google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πως επηρεάζεται κάθε ζώδιο από την φωτεινότερη πανσέληνο του αιώνα - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Πως επηρεάζεται κάθε ζώδιο από την φωτεινότερη πανσέληνο του αιώνα

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016



«Θα “ανατινάξει” σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές ώστε να αναπροσαρμοστούν θετικά. Οι ερωτευμένοι ετοιμαστείτε για στιγμές γλυκά συναισθηματικές, ενώ ευνοούνται προτάσεις γάμου και αρραβώνες! Οσοι ονειρεύεστε να αγοράσετε ή να αλλάξετε αυτοκίνητο ή άλλο μηχανοκίνητο τολμήστε το την ευνοϊκή Πέμπτη 17 Νοεμβρίου» ξεκαθαρίζει η Βιργινία Λεούση, η οποία να υπενθυμίσουμε ότι πρώτη προέβλεψε από τον περασμένο Μάιο την αναπάντεχη νίκη του Ντόναλτ Τραμπ στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.


«Προσέξτε τι εύχεστε»


«Με την εύνοια της συγκεκριμένης πανσελήνου οτιδήποτε πράξετε θα έχει διάρκεια. Με λίγα λόγια, οι αποφάσεις που θα πάρετε μπορεί να αλλάξουν τη ροή της ζωής σας, γι' αυτό προσέχετε τι εύχεστε! Γενικά, η νέα πανσέληνος θα προκαλέσει μεγάλες εξελίξεις σε διεθνή και οικονομικά θέματα, που θα επηρεάσουν όμως και την Ελλάδα» συμπληρώνει.


Για την Τρίτη 15 Νοεμβρίου, όταν αναμένεται η άφιξη του Μπαράκ Ομπάμα στη χώρα μας, η γνωστή αστρολόγος κάνει λόγο για μια ιδανική μέρα, με το εξάγωνο Αρη και Ερμή να ευνοεί θετικά τις συζητήσεις, τις πρωτοβουλίες, τις συμφωνίες και το εμπόριο. Μία πολλά υποσχόμενη ημέρα για Τοξότες και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου. Για το υπόλοιπο του μήνα, προβλέπονται κάποιες εξάρσεις και μεμονωμένα γεγονότα λόγω της επετείου του Πολυτεχνείου, με υποστηρικτική την 20ή Νοεμβρίου, όταν ο Ποσειδώνας (εκπροσωπεί τα όνειρα, την καλλιτεχνία και τη διαίσθηση) επιστρέφει σε ορθή πορεία, οπότε τέλος οι εξαπατήσεις για τα ζώδια του νερού, δηλαδή τους Καρκίνους, τους Σκορπιούς και τους Ιχθύς.



Πώς επηρεάζεται κάθε ζώδιο


KΡΙΟΣ: Ευκαιρία να προωθήσετε τα σχέδιά σας, αλλά αποφύγετε τα ρίσκα. Δευτέρα και Τρίτη θα είναι ήρεμες ημέρες για εσάς, ωστόσο ίσως χρειαστεί να διασφαλίσετε τα οικονομικά σας.


ΤΑΥΡΟΣ: Με «δώρα» και σημαντικές ευκαιρίες έρχεται για εσάς η πανσέληνος. Ισως να δεχτείτε μια πρόταση γάμου, γι' αυτό καλό είναι να προετοιμαστείτε. Για τους ελεύθερους επαγγελματίες η Τρίτη 15/11 θα είναι μια ιδανική ημέρα, αν ανοίξουν τα αυτιά τους και ακούσουν με υπομονή τους συνεργάτες τους.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Ονειροβατείτε κοιτάζοντας τη μεγάλη σελήνη που θα είναι ευνοϊκή για εσάς, αλλά η επόμενη ημέρα, με τη Σελήνη στους Διδύμους, είναι εκείνη κατά την οποία θα δώσετε ρέστα!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εχετε τον νου σας, γιατί η Σελήνη θα ενεργοποιήσει επαγγελματικά θέματα. Είναι ευκαιρία για πρώτη φορά να σηκώσετε τον τόνο της φωνής σας όσον αφορά τα κεκτημένα σας.


ΛΕΩΝ: Με την Πανσέληνο στον Ταύρο ευνοούνται επαγγελματικά θέματα που απαιτούν άμεσες λύσεις. Η κόντρα της Σελήνης με τον Αρη θα προκαλέσει εντάσεις. Προτιμήστε την Τρίτη 15 Νοεμβρίου για σημαντικές κινήσεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η κόντρα της Σελήνης με τον Ταύρο σάς σπρώχνει για ένα ταξιδάκι αναψυχής, ώστε να αλλάξετε παραστάσεις και να ηρεμήσετε. Η Πανσέληνος ευνοεί τις προσωπικές υποθέσεις (οικογενειακές και αισθηματικές), γι' αυτό κάντε επιτέλους την πρόταση γάμου στον/στη σύντροφό σας.


ΖΥΓΟΣ: Η αρμονική για το ζώδιό σας όψη της Πανσελήνου με τον Ερμή και τον Αρη σάς δίνει άμεσες λύσεις σε οικονομικές εκκρεμότητες, οπότε ή θα πάρετε χρήματα ή θα λάβετε ένα σημαντικό γράμμα από το εξωτερικό. Κανονίστε ένα ταξιδάκι, ευνοείται.





ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Πανσέληνος θα είναι μία ιδιαίτερα ερωτική ημέρα για εσάς! Παράλληλα θα διευκολύνει και θα εξομαλύνει τις σχέσεις σας με πρόσωπα από τον χώρο της δουλειάς αλλά και της οικογένειας. Η Τρίτη 15 Νοεμβρίου είναι ιδανική για να διαχειριστείτε σωστά οικονομικά ζητήματα.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Σελήνη στον Ταύρο κόντρα με τον Αρη φέρνει συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις. Μη δώσετε αφορμές. Κινηθείτε την επόμενη ημέρα, που ευνοούνται οι συζητήσεις και οι συνεργασίες.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναπάντεχες επαγγελματικές υποχρεώσεις, έκτακτα ραντεβού και γεγονότα σάς φέρνει η πιό φωτεινή Πανσέληνος, που σας βάζει όρια. Προσοχή όμως, μην πάρετε κρίσιμες αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής. Καλύτερα να περιμένετε την Τρίτη.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Αρης στο ζώδιό σας φέρνει αντιπαραθέσεις και εμποδίζει την επικοινωνίας σας με τους γύρω σας. Διπλοτσεκάρετε τις αποστολές σημαντικών e-mails, αλλά και μηνυμάτων, ενώ την επόμενη ημέρα φροντίστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, αν δεν θέλετε πραγματικά να τα τινάξετε όλα στον αέρα.


ΙΧΘΕΙΣ: Η αρμονική όψη Σελήνης - Ποσειδώνα φέρνει στην επιφάνεια διάθεση για κέφι. Μην το παρακάνετε όμως, γιατί αναμένονται προβλήματα εντός και εκτός σπιτιού. Να κλειδώσετε διπλά!
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις