια θέματα που αφορούν την σχέση σου. Τα πράγματα θα πάνε καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς στα επαγγελματικά σου να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη που μπορεί να έχουν γίνει μέχρι τώρα και σε προβληματίζουν. Στα οικονομικά μερικά θέματα που καθυστερούν μέχρι τώρα θα αρχίζουν και θα προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

Ιχθεις

Γενικά
Αν θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου για πάντα χρειάζονται ουσιαστικές και μεθοδευμένες κινήσεις. Μην βιάζεσαι και μην επηρεάζεσαι από τυχαία γεγονότα. Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δύσκολος με πολλές παγίδες που θα χρειαστεί να αποφύγεις. Κράτησε τα σχέδιά σου μυστικά προς το παρόν. Αργότερα θα υπάρξουν υποστηρικτές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα αφιερώσου λίγο περισσότερο στο ταίρι σου και άφησε τις άλλες υποχρεώσεις. Θα νιώσεις και εσύ καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι ο Άρης από τον Τοξότη σε ευνοεί να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην αποκαλύψεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Σε σχέση με τον οικονομικό τομέα θα έχεις μια υπεραισιοδοξία και θα παρασύρεσαι σε αποφάσεις που θα μπορέσουν να αυξήσουν τα έσοδα σου.

Πηγή:oroskopos.gr
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις