google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Τα σημαντικότερα γεγονότα του Ιουνίου 2015 - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Τα σημαντικότερα γεγονότα του Ιουνίου 2015

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

2 Ιουνίου
Πανσέληνος στον Τοξότη
(Ήλιος στους Διδύμους σε αντίθεση με Σελήνη στον Τοξότη)
Σύγκρουση μεταξύ λογικής και διαίσθησης. Αυτή η Πανσέληνος έχει να κάνει με την επικοινωνία, τη στάση και το ύφος μας, την αίσθηση της περιπέτειας. Υπάρχει κάτι που έχει βάλει ήδη τα θεμέλιά του μέσα μας, και τώρα είναι η στιγμή να το εξωτερικεύσουμε. Η σημασία που θα έχει για μας, θα αποκαλυφθεί μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες.
Η Πανσέληνος πάντα ρίχνει φως και αποκαλύπτει. Αυτή τη φορά, οι αποκαλύψεις είναι συναισθηματικές, καθώς υπάρχει ένα ηφαίστειο ενέργειας που ετοιμάζεται να εκραγεί περνώντας από το ασυνείδητο επίπεδο στο συνειδητό. Θα χρειαστεί προσοχή, γιατί αυτό που έρχεται από μέσα μας και νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε είναι φρέσκο, ακατέργαστο, και πολλές φορές όχι ιδιαίτερα λογικό. Από την άλλη, ο κίνδυνος παραπληροφόρησης είναι μεγάλος, με την Πανσέληνο να τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα, και ενδέχεται να μας βγάλει από την πορεία μας, και να μας απομακρύνει από τους στόχους μας. Ανοιγόμαστε σε νέες δυνατότητες, αλλά τα σχέδιά μας δεν παίρνουν ακόμα την οριστική τους μορφή, αυτό θα γίνει λίγο αργότερα. Ο Ήλιος βρίσκεται ακριβώς στο μεσοδιάστημα του ανάδρομου Ερμή και του Άρη, δείχνοντας την επιθυμία να κατανοήσουμε ή να ελέγξουμε μια κατάσταση, αλλά το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δείχνει ένα πιθανό μπλοκάρισμα ή ελλιπείς πληροφορίες ή έλλειψη ετοιμότητας. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, αλλά δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ό,τι «φωτίζεται» από την Πανσέληνο. Μειώστε ταχύτητες, γιατί έχετε την τάση να διασκορπίζεστε σε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, και προσπαθήστε να αποφύγετε τις λογομαχίες και τις συγκρούσεις. Αυτή η Πανσέληνος επηρεάζει κυρίως όσους γεννήθηκαν με προσωπικούς πλανήτες και σημεία στις 9-15 μοίρες των μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).
Άρης χιαστί Πλούτωνας: Μια ισχυρή επιθυμία να προβάλλουμε τον εαυτό μας μπορεί να γίνει αιτία αντιπαραθέσεων και συγκρούσεων.


5 Ιουνίου
Αφροδίτη στο Λέοντα: Για αρκετούς μήνες τονίζεται ο έρωτας και η δημιουργικότητα.
Άρης εξάγωνο Δίας: Συνδυασμός ενέργειας και ενθουσιασμού. Το κατάλληλο μείγμα για να πραγματοποιήσουμε ό,τι αποφασίσουμε.
.

6 Ιουνίου
Αφροδίτη τρίγωνο Κρόνος: Οι αγάπες σταθεροποιούνται και ωριμάζουν. Η ωριμότητα μας επιτρέπει να δούμε τις σχέσεις μας ρεαλιστικά. Κάποια πρόοδος σημειώνεται σε επιχειρήσεις και συνεργασίες μέσω της ενίσχυσης και της συνεργασίας. Δεχόμαστε υποστήριξη από ηλικιωμένα άτομα ή μορφές εξουσίας μέσω μεστών συμβουλών ή πιο απτής βοήθειας. Οι δεσμοί με τους παλιούς φίλους ανανεώνονται.

8 Ιουνίου
Ήλιος εξάγωνο Δίας: Αρκετή τύχη και βήματα προς τα εμπρός. Ανοίγουν πόρτες και παρουσιάζονται ευκαιρίες που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε.

9 Ιουνίου
Άρης εξάγωνο Ουρανός: Δοκιμάζουμε να κάνουμε καινούργια πράγματα.

10 Ιουνίου
Ερμής εξάγωνο Αφροδίτη: Σαγήνη και γοητεία στην επικοινωνία με τους άλλους.
Ήλιος εξάγωνο Ουρανός: Πρωτοτυπούμε.

11 Ιουνίου
Ερμής σε ορθή πορεία: Τα σχέδια που καθυστέρησαν ή αναβλήθηκαν με τον ανάδρομο Ερμή, τώρα μπορούν να προχωρήσουν.

14 Ιουνίου
Ήλιος σύνοδος Άρης: Ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα, τα νέα σχέδια. Με τον Κρόνο ανάδρομο στο Σκορπιό (αν έχετε πλανήτες στο Σκορπιό) προβλήματα του παρελθόντος μπορεί να επιστρέψουν για να πάρουν εκδίκηση.

16 Ιουνίου
Νέα Σελήνη στους Διδύμους: Η ενέργειά σας είναι στα ύψη! Κάτω από την επιρροή των Διδύμων, ανοιγόμαστε και επικοινωνούμε με τους άλλους. Η αυτοπροβολή μας αυξάνεται επικοινωνιακά, αλλά χρειάζεται να μην ξεφύγουμε από το μέτρο.

21 Ιουνίου
Ήλιος στον Καρκίνο: Το ενδιαφέρον για όλο τον επόμενο μήνα στρέφεται στο σπίτι και στα θέματα της οικογένειας.

22 Ιουνίου
Δίας τρίγωνο Ουρανός: Ενθουσιαζόμαστε με νέες ιδέες.

23 Ιουνίου
Ερμής τετράγωνο Ποσειδώνας: Προσοχή στη σύγχυση και τις εξαπατήσεις.
 .
24 Ιουνίου
Άρης στον Καρκίνο: Η δράση στρέφεται στην οικογένεια και το σπίτι, όμως δεν αποκλείονται οι διαφωνίες και οι λογομαχίες μέσα σ΄αυτό.

29 Ιουνίου
Αφροδίτη τρίγωνο Ουρανός: Η όψη μάς δίνει τη δυνατότητα να ψυχαγωγηθούμε κάνοντας νέες δραστηριότητας.
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις