google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Τα ζώδια της εβδομάδας - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Τα ζώδια της εβδομάδας

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017


Από τη Marie-Denise Διαμαντή

Η εβδομάδα που ξεκινά ενέχει ενδιαφέρον από αστρολογικής άποψης, καθώς λαμβάνει χρώμα από την πανσέληνο της 12/1/2017, ένα δυνατό φεγγάρι στο ζώδιο του Καρκίνου, ζώδιο που παραδοσιακά κυβερνάται από τη σελήνη.
Η πανσέληνος δείχνει κορύφωση – ολοκλήρωση σε μια σειρά από θέματα ορισμένων εκπροσώπων του ζωδιακού, ενώ φαίνεται να ασκεί κάποια επιρροή στην ψυχοσυναισθηματική κατάσταση επιτείνοντας την εσωτερική φόρτιση κυρίως των Καρκίνων, των Αιγόκερων, των Κριών, αλλά και των Ζυγών του γ’ δεκαημέρου.
Ειδικότερα:
ΚΡΙΟΣ
Χρειάζεται προσοχή – εγκράτεια στη διαχείριση του άγχους, αλλά και ζητημάτων που άπτονται της οικογένειας, των στενών οικογενειακών, αλλά και των συναισθηματικών σχέσεων, κυρίως αν έχεις γενέθλια κοντά στις 12/4. Δεν αποκλείεται ν’ ανακύψουν προβλήματα / προβληματισμοί / αλλαγές που να σχετίζονται είτε με την καριέρα είτε μ’ έναν γονέα. Βεβαίως, ο Κρόνος και ο Δίας φαίνονται ικανοί ως δείκτες προστασίας ή διεξόδου για εσένα της 12/4, συνεπώς κάτι λειτουργεί προς όφελός σου επί της ουσίας. Παροδικά προβλήματα / έννοιες / άσχημη διάθεση ενδεχομένως αφορούν εσένα της 10/4 και της 15/4. Η σύσταση είναι να μετράς δυο φορές πριν αποφασίσεις / μιλήσεις / πράξεις.
ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα μπορεί να φέρει ευχάριστες εξελίξεις, κυρίως αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 7/5 και 12/5. Ένα ταξίδι κρίνεται πιθανό, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις μια ευχάριστη είδηση / συνάντηση / συζήτηση είτε να χαρείς με μια επωφελή απόφαση/ εμπορική συνδιαλλαγή ή μ’ ένα έγγραφο που σε αφορά. Φίλοι, γνωριμίες, επαφή με συλλόγους ή συμμετοχή σε κοινωνικές εκδηλώσεις θα μπορούσαν ν’ αποδειχθούν «κλειδιά» για την πραγμάτωση στόχων στην επαγγελματική ή προσωπική σου ζωή, βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα, εφόσον έχεις γενέθλια από τις 26/4 έως και τις 10/5.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι μέρες που ακολουθούν χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής ή εστίασης στον τομέα των οικονομικών. Τα σενάρια ποικίλλουν αναλόγως του προσωπικού αστρολογικού χάρτη. Θα μπορούσες να έχεις λαμβάνειν μ’ έναν απροσδόκητα τυχερό τρόπο, με μια εξέλιξη που πραγματικά σου λύνει τα χέρια εξ’ ουρανού. Ωστόσο, άλλο τόσο υπάρχει η περίπτωση να πανικοβληθείς από ένα ξαφνικό έξοδο που προκύπτει και σε βγάζει εκτός προϋπολογισμού. Οι καταστάσεις στην καριέρα / στην οικογένεια ενίοτε σε συγχύζουν/ σε προβληματίζουν. Καλό είναι να επιδείξεις μέγιστη προσοχή, στωικότητα κι εγκράτεια στη διαχείριση, αν έχεις γενέθλια κοντά στην 1/6, αλλά και στις 26/5 και στις 28/5.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το φεγγάρι της εβδομάδας πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο. Απροσδόκητες εξελίξεις , αλλά και ψυχοσυναισθηματική φόρτιση, όπως κι έλλειψη ψυχραιμίας είναι στο πρόγραμμα, ειδικά αν έχεις γενέθλια κοντά στις 14/7. Πρόσεξε τον τρόπο διαχείρισης σ’ επίπεδο σχέσεων και συνεργασιών, έτσι ώστε να επωφεληθείς των καταστάσεων. Είναι βέβαιο, ότι με την Αφροδίτη και τον Άρη στους Ιχθύς, μπορείς να ελπίζεις, αλλά και να ποντάρεις σε ευνοϊκές για εσένα προϋποθέσεις, πολύ περισσότερο αν έχεις γεννηθεί από τις 28/6 έως και τις 12/7. Μια ευκαιρία διαφαίνεται για εσένα της 9/7, ενώ η σύγχυση κρίνεται αναμενόμενη για εσένα της 17/7.
ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα κρύβει ενδεχομένως ζυμώσεις , άγχη, αλλαγές, αλλά κι απρόοπτα που σχετίζονται με το χώρο της εργασιακής / καθημερινής ρουτίνας ή με τη φυσική σου κατάσταση. Καλό είναι να αντιμετωπίζεις με στωικότητα κι ώριμο βλέμμα, εστιασμένο στην παρελθοντική σου εμπειρία κάθε ψυχολογική δυσκολία, αλλά και κάθε αγωνία ή έκτακτη εξέλιξη που αφορά στον οικονομικό παράγοντα. Προσπάθησε να ξεκουραστείς και να έχεις τον προσωπικό χρόνο που χρειάζεσαι αυτήν την εποχή. Θυμήσου πως μάλλον έχεις προστασία σε καθετί, αν έχεις γενέθλια στις 12-14/8.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η πανσέληνος στον Καρκίνο μάλλον κρίνεται θετική για το δικό σου ζώδιο, εφόσον έχεις γεννηθεί κοντά στις 14/9. Μια φιλία, μια γνωριμία, μια συνάντηση ή μια σύμπτωση σε βοηθούν να επανακτήσεις τις ελπίδες σου για κάτι που επιθυμείς πολύ, ειδικά αν έχεις γενέθλια κοντά στις 9/9! Σχέσεις και συνεργασίες σε απασχολούν ιδιαίτερα αυτήν την εποχή, ενώ ακόμα κι απρόσμενοι έρωτες μπορούν ν’ αλλάξουν πολλά στη συνέχεια. Ωστόσο, συστήνω εγκράτεια, στωικότητα, ψύχραιμη και ώριμη αντιμετώπιση μπροστά σε κάθε ύφους πρόκληση/ αλλαγή, ειδικά ως προς τα οικονομικά ζητήματα ή τις σταθερές σου, αν έχεις γεννηθεί στις 28/8, στις 30/8 και στις 2/9.
ΖΥΓΟΣ
Η πανσέληνος της εβδομάδας στον Καρκίνο θα μπορούσε να προξενήσει αλλαγές – και μάλιστα ξαφνικές- σε μια σειρά θεμάτων στη ζωή σου, εφόσον γεννήθηκες κοντά στις 15/10, αρχής γενομένης από την καριέρα ή τις συνεργασίες και προχωρώντας στις σημαντικές για εσένα σχέσεις στα προσωπικά ή στην οικογένεια. Με τον Άρη και την Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων θα εδύνατο κανείς να εικάσει πως σε απασχολούν ζητήματα εργασιακής- καθημερινής ρουτίνας ή φυσικής κατάστασης. Σε κάθε περίπτωση, οι έννοιες της σύγχυσης, της απρόσμενης ανατροπής, του προβλήματος ή του διλήμματος είναι επίκαιρες για εσένα που έχεις γεννηθεί στις 13/10 και στις 18/10. Την ίδια στιγμή, εσύ της 15/10 φαίνεται να έχεις εκείνη τη διέξοδο που χρειάζεται για να νιώσεις πως πέφτεις στα μαλακά ή πως η αλλαγή γίνεται για κάτι επί της ουσίας καλύτερο.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η πανσέληνος της εβδομάδας στον Καρκίνο κρίνεται ευνοϊκή για το δικό σου ζώδιο, κυρίως αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 14/11. Ένα ταξίδι, προώθηση μιας νομικής υπόθεσης, συμμετοχή σε έναν διαγωνισμό, σπουδές είτε ειδήσεις μπορούν ν’ αποτελέσουν πηγή χαράς για εσένα. Αφροδίτη και Άρης στους Ιχθύς θυμίζουν περισσότερο έρωτα, δημιουργία, αλλά και αυτοέκφραση, αν έχεις γενέθλια από τις 29/10 έως και τις 12/11. Εξαιρετικά ρομαντικές θα μπορούσαν να είναι κάποιες στιγμές για το Σκορπιό της 3/11, ενώ επωφελείς διαφαίνονται οι εξελίξεις για το Σκορπιό της 9/11.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η πανσέληνος στον Καρκίνο φέρνει εστίαση στα κοινά οικονομικά, στα χρέη, στα δάνεια, αλλά και στις πάσης φύσεως ανασφάλειες. Είναι βέβαιον ότι χρειάζεται προσοχή στην έννοια της απάτης, αλλά και της κλοπής όσον αφορά στον προσωπικό σου χώρο (σπίτι, έδρα). Παράλληλα, στιγμές συναισθηματικής φόρτισης κι αίσθησης διάψευσης προσδοκιών είναι πιθανά σενάρια για ορισμένους. Οικεία πρόσωπα θα μπορούσαν να ζητήσουν τη βοήθειά σου. Η σύσταση είναι σωστή, προσεκτική διαχείριση των χρημάτων, αλλά και των συναισθημάτων, κυρίως για τους γεννημένους στις 27/11, 29/11, 3/12.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η πανσέληνος της εβδομάδας πραγματοποιείται απέναντί σου και φέρνει ενδεχομένως εξελίξεις που άπτονται της οικογένειας / των προσωπικών σχέσεων / επαγγελματικών συνεργασιών / συμφωνιών σχετικά με ένα ακίνητο. Ευκαιρίες ανατέλλουν για εσένα της 7/1, την ίδια εποχή όπου οι συμπτώσεις, συγκυρίες, συζητήσεις και συναντήσεις ευνοούν τους Αιγόκερους που έχετε γενέθλια από τις 28/12 έως και τις 10/1. Απροσδόκητες εξελίξεις , αλλά και ψυχοσυναισθηματική φόρτιση, σύγχυση, όπως κι έλλειψη ψυχραιμίας (σπάνιο για έναν / μία Αιγόκερω) κρίνονται πιθανά, ειδικά αν έχεις γενέθλια στις 10/1, 12/1, 15/1. Πρόσεξε τον τρόπο διαχείρισης σ’ επίπεδο σχέσεων και συνεργασιών, έτσι ώστε να επωφεληθείς των καταστάσεων.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι επερχόμενες ημέρες φαίνεται να ζητούν ξεκούραση, μέριμνα για ζητήματα φυσικής κατάστασης, διαχείριση απροόπτων ή αλλαγών στο χώρο εργασίας / στην καθημερινότητα και συνετή στάση απέναντι στο χρήμα. Δίας, Κρόνος και Ουρανός συνιστούν βεβαίως σύμβολα εύνοιας, ευκαιρίας, διεξόδου και προστασίας σε κάθ’ επίπεδο, για εσένα που έχεις γεννηθεί στις 9/2 και στις 11/2. Το άγχος ενίοτε κάνει την εμφάνισή του με ψυχοσωματικά συμπτώματα, κάτι που πρέπει να έχει κατά νου ο μέσος Υδροχόος αυτήν την εποχή τιθασεύοντας την κυκλοθυμία που έχει περαιτέρω δυσμενείς συνέπειες και στις ανθρώπινες σχέσεις.
ΙΧΘΥΕΣ
Η πανσέληνος της εβδομάδας στον Καρκίνο μάλλον κρίνεται ευνοϊκή για το δικό σου ζώδιο, πολύ περισσότερο αν έχεις γενέθλια κοντά στις 12/3. Χαρά, έρωτας, δημιουργία, ευχάριστες εμπειρίες από τα παιδιά ή από την τέχνη ή από την επιχειρηματικότητα είναι μόνο κάποια από τα ενδεχόμενα σενάρια ερμηνείας για το φεγγάρι του Ιανουαρίου. Η διάθεση για ορισμένους είναι ιδιαιτέρως ερωτική, ρομαντική, έως και επικίνδυνη, διότι τα σύμβολα δείχνουν πως ενίοτε λείπει η δέουσα λογική που προστατεύει από δύστροπες, αδιέξοδες καταστάσεις. Προσοχή στη διαχείριση των σταθερών αξιών, της φιλίας, αλλά και του χρήματος είναι η σύστασή μου για εσένα που έχεις γενέθλια στις 24/2, στις 26/2, αλλά και στην 1/3, καθώς η παραμόρφωση του ειδώλου προξενεί ζημιές, κάτι που μάλλον δεν θα ήθελες να ζήσεις στη συνέχεια.


Από τη Marie-DeniseΔιαμαντή
BSc (Hons) in Psychology
BSc (Hons) in Management & Organizational Behavior
Certificate in Astrology (Distinction)
www.denisediamanti.com
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις