google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Δεν θα το πιστέψετε: Αυτό το ζώδιο είναι οι περισσότεροι εγκληματίες - Η αποκάλυψη θα σας ξαφνιάσει - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Δεν θα το πιστέψετε: Αυτό το ζώδιο είναι οι περισσότεροι εγκληματίες - Η αποκάλυψη θα σας ξαφνιάσει

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016



Αν σε ρωτούσαν ποιο από τα ζώδια κατά τη γνώμη σου θα γινόταν ο μεγαλύτερος εγκληματίας, τι θα σκεφτόσουν; Μη βιαστείς να απαντήσεις, γιατί σου έχουμε την απάντηση και πιθανόν δεν είναι αυτή που νομίζεις.

Μετά από ανάλυση που έκαναν οι ειδικοί στα αρχεία του FBI, κατέταξαν τους εγκληματίες ανάλογα με το ζώδιό τους και το είδος των παρανομιών, στις οποίες εμπλέκονταν συνήθως.
Και έτσι προέκυψε ο κατάλογος που ακολουθεί, στον οποίο την πρώτη θέση καταλαμβάνει θριαμβευτικά ο Καρκίνος (ω, ναι!) και την τελευταία ο Δίδυμος.

Ιδού λοιπόν κατά σειρά ποια είναι τα ζώδια με τα περισσότερα μπλεξίματα με τον Νόμο και σε ποιους «τομείς» ειδικεύονται:

1. ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι δυνατόν ο αισθηματίας του ζωδιακού να βρίσκεται στην πρώτη θέση των εγκληματιών; Και όμως… Οι Καρκίνοι, λένε οι στατιστικές του FBI, είναι οι πιο αμείλικτοι δολοφόνοι. Κι αν μάλιστα το κάνουν κατά συρροή, αφήνουν και κάποιο είδος «υπογραφής» στον τόπο του εγκλήματος, ώστε να μην τους φάει άλλος το copyright. Και σαν να μην έφτανε αυτό, πολλοί κρίνονται κι από πάνω ως ψυχικά διαταραγμένοι… Α, παπα, και μακριά από μας τέτοιο κακό!

2. ΤΑΥΡΟΣ
Στη δεύτερη θέση της τιμητικής λίστας στρογγυλοκάθεται ο Ταύρος. Μόνος του, γιατί συχνά προτιμά να δουλεύει χωρίς συνεργάτες για λόγους δυσπιστίας (να μην πούμε και τσιγκουνιάς). Από τις αγαπημένες του ασχολίες είναι το πλύσιμο χρημάτων (σ’ τα κάνει αόρατα) και γενικά, οι οικονομικές απάτες.



3. ΤΟΞΟΤΗΣ
Τους έχουμε για τύπους του ρίσκου και της περιπέτειας, αλλά να τους δούμε και τρίτους στην παρανομία πάει πολύ! Οι παραβατικοί Τοξότες ασχολούνται κυρίως με απάτες και κλοπές. Έχουν και το ταλέντο να μη γίνονται εύκολα τσακωτοί. Επίσης, προς τιμήν τους, δεν τραυματίζουν κόσμο παρά μόνο αν είναι απολύτως απαραίτητο (δεν φταίει αυτός, εσύ που αντιστάθηκες…).

4. ΚΡΙΟΣ
Κι άλλο ζώδιο της Φωτιάς προστίθεται στην παρέα του… Κορυδαλλού. Ο Κριός φροντίζει να κάνει τις δουλειές του οπλισμένος και πιάνεται πιο εύκολα από τον Τοξότη. Πολλές φορές δουλεύει για λογαριασμό άλλων, του τύπου να καθαρίζει άσχετο κόσμο, με απόδειξη παροχής υπηρεσιών.

5. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ποιος μας παρίστανε τον νομοταγή πολίτη; Νάτος λοιπόν ο Αιγόκερως στην πέμπτη θέση, με περίοπτη καριέρα στο οργανωμένο έγκλημα. Γενικά τα κάνει όλα και συμφέρει. Και σαν να μην έφτανε αυτό, θεωρείται και από τους πιο σαδιστές δολοφόνους, ξεπερνώντας τους Σκορπιούς και κάθε άλλη προσδοκία.

6. ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Άλλο κρυφό ποταμάκι ο Παρθένος, τουλάχιστον δεν θεωρείται τόοοσο επικίνδυνος όσο οι προηγούμενοι. Πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου κάνουν καριέρα σαν διαρρήκτες και χάκερ. Και φροντίζοντας να είναι πάντα προετοιμασμένοι, έχουν κι ένα όπλο να τους βρίσκεται. Δεν πιάνονται εύκολα όμως, προφανώς γιατί πάντα φοράνε γάντια (τόσα μικρόβια στα ξένα σπίτια).

7. ΖΥΓΟΣ
Ξέρεις που λένε πως είναι το ζώδιο της Δικαιοσύνης; Ε, λοιπόν, οι Ζυγοί θεωρούνται οι πιο διεφθαρμένοι εγκληματίες. Είναι επικίνδυνοι και αφήνουν συχνά να μιλήσουν τα όπλα (πού να επιχειρηματολογείς τώρα, μπαμ και καθάρισες…)!

8. ΙΧΘΕΙΣ
Ο Ιχθύς θεωρείται επικίνδυνος λόγω ταμπεραμέντου (Όλοι κάτω και σκασμός, μην τα πάρω!). Ο τομέας που ειδικεύεται είναι το έγκλημα που σχετίζεται με τα ναρκωτικά (γιατί άραγε;) και τη φαρμακευτική, γενικότερα.

9. ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σαν τους συναδέλφους τους στα ζώδια του Νερού, τους Ιχθείς, οι Σκορπιοί επίσης είναι επίφοβοι, γιατί πουλάνε άγριο τσαμπουκά. Επίσης έχουν μια ροπή προς τα σεξουαλικά εγκλήματα (πρώτα φεύγει η ψυχή -του άλλου, βασικά- και μετά το χούι). Α, σκοτώνουν και κατά παραγγελία, αν θες κάτι.

10. ΛΕΩΝ
Ακόμα και σαν εγκληματίας, ο Λέων θέλει να κάνει τη φιγούρα του. Θα πίστευε κανείς πως θα αφηνόταν να τον πιάσουν, για να φανεί πως ήταν ο δράστης (εγώ, δοξάστε με). Θεωρείται από τους πιο επικίνδυνους και ασχολείται με ποικιλία παρανομιών, αλλά όχι με μικροκλοπές γιατί ψιλικατζής δεν είναι, πώς να το κάνουμε.

11. ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος έχει ταλέντο να χειραγωγεί τους άλλους και το αξιοποιεί κάνοντας έξυπνες απάτες. Επίσης και βεντέτες ή ξεκαθαρίσματα λογαριασμών. Πάντως δεν είναι από τους σοβαρούς εγκληματίες, συνήθως οι παρανομίες του παίρνουν λίγα points στον Ποινικό Κώδικα.

12. ΔΙΔΥΜΟΣ
Ο Δίδυμος ή είναι αρκετά νομοταγής ή ξέρει να τη βγάζει καθαρή, πάντως έχει την τελευταία θέση στη λίστα. Συνήθως κάνει διαφόρων ειδών απάτες, πράγμα για το οποίο σίγουρα έχει την απαιτούμενη εξυπνάδα και ευφράδεια. Τι να το κάνει το όπλο, άμα μπορεί να σε πείσει να του τα ακουμπήσεις με τη θέλησή σου;
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις