google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/2 - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/2

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Κρύβεις κάποια πράγματα και ίσως να θέλεις λόγω συνθηκών να περάσεις ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που είσαι. Όχι απαραίτητα ότι λες ψέματα αλλά δεν θα εκθέσεις και την παραμικρή λεπτομέρεια στους γύρω σου αλλά ούτε και τις δυσκολίες που μπορεί να περνάς.
Ερωτικά: Είσαι κάπως αποστασιοποιημένος/η από όλους και όλα. Βέβαια η καρδιά σου μπορεί να λέει άλλα, τα πρέπει σου όμως δεν σε αφήνουν να δείξεις την αλήθεια και κυρίως σε ένα Ζυγό που είναι ήξεις αφήξεις συνέχεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Φροντίζεις να δείχνεις μόνο τη δυνατή σου πλευρά γιατί η άλλη δεν αφορά κανέναν, παρά μόνο εσένα. Για αυτό θα προσπαθήσεις να ξεπεράσεις κάποιες δύσκολες στιγμές που μπορεί να έχεις χρεωθεί για να αποδείξεις ότι θα τα καταφέρεις.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι μέσα στο περιβάλλον σου οπότε δεν νιώθεις ότι απειλείσαι ούτε εσύ ούτε και η προσωπική σου εξασφάλιση που είναι για σένα το πιο σημαντικό κομμάτι. Επειδή θα βιώσεις κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις που θα αφορούν σε νομικό ή πανεπιστημιακό κομμάτι θα έχεις τις προϋποθέσεις να αντεπεξέλθεις εύκολα και γρήγορα.
Ερωτικά: Το ότι κρατάς τους τύπους δεν σημαίνει ότι χάνεις τον ερωτισμό σου και την φύση σου. Αντίθετα θέλεις να πιστεύεις ότι έτσι θα σε προσεγγίσουν και πιο εύκολα, κυρίως αν βγεις με κάποια άτομα που δεν είναι και πολύ φίλοι σου αλλά έχετε επαγγελματική συνεργασία γιατί εκεί υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός λόγω της δουλειάς, οπότε μπορεί να γνωριστείς και με νέα άτομα.
Οικονομικά & Καριέρα: Περπατάς πάνω σε ένα μονόδρομο που έχεις στήσει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν θα παρεκκλίνεις. Σήμερα θα επιδιώξεις να φτάσεις στον προορισμό σου και κάτι θα πετύχεις.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που μερικές φορές κάνεις κινήσεις που σε βγάζουν από την μονοτονία και άλλες ακολουθείς ένα τυπικό πρόγραμμα το οποίο είναι αρκετά βαρύ για σένα, αλλά το βλέπεις ότι δεν γίνεται αλλιώς. Κυρίως σήμερα αν δεν κάνεις αυτά που πρέπει θα νιώσεις ενοχές και εσωτερική ανησυχία.
Ερωτικά: Δεν θέλεις να κάνεις περισσότερα πράγματα για τον Καρκίνο γιατί πιστεύεις ότι πιέζεσαι και δεν γίνεται να ηρεμήσεις κάποιες δικές του ανασφάλειες επειδή έχεις καταλάβει ότι είναι προσωπικό του θέμα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις επικίνδυνες αποστολές, οι οποίες σου φαίνονται έτσι, επειδή αναγκαστικά πρέπει να κάνεις το καθήκον σου και να κινηθείς μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας. Με συνεργάτες σου πάντως μερικές φορές συγκρούεσαι γιατί δεν έχεις τον ίδιο τρόπο σκέψης και πρακτικής εφαρμογής.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Αναλαμβάνεις κατά κάποιο τρόπο να βγάλεις το φίδι από την τρύπα αλλά όχι για δικές σου υποθέσεις αλλά άλλων που πιθανόν να είναι είτε στενοί σου συγγενείς είτε άτομα που είστε σχεδόν καθημερινά μαζί.
Ερωτικά: Δεν θέλεις να παραβείς κάποιους δικούς σου εσωτερικούς, ηθικούς κανόνες που μπορεί να καθορίζουν τις πράξεις ή τα λόγια σου για αυτό παραμένεις συγκρατημένος/η αλλά και σε μια σχέση εξάρτησης από τον Αιγόκερω.
Οικονομικά & Καριέρα: Το να φροντίζεις τους άλλους και κυρίως τους συνεργάτες σου είναι μια κίνηση που βοηθάει και εσένα γιατί με αυτόν τον τρόπο δημιουργείς μια καλή μεταξύ σας ατμόσφαιρα. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα πετύχεις πολλά σε πολύ σύντομο διάστημα.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Αναλαμβάνεις υπεύθυνα και κυρίως μέσα στην καθημερινότητα σου κάποιες υποχρεώσεις που μπορεί να αφορούν και σε οικογενειακά θέματα γιατί αν κάνεις πίσω μετά θα τα λουστείς και πάλι εσύ. Αν έχεις πόνους στη μέση, στα γόνατα ή γενικά στα κόκκαλα σου θα χρειαστεί να αγχώνεσαι λιγότερο γιατί μπορεί να είναι όλα ψυχοσωματικά.
Ερωτικά: Κρατάς τους τύπους γιατί πιστεύεις ότι μπορεί το άτομο που είστε μαζί να το έχει παρακάνει. Αν δεν είναι έτσι, είναι κάποιοι δικοί σου εσωτερικοί κανόνες που σου απαγορεύουν να προχωρήσεις σε παραπάνω δηλώσεις αφού το ένστικτό σου διαφωνεί. Παρ' όλα αυτά η καρδιά σου πετάει για να είσαι μαζί με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αλλά δεν το δείχνεις για να μην εκτεθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να αποκτήσεις ένα καλό πρόσωπο και για να μην εκτεθείς δουλεύεις παραπάνω και πιο σκληρά από αυτό που σου αναλογεί. Φρόντισε μόνο να μην υποκύπτεις σε φιλόδοξους πειρασμούς που δεν συνοδεύονται από χρήματα.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Το να σου δίνεται η ευκαιρία να ξεσπάσεις και να κάνεις αυτά που θέλεις εσύ χωρίς να εκτεθείς, δεν συμβαίνει συνέχεια. Για αυτό σήμερα που θα την έχεις κάνε τα δικά σου μέσα σε ασφαλή όρια και θα διαπιστώσεις γρήγορα ότι θα έχεις και ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.
Ερωτικά: Μην αφήνεις τους εντυπωσιασμούς στον Κριό, αιφνιδίασε εσύ για να είσαι και μέσα στα πράγματα. Με τον Καρκίνο θα υπάρξει σύμπνοια αλλά οι όροι σου είναι να ωριμάσει συναισθηματικά. Αν δεν το κάνει μπορεί να σκεφτείς ότι καλύτερα να μην είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεις φόρμουλες που θα συμφέρουν εσένα αλλά και άλλα άτομα που είναι μαζί σου. Οπότε θα λειτουργήσεις για να εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια για κέρδος.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Κρατάς αποστάσεις και δεν θα λυγίσεις εμπρός σε κάποια πίεση που μπορεί να υποστείς από την οικογένεια ή το κοινωνικό περιβάλλον, αφού αν σε πιάσει το πείσμα τότε μπορείς να τρελάνεις τους πάντες. Πάντως κάποια αισθήματα που είχες στην καθημερινότητα σου, όπως χαλαρότητας, ευαισθησίας ή και αδράνειας από εδώ και πέρα θα λειτουργήσουν καλύτερα γιατί εσύ θα έχεις την εξυπνάδα να τα χειριστείς αποτελεσματική.
Ερωτικά: Δεν συμβιβάζεσαι με λίγα πράγματα και πιθανόν να βγάλεις φιλόδοξες απαιτήσεις που αν δεν ικανοποιηθούν δεν θέλεις να παραμείνεις άλλο στη σχέση. Βέβαια αυτό δεν είναι η ιδανική αγάπη ονειρεύεσαι αλλά ίσως έτσι νιώθεις το τελευταίο διάστημα.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αμφισβητείς καμία τεχνική που μπορεί να σου ανεβάσει τον πήχη ψηλά. Αυτό που βλέπεις σαν δυσκολία είναι τα άτομα που έχουν τις ίδιες βλέψεις με εσένα και σε ανταγωνίζονται γιατί κατά την γνώμη σου αυτοί είναι οι περισσότερο επικίνδυνοι.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Οργανώνεις όσο μπορείς περισσότερο τον χώρο και τον χρόνο σου για να μπορείς να αντεπεξέλθεις σε διάφορες υποχρεώσεις που έχουν μαζευτεί αυτή την περίοδο, χωρίς όμως να αντιμετωπίζεις μεγάλα προβλήματα γιατί τα διαχειρίζεσαι καλύτερα.
Ερωτικά: Προσπαθείς να συγκρατηθείς γιατί βρίσκεσαι σε μια φάση που είσαι έτοιμος/η να δώσεις πολύ περισσότερα από αυτά που παίρνεις και δεν αισθάνεσαι καλά. Δεν έχεις συνειδητοποιήσει ότι μπορεί, αν δίνεις, να μην παίρνεις, οπότε νιώθεις ότι θυσιάζεσαι αυτή την στιγμή και κάπου δεν σου αρέσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα έχεις μια απάντηση από κάπου που περίμενες και θα σε ικανοποιήσει αρκετά, γιατί θα δεις ότι οι προσπάθειές σου θα πιάσουν τόπο.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Αμφισβητείς κάποια αποτελέσματα τα οποία ίσως να μην είναι σωστά που όμως δεν αφορούν άμεσα εσένα αλλά άτομα της οικογένειάς σου γι' αυτό νιώθεις την ανάγκη να πάρεις αποστάσεις.
Ερωτικά: Δεν κρατάς τα προσχήματα και ίσως αντιδράσεις απέναντι σε κάτι που δεν σου αρέσει, το οποίο δεν αφορά τόσο στην προσωπική σου σχέση αλλά τη δουλειά του άλλου ατόμου, κυρίως αν έχει και σε σένα επιπτώσεις. Μερικές φορές η αυστηρότητα δεν βλάπτει γιατί έτσι βάζεις και κάποια όρια που είναι η δικλείδα ασφαλείας σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κάνεις κάτι που θα σου αυξήσει το εισόδημα για αυτό θα επιδιώξεις να βρεθείς με άτομα που μπορεί πάνω τους να δεις κάποιες προσωπικές σου φιλοδοξίες.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η σχέση σου με τον εαυτό σου θα γίνει πιο ισχυρή γιατί θα έχεις μια σφαιρική εικόνα με την οποία αποκτάς επίγνωση των ταλέντων και των δυνατοτήτων σου. Αυτό που θα σε βοηθήσει θα είναι ο τρόπος που θα μιλήσεις και θα εκφραστείς γιατί θα γίνεις απόλυτα κατανοητός/η.
Ερωτικά: Η δημιουργικότητα είναι ένα κομμάτι που βοηθάει τις προσωπικές σου σχέσεις γιατί μέσα από αυτήν εσύ γίνεται πολύ πιο δοτικός/η και περισσότερο σίγουρος/η για τον εαυτό σου και αυτά που μπορείς να προσφέρεις αλλά και να δεχτείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν πρέπει να ξεχνάς ότι θα τα καταφέρεις και πάνω από όλα ότι θα σε στηρίξουν άτομα που ακόμα μπορεί να μην έχεις τις πιο στενές επαφές μαζί τους αλλά έχεις δημιουργήσει καλές εντυπώσεις και αυτό θα σε βοηθήσει.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η αναγκαιότητα της απομόνωσης ίσως από την μια να σου μην σου αρέσει, αλλά από την άλλη βλέπεις ότι είναι χρήσιμη για να βρεθείς για λίγο με τις σκέψεις σου και να συγκεντρωθείς, χωρίς να σε αποσπούν καταστάσεις που μπορεί να μην είναι ιδανικές για σένα.
Ερωτικά: Θέλεις να δείξεις τρυφερότητα αλλά και συμπόνια και ίσως με τον Παρθένο να τα καταφέρεις να τα συνδυάσεις όλα. Το ζητούμενο είναι να μην αφήνεις κενά με την συμπεριφορά σου γιατί εκεί γίνεται όλο το μπέρδεμα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η αναποφασιστικότητά σου είναι κομμάτι που δεν βοηθάει στο να κάνεις ένα βήμα πιο μπροστά. Για να γίνει αυτό και να νιώσεις εμπιστοσύνη ότι θα τα καταφέρεις χρειάζονται μεγαλύτερες προσπάθειες και κυρίως να μην παρασύρεσαι από φαντασιώσεις που μπορεί να διαψευστούν.



ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Με καλές προοπτικές θα ξεκινήσει η ημέρα σου και αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα δεις να ικανοποιούνται όλες οι τρέχουσες ανάγκες και επιθυμίες σου γιατί μπορείς να τις υλοποιήσεις πιο εύκολα από άλλες φορές.
Ερωτικά: Δεν μένεις μόνο στην θεωρία αλλά μπαίνεις και με τα μπούνια στην πράξη, οπότε θα έρθεις κοντά σε ένα άτομο που κάτι θα θέλει από εσένα. Επειδή νιώθεις περισσότερο τις ανάγκες του άλλου προσώπου αυτή την περίοδο θα πράξεις και θα κινηθείς μέσα από την καρδιά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Ευτυχώς δεν κινείσαι την τελευταία στιγμή, οπότε θα έχεις ένα καλό χρονικό διάστημα μπροστά σου για να μην εξαντληθούν τα περιθώρια που έχεις βάλει. Ο συγχρονισμός δυνάμεων με άλλα άτομα θα σου φέρει πιθανόν ένα θετικό αποτέλεσμα.

 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις