google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 09 Δεκεμβρίου; - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 09 Δεκεμβρίου;

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Κριός

Γενικά: Κάποια οικονομικά θέματα σας ταλαιπωρούν. Δεν είναι καλή ημέρα να επενδύσετε ,α να διαπραγματευτείτε τον μισθό σας ή να κάνετε οικονομικές συναλλαγές. Τα όνειρά σας είναι έντονα αλλά δεν πρέπει να αφήσετε τους φόβους του παρελθόντος να σας ακολουθούν. Θα μάθετε πολλά για τον εαυτό σας.

Οικονομικά και καριέρα: Φροντίστε να απαντήσετε στα τηλέφωνα και στα μηνύματα αμέσως. Θα μάθετε σημαντικές πληροφορίες που σας χρειάζονται. Οι άλλοι προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί σας. Μην αποκλείεστε. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες.

Ταύρος



Γενικά: Ίσως συναντήσετε νέα άτομα σήμερα. Θα πρέπει να εμπιστευθείτε το ένστικτό σας. Θα συναντήσετε κάποια άτομα που δεν είναι αξιόπιστα. Δεν είναι καλή ημέρα για νέες συνεργασίες αλλά ούτε και για επόμενα βήματα στην προσωπική σας ζωή. Αφήστε τα σχέδιά αυτά για άλλη ημέρα.

Οικονομικά και καριέρα: Αν δεν έχετε κάτι καλό να πείτε τότε καλύτερα να μην πείτε τίποτα. Μια αρνητική κουβέντα θα εξαπλωθεί πολύ γρήγορα. Είναι εύκολο να είστε επικριτικοί αλλά να θυμάστε ότι αυτό δεν είναι πάντα καλοδεχούμενο.


Δίδυμοι

Γενικά: Μπορεί να ξυπνήσετε και να μην αισθάνεστε πολύ καλά σήμερα, ίσως είστε κουρασμένοι και αγχωμένοι. Είστε πιο ευάλωτοι από ότι συνήθως αυτό το διάστημα. Να πίνετε πολλά υγρά και να ξεκουράζεστε. Αύριο θα αισθάνεστε καλύτερα.

Οικονομικά και καριέρα: Όλα πηγαίνουν πολύ καλά για εσάς. Η γοητεία σας εκτιμάται και έχετε αγαπημένα πρόσωπα γύρω σας. Οι ιστορίες σας κάνουν τους άλλους να γελούν και να περνούν καλά. Έχετε κερδίσει τους γύρω σας.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζώδια athensmagazine

Καρκίνος

Γενικά: Σήμερα ίσως αισθάνεστε ότι η οικογένειά σας σας κρύβει κάτι. Θα υπάρχει ένταση γύρω σας. Θα προσπαθήσετε να φέρετε ισορροπία στα πράγματα αλλά ίσως να μην τα καταφέρετε. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν. Όποιος κρύβει κάτι θα σας το αποκαλύψει.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ίσως είστε πολύ σοβαροί αλλά οι άλλοι δεν σας παίρνουν στα σοβαρά. Ίσως πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο με τα λόγια σας για να είστε αποτελεσματικοί. Μην εκπλαγείτε αν οι άλλοι αδιαφορήσουν.



Λέων

Γενικά: Τα κουτσομπολιά που ακούτε σήμερα μάλλον θα σας θυμώσουν. Μάλλον ότι ακούτε δεν είναι αλήθεια. Μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς. Ελέγξτε τα δεδομένα πρώτα πριν κρίνετε. Οι άλλοι έχουν την τάση να λένε πράγματα που δεν πιστεύουν. Θα πρέπει να αποφύγετε τις εντάσεις. Θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Περάστε λίγο χρόνο μόνοι αν μπορείτε.

Οικονομικά και καριέρα: Είστε εκνευρισμένοι. Σας είναι δύσκολο να αντιμετωπίσετε μια περίπλοκη κατάσταση. Κάντε ότι μπορείτε με χαμόγελο. Μην αφήνετε την πίεση να σας καταβάλλει.


Παρθένος

Γενικά: Υπάρχουν πολλά περισσότερα από όσα νομίζετε στην οικονομική κατάσταση. Ίσως υπάρχουν κάποια λάθη στην οικονομική σας κατάσταση ή κάποιος δεν σας λέει την αλήθεια για κάτι. Είστε τρυφερά και αξιόπιστα άτομα. Ελέγξτε τα δεδομένα και δράστε σύμφωνα με το συμφέρον σας.

Οικονομικά και καριέρα: Δεν καταλαβαίνετε πως λειτουργούν οι άλλοι και έτσι γίνεστε επικριτικοί. Να είστε προσεκτικοί. Επειδή κάποιος δεν κάνει κάτι με τον δικό σας τρόπο δεν σημαίνει ότι μπορείτε να τον/την απορρίπτετε.


Ζυγός

Γενικά: Σήμερα δεν θα είστε πολύ φιλικοί. Μάλλον θέλετε να μείνετε σπίτι και να μην μιλάτε σε κανέναν. Αν έχετε ανάγκη για απομόνωση θα πρέπει να το κάνετε. Μην πιέζετε τον εαυτό σας. Ίσως αισθάνεστε λίγο ταλαιπωρημένοι σωματικά και σας λείπουν βιταμίνες.

Οικονομικά και καριέρα: Αν και μπορεί να είναι μια δύσκολη περίοδος σήμερα ίσως είναι όλα καλύτερα. Θα αισθάνεστε καλά όπως και οι γύρω σας. Θα κάνετε καλές επαφές και αυτές θα αποδώσουν μακροπρόθεσμα.


Σκορπιός

Γενικά: Ο αυτοέλεγχος είναι το παν σήμερα. Η άσχημη συμπεριφορά των άλλων ίσως σας προκαλέσει θυμό που θέλετε να εξωτερικεύσετε. Δεν θα επιλυθεί έτσι η κατάσταση. Ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσετε την κατάσταση αυτή είναι η επικοινωνία. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε πριν έρθετε αντιμέτωποι με τους άλλους. Βοηθά.

Οικονομικά και καριέρα: Δώστε ανταμοιβή στον εαυτό σας. Κάντε ένα διάλειμμα κάθε φορά που θα καταφέρετε έναν στόχο, ή φάτε κάτι που αγαπάτε. Μετά βάλτε άλλο στόχο και άλλη ανταμοιβή. Μπορείτε να καταφέρετε πολλά.


Τοξότης

Γενικά: Ο θυμός και τα άσχημα συναισθήματα του παρελθόντος ίσως σας πληγώνουν και σας στεναχωρούν. Θα πρέπει να μείνετε μόνοι σας και να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο. Είναι σημάδι ανάπτυξης. Μπορεί αύριο να αισθάνεστε ότι είστε τελείως διαφορετικοί.

Οικονομικά και καριέρα: Ακούτε πολλά κουτσομπολιά. Πριν το καταλάβετε ξέρετε πολλά πληροφορίες που δεν είναι χρήσιμες. Προσπαθήστε καλύτερα να αποφύγετε αυτή την κατάσταση.


Αιγόκερως

Γενικά: Κάποιο άτομο που θεωρείτε ότι είναι φίλος σας ίσως φανεί αναξιόπιστος σήμερα. Υπάρχουν έντονα συναισθήματα γύρω σας. Ίσως κάποιος δεν σας λέει την αλήθεια για κάτι. Μην είστε καχύποπτοι απλά ελέγξτε τα πάντα πριν μιλήσετε. Καλύτερα έτσι να προχωρήσετε.

Οικονομικά και καριέρα: Μην περιμένετε να συμπεριφερθούν οι άλλοι όπως θέλετε εσείς. Οι άλλοι είναι αρκετά επιθετικοί και δεν θα θυμούνται τι έχετε πει. Μην ταλαιπωρείστε εξαιτίας τους.


Υδροχόος

Γενικά: Κάτι περίεργο συμβαίνει. Κάποια αναξιόπιστα άτομα προσπαθούν να σας εκμεταλλευθούν και να στρέψουν καταστάσεις προς όφελός τους. Να είστε προσεκτικοί. Κάντε σωστές συζητήσεις και μην ακούτε τα κουτσομπολιά. Η διαίσθησή σας είναι έντονη και αυτό είναι καλό. Μπορείτε να την εμπιστευθείτε.

Οικονομικά και καριέρα: Φροντίζετε πολλά πράγματα μαζί αλλά το σημαντικό είναι ότι μπορείτε να διατηρείτε τον έλεγχο. Οι άλλοι εντυπωσιάζονται από το πόσα μπορείτε να κάνετε ταυτόχρονα. Οι άλλοι δεν έχουν την δύναμη που έχετε εσείς.


Ιχθύες

Γενικά: Αν σκέπτεστε να προχωρήσετε με κάποιες νομικές υποθέσεις σήμερα δεν είναι καλή ημέρα να το κάνετε. Τα συμβόλαια που θα γίνουν σήμερα μάλλον θα είναι δύσκολα και δυσνόητα και μπορεί να στραφούν εναντίον σας. Δεν είναι καλή ημέρα ούτε για ταξίδια. Είναι υπέροχη ημέρα για χαλάρωση όμως.

Οικονομικά και καριέρα: Οι άλλοι μιλούν για εσάς. Θα χάσετε πολύ χρόνο αν το επιτρέψετε. Να θυμάστε ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος. Θα πρέπει να απομακρυνθείτε. Μην μένετε μόνοι γιατί θέλετε να είστε ευγενικοί.

Πηγή: astro-live.gr
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις