google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Τι δείχνουν Νέα Σελήνη και Πανσέληνος Ιουλίου για τις εξελίξεις στην Ελλάδα - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Τι δείχνουν Νέα Σελήνη και Πανσέληνος Ιουλίου για τις εξελίξεις στην Ελλάδα

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

«Θεία μοίρα της Ελλάδος είναι να αγωνίζεται διά θέματα παγκοσμίου σημασίας.» Μαξ Πλανκ
Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες  καλώς ήρθατε στα Σεληνιακά Φαινόμενα! Θα ξεκινήσω με μια αποτίμηση των πεπραγμένων του προηγούμενου μήνα και θα δούμε εν συνεχεία διεξοδικά τι θα συμβεί από τα μέσα Ιουλίου και τον Αύγουστο.
Τα προηγούμενα Σεληνιακά φαινόμενα Ιουλίου 2015 αναρτήθηκαν στις 17/6/2015 πολύ πριν τα capital controls, τις ουρές στα ΑΤΜ και τα προβλήματα στην καταβολή συντάξεων, τα οποία ξεκίνησαν τέλη Ιουνίου, αλλά και το δίλημμα - τελεσίγραφο που έθεσαν οι Ευρωπαίοι: Συμφωνία ή έξοδος από το Ευρώ.

Στο εδάφιο της Νέας Σελήνης γράφαμε: «Το Μεσουράνημα προεικονίζει μια "εμπόλεμη κατάσταση" με κάποιους να επιχειρούν με δόλια μέσα να θέσουν την Ελλάδα εκτός μιας "ομάδας" ή συμμαχίας. Επίσης, δείχνει επιβράδυνση της οικονομίας και προβλήματα με συντάξεις και συνταξιούχους». Επιπρόσθετα, είχαμε συμπληρώσει: «Τώρα, συγκρίνοντας τον αστρολογικό χάρτη της Πανσελήνου με το προοδευμένο ωροσκόπιο της Ελλάδας παρατηρούμε ότι το Μεσουράνημα συναντά το μεσοδιάστημα Ηλίου / Ουρανού που σηματοδοτεί ένα μικρό σοκ», ενώ σε άλλο σημείο αναφέραμε: «Το μεσοδιάστημα Ηλίου / Σελήνης προμηνύει αλλαγή πολιτικής και στάσης απέναντι σε κάποιους. Τέλος ....ενώ είναι πιθανή η κατακραυγή για κάποια ζητήματα» σηματοδοτώντας την αλλαγή στάση της κυβέρνησης απέναντι στους Ευρωπαίους. Κλείνοντας, στο άρθρο «2015: Διεθνείς εξελίξεις και πολιτικές προβλέψεις για την Ελλάδας» είχαμε γράψει: «Η Ελλάδα ως χώρα θα μπει σε μια κατάσταση "καραντίνας" ενώ θα αναγκαστεί να είναι έτοιμη για παν ενδεχόμενο». Τα συμπεράσματα δικά σας...
Σεληνιακά Φαινόμενα Αυγούστου 2015
Η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 23η μοίρα του Καρκίνου στις 16/7/2015 σε σύνοδο με τον απλανή αστέρα Pollux ενώ, τόσο ο Ερμής όσο και ο Άρης, είναι επάνω στον Σείριο, σηματοδοτώντας μια περίοδο μεγάλων αλλαγών. Η Πανσέληνος στις 31/7/2015 στην 7η μοίρα του άξονα Λέοντα –Υδροχόου σηματοδοτεί την έναρξη καταστάσεων στις οποίες θα υπάρξουν αντιδράσεις αλλά και αντίσταση σε οτιδήποτε νέο...
Μια πρώτη εκτίμηση - Γεγονότα σε παγκόσμια κλίμακα
Η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου (πατρίδα, οικογένεια, πρωτογενή παραγωγή) και διαθέτει ιδιότητες Υδροχόου (προϊόντα τεχνολογίας, hacking, πρωτότυπα ή πρωτοποριακά συστήματα συν-αλλαγής) δείχνοντας ότι θα ανακύψουν προβλήματα με γεωργικά προϊόντα, πρώτες ύλες, υδάτινους χώρους ενώ θα αναδειχθούν και ζητήματα με αμφισβητούμενες περιοχές, τις λεγόμενες γκρίζες ζώνες. Ενδεχομένως, να υπάρξουν γεγονότα που σχετίζονται με την παραβίαση κυριαρχίας χωρών και αμφισβήτηση χωρών ενώ στον τομέα της τεχνολογίας και των media ίσως υπάρξουν σκάνδαλα και διαρροές πληροφοριών που πιθανόν να προκαλέσουν πάταγο.
Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στην 7η μοίρα του άξονα Λέοντα - Υδροχόου που έχει ιδιότητες Ζυγού προεικονίζοντας γεγονότα που σχετίζονται με αξιώσεις έναντι τρίτων, ανάδειξη ζητημάτων στα πλαίσια συμμαχιών, κομμάτων και πάσης φύσεως συμβάσεων. Παράλληλα, θα υπάρξουν δικαστικές αποφάσεις οι οποίες θα επιχειρήσουν να δώσουν λύση. Σε επίπεδο αθλητικών γεγονότων και συναντήσεων, ίσως έχουμε κάποια εντυπωσιακά ρεκόρ αλλά και τους καταποντισμούς κάποιων αδιαφιλονίκητων φαβορί.
Ας δούμε όμως διεξοδικά τι μέλλει γενέσθαι για την πατρίδα μας.

Η Νέα Σελήνη και η επιρροή της στην Ελλάδα: «Οι ιδεολογίες μας χωρίζουν. Τα όνειρα και οι αγωνίες μας φέρνουν πιο κοντά» Eugen Ionescu
Μελετώντας τον αυτοτελή αστρολογικό χάρτη της Νέας Σελήνης με συντεταγμένες Αθήνας διακρίνουμε πως το μεσοδιάστημα Ηλίου / Σελήνης μιλά για καταστάσεις που σχετίζονται είτε με μια προσποίηση είτε με μια εξαπάτηση. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως διάφορες κινήσεις ίσως να είναι κόντρα στην «κοινή» λογική. Δεν αποκλείεται να υπάρχει έντονη αμφισβήτηση απέναντι σε διάφορά άτομα αναφορικά με το εάν είναι επαρκή ή όχι στην δουλειά τους. Παράλληλα, το Μεσουράνημα της Νέας Σελήνης προεικονίζει μεγάλα γεγονότα τα οποία θα δημιουργήσουν μια κατάσταση ασφυξίας. Η εμπλοκή του άξονα Ερμή / Βουλκάνους στο Μεσουράνημα βγάζει δυνατές αποφάσεις οι οποίες πολλές φορές θα φαίνονται πως είναι σπασμωδικές.
Περνώντας στην μελέτη του αστρολογικού χάρτη της Νέας Σελήνης σε σχέση με τον γενέθλιο χάρτη της Ελλάδος βλέπουμε πως η χώρα μας μπαίνει σε μια περίοδο αναζήτησης νέων συνεργασιών ενώ και στο εσωτερικό της χώρας θα υπάρξει μια περίεργη κινητικότητα. Παράλληλα, θα δημιουργηθούν ζητήματα που σχετίζονται με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ενώ θα ασκηθεί εκ νέου πίεση προς την χώρα σε σχέση με λήψη αποφάσεων. Το Μεσουράνημα προεικονίζει μια κατάσταση που θέματα με μετακινήσεις οχημάτων θα δημιουργήσουν έντονα προβλήματα.
Συγκρίνοντας το ωροσκόπιο της Νέας Σελήνης με τον προοδευμένο αστρολογικό χάρτη της Ελλάδος το μεσοδιάστημα Ηλίου /Σελήνης της Νέας Σελήνης συναντά τον άξονα Μηδενικής Κριού / Άρη που σηματοδοτεί εξελίξεις οι οποίες, ανεξάρτητα εάν είναι θέμα πολιτικής βούλησης ή όχι, τελικά η λαϊκή απαίτηση θα είναι αυτή που τις δρομολογεί. Δεν αποκλείεται το κράτος να βρεθεί αντιμέτωπο με πολιτικές ενστάσεις ενώ δεν αποκλείεται να καταθέσει αιτήματα προς δικαστήρια εκτός Ελλάδος για αποφάσεις και συμβάσεις που, κατά κάποιο τρόπο, του «δένουν τα χέρια». Το Μεσουράνημα της Νέας Σελήνη σε σχέση με το προοδευμένο ωροσκόπιο της Ελλάδος μιλά για γεγονότα που θα φέρουν συγκίνηση αλλά και κάποια περίεργα (τουλάχιστον) πάνω - κάτω στο χρηματιστήριο. Ο Ωροσκόπος προδιαθέτει για προσφορές προς την χώρα που θα την βοηθήσουν να αλλάξει την φορά της «πλάστιγγας» και να γυρίσει το παιχνίδι προς την μεριά της μέσα από κάποιες συμφωνίες.
Έτσι η Νέα Σελήνη έρχεται να φέρει διάφορα ζητήματα τα οποία αναζητούν άμεσες λύσεις και τα οποία θα αρχίζουν να κορυφώνονται κατά την διάρκεια της Πανσελήνου.

Η Πανσέληνος και η επιρροή της στην Ελλάδα: «Το να διαφωνήσεις με τα τρία τέταρτα των Ελλήνων είναι μια από τις πρώτες προϋποθέσεις της λογικής» Παράφραση του Όσκαρ Ουάιλντ
Η Πανσέληνος, μελετώντας τον αυτοτελή αστρολογικό της χάρτη, ουσιαστικά δείχνει μια περίοδο μεγάλων αλλαγών αλλά και δρομολόγηση - επιτάχυνση διαδικασιών. Το Μεσοδιάστημα Ηλίου /Σελήνης μιλάει για επαφές με άτομα που έχουν επιστημονική κατάρτιση και βοηθούν στο να φτιαχτεί ένα σχέδιο. Μιλά για την εφαρμογή ενός μυστικού δόγματος ή σχεδίου αλλά και μια συμφωνία η οποία δεν λειτουργεί λόγω του ότι είναι προϊόν μιας «συλλογικής απάτης». Το Μεσουράνημα του ωροσκοπίου της Πανσελήνου δείχνει συλλογή κάποιων πληροφοριών ενώ παράλληλα καταδεικνύει ότι η άποψη κάποιου σημαντικού προσώπου για τους χειρισμούς δεν μεταβάλλεται σημαντικά. Ο Ωροσκόπος μιλά για την τέχνη μα και την δυνατότητα να χειραγωγηθεί ο κόσμος ενώ παράλληλα η χώρα θα φάνει πως τελικά μάλλον άλλα λέει κι άλλα κάνει...
Συγκρίνοντας τον αστρολογικό χάρτη της Πανσελήνου με το γενέθλιο ωροσκόπιο της Ελλάδος διαπιστώνουμε πως το Μεσουράνημα μιλά για εκ νέου διαπραγματεύσεις άλλα και για την έλευση μιας νέας πρότασης (ενδεχομένως εκτός Ε.Ε) που δημιουργεί νέα δεδομένα και αλλάζει τις ισορροπίες. Ο Ωροσκόπος βάζει φωτιά στο σκηνικό αφού μιλά για τέλος στις διαπροσωπικές σχέσειςαλλά και προβλήματα που θα ανακύψουν στην λειτουργία (*θεσμική και οικονομική) στην λειτουργία ενός κόμματος.
Τέλος, συγκρίνοντας τον αστρολογικό χάρτη της Πανσέληνου τον προοδευμένο ωροσκόπιο της Ελλάδος, το Μεσουράνημα δείχνει την ευκαιρία ή τις συνθήκες ώστε η κυβέρνηση να «μπλοφάρει» και να ρυθμίσει καταστάσεις.
ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ Νέας Σελήνης - Πανσελήνου: «Με το λαό μου έκανα μια συμφωνία: Εκείνος θα λέει ό,τι θέλει κι εγώ θα κάνω ό,τι θέλω» Μέγας Πέτρος
Η αλληλουχία των δύο Σεληνιακών φαινομένων υποδεικνύει πως πολλά πράγματα που θα συμβούν θα αντιβαίνουν στην λογική. Το μεσοδιάστημα Ηλίου / Σελήνης της Πανσελήνου συναντά τα μεσοδιαστήματα Μεσουρανήματος / Υποθετικού Κρόνου (ηγεσία, ανεξαρτησία) και Ζευς / Άδμητου (τραγικές δυσκολίες στην έναρξη ενός εγχειρήματος) στο ωροσκόπιο της Νέας Σελήνης δείχνοντας κυβερνητικό αδιέξοδο. Το Μεσουράνημα της Πανσελήνου συναντά τους άξονες Μεσουρανήματος / Άρη και Μεσουρανήματος / Ερμή στο ωροσκόπιο της Νέας Σελήνης σηματοδοτώντας τεράστιες εξελίξεις και δράσεις από μεριάς της χώρας μας. Τέλος, το Μεσουράνημα της Πανσελήνου εφάπτεται με αυτόν της Μηδενικής Κριού / Ποσειδώνα άλλα και του Βουλκάνους / Ποσάιντον στο ωροσκόπιο της Νέας Σελήνης που δείχνει θέματα με μεταδοτικές και ίσως «ξεχασμένες» ασθένειες. Συγχρόνως, όμως και ευκαιρίες για να περαστούν τα θέλω της χώρας μας.
Εν κατακλείδι, είμαστε μάρτυρες ιστορικών στιγμών οι οποίες μέλλουν να αλλάξουν τον ρου της Ιστορίας.

 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις