google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 28/10 - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 28/10

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Καλημέρα. Αναλυτικές οι προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια.

Κριός

Γενικά
Η θέση σου σταθεροποιείται σε κοινωνικό επίπεδο, αγαπητέ Κριέ, και πρόκειται να δεχτείς αναγνώριση και κοινωνική καταξίωση. Δείξε συνέπεια σε όσους σε εμπιστεύονται και μην χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου απότομα. Η επιμονή σου θα σε δικαιώσει και θα δεχτείς νέες, ευχάριστες προτάσεις που θα διευρύνουν τους ορίζοντές σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στον σύντροφό σου για κάποια πράγματα που σε ενοχλούν. Καλύτερα να αφήσεις για αργότερα συζητήσεις που αφορούν τη σχέση σου, γιατί η περίοδος δεν ευνοεί και τόσο την επικοινωνία, ειδικά στον αισθηματικό τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές για την άνοδο των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις, ώστε να φτάσεις πολύ γρήγορα σε θετικά αποτελέσματα. Στα οικονομικά, μην δελεαστείς από αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε άσκοπα έξοδα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Ταύρος

Γενικά
Λάθη του παρελθόντος σε ταλαιπωρούν, αγαπητέ Ταύρε, αλλά μην ζητάς ευθύνες από τους άλλους για τις κακές σου επιλογές στο παρελθόν. Είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις να βρεις τρόπους να διορθωθεί το πρόβλημα. Κάποιο αγαπημένο πρόσωπο θα σου προτείνει την κατάλληλη λύση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν κάποια προβλήματα με τον σύντροφό σου, εξ αιτίας της δικής σου συμπεριφοράς. Καλό θα είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη σχέση σου και να μην αναλωθείς σε άλλα θέματα που δεν έχουν ουσία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να συζητήσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις στα επαγγελματικά σου, αλλά θα πρέπει να δεις αν οι καταστάσεις σε συμφέρουν. Μην ανοίξεις καινούργια οικονομικά μέτωπα. Προσπάθησε να είσαι αρκετά συγκρατημένος, ειδικά σε αγορές.

Δίδυμοι

Γενικά
Η διαρκής ανάγκη σου για αλλαγές σε οδηγεί, αγαπητέ Δίδυμε, σε απότομες και συχνά λανθασμένες επιλογές. Χρειάζεσαι ηρεμία και ενδοσκόπηση ώστε να πάψεις να επαναλαμβάνεις τα ίδια λάθη και να εξασφαλίσεις καλύτερη εξέλιξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα να κουράσεις το ταίρι σου και μην πεις λόγια που μπορεί να του δημιουργήσουν άγχος και προβληματισμούς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έχεις όλες τις δυνατότητες να τα πας πάρα πολύ καλά. Θα έχεις έντονη αισιοδοξία αλλά και μεγάλη όρεξη για να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα σε αυτόν τον τομέα. Θα πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος στα οικονομικά σου.

Καρκίνος

Γενικά
Οι πλανήτες προσφέρουν στο ζώδιό σου την ευκαιρία να προωθήσεις τα συναισθηματικά σου ζητήματα. Σκέψου θετικά και μην επηρεαστείς από τις απόψεις των άλλων. Η προσωπική σου ζωή δεν μπορεί παρά να είναι αποτέλεσμα δικών σου και μόνο αποφάσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, με εξαίρεση κάποιες στιγμές που μπορεί να γίνεις πιεστικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου γενικώς δεν πάνε άσχημα, θα συμβούν όμως κάποια γεγονότα που θα σε αναστατώσουν αρκετά. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Θα υπάρξει στασιμότητα στα οικονομικά σου και κάποιες υποθέσεις δεν θα εξελίσσονται όπως θέλεις.

Λέων

Γενικά
Με εξαίρεση κάποιες δυσάρεστες εκλάμψεις, το ερχόμενο διάστημα προμηνύεται σε γενικές γραμμές θετικό για το ζώδιό σου. Οι οικογενειακές και φιλικές σχέσεις θα βρίσκονται σε ικανοποιητικά επίπεδα, η δημιουργικότητά σου επίσης, ενώ οι προοπτικές σου για το μέλλον προβλέπονται αρκετά θετικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα. Για να δώσεις έναν καλύτερο τόνο στη σχέση σου, προσπάθησε να μιλήσεις στο ταίρι σου και να εξωτερικευτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο. Το σωστό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα, χωρίς να επαναπαυτείς. Τα οικονομικά σου θα παραμείνουν σε στασιμότητα. Οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Φρόντισε τώρα, που μέρα με τη μέρα θα βελτιώνεται η κατάσταση, να συμπεριφερθείς ανάλογα.

Παρθένος

Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα θα σου δοθεί, αγαπητέ Παρθένε, η ευκαιρία να εδραιώσεις μία συνεργασία. Η συμφωνία που θα κλειστεί θα είναι αποτέλεσμα της δικής σου προσπάθειας, αλλά και της στήριξης που θα δεχτείς από κάποιο άτομο μεγάλου κύρους. Φρόντισε η στάση σου να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες αυτού του προσώπου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περάσεις πολλές ώρες μαζί με το ταίρι σου. Έφτασε ο καιρός που θα διευθετήσεις πολλά θέματα στα αισθηματικά σου και η πορεία της σχέσης σου θα γίνει ξεκάθαρη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα δημιουργηθούν προβλήματα με τους συνεργάτες σου. Καλό θα είναι να μην πάρεις μέρος σε τίποτα, για να μην βρεθείς μπλεγμένος χωρίς λόγο. Στα οικονομικά, τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ. Να ξέρεις ότι αυτή την περίοδο θα αρχίσει να επανέρχεται η ισορροπία.

Ζυγός

Γενικά
Έντονο παρασκήνιο, με συζητήσεις, σχόλια, παρεξηγήσεις, εντάσεις και ρήξεις προβλέπεται, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, το οποίο θα έρθει να ανακόψει τον γρήγορο ρυθμό των πρόσφατων γεγονότων. Μην αντιδράσεις και μην συμμετάσχεις. Η μπόρα ποτέ δεν διαρκεί πολύ και πάντα στο τέλος βγαίνει ο ήλιος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, δείξε προσοχή σήμερα στα λόγια και στις κινήσεις σου, ειδάλλως θα υπάρξουν διαμάχες με τον σύντροφό σου. Φρόντισε να μην φτάσεις τις καταστάσεις στα άκρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, πολλά πράγματα θα σου φταίνε και θα τα βάζεις με όλους. Η περίοδος είναι έντονη σε ό,τι αφορά αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Απόφυγε να παρασυρθείς σε έξοδα, ειδάλλως θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Σκορπιός

Γενικά
Η σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου επικεντρώνεται σε κάποιες χρήσιμες γνωριμίες που θα κάνεις κατά τη διάρκεια μίας πρόσκλησης, και οι οποίες πιθανόν να σε ωφελήσουν μακροπρόθεσμα στην ολοκλήρωση των στόχων σου, αρκεί να μην αδιαφορήσεις. Παρατήρησε με κάθε λεπτομέρεια όσα δεις και ακούσεις το ερχόμενο διάστημα, ώστε να μπορέσεις να αξιοποιήσεις ανάλογα την κατάσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποια πράγματα που σε κούραζαν στα αισθηματικά σου μέχρι τώρα θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Θα έχεις την κατανόηση του συντρόφου σου και θα βρείτε λύσεις σε ό,τι αφορά τη σχέση σας στο μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα συμβούν κάποιες αλλαγές που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες. Θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για να αντιμετωπίσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν μια βελτίωση και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

Τοξότης

Γενικά
Ο δυναμισμός και το θάρρος μαζί με τη σοβαρότητα, την καλοσύνη και τα πλούσια προσόντα σου θα γίνουν αφορμή να δεχτείς την αναγνώριση μετά από μεγάλη προσπάθεια. Αξιοποίησε την ευκαιρία που έρχεται για το ζώδιό σου, για άνοδο και επιτυχία σε όλα τα επίπεδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε ό,τι έχεις να πεις στο ταίρι σου να το πεις με ηρεμία και προπάντων να μην απομακρυνθείς από κοντά του. Πες κάποια πράγματα έξω από τα δόντια, ώστε να νιώσεις κι εσύ καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα μπορέσεις να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία των επαγγελματικών σου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά σιγά και πηγαίνουν καλύτερα και η ψυχολογία σου θα βελτιωθεί. Έχεις πολλές υποχρεώσεις τις οποίες θα πρέπει να σπεύσεις να καλύψεις άμεσα.

Αιγόκερως

Γενικά
Συμφωνίες και κοινωνικές υποθέσεις ευνοούνται το ερχόμενο διάστημα για το ζώδιό σου. Είναι ευκαιρία να ξεμπερδέψεις με εκκρεμότητες που σε κούρασαν αρκετά και να βελτιώσεις τη ζωή σου σε όλα τα επίπεδα. Τα άστρα θα κάνουν πιο εύκολη την όλη διαδικασία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις στους άλλους τομείς, θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις κάποιες στιγμές με τον σύντροφό σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις όμως πολλά πράγματα μαζί, γιατί στο τέλος θα γίνουν λάθη που δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Θα δεχτείς προτάσεις χάρη στις οποίες θα καταφέρεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Υδροχόος

Γενικά
Πλήρης αναθεώρηση απόψεων, συναισθημάτων και επιλογών προβλέπεται για το ζώδιό σου, η οποία πρόκειται να σε ξεβολέψει. Αυτό βέβαια θα είναι προσωρινό και θα είναι για το καλό σου. Η αλλαγή θα οδηγήσει σε απολύτως θετικά αποτελέσματα και πολύ σύντομα θα δικαιωθείς. Συνέχισε να ακολουθείς πιστά τη διαίσθησή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, προσπάθησε να διατηρήσεις μια καλή ψυχολογία απέναντι στο ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές τις μέρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, σήμερα θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα. Θα μπορέσεις να λύσεις πολλά προβλήματα που σε ταλανίζουν εδώ και καιρό. Οικονομικά, μπαίνεις σε μια περίοδο βελτίωσης. Θα δεχτείς προτάσεις που θα είναι πολύ καλές για σένα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.

Ιχθείς

Γενικά
Είναι αλήθεια, αγαπητέ Ιχθύ, ότι η τόλμη και η ενσυναίσθηση δεν συμβαδίζουν πάντα, παρ’ όλα αυτά δεν αποκλείεται ένας μικρός αλλά δυναμικός χειρισμός να φέρει θετικά αποτελέσματα. Ο κίνδυνος θα αποδειχτεί τελικά μεγαλύτερος από όσο περίμενες, αλλά τέλος καλό, όλα καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, έχεις κάποια ερωτηματικά σχετικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Καλό θα είναι το ύφος σου να μην υποδηλώνει ότι συμβαίνει κάτι σοβαρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις και πολύ καλές αποδόσεις. Στα οικονομικά, θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία και να αφήσεις τα ψώνια για αργότερα.

Πηγή:Oroskopos.gr
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις