google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ημερήσιο Ωροσκόπιο 12-11-2016 - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Ημερήσιο Ωροσκόπιο 12-11-2016

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016


Κριός

Διάφορα ζητήματα θα τα βάλετε σε μια σειρά και θα τα ξεκαθαρίσετε, αφού θα είστε πολύ δραστήριοι την περίοδο αυτή. Στον επαγγελματικό τομέα θα κάνετε αλλαγές σχετικά με την προώθηση των σχεδίων σας και θα έχετε την υποστήριξη σημαντικών προσώπων. Οικονομικά θα υπάρχει βελτίωση των εσόδων σας, θα πρέπει να προσέξτε όμως τα έξοδά σας. Αισθηματικά η σχέση με τον σύντροφό σας θα είναι πολύ τρυφερή και θα έχετε διάθεση για διασκέδαση. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια απρόσμενη νέα γνωριμία που θα σας συναρπάσει.

Ταύρος

Ένα ταξίδι ίσως να σας απασχολήσει, ωστόσο θα φέρει πολύ θετικά αποτελέσματα και δεν πρέπει να το αρνηθείτε. Στον επαγγελματικό τομέα θα οργανώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια, θα είστε πολύ δημιουργικοί και θα έχετε την υποστήριξη των ανωτέρων σας. Οικονομικά προσέξτε τις κινήσεις σας για να μη βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Αισθηματικά θα ισορροπήσετε την σχέση σας και θα νοιώσετε τρυφερά με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια γνωριμία αν ακολουθήσετε την παρέα σας.

Δίδυμοι

Μπορείτε να επιλύσετε πλέον ζητήματα της ακίνητης περιουσίας σας και να ρυθμίσετε τις εκκρεμότητές σας. Στον επαγγελματικό τομέα θα συζητήσετε για μια νέα συνεργασία και θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία που θα σχετίζεται με τα σχέδιά σας. Οικονομικά θα έχετε θετικές εξελίξεις και σημαντική βελτίωση της κατάστασής σας. Αισθηματικά θα αναζωπυρώσετε την ερωτική σας σχέση με τον σύντροφό σας και θα είστε ενθουσιώδεις. Οι αδέσμευτοι θα είστε γοητευτικοί και πολύ κοινωνικοί, θα σας φλερτάρουν και θα κάνετε γνωριμίες.

Καρκίνος

Διάφορα οικογενειακά ζητήματα θα τα αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και θα τα ρυθμίσετε. Στον επαγγελματικό τομέα θα προχωρήσετε σε ένα νέο σχέδιο με την υποστήριξη σημαντικών προσώπων. Οικονομικά θα υπάρχει βελτίωση στα έσοδά σας, όμως αποφύγετε τις σπατάλες. Αισθηματικά θα νοιώσετε πολύ κοντά με τον σύντροφό σας και θα προχωρήσετε σε ένα επόμενο βήμα. Οι αδέσμευτοι, θα συναντηθείτε με το άτομο που σας ενδιαφέρει και πιθανόν να ξεκινήσετε μια νέα σχέση.

Λέων

Θα είστε ευδιάθετοι και θα αναδιοργανώσετε πολλά θέματα της καθημερινότητάς σας, όπως και της προσωπικής σας υγείας. Στον επαγγελματικό τομέα, θα κινηθείτε σε επίπεδο σχέσεων προκειμένου να έχετε επιτυχία στα σχέδιά σας. Οικονομικά θα επιλύσετε εκκρεμότητες και θα έχετε σημαντική βελτίωση . Αισθηματικά θα έχετε ρομαντική διάθεση με τον σύντροφό σας και θα βρεθείτε πολύ κοντά μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι αν ακολουθήσετε την παρέα σας θα έχετε ευκαιρίες ευχάριστες εκπλήξεις.

Παρθένος

Με την δημιουργικότητά σας και τον δυναμισμό σας θα ρυθμίσετε κάθε εκκρεμότητά σας. Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε την αποδοχή των συνεργατών σας και των ανωτέρων σας και θα προβάλλετε τις δεξιότητές σας, πιθανόν να υπάρξει θετική εξέλιξη στην καριέρα σας. Οικονομικά θα υπάρξει βελτίωση των εσόδων σας και θετικές προοπτικές . Αισθηματικά θα είστε τρυφεροί με τον σύντροφό σας, ίσως όμως παραπάνω κτητικοί, προσέξτε τις ισορροπίες. Οι αδέσμευτοι θα βρεθείτε με κάποιο άτομο από το παρελθόν .

Ζυγός

Μια νέα εποχή ξεκινά για εσάς, θα είστε πολύ κοινωνικοί και δημιουργικοί και θα προχωρήσετε πολλά σχέδια . Στον επαγγελματικό τομέα θα οργανώσετε ένα ταξίδι που θα έχει μεγάλη επιτυχία, θα προβάλλετε τις δεξιότητές σας και θα έχετε ευκαιρίες για να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Οικονομικά η κατάστασή σας βελτιώνεται και θα υπάρξουν ευχάριστες εκπλήξεις. Αισθηματικά η σχέση σας θα είναι αρμονική και θα περάσετε πολύ ρομαντικά με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θα συναντηθείτε με κάποιο άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν και θα σκεφτείτε την επανασύνδεση .

Σκορπιός

Οικογενειακές εκκρεμότητες που σας απασχολούσαν, τώρα μπορούν να τακτοποιηθούν. Στον επαγγελματικό τομέα θα κάνετε κάποιες γνωριμίες και με την υποστήριξή τους θα προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Οικονομικά θα υπάρξει βελτίωση των εσόδων σας, ενώ θα επιλύσετε θέματα της ακίνητης περιουσίας σας. Αισθηματικά θα ισορροπήσετε την σχέση σας και θα υπάρχει ρομαντική διάθεση με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι ίσως ξεκινήσετε μια σχέση με ένα πρόσωπο του στενού σας κύκλου.

Τοξότης

Σημαντικές αλλαγές πρόκειται να αποφασίσετε στην καθημερινότητά σας και σε θέματα που θα σας απασχολήσουν. Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε νέες ιδέες και θα μπορέσετε να προωθήσετε τα σχέδιά σας, θα είστε δημιουργικοί και καινοτόμοι. Οικονομικά η κατάστασή σας θα αρχίσει να βελτιώνεται, πιθανόν να υπάρξει μια σημαντική εξέλιξη. Αισθηματικά θα είστε πολύ ρομαντικοί και τρυφεροί με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε διάθεση για διασκέδαση και φλερτ, αν ακολουθήσετε την παρέα σας θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

Αιγόκερως

Με διάφορα θέματα κυρίως διαπροσωπικών σχέσεων πρόκειται να ασχοληθείτε και να προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα. Στον επαγγελματικό τομέα, θα μπορέσετε να προωθήσετε τα σχέδιά σας με την υποστήριξη των συνεργατών σας και των ανωτέρων σας, ενώ θα κάνετε και κάποιες γνωριμίες που θα παίξουν ρόλο. Οικονομικά θα σταθεροποιήσετε την κατάστασή σας. Αισθηματικά θα πάρετε αποφάσεις για να προχωρήσετε σε ένα επόμενο βήμα, αν όμως η σχέση σας δεν σας ικανοποιεί θα αποχωρήσετε. Οι αδέσμευτοι αν βγείτε με φίλους θα προκύψουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες πραγματικές

Υδροχόος

Η διάθεσή σας για περιπέτεια και διασκέδαση θα είναι έντονη και θα βρεθείτε με διάφορα πρόσωπα . Στον επαγγελματικό τομέα, θα έχετε συζητήσεις για μια νέα συνεργασία που μάλλον θα έχει θετική κατάληξη. Οικονομικά θα υπάρξει βελτίωση των εσόδων σας, ασχοληθείτε λοιπόν με τις υποχρεώσεις σας. Αισθηματικά με τον σύντροφό σας θα νοιώσετε πολύ κοντά μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι θα βγείτε ακόμη και μόνοι σας, θα φλερτάρετε και θα έχετε επιτυχία, αφού θα είστε πολύ γοητευτικοί και ίσως γνωρίσετε και τον κεραυνοβόλο έρωτα.

Ιχθείς

Κάποιες σχέσεις με άτομα από το στενό σας περιβάλλον θα μπορέσετε να τις ισορροπήσετε, θα ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση και θα είστε πολύ δραστήριοι. Στον επαγγελματικό τομέα θα φροντίσετε να αναπτύξετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας και να βρείτε υποστηρικτές στα σχέδιά σας. Οικονομικά η κατάστασή σας βελτιώνεται προσέξτε όμως τις σπατάλες. Αισθηματικά θα είστε πολύ τρυφεροί με τον σύντροφό σας και θα περάσετε μια ρομαντική βραδιά. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια απρόσμενη και συναρπαστική νέα γνωριμία.

Πηγή: OROSKOPOS.TV
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις