google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 21/01 - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 21/01

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Kριός

Γενικά zwdia: H καρδιά και η διαίσθησή σας θα κυριαρχούν σήμερα περισσότερο από το μυαλό σας. Εμπιστευθείτε αυτό που σας λέει το ένστικτό σας. Αν ασχολείστε με τις πωλήσεις μπορείτε να περιμένετε πολλές παραγγελίες σήμερα καθώς η αντίληψή σας σας βοηθά να αντιλαμβάνεστε τις ανάγκες των πελατών σας πριν από τους ίδιους. Σχεδιάστε μια ρομαντική συνάντηση με κάποιο άτομο που αγαπάτε και περάστε καλά απόψε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε σε δύσκολη θέση σήμερα. Για να προχωρήσετε μπροστά με την δουλειά σας φαίνεται ότι θα πρέπει να μπείτε “στα χωράφια” κάποιου άλλου. Να είστε ευαίσθητοι απέναντι σε αυτό το άτομο ή οι πράξεις σας θα γυρίσουν εναντίον σας με άσχημο τρόπο αργότερα.



Ταύρος

Γενικά zwdia: Η δημιουργική φύση σας δεν θα καταπιέζετε πλέον. Όσο κοιτάτε στο σπίτι σας τόσο αντιλαμβάνεστε ότι έχετε την ανάγκη να κάνετε αλλαγές. Είστε κινητοποιημένοι από την επιθυμία να έχετε καλεσμένους και να καλέσετε μέλη της οικογένειάς σας που μένουν μακριά να σας επισκεφθούν. Θα πρέπει να κάνετε αλλαγές στην διακόσμηση και ίσως και σας έπιπλά σας. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι φανταστικό και θα είστε υπερήφανοι.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μια οικονομική ευκαιρία είναι στα χέρια σας. Κάποια επιπλέον χρήματα ίσως έρθουν ή παίξετε τα χαρτιά σας σωστά. Να είστε προσεκτικοί απέναντι σε βραχυπρόθεσμες επενδύσεις ή σε bonus που σχετίζονται με την δουλειά σας.Οι απολαβές θα είναι καλές.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Πάντα είχατε ψυχικές ικανότητες και σήμερα κορυφώνονται. Ίσως, όχι τυχαία μάλλον θα έρθετε σε επαφή με κάποια άτομα από το παρελθόν σας. Μάλλον κάποιος θα επικοινωνήσει μαζί σας για να ζητήσει την συμβουλή σας. Οι ικανότητές σας μάλλον θα κάνουν ιδανική την ημέρα σας για εξομολογήσεις. Ακούστε προσεκτικά και πείτε τις συμβουλές που σας υποδεικνύει η καρδιά σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Έχετε γενικά αρκετή αυτοπεποίθηση στην δουλειά σας. Ίσως αισθάνεστε ότι ταλαιπωρείστε λίγο. Μια μικρή φωνή μέσα στο κεφάλι σας σας λέει να είστε προσεκτικοί και να τα σκέπτεστε όλα. Φροντίστε να την ακούσετε.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Η ευτυχία είναι γύρω σας αν δεν είναι ήδη στον δρόμο σας. Όλες οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν πολύ. Ίσως κάποιες προτάσεις σας να γίνονται δεκτές στην δουλειά σας ή μπορεί ένα γραπτό σας να έχει βρει εκδότη. Το ταλέντο και η τύχη σας συνδυάζονται και σας φέρνουν υπέροχα πράγματα. Απολαύστε αυτή την καλοδεχούμενη αλλαγή.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η αυταρχική συμπεριφορά κάποιου σας ενοχλεί σήμερα. Να είστε σίγουροι ότι θα αντιμετωπίσετε αυτό το άτομο και θα του/της εξηγήσετε πως οι πράξεις του/της σας επηρεάζουν. Μην είστε αρνητικοί ή αγενείς με το θέμα. Επικεντρωθείτε στα συναισθήματά σας και στον σεβασμό που σας αξίζει.



Λέων

Γενικά zwdia: Υπάρχει πάθος στην ατμόσφαιρα και είστε πεπεισμένοι ότι εσείς το προκαλείτε στους γύρω σας. Δεν μπορείτε να σκεφθείτε κάτι άλλο πέρα από το sex σήμερα. Ίσως είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς. Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από το παρόν. Ίσως μπορείτε να καλέσετε κάποιο ιδιαίτερο άτομο στο σπίτι σας για φαγητό. Δημιουργήστε ρομαντική ατμόσφαιρα και αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Υπάρχει πολύ ενέργεια γύρω σας. Αισθάνεστε πίεση από όλες τις πλευρές ώστε να δράσετε με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Είτε σας αρέσει είτε όχι θα έχετε μια δύσκολη μάχη. Να είστε υπομονετικοί με τους άλλους και μην αντιδράτε υπερβολικά.



Παρθένος

Γενικά zwdia: Θα έχετε μια ψυχική ικανότητα που απλά χρειάζεται μερική ενδυνάμωση για να μετατραπεί σε δύναμη. Ακόμα και τώρα μπορείτε να διαβάσετε τις σκέψεις των άλλων. Αυτή η ευαισθησία σας προκαλεί προβλήματα μερικές φορές αλλά κυρίως λειτουργεί υπέρ σας. Στις σχέσεις σας συγκεκριμένα μπορείτε να κάνετε ότι αλλαγές χρειάζεται πριν τα πράγματα ξεφύγουν τελείως.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι γυναίκες θα είναι σημαντικές πηγές για εσάς σήμερα. Ακούστε τι έχουν να πουν και τις συμβουλές τους. Οι γυναίκες γύρω σας αντιλαμβάνονται πράγματα στην προσωπική σας κατάσταση που ούτε εσείς δεν τα ξέρετε. Ακούστε προσεκτικά.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Εκπλήσετε τον εαυτό σας κάνοντας εγγραφή σε ένα ομαδικό μάθημα αντί για ένα ιδιαίτερο. Αυτό δεν σας ταιριάζει. Θα απολαύσετε όμως την κοινωνική συναναστροφή. Είτε μάθετε να μαγειρεύετε ή να σχεδιάζετε, θα είναι διασκεδαστικό να έχετε παρέα. Θα μπορέσετε να μάθετε από τα λάθη σας και εκείνοι από τα δικά σας. Θα είναι μια περιπετειώδης ημέρας. Απολαύστε την.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Επικεντρωθείτε σε μεγάλα θέματα αντί να ασχολείστε με τα πάνω και τα κάτω της ημέρας. Τα κουτσομπολιά της δουλειάς και οι περίεργες ιδέες μάλλον θα σας απογοητεύσουν αν το επιτρέψετε. Μην είστε τόσο επιρρεπείς. Στρέψτε την προσοχή σας σε κάτι πιο σημαντικό.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Δουλεύετε πολύ σκληρά και αρχίζετε να αναρωτιέστε να οι προσπάθειές σας είναι μάταιες. Μια αλλαγή στην δουλειά σας κάνει να αναρωτιέστε που ταιριάζετε ή αν ταιριάζετε. Μπορεί να έχετε προβλήματα για μερικές ημέρες αλλά να χαλαρώστε όταν ανακαλύψετε ότι υπάρχουν σημαντικά σχέδια για εσάς μέσα στην καινούργια εταιρεία.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε σε δύσκολη θέση και πρέπει να δείξετε μεγάλη αυτοπεποίθηση αλλά ένας κομμάτι σας αισθάνεται πολύ ευάλωτο και αδύναμο. Μην είστε υπερβολικοί με τα συναισθήματα ανασφάλειας. Μαζέψτε την μεγάλη δύναμή σας και προχωρήστε.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Έχετε πολύ αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό. Οι γύρω σας σας απαντούν με τον ίδιο τρόπο. Το χαμόγελό σας είναι μεταδοτικό και οι γύρω σας χαμογελούν όλη την ημέρα. Θα έχετε πολύ επιτυχία σε ότι κάνετε σήμερα αν και οι ομαδικές προσπάθειές σας θα αποδειχθούν πολύ καλές. Ο έρωτας είναι πολλά υποσχόμενος σήμερα και πρέπει να τον εκμεταλλευθείτε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Στην αρχή της ημέρας μπορεί να είστε ανασφαλείς και αναποφάσιστοι. Καθώς η ημέρα προχωρά η αυτοπεποίθησή σας ενισχύεται και θα αισθάνεστε πολύ δυνατοί. Αναβάλετε τις σημαντικές αποφάσεις μέχρι το απόγευμα ή το βράδυ.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Η διαίσθησή σας και η ευαισθησία σας θα ενισχυθούν σήμερα. Μπορείτε να διαβάσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα των άλλων και να τα ερμηνεύσετε ακριβώς. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ικανότητες σε εσάς αποτελεσματικά. Κάποια παλιά θέματα έχουν εμφανιστεί πάλι και σας αγχώνουν. Αυτά τα θέματα σας εμποδίζουν με κάποιο τρόπο. Δεν θα μπορείτε να προχωρήσετε με την ζωή σας εκτός και αν τα επιλύσετε. Ίσως μπορεί να σας βοηθήσει ένας ειδικός.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τώρα είναι καλή στιγμή να αναζητήσετε δουλειά που σας δίνει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε τις δημιουργικές σας ικανότητες. Μπορείτε να προοδεύσετε σε δουλειές που φέρνουν στην επιφάνεια την καλλιτεχνία και την φαντασία σας. Μην αφήνετε αυτά τα δώρα να πάνε χαμένα.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Μια νέα σχέση μάλλον θα εμφανιστεί σύντομα και μάλλον θα είναι με κάποιο άτομο που είναι ήδη στην ζωή σας. Ίσως είναι κάποιο άτομο που ξέρατε στο λύκειο και τώρα τελευταία επικοινωνήσατε ξανά ή μπορεί να είναι κάποιο άτομο που τώρα σας δίνει σημασία. Ο έρωτας είναι γύρω σας σήμερα. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για υποσυνείδητα μηνύματα από άτομα που υπάρχουν στην ζωή σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Έχετε μπει σε πειρασμό να προχωρήσετε με κάτι αν και ξέρετε μέσα σας ότι δεν είναι το πιο έξυπνο πράγμα. Δύο μέρη της προσωπικότητάς σας συγκρούονται και σας είναι δύσκολο να προχωρήσετε. Κρατηθείτε για τώρα.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Το μυαλό σας είναι στα σύννεφα σήμερα. Δεν είναι απαραιτήτως κάτι κακό. Σημαίνει ότι είναι δύσκολο για εσάς να κάνετε την δουλειά σας. Όσο και αν θα θέλατε να ήσασταν αλλού πρέπει να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στα σχέδιά που έχετε τώρα. Σχεδιάστε όμως μια πορεία εξόδου από την καθημερινότητα αλλά μην περιμένετε ότι θα γίνει κάτι σήμερα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Χρησιμοποιήστε τα συναισθήματά σας. Δείξτε στους άλλους ότι είστε παθιασμένοι με ότι κάνετε αντί να δουλεύετε απλά από υποχρέωση ή για τον μισθό. Αν δεν είστε συναισθηματικά δυνατοί με ότι κάνετε, βρείτε κάτι νέο.
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις