google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ημερήσιες Προβλέψεις - Ζυγός Σήμερα 21/01/2015 - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Ημερήσιες Προβλέψεις - Ζυγός Σήμερα 21/01/2015

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Αγαπητέ Ζυγέ, η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα. Μην αφήσεις το άγχος... να σου ανακόψει την πορεία και προσπάθησε να είσαι παραγωγικός, αλλά και ψύχραιμος. Όλα θα πάνε πολύ καλά αν οι κινήσεις σου είναι προσεκτικές και μετρημένες.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Ζυγέ, μάλλον θα βρεθείς μπροστά σε εντάσεις και παρεξηγήσεις. Κάνε ό,τι μπορείς για να αποφύγεις τους τσακωμούς με το ταίρι σου ακόμα κι αν χρειαστεί να μην απαντήσεις σε όλα όσα ακούσεις. Κι αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση η προσωπικότητά σου σήμερα θα γοητεύσει πολύ κόσμο. Μην ξεχνάς ότι η θετική επίδραση του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, που παραμένει στον Υδροχόο σε κάνει ακαταμάχητο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου θα χρειαστεί μια ώριμη στάση, γιατί αρκετές απρόσμενες δυσκολίες θα σε αναστατώσουν με την έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή από σήμερα και στο εξής. Μην χάσεις τον έλεγχο. Άλλωστε ο προγραμματισμός που έχεις κάνει τον τελευταίο καιρό θα σε σώσει και αυτήν την περίοδο αν παραμείνεις συγκεντρωμένος. Τα οικονομικά σου μπορούν να πάνε πολύ καλύτερα, ειδικά αν αξιοποιήσεις κάποιες ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου.
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις