google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ζώδια και συναισθηματική προσκόλληση - Πόσο εξαρτώνται από τους συντρόφους τους - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Ζώδια και συναισθηματική προσκόλληση - Πόσο εξαρτώνται από τους συντρόφους τους

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Ποια ζώδια γίνονται κολλιτσίδες και ποια προτιμούν να ζουν ανεξάρτητα;

Κριός

Ο Κριός είναι ένα ζώδιο πολύ ανεξάρτητο κι απελευθερωμένο, κάνει πάντα αυτό που θέλει, χωρίς να ρωτάει κανέναν. Στον ερωτικό τομέα όμως, όταν πέσει για τα καλά στην παγίδα του ερώτα και… δαγκώσει την λαμαρίνα, μεταμορφώνεται σε ένα άλλο άτομο και απαιτεί από το ταίρι του αποκλειστικότητα. Αυτό σημαίνει ότι κατά βάθος είναι πολύ ανασφαλής και ψάχνει απεγνωσμένα την ερωτική ασφάλεια μέσα στη σχέση του.



Ταύρος

Ένα Ταύρος χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και απόλυτη σιγουριά στη ζωή του. Του αρέσει να ελέγχει τις καταστάσεις που τον αφορούν και να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο. Παρόλα αυτά, αναζητά σχέσεις που θα του προσφέρουν συναισθηματική ασφάλεια και θα καλύψουν κενά που υπάρχουν στην ζωή του. Σε όλους τους τομείς. Αν δε νοιώσει σιγουριά και ασφάλεια με το ταίρι του, αρχίζει τις σκηνές ζήλειας και τις απαιτήσεις.

Δίδυμος

Γενικά ο Δίδυμος έχει την τάση να παθιάζεται στις σχέσεις του, νιώθει ότι βρήκε το άλλο του μισό και ενθουσιάζεται με το παραμικρό. Φυσικά, όλα αυτά τελειώνουν κάποια στιγμή, γιατί σαν ζώδιο δρα με βάση την παρόρμηση της στιγμής και όχι λογικά. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δε θα ερωτευτεί τρελά και δε θα αφιερώσει χρόνο στη σχέση του. Άρα, αυτόματα αναζητά τη συναισθηματική ασφάλεια και θέλει να έχει την σιγουριά της αγάπης. Αυτό θα συμβεί εάν νιώσει ότι με το άτομο που είναι, βρήκε την αδερφή ψυχή του τελικά.



Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο που ψάχνει απεγνωσμένα την συναισθηματική ασφάλεια μέσα στη σχέση του, αλλιώς δεν υπάρχει κανένας λόγος να διατηρεί απλά μια σχέση. Τα δίνει όλα και βάζει τη σχέση του στην κορυφή των προτεραιοτήτων του, ενώ κάποιες στιγμές μπορεί να γίνεται και ανυπόφορος, όταν απαιτεί από το ταίρι του σιγουριά και ασφάλεια. Και αν το ταίρι του δεν τον κάνει να νοιώθει ασφαλής, τότε με την παραμικρή αφορμή ξεσπά σε γκρίνιες.

Λέων

Ο Λέων δεν είναι ζώδιο που εξαρτάται από τη σχέση του και δε θα προσκολληθεί ποτέ σε αυτή, για να μη ρίξει τον εγωισμό του και… κατέβει από το θρόνο του. Αν νιώσει όμως ότι δίνει πιο πολλά στη σχέση από ό,τι το ταίρι του, τότε αντιλαμβάνεται ότι κάτι λάθος συμβαίνει. Όταν όμως σε ανύποπτο χρόνο πιάσει τον εαυτό του να νιώθει ότι του λείπει το ταίρι του και το έχει ανάγκη, τότε σίγουρα το άτομο που του προκάλεσε το συναίσθημα αυτό, είναι απλά ο άνθρωπος του.

Παρθένος

Ο Παρθένος γενικά είναι ζώδιο που βλέπει τα πράγματα μέσα από τα μάτια της αλήθειας και δεν του αρέσει να ζει μέσα σε ένα ονειρικό και εικονικό περιβάλλον. Όταν όμως δαγκώσει για τα καλά την λαμαρίνα και ερωτευτεί τρελά, προσπαθεί να αλλάξει το ταίρι του, σύμφωνα με τα δικά του δεδομένα. Τυφλώνεται τόσο πολύ από τον ερώτα, που προσπαθεί να κάνει τη σχέση του τέλεια. Άρα, πέφτει στην παγίδα να αλλάξει την πραγματική κατάσταση και να την προσαρμόσει στα δικά του μέτρα.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι πρόθυμος να κάνει πολλές υποχωρήσεις για να μην πληγώσει το ταίρι του. Είναι ζώδιο που δίνεται ολοκληρωτικά στη σχέση του και ρισκάρει πολλά για αυτήν. Αφήνει στο σύντροφό του το δικό του χώρο και δεν πιέζει τις καταστάσεις. Αν όμως ερωτευτεί τρελά, τότε μπορεί να γίνει ιδιαίτερα απαιτητικός, θα αναζητά έντονα συναισθηματική ασφάλεια και θα ελέγχει συνέχεια το ταίρι του, σε σημείο καταπίεσης.

Σκορπιός

Χωρίς να το καταλάβει, ένας Σκορπιός πέφτει στην παγίδα της συναισθηματικής προσκόλλησης μέσα στη σχέση του, γιατί απαιτεί και αναζητά το θαυμασμό και τη μοναδικότητα. Θέλει να νιώθει μοναδικός και σε τακτά χρονικά διαστήματα να λαμβάνει δόσεις… κολακείας από το σύντροφό του. Αυτό τον κάνει να παθαίνει μεγάλη εξάρτηση μέσα στη σχέση του και να μην μπορεί να ζήσει ούτε στιγμή μακριά από το ταίρι του.



Τοξότης

Ο Τοξότης ζει και αναπνέει μέσα από την ελευθερία και την ανεξαρτησία του, που είναι οι προτεραιότητές του στη ζωή του. Δεν επιτρέπει σε κανένα να τα του στερήσει την ελευθερία του και αυτό σημαίνει ότι δε δεσμεύεται τόσο εύκολα. Αν όμως χτυπηθεί από το φτερωτό θεό του έρωτα, τότε προσπαθεί να κρατήσει μια σχέση φιλελεύθερη και ανεξάρτητη. Σε περίπτωση που αρχίζει να κάνει σκηνές ζήλειας και εγείρει απαιτήσεις, τότε σημαίνει ότι έχει πάθει συναισθηματική προσκόλληση από το ταίρι του.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως δείχνει ότι είναι ζώδιο δυναμικό και μπορεί να ελέγχει τα πάντα στη ζωή του, ακόμα και τη σχέση του. Στη δική του περίπτωση θέλει να κάνει το ταίρι του να νιώθει πολύ ασφαλής μαζί του και είναι σε θέση να του προσφέρει πολλά. Όμως αυτή η δυναμικότητά του είναι επιφανειακή, αφού στην πραγματικότητα έχει πολλές ανασφάλειες και κενά. Και επειδή δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος και να ελέγχει τα πάντα, οδηγείται στην συναισθηματική προσκόλληση και νοερά ζητά βοήθεια από το ταίρι του.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος, ζώδιο ανεξάρτητο και γνωστό για την τάση του να θέλει να φτιάξει ένα κόσμο ειρηνικό και ονειρικό, θα πέσει αρκετές φορές στην ερωτική παγίδα να αναζητά τη συναισθηματική ασφάλεια από το ταίρι του. Και εκεί που τα πράγματα κυλούν ήρεμα και χαλαρά, αν η καρδιά του χτυπηθεί από τα ερωτικά βέλη, τότε μπορεί να γίνει το πιο απαιτητικό πλάσμα στον πλανήτη. Ναι, αυτός ο υπέρμαχος της ελευθερίας, είναι διατεθειμένος να… πέσει στα πατώματα για ένα μεγάλο έρωτα.

Ιχθύς

Ένας καινούργιος έρωτας για τον Ιχθύ είναι πάντα η μοναδική του αγάπη, το άλλο του μισό, το άτομο που αναζητούσε μια ζωή. Συνεπώς, δεν ξεφεύγει από την τάση να προσκολλάται πάνω στην εκάστοτε σχέση του και να «απαιτεί» από το σύντροφό του σημασία και ασφάλεια. Αν χωρίσει, τότε ξεχνιούνται όλα και περνάει με άνεση και ευκολία στην επόμενη σχέση. Εξάρτηση πάνω στην εξάρτηση, γίνεται τελικά προσκόλληση!

Πηγή: zwdiasimera.gr
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις