google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 20/01 - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 20/01

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017



Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα; Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός
Είστε αρκετά εσωστρεφείς Παρασκευή και Σάββατο και αυτό που θα καταφέρετε να την Κυριακή είναι να δείτε τις καταστάσεις με πιο ανοιχτό μυαλό…. Όχι ότι δεν μπορείτε να έχετε ωραίες ιδέες όμως μόνοι σας δεν μπορείτε να καταφέρετε τίποτα… Ερωτικά, είστε επιρρεπείς στις φιλικοερωτικές σχέσεις που έχουν ένα μυστήριο ή θέλετε να μοιραστείτε με το σύντροφό σας κάτι που θα μοιραζόσασταν και με τους φίλους σας… Επαγγελματικά, βρίσκετε τρόπους να βγάλετε πιο εύκολα χρήματα!

Ταύρος
Έχετε και εσείς το δίκιο σας να είστε καχύποπτοι με τους συνεργάτες σας αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να βάζετε φρένο στις επιδιώξεις σας… Ερωτικά, νιώθετε την ανάγκη να συμπαρασταθείτε στους άλλους, αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι εμπόδιο και σε αυτά που εσείς επιθυμείτε ταυτόχρονα… Επαγγελματικά, είστε ανοιχτοί σε νέα σχέδια και κυρίως κάτι που να σας αρέσει χωρίς να είναι απαραίτητο να αποτελεί την κύρια εργασία σας!

Δίδυμοι
Ευτυχώς που έχετε λόγους να αναπνέετε πιο ελεύθερα και κυρίως να πιστεύετε ότι έχετε κατοχυρώσει τα θέματά σας χωρίς να υπάρχει τίποτα που να σας δημιουργεί αμφιβολία ή φόβο… Σας αρέσει η πειθαρχία και αυτό θέλετε να το κάνετε με έναν τρόπο αναίμακτο στα επαγγελματικά σας χωρίς να προκαλεί φόβο… Ερωτικά, είστε πιο σίγουροι ότι θέλετε να είστε αποκαλυπτικοί και λεκτικά αλλά και με πράξεις… Επαγγελματικά, βάζετε ένα σχέδιο σε εφαρμογή πολύ άμεσα!

Καρκίνος
ας αρέσει να νιώθετε ότι είστε η πρώτη προτεραιότητα και αυτό στα ερωτικά σας σημαίνει ότι θέλετε να το διασκεδάσετε αυτό το τριήμερο και μάλιστα έστω και με μακρινές αποστάσεις που θα σας χαρίσουν μεγάλη ικανοποίηση αλλά και φυγή από την καθημερινότητα η οποία θα επιστρέψει την Κυριακή έστω και σε μικρές δόσεις… Ερωτικά, είστε πιο ανοιχτοί σε γνωριμίες χωρίς ιδιαίτερες δεσμεύσεις… Επαγγελματικά, θέλετε χώρο για να δείξετε τη δική σας άποψη!

Λέων
Θέλετε να ασχοληθείτε με τους δικούς σας ανθρώπους ίσως και να τους προτείνετε κάτι που θα είναι εντελώς έξω από τα συνηθισμένα και να τους κάνετε να περάσουν καλά ή και να τους παρασύρετε ευχάριστα… Με τα ερωτικά σας θα ασχοληθείτε πιο επισταμένα από την Κυριακή και μετά και εκεί θα δώσετε εξετάσεις γιατί σας κρίνουν αφού περιμένουν κάτι από εσάς… Επαγγελματικά, σας αγχώνει το αύριο γιατί το θέλετε πιο γεμάτο και κυρίως πιο αποδοτικό!

Παρθένος
Ένα τριήμερο που δε θα κάτσετε σπίτι παρά την Κυριακή γιατί τις υπόλοιπες μέρες θα έχετε πολλές εξωτερικές δουλειές… Αυτό σημαίνει ότι θα πάτε και για διασκέδαση ή θα κάνετε μία κοντινή διαδρομή… Βασικά η φυγή είναι μία διέξοδος που αρχίζει και σας αρέσει… Ερωτικά, είστε αυτοί που θα βάλετε περισσότερη φαντασία και θα δείτε τα πράγματα πιο ανάλαφρα… Επαγγελματικά, έχετε κάθε λόγο να βιαστείτε γιατί όντως κάτι πρέπει να τελειώσει άμεσα!

Ζυγός
Είστε αρκετά πεισματάρηδες αυτό το τριήμερο και αυτό που σας αρέσει είναι ότι ξέρετε ότι αυτό που θέλετε είναι εφικτό και άμεσα πραγματοποιήσιμο… Ερωτικά, έχετε αφήσει όλες τις προτεραιότητες στους άλλους γιατί εσείς ξέρετε και έχετε ξεκαθαρίσει πλήρως τη θέση σας… Επαγγελματικά, θα θέλατε περισσότερη ηρεμία αλλά αυτό είναι κάτι που δεν εξαρτάται από εσάς και μάλιστα μοιάζει όλο και πιο δύσκολο να πραγματοποιηθεί!

Σκορπιός
Ένα τριήμερο με έντονο το συναισθηματικό στοιχείο και τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής και ξέρετε ότι αυτό που σας χρειάζεται είναι να είστε και πολύ σωστά ανταποκρινόμενοι σε αυτά που ζητάτε αλλά και σε αυτά που μπορούν να σας προσφέρουν… Ερωτικά, σας περιμένει μία έκπληξη που όμως πρέπει να αντιδράσετε άμεσα.. Επαγγελματικά, δείχνουν περισσότερη προσοχή σε αυτά που εσείς προτείνετε!

Τοξότης
Είναι μία ευκαιρία για εσάς να κάνετε εσωτερική αναδιοργάνωση και να ξεκαθαρίσετε και αυτά που θέλετε και αυτά που μπορείτε να αλλάξετε… Ξεκινήστε από αυτά που διεκδικείτε μόνοι σας και κυρίως από αυτά που θέλετε να είναι σύμφωνα με το δικό σας ένστικτο αλλά και τις σταθερές σας αξίες οι οποίες είναι κατατοπιστικότατες… Ερωτικά, κάτι περιμένετε αλλά αυτό θα έρθει με λίγη καθυστέρηση και κατόπιν δικών σας κινήσεων… Επαγγελματικά, να εξηγείτε τους λόγους που επιμένετε σε κάτι!

Αιγόκερως
Ευτυχώς που εσείς θα αποφασίσετε να το ρίξετε έξω και να διασκεδάσετε με τους φίλους σας αν και δεν είναι απαραίτητο να βρεθείτε σε χώρους διασκέδασης, αλλά να βρείτε χρόνο ακόμα και να τους επισκεφτείτε στο σπίτι τους… Ερωτικά, έχετε καταλάβει ότι πρέπει να είστε πιο γλυκομίλητοι και κυρίως να λέτε κάτι πολύ συγκεκριμένο χωρίς να του βάζετε επιπλέον στοιχεία και χάνουν την ουσία.. Επαγγελματικά, οι στόχοι σας είναι ευδιάκριτοι αλλά μάλλον πρέπει να κινηθείτε πιο μεθοδικά και με αργά βήματα!

Υδροχόος
Σταδιακά καταλαβαίνετε πόσο μετράει για εσάς η κοινωνική προβολή και βέβαια με άμεσο αντίκτυπο στην αυτοπεποίθησή σας πρωτίστως και μετά να το εξαργυρώνετε και σε χρήμα… Ερωτικά, το κλίμα αλλάζει όταν εσείς αποφασίζετε να αφήσετε τον εαυτό σας πιο ελεύθερο και να δεχτείτε μία εξήγηση ότι είναι άκρως δικαιολογημένη… Επαγγελματικά, σας δείχνουν εμπιστοσύνη αλλά εσείς αυτό το θέλετε διαρκώς και όχι ως παροδική συγκυρία!

Ιχθείς
Μία ανάσα παίρνετε αυτό το τριήμερο και κυρίως ο τρόπος που σκέφτεστε και αντιλαμβάνεστε τα πράγματα είναι αυτός που θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε αυτά που θα πράξετε… Έτσι λοιπόν ανακαλύπτετε κάτι που σας βοηθάει στο να εξελιχθείτε… Ερωτικά, υπάρχει καλύτερη ανταπόκριση όταν έρχεστε στη θέση των άλλων και δικαιολογείτε την στάση τους… Επαγγελματικά, υπάρχει κάτι που σας ανησυχεί αλλά κυρίως γιατί σας το ωραιοποιούν χωρίς στην πραγματικότητα να είναι έτσι όπως σας το περιγράφουν!

Πηγή:astroogos.gr
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις