google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Τα ζώδια και τα όνειρα για το μέλλον - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Τα ζώδια και τα όνειρα για το μέλλον

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017



ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός είναι ένας μαχητής, αγωνίζεται πάντα για ένα καλύτερο αύριο και ονειρεύεται ένα μέλλον επιτυχημένο, όπου θα έχει την πρωτιά σε όλους τους τομείς της ζωής του! Κάνει όνειρα, ενθουσιάζεται με αυτά και αγωνίζεται να τα πραγματοποιήσει, ωστόσο συχνά, αρκετά από τα
σχέδια που κάνει αλλάζουν πολύ γρήγορα, έτσι δεν φημίζεται για την επιμονή του! Πολλές φορές κάνει σαν μικρό παιδί, θέλει εδώ και τώρα να πραγματοποιηθεί το όνειρό του και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να το πετύχει. Γρήγορα χάνει το αρχικό του ενδιαφέρον και πάντα προκύπτει κάποιος νέος ενθουσιασμός ή ένα νέο όνειρό, που τον βγάζει από την αρχική του πορεία! Κατά κύριο λόγο όμως, όταν ένας Κριός ονειρεύεται το μέλλον του, αυτό που σκέφτεται είναι μία ζωή ελεύθερη, με ανεξαρτησία, χωρίς όρια, περιορισμούς και με πολύ ένταση…

ΤΑΥΡΟΣ

Το παιδί της Αφροδίτης, δηλαδή ο Ταύρος, μπορεί να δείχνει πολύ σοβαρός ή και απρόσιτος κάποιες στιγμές, στην πραγματικότητα όμως είναι ένα ευαίσθητο, ρομαντικό πλάσμα, που ονειρεύεται, φαντάζεται και αφήνεται ελεύθερος στις σκέψεις του, σχεδιάζοντας ένα καλύτερο μέλλον… Τα όνειρα που κάνει ένας Ταύρος για το μέλλον του, είναι πολλά… Σκέφτεται τον εαυτό του με πολλά χρήματα και με ανέσεις, ονειρεύεται να φτιάξει το σπίτι που πάντα φανταζόταν και σχεδιάζει στο μυαλό του μία ζωή, που θα μπορεί να απολαύσει όλες τις χαρές, χωρίς να χρειαστεί να κουραστεί και πολύ για αυτό! Ο Ταύρος, σαφώς και θα κάνει και όνειρα για την αισθηματική του ζωή και θα έχει την ελπίδα ότι θα μπορεί να δημιουργήσει ασφάλεια και σταθερότητα στον ερωτικό του τομέα! Μπορεί κάποια από τα όνειρα που κάνει να είναι και υπερβολικά ή άπιαστα, το θετικό με τον Ταύρο όμως είναι πως όταν θέλει πολύ να κάνει κάποιο όνειρό του πραγματικότητα, θα το παλέψει με πείσμα, μέχρι να το καταφέρει!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο πρόσχαρος και φιλικός Δίδυμος θέλει να ταξιδέψει όλο τον κόσμο, θέλει να γνωρίσει άλλες κουλτούρες και πολιτισμούς, θέλει να βρεθεί στην άλλη άκρη του πλανήτη και δεν θα έλεγε όχι να ταξιδέψει ακόμα και μέχρι τον Άρη! Τα όνειρα που κάνει για το μέλλον του, δεν χαρακτηρίζονται από ρομάντζο ή συναίσθημα, γιατί ένας Δίδυμος αρκείται και στα λίγα… Μην περιμένεις ότι θα τον δεις να κάνει όνειρα για την αισθηματική του ζωή, τα όνειρά του περιορίζονται στον τομέα της γνώσης και της εμπειρίας. Κατά κύριο λόγο λοιπόν, ο Δίδυμος θα ονειρευτεί πώς θα μπορέσει να μάθει περισσότερα πράγματα, πώς θα μπορέσει να δει νέα μέρη και τοποθεσίες, άντε και κάποιες στιγμές μπορεί να ονειρευτεί και το νέο αμάξι που θέλει να αγοράσει… Όταν ένας Δίδυμος θέλει κάτι πολύ, τότε θα οργανώσει σχέδιο προκειμένου να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του και θα σκεφτεί αρκετούς τρόπους, για να πετύχει αυτό που θέλει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο τρυφερός Καρκίνος κάνει όνειρα γεμάτα από συναίσθημα και ρομάντζο και τα περισσότερα αυτά σχετίζονται με υποθέσεις του παρελθόντος… Ονειρεύεται πώς θα μπορούσε να νιώσει όπως παλιότερα, πώς θα ήταν να συναντήσει ξανά ένα άτομο, με το οποίο βρίσκεται σε απομάκρυνση… Ο Καρκίνος πολλές φορές κάνει όνειρα για γάμο, οικογένεια και παιδιά και στο μυαλό του κάνει ιστοριούλα, σχεδιάζοντας με κάθε λεπτομέρεια το όλο γεγονός. Σπάνια θα τον δεις να ονειρεύεται οτιδήποτε αφορά στην ύλη… τα όνειρά του κατά κύριο λόγο είναι συναισθηματικού περιεχομένου και εύχεται μέσα από τα βάθη της ψυχής του να πραγματοποιηθούν. Το δύσκολο σημείο για τον Καρκίνο είναι, όταν υπάρχουν εμπόδια για την εκπλήρωση των ονείρων του… Σε αυτή την περίπτωση απογοητεύεται, στεναχωριέται, κλείνεται στο καβούκι του και το μόνο που κάνει είναι να απαισιοδοξεί!

ΛΕΩΝ
Ένας Λέοντας δεν μπορεί ούτε στιγμή να σταματήσει να ονειρεύεται, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαμε να τον πούμε φαντασμένο! Όπως το Κριάρι, έτσι και το Λιοντάρι θέλει στη ζωή του να διακριθεί, να ξεχωρίσει και να φτάσει ψηλά. Το Λιοντάρι όμως, θα κάνει και πιο glamorous όνειρα για το μέλλον του… Θα ονειρευτεί την πολυτέλεια, θα κάνει σχέδια για μία ζωή γεμάτη χλιδή, αριστοκρατία, λούσα και καλοπέραση, θα σκεφτεί όμως και τρόπους για να σκορπίσει γύρω του την χαρά, το γέλιο και την αγάπη στους γύρω του! Εκτός από μία ζωή γεμάτη πλούτη, θα ονειρευτεί και μία ζωή γεμάτη από δυνατές στιγμές έρωτα, αφού ο Λέοντας αισθάνεται μισός, αν δεν είναι ερωτευμένος… Στα ερωτικά του, θα βάλει και λίγη παραπάνω “σάλτσα” στα όνειρά του, δηλαδή θα γίνει και λίγο… υπερβολικούλης, σαν Λέων που είναι! Θα επιμείνει, θα προσπαθήσει, δεν θα το βάλει κάτω και θα πεισμώσει, μέχρι να πετύχει το όνειρό του…


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πώς θα μπορούσε ένας ρεαλιστής, λογικός και πρακτικός άνθρωπος να κάνει μεγάλα όνειρα; Ο Παρθένος είναι αρκετά προσγειωμένος και δεν αφήνει την φαντασία του ελεύθερη να κάνει τα παιχνίδια της, προτιμά να ονειρεύεται απλά, μέχρι εκεί που ξέρει ότι μπορεί να φτάσει… Δεν ονειρεύεται την μεγάλη ζωή, τον μεγάλο έρωτα και πάντα είναι μετρημένος σε κάθε τί που περνά από την σκέψη του. Ακόμα και στα όνειρα, βάζει πρώτα από όλα την λογική του, γι’ αυτό και περιορίζεται στο σχεδιασμό του άμεσου μέλλοντος. Ο Παρθένος, συχνά θα ονειρευτεί την επαγγελματική καταξίωση και την δημιουργία καλύτερων συνθηκών στη ζωή του και σε αυτούς τους τομείς είναι αρκετά επίμονος, αλλά και ευρηματικός, προκειμένου να βρει λύσεις που θα τον βοηθήσουν να πετύχει!

ΖΥΓΟΣ
Ο γλυκός, τρυφερός Ζυγός, κάνει συνέχεια όνειρα και σχέδια για το μέλλον του… Δεν υπάρχει μέρα που να μην ονειρευτεί, ωστόσο αυτό που του λείπει είναι η οργάνωση, η πρακτικότητα αλλά και η σταθερότητα, προκειμένου να πραγματοποιήσει τα όνειρά του! Τί ονειρεύεται λοιπόν ένας Ζυγός; Θέλει να έχει μία τεράστεια ντουλάπα με όλα τα ρούχα, τα παπούτσια και τις τσάντες που θέλει να αποκτήσει, ονειρεύεται ότι θα έχει γεμάτο το πορτοφόλι του και θα μπορεί να σπαταλά τα χρήματά του, κάνοντας όλα του τα κέφια… Ονειρεύεται ότι θα συναντήσει τον μεγάλο έρωτα, που θα μπορεί μαζί του να απολαύσει τις πιο δυνατές εμπειρίες, ο Ζυγός θέλει πολύ να βρει τον άνθρωπό του, το άλλο του μισό… Σαφώς ονειρεύεται ότι θα έχει πολλές ερωτικές επιλογές και αρκετές κατακτήσεις… Τα όνειρα δίνουν χαρά και αισιοδοξία στον Ζυγό και, ακόμα κι αν δεν μπορεί κάποια από αυτά να τα πραγματοποιήσει, δεν το βάζει κάτω…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι να μην μπει στο μυαλό του Σκορπιού κάποιο όνειρο, μία σκέψη ή μία ιδέα… Θα σκαρφιστεί αμέσως τον τρόπο για να αποκτήσει εδώ και τώρα αυτό που τόσο πολύ θέλει και δεν μπορεί να δεχτεί την ήττα! Ο Σκορπιός κάνει μεγάλα, αλλά και μικρά όνειρα, τα οποία κυρίως αφορούν σε ζητήματα που μπορούν να του δώσουν δύναμη, υλική και συναισθηματική! Ποτέ δεν μοιράζεται με τους γύρω του τα όνειρα για το μέλλον του και τις περισσότερες φορές απομονώνεται για να σκεφτεί και για να ονειρευτεί… Αν κάποιος θα μπορούσε να διεισδύσει στις κρυφές σκέψεις και τα όνειρα του Σκορπιού, θα μάθαινε ότι ο Σκορπιός ονειρεύεται μία ζωή γεμάτη πάθος, ένταση, σεξ, απόλαυση, χρήμα, αλλά και εξουσία… Θέλει όλοι να κρέμονται στα χείλη του και αυτός να είναι ο μοναδικός κατακτητής σε όλους τους τομείς! .

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης κάνει σαν μικρό παιδί, ονειρεύεται καθημερινά, βάζει στόχους και ποτέ δεν κάθεται με δεμένα τα χέρια, αλλά φροντίζει να κατακτά… Ωστόσο, έχει έλλειψη επιμονής και σταθερότητας, γι’ αυτό συχνά μπορεί να αλλάζει ξαφνικά τις προτεραιότητες και τις επιθυμίες του! Άλλες στιγμές, μπορεί να πραγματοποιήσει ένα όνειρό του και εντέλει να διαπιστώσει ότι δεν ήταν αυτό που πραγματικά ήθελε! Τι όνειρα κάνει όμως ένας Τοξότης; Ο Τοξότης θέλει να αποκτήσει εμπειρία, γνώση, ελευθερία, πνευματική εξύψωση… Θέλει να ταξιδέψει, να προοδεύσει και μέσα στα όνειρα του, είναι πολλές φορές και ο πρώτος αριθμός του λαχείου, θέλει δηλαδή να σταθεί τυχερός και να “κερδίσει” πολλά χρήματα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως δεν ονειρεύεται, παρά μόνο σχεδιάζει και ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα, μέχρι να καταφέρει να πραγματοποιήσει όλα όσα επιθυμεί! Μην περιμένεις ότι θα σου εκφράσει με συναίσθημα τα όνειρα που κάνει για τη ζωή και το μέλλον του, γιατί προσπαθεί πάντα να είναι προσγειωμένος και δεν αφήνει τον εαυτό του ελεύθερο σε σκέψεις, που μπορεί να μην γίνεται να υλοποιηθούν! Τα όνειρα που κάνει ένας Αιγόκερως, σχετίζονται με την πρόοδο, την εξέλιξη, αλλά και την καταξίωσή του! Ονειρεύεται την μεγάλη καριέρα, την κοινωνική άνοδο, θέλει να κάνει ένα καλό “όνομα”, να δεχτεί την αναγνώριση, την ανταμοιβή, να αποκτήσει κύρος και να κάνει περήφανους και τους αγαπημένους του ανθρώπους! Μπορεί να συναντήσει στο δρόμο του εμπόδια και να υπάρχουν καθυστερήσεις, όμως ο Αιγόκερως καταφέρνει πάντα, έστω και αργά, να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος, δεν κάνει όνειρα τα οποία να αφορούν μόνο στον εαυτό του, αλλά ονειρεύεται και για το κοινό καλό… Θέλει μία καλύτερη ζωή, ένα καλύτερο αύριο, ονειρεύεται ότι κάποια στιγμή θα σταματήσει να υπάρχει γύρω του πείνα, φτώχια και δυστυχία, ο πόλεμος… Είναι γεμάτος θεωρίες, ιδέες και όνειρα για το κοινό καλό! Σχετικά με τα προσωπικά του, ο Υδροχόος ονειρεύεται μία ζωή, στην οποία θα είναι ελεύθερος να κάνει όλα αυτά που τον γεμίζουν και τον θέτουν σε εγρήγορση. Θέλει να γνωρίσει πολύ κόσμο, να έχει όμως στη ζωή του ανθρώπους, με τους οποίους θα τον δένουν σταθερά συναισθήματα αγάπης! Ονειρεύεται ότι θα ζήσει και τον μεγάλο έρωτα, για τον οποίο θα κάνει τις μεγαλύτερες αλλαγές στη ζωή του! Κάθε μέρα ο Υδροχόος κάνει και από ένα όνειρο και μπορεί να μην είναι τόσο υπομονετικός ή και μεθοδικός για να το πετύχει, το σίγουρο όμως είναι ότι καταφέρνει να αρπάζει γρήγορα ευκαιρίες, που τον βοηθούν να εκπληρώνει όνειρα!

ΙΧΘΕΙΣ
Ένα από τα ζώδια που “τρέφεται” καθημερινά με τα όνειρα είναι ο εκπρόσωπος του Ποσειδώνα, δηλαδή ο Ιχθύς. Είτε στον ύπνο του, είτε στον ξύπνιο του, ένα Ψαράκι πάντα ονειρεύεται και πλάθει στο μυαλό του τόσο γλαφυρές ιστοριούλες, με τόσο ζωντανές περιγραφές, που πραγματικά είναι σαν να ζει πραγματικά στον δικό του κόσμο! Κάθε του σκέψη και κάθε του κουβέντα, έχει μέσα και κάτι από όνειρο, όμως ο ίδιος δεν μπορεί να συγκροτηθεί, προκειμένου να μεθοδεύει την εκπλήρωση των όσων ονειρεύεται! Ποια όνειρα κάνει όμως ένας Ιχθύς; Ότι θα βρει το όμορφο πριγκιπόπουλο (ή την πανέμορφη νεράιδα), που θα ζήσουν μαζί το δικό τους παραμύθι και θα τους ενώνει για πάντα μία πρωτόγνωρη αγάπη! Ονειρεύεται ότι κάθε μέρα της ζωής του θα έχει γέλιο, χαρά, συναίσθημα… Είναι δύσκολο να μπούμε στο μυαλό ενός Ιχθύ για να περιγράψουμε τα όνειρά του, γιατί έχει τον δικό του ξεχωριστό τρόπο να βιώνει όλη αυτή την διαδικασία! Στην πραγματικότητα, δεν τον πολυνοιάζει αν δεν καταφέρει να πραγματοποιήσει τα όνειρά του, αυτό που δεν θέλει σε καμία περίπτωση είναι να τον ξυπνήσεις όταν ονειρεύεται!

 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις