google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Οι πλανήτες μας... μπλέκουν: Δίας σε τετράγωνο με Πλούτωνα στις...! Δείτε τι θα συμβεί στα ζώδια! - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Οι πλανήτες μας... μπλέκουν: Δίας σε τετράγωνο με Πλούτωνα στις...! Δείτε τι θα συμβεί στα ζώδια!

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Δίας σε τετράγωνο με Πλούτωνα: Η δύναμη και η κατάχρηση εξουσίας θα παρεμποδίσουν τα μεγάλα όνειρά σου. Στις 25 Νοεμβρίου 2016 ο συμπαντικός ουρανός δονείται, καθώς ο Δίας στον Ζυγό θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Αυτή η δυναμική κοσμική όψη θα έχει επιρροή από τα τέλη Οκτωβρίου μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου και θα επηρεάσει τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που έχετε γεννηθεί στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, και όσους έχετε προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Αφροδίτη και Άρη) από την 12η ως την 16η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Τα υπόλοιπα ζώδια θα επηρεαστούν σε συναισθηματικό, νοητικό και ψυχολογικό επίπεδο.

Ο Δίας δεν είναι συνήθως δύσκολος πλανήτης και σηματοδοτεί απλά την επέκταση. Ο Πλούτωνας από την άλλη πλευρά, στη καλύτερη περίπτωση είναι μετασχηματιστικός, στη χειρότερη περίπτωση, μιλάμε για ακραία δύναμη και χειραγώγηση. Επειδή ο Δίας επεκτείνει την τάση του Πλούτωνα, αυτή η ενέργεια αυξάνει τη δύναμη και την ικανότητα να ξεπεράσουμε κάτι στη ζωή μας που μας ασκεί μια υπερβολικά ελεγκτική επιρροή. Από την άλλη, σηματοδοτεί την ανάγκη μας να ελέγχουμε τα πάντα. Συνειδητοποιούμε ότι έχουμε πάρει λάθος κατεύθυνση και έχουμε την επιθυμία να μεταρρυθμίσουμε τη ζωή μας. Υπάρχει μια τάση προς την αλαζονεία ή τη βεβαιότητα ότι ο δικός μας τρόπος είναι σωστός, σε αντίθεση με τους τρόπους των άλλων. Θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές στις πεποιθήσεις μας, τις απόψεις μας, τις στάσεις μας, τις σκέψεις μας και τα συναισθήματά μας.
Διαβάστε παρακάτω τι θα σας αποκαλύψει το σύμπαν.

ΚΡΙΟΣ

Θα χρειαστεί να μετριάσετε τις υπερβολικές απαιτήσεις σας σε μια σημαντική σχέση σας, καθώς ο Δίας στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, συγκρούεται με τον Πλούτωνα στο φιλόδοξο και εξουσιαστικό δέκατο οίκο σας και νιώθετε σαν να σας τραβάνε σε δύο αντίθετες κατευθύνσεις. Το κλασικό δίλημμα της ισορροπίας της εργασίας και της προσωπικής σας ζωής θα μπορούσε να δημιουργήσει συνεχείς εντάσεις. Ο επεκτατικός Δίας φέρνει νέους, συναρπαστικούς ανθρώπους στη ζωή σας, ίσως χρειαστεί (ή θέλετε) να περάσετε περισσότερο χρόνο με ένα σημαντικό αγαπημένο σας πρόσωπο. Από την αντίθετη πλευρά, ο Πλούτωνας σας κάνει να νιώθετε ότι οι απαιτήσεις της εργασίας σας υπονομεύουν διακριτικά τις προσπάθειές σας να είστε με τους αγαπημένους σας. Μπορεί να προσπαθείτε να κάνετε τα πάντα για να ικανοποιήσετε τους οικείους σας, αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα έντονο υπόγειο ρεύμα από το σύμπαν δημιουργεί πίεση και άγχος μεταξύ της ανάγκης σας για επέκταση και έλεγχο. Ο αισιόδοξος Δίας είναι στον έκτο οίκο σας, της υγείας, και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, στον ειλικρινή και αισιόδοξο ένατο οίκο σας. Ένα μέρος της ψυχής σας θέλει να ελέγχει το περιβάλλον γύρω σας, ακόμα και αν τα γεγονότα και το ένστικτό σας, σας υπενθυμίζουν ότι οι προσπάθειές σας θα είναι άκαρπες. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι το άγχος και το στρες σάς δημιουργούν απαισιόδοξες σκέψεις, πράγμα το οποίο θα απαιτήσει επίσης να απομακρύνετε κάποιες βαθιά εδραιωμένες πεποιθήσεις και φιλοσοφία ζωής. Επίσης, μείνετε μακριά από την τελειομανία και την υπερβολική ανάλυση, μπορεί να οδηγήσει σε παροξυσμό ή ακόμα και να σας κάνει να αρρωστήσετε από την περιττή αγωνία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπάρχει δυστυχώς δηλητήριο στο βέλος του θεού Έρωτα. Ο επεκτατικός Δίας στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, θα αντιταχθεί με τον Πλούτωνα στον κακεντρεχή όγδοο οίκο σας. Αυτή η συμπαντική βεντέτα σάς αναγκάζει να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε και επικοινωνείτε. Μαθαίνετε να είστε πιο αληθινοί και αλλάζετε ριζικά πεποιθήσεις για την αγάπη, τώρα πια δεν κρατάτε κλειστά τα χαρτιά σας. Μπορεί επίσης να εκφράσετε μια πρωτόγνωρη εμπιστοσύνη και πάθος σε κάποιον/α, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να ξεσηκώσει τη ζήλια και την κτητικότητα ενός οικείου προς εσάς προσώπου, που μπορεί να αισθάνεται ότι απειλείται ή ακόμα ότι το έχετε απορρίψει από τη ζωή σας. Ζητήματα εμπιστοσύνης μπορεί να κλυδωνίσουν τη σχέση σας και συγκρούεστε για τα χρήματα, το σεξ και την κατανομή των καθηκόντων. Θέματα ζήλιας και ελέγχου ενδεχομένως να φουντώσουν, ειδικά κατά τη διάρκεια που νιώθετε ανασφάλειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να θυσιαστείτε για να διατηρήσετε μια σχέση ζωντανή, μπορείτε να σκεφτείτε κάποιες άλλες λύσεις. Ο Δίας στον οικείο τέταρτο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας επισημαίνουν: Υπάρχουν πολλές διαφορετικές διαδρομές που θα μπορούσατε να πάρετε για να εξελίξετε τη σχέση σας, αλλά κρυφά μέσα σας ίσως να σας αρέσει αυτή η νοσηρή εξάρτηση, ακόμα κι αν διακυβεύει την ασφάλειά σας. Σκεφτείτε όμως ότι κανένας από τους δυο σας δε θα ωφεληθεί από αυτήν την μη ισορροπημένη δυναμική. Ίσως νιώσετε τώρα έντονα τα παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας του αγαπημένου σας ή ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και ξεσπάτε. Αλλά προτού “πυροβολήσετε” τον αγαπημένο σας, εξετάστε αν αυτό το άτομο εκθέτει τις δικές σας ατέλειες. Ίσως φέρνει στο φως μια πτυχή του εαυτού σας που χρειάζεται ανάπτυξη, ακόμα κι αν αυτό είναι ο χειρότερος εαυτός σας.

ΛΕΩΝ

Αγωνίζεστε να βοηθήσετε κάποιον ή να βρείτε τις σωστές λέξεις για να πείτε την αλήθεια χωρίς να κόψετε τις γέφυρες, καθώς ο Δίας στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας συγκρούεται με τον Πλούτωνα στον καθημερινό έκτο οίκο σας. Ένας αδελφός, συνάδελφος ή φίλος θα μπορούσε να πατήσει τα κουμπιά σας ή εσείς έχετε εμμονές και φόβους ως προς το ποια κατεύθυνση θα πρέπει να ακολουθήσετε στην εργασία σας και την καθημερινότητά σας και ενεργείτε επιπόλαια και απερίσκεπτα, όσον αφορά στη λήψη μιας απόφασης. Ίσως επίσης το μυαλό σας είναι κολλημένο σε λεπτομέρειες κι αυτό οδηγήσει σε διαπληκτισμούς με κάποιους, καθώς δίνετε σημασία σε ασήμαντες μικρολεπτομέρειες. Ενώ είναι σημαντικό να διευκρινίσετε με σαφήνεια ό,τι λέγεται στις συζητήσεις σας, προσπαθήστε να δείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το σύμπαν δοκιμάζει το θάρρος σας και τις αντοχές σας, καθώς ο Δίας στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, συγκρούεται με τον Πλούτωνα στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να σας φέρει οικονομική ή συναισθηματική πίεση. Ο επεκτατικός Δίας είναι στον τομέα των χρημάτων σας, εξάπτοντας το ενδιαφέρον σας για τον πολυτελή τρόπο ζωής και τα ακριβά πράγματα, και ενδεχομένως αυξάνοντας το κόστος της διαβίωσής σας. Ο Πλούτωνας δημιουργεί συγκρούσεις με τον αγαπημένο σας ή τα παιδιά σας για τα οικονομικά ή για το ποιος θα έχει την εξουσία. Ίσως διαφωνήσετε με την αγάπη σας για το σεξ ή την κατανομή των οικονομικών πόρων, δεν είστε ικανοποιημένοι για το χρόνο που περνάτε μαζί ή συγκρούεστε για το ποιος κάνει τις περισσότερες από τις δουλειές του σπιτιού και τη φροντίδα των παιδιών. Μπορεί ακόμα να κλονιστούν η οικειότητα και η εμπιστοσύνη.

ΖΥΓΟΣ

Όλος ο μήνας θα είναι ιδιαίτερα έντονος, καθώς ξεκινά μια μάχη για την υπεροχή και τον έλεγχο. Θα αισθανθείτε πιεστικά ανάμεσα στις δικές σας ανάγκες και αυτές των άλλων ανθρώπων. Ο επεκτατικός Δίας είναι στον πρώτο οίκο σας, τον τομέα των προσωπικών προτεραιοτήτων, πράγμα το οποίο σας κάνει πολύ πιο δυναμικούς και εστιασμένους στον εαυτό σας και τις δικές σας επιθυμίες. Σε αντίθεση με αυτό, ο ελεγκτικός Πλούτωνας είναι στον Αιγόκερω και στον τέταρτο οίκο σας, των προσφιλών σας προσώπων και της οικογένειας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι καθώς επεκτείνεστε, κάποιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας γίνεται ζηλιάρης, απειλητικός ή σας υπονομεύει διακριτικά. Ίσως μια σημαντική σχέση σας διανύει μια οδυνηρή, αλλά αναγκαία εξέλιξη, προκειμένου να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο μεταξύ σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βαριές σκέψεις και συναισθηματική αναστάτωση δημιουργεί ο Δίας στο θολό δωδέκατο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας τον Πλούτωνα στο νοητικό τρίτο οίκο σας. Το να καλλιεργείτε τη νοοτροπία του θύματος δε θα σας βγει σε καλό, έτσι αν ήσασταν ο μάρτυρας ή έχετε κάνει πάρα πολλές θυσίες, σταματήστε και φροντίστε τον εαυτό σας. Αν περιμένετε κάτι που δεν έρχεται ποτέ, σκεφτείτε ότι τα πράγματα συμβαίνουν τη θεία χρονική στιγμή και για ένα σημαντικό λόγο, αυτό θα πρέπει να το λάβετε σοβαρά υπόψη σας όσο κι αν δε θέλετε να το πιστέψετε τώρα. Μην αποθαρρύνεστε και βλέπετε τη σκοτεινή πλευρά της ζωής, απλά σκεφτείτε ότι σε ένα περίπου χρόνο από τώρα, ο πνευματικός και τυχερός Δίας θα βρεθεί στο ζώδιό σας, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο 12 ετών. Έτσι, όσο και αν θέλετε την αγάπη, το χρήμα, τη δόξα, μην εξαναγκάζετε τα πράγματα να συμβούν τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις συνεργασίες σας και τις φιλίες σας, οι άνθρωποι δεν είναι αυτό που φαίνονται. Ο Δίας στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της ομαδικής δραστηριότητας, αντιτίθεται στον δραματικό Πλούτωνα στο δεύτερο οίκο σας, των αξιών και της σταθερότητας, πράγμα το οποίο δείχνει ότι κάποιος από τον κοινωνικό κύκλο σας δεν είναι και τόσο ηθικός ή ακόμα ενεργεί υπόγεια. Όσο διασκεδαστικοί και αν είναι κάποιοι άνθρωποι, η ειλικρίνειά τους και η τιμιότητά τους είναι αμφισβητήσιμες. Ίσως ακόμη συνειδητοποιήσετε ότι κάποια άτομα σε μια ομάδα θέλουν να έχουν την εξουσία και τον έλεγχο ή ένα πρόσωπο που υποτίθεται ότι ήταν σύμμαχός σας, θα μπορούσε να σας αποκαλύψει τον σκοτεινό, κρυφό του εαυτό. Όσο πιο ειλικρινείς είστε ή ανεβαίνετε ψηλά, μπορεί να διαπιστώσετε ότι ένας φίλος αρχίζει να ενεργεί ζηλόφθονα ή νιώθει να απειλείται από την πρωτόγνωρη τόλμη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο επεκτατικός Δίας στο δέκατο οίκο σας, τον τομέα της καριέρας σας, συγκρούεται με τον ελεγκτικό και εξουσιαστικό Πλούτωνα στο ζώδιό σας και νιώθετε να σας πιέζουν οι επαγγελματικές απαιτήσεις και υποχρεώσεις. Τι γίνεται όμως με τον εαυτό σας; Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σας κάνει να ποθείτε την αυτονομία και προσωπικό χρόνο για να ασχοληθείτε με τα δικά σας ενδιαφέροντα. Ίσως περάσετε από κάποιες βαθιές εσωτερικές ή εξωτερικές αλλαγές (ή και τα δύο), και αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει την καριέρα σας αλλά και τον τρόπο που βλέπετε τη ζωή και τις σχέσεις σας. Μπορεί επίσης να γίνετε αυταρχικοί και εξουσιαστικοί στην εργασία σας, αλλά δυστυχώς θα χάσετε. Κάνοντας πράγματα μόνοι σας, θα τα κάνετε βέβαια όπως τα θέλετε, αλλά το πιο πιθανό είναι να μη γίνουν καθόλου. Θα πρέπει να παραχωρήσετε ένα μέρος της εξουσίας σας για να γίνει η δουλειά. Στηριχτείτε σε κάποιον άλλον, ένα συνεργάτη ή κάποιον ο οποίος συμπληρώνει τις δεξιότητές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε αισιόδοξοι και χαίρεστε τη ζωή, επιδίδεστε στο γλέντι και σε πολλές νέες γνωριμίες, χάρη στον επεκτατικό Δία στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών και των πεποιθήσεων. Ωστόσο, έχετε να διαβείτε έναν ανηφορικό δρόμο, να δώσετε μια μάχη με τον εαυτό σας, καθώς ο ελεγκτικός Πλούτωνας βρίσκεται στο δωδέκατο οίκο σας, του ασυνειδήτου. Ο Δίας ανοίγει το μυαλό σας σε νέους τρόπους σκέψης και φιλοσοφία ζωής, νέους ανθρώπους και νέες ιδέες. Όμως, ο σκιώδης Πλούτωνας θα μπορούσε να προκαλέσει μια κρίση εμπιστοσύνης ή πίστης, καθώς παλιές σκέψεις ή ο αρνητισμός κάποιων ανθρώπων σας βάζουν στον κακό πειρασμό να εγκαταλείψετε τα όνειρά σας. Μην το κάνετε! Προσέξτε την υπερβολική αυτοπεποίθηση κάποιων ανθρώπων, ειδικά αυτούς που λένε μεγάλα λόγια και δεν κάνουν τίποτα, επειδή θα σας αποπροσανατολίσουν.

ΙΧΘΥΣ

Μπορείτε να εμπιστευθείτε τους φίλους σας; Ο Δίας είναι στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και της οικειότητας, και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στο φιλικό ενδέκατο οίκο σας, με αποτέλεσμα να νιώθετε έντονη την ανάγκη να ξοδεύετε τα χρήματά σας με τους φίλους σας και για διασκέδαση. Οι αποταμιεύσεις σας στερεύουν χωρίς να το καταλάβετε, δυσκολεύεστε να ισορροπήσετε τα υπερβολικά έξοδά σας με τις καθημερινές σας ανάγκες διαβίωσης. Κάποιοι του ζωδίου σας ίσως αναγκαστείτε να κάνετε νέες συνεργασίες με σκοτεινά άτομα και ίσως περιοριστεί η αυτονομία σας. Τώρα δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι δε θα υπάρχουν οφέλη, εξακολουθείτε να αγωνίζεστε για κάτι μάταιο ή, ακόμα χειρότερα, ίσως αφήσετε κάποιον άλλον να έχει το λόγο σε σημαντικά θέματα, πράγμα το οποίο θα αποβεί μοιραίο για μια συνεργασία ή φιλία.
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις