google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Οικονομικές προβλέψεις, από 28/6 έως 30/6 - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Οικονομικές προβλέψεις, από 28/6 έως 30/6

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Αισιοδοξία λίγο πριν τη θύελλα
Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης θα σε βοηθήσουν να πετύχεις πολλούς από τους στόχους σου, ενώ δεν θα λείψουν και κάποιες μοναδικές ευκαιρίες ή «τυχερά». Όσο, δε, για την οικονομική σου καθημερινότητα η γενική τάση είναι να ξοδεύεις ή να καταναλώνεις κι όχι να προσπαθείς να κινηθείς αποταμιευτικά.
Αυτό φυσικά έχει διπλή ανάγνωση, αφού από τη μια πλευρά μπορεί να σε ωθήσει σε εξαίρετες αγορές ή επενδύσεις, από την άλλη όμως σε βάζει στον αστερισμό της... σπατάλης!
Εδώ είναι καλό να θυμάσαι ότι οι όποιες καταθέσεις σου θα είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψουν στην... βάση τους, από την στιγμή που θα τις αποσύρεις. Από εκεί και ύστερα, το που και πώς θα διαθέσεις το αποθεματικό σου, είναι καθαρά δικός σου λογαριασμός.
Όλα τα παραπάνω βέβαια δεν αφορούν τις γενικές εξελίξεις στην διεθνή Οικονομία, η οποία ήδη «ταλαιπωρείται» από την επερχόμενη «σύγκρουση» του Δία (στον Λέοντα), με τον Κρόνο (στον Σκορπιό), κάτι που σίγουρα μπορεί να επηρεάσει και την δική σου οικονομική κατάσταση. Θα πρέπει μάλιστα να σε... ενημερώσω ότι από την Πανσέληνο της Πέμπτης και μετά αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Εδώ όμως το καμπανάκι κτυπά πρωτίστως για τους μεγάλους «παίκτες», που θα πρέπει να κάνουν τα... κουμάντα τους!


 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις