google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ζητήματα του 11ου οίκου και βαρείς πλανήτες - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Ζητήματα του 11ου οίκου και βαρείς πλανήτες

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Στις σχέσεις, ο 5ος οίκος δηλώνει την αγάπη που δίνετε στους άλλους, συναισθηματικά, σεξουαλικά, δημιουργικά, ή με οποιονδήποτε τρόπο ταιριάζει στον Ωροσκόπο σας (ο 5ος οίκος είναι σε τρίγωνο με τον Ωροσκόπο).

Απέναντι από τον 5ο είναι ο 11ος οίκος, και αυτός σηματοδοτεί την αγάπη που εισπράττετε από τους άλλους (τρίγωνο με τον 7ο οίκο – τον σύντροφό σας). Ο 11ος είναι επίσης ο οίκος των «φίλων», δηλαδή των κοινωνικών ομάδων στις οποίες ανήκετε.

Ένας «βαρύς», τεταμένος 11ος οίκος δείχνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, και το πρόβλημα είναι πως δεν αισθάνεστε αγαπητός. Αυτό συμβαίνει όταν ο κυβερνήτης του 11ου οίκου δέχεται μια σκληρή όψη από τους βαρύτερους πλανήτες (Κρόνο έως Πλούτωνα), δυσκολεύοντας ή διακόπτοντας τη ροή της αγάπης που λάβατε από τους ανθρώπους με τους οποίους σχετιστήκατε.

Η παρουσία του Κρόνου, Ουρανού, Πλούτωνα, ή ενός stellium (3 ή περισσότεροι πλανήτες μαζί) μέσα στον 11ο οίκο, υποδηλώνει ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αγάπη. Η ανάγκη αυτή, βιωμένη μέσα από τον 11ο οίκο, επηρεάζει την κοινωνική αλληλεπίδραση, ιδίως στο πλαίσιο ομάδων.

Πώς;

◾Η παρουσία του Κρόνου στον 11ο οίκο (Κρόνος μέσα στον οίκο, Κρόνος κυβερνήτης του οίκου, ή όψη) μπορεί να υποδηλώνει μια καθυστέρηση στο να μάθει κανείς να αλληλεπιδρά άνετα με ομάδες, ή από την άλλη, ωριμότητα και σοφία στη σχέση με τους άλλους, ίσως από τη θέση του ηγέτη ή δασκάλου, από θέση αρχής.

◾Ο Ουρανός φανερώνει ότι η ανάγκη για αγάπη εντείνεται, οδηγώντας σε εξαιρετικά μοναδική αυτοέκφραση που εφιστά την προσοχή στον εαυτό.

◾Ο Ποσειδώνας δείχνει εξιδανίκευση και πιθανή απογοήτευση εντός ομάδων, δείχνει όμως και θεραπεία, αισθητική, ή πνευματικότητα που το άτομο μπορεί να μοιραστεί με τους γύρω του.

◾Ο Πλούτωνας υποδηλώνει έντονη, βαθιά ανάγκη για αγάπη, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε ελεγκτικές συμπεριφορές, αλλά στην καλύτερη των περιπτώσεων στην επιθυμία να κάνει το άτομο τη διαφορά με τα δικά του μέσα και το δικό του βάθος προοπτικής.

 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις