google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Τι λένε τα άστρα για τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τη σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Τι λένε τα άστρα για τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τη σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015


Τα «συμπτώματα» συμπάθειας και η τελική «διάγνωση»

Σε αυτή τη διαπραγμάτευση με τους εταίρους υπήρξαν πολλές επιθέσεις. Οι περισσότερες ήταν με το δαντελένιο γάντι που όμως από μέσα κρύβει τη σιδερογροθιά.
Υπήρξε όμως και μια «επίθεση» αγάπης», αυτή του προέδρου της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ προς τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Ο Τοξότης Γιούνκερ πυρακτώθηκε ευμενώς προς τον Λέοντα Αλέξη Τσίπρα, ενεργοποιώντας άμεσα α) το τρίγωνο της Αφροδίτης του με την Αφροδίτη του Πρωθυπουργού, β) το τρίγωνο του Άρη του με την Αφροδίτη του Τσίπρα, και γ) τη Σελήνη του στους Διδύμους σε σύνοδο με τον ωροσκόπο του Τσίπρα.

Στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού μας αισθάνθηκε αυτό που κάθε άνθρωπος θα αισθάνονταν με αυτή τη συναστρία, μια πηγαία δηλαδή συμπάθεια που τολμώ να πως ήταν και αμοιβαία, καθώς δεν θα αιτιολογούνταν με άλλον τρόπο η ανεκτικότητα του Αλέξη Τσίπρα ούτε στο συμβάν με τη γραβάτα αλλά ούτε και στην αμήχανη στάση του προς τη διαχυτικότητα του Γιούνκερ.

Μετά την άρνηση του Αλέξη Τσίπρα να υπογράψει τη συμφωνία, η αντίθεση του Άρη τους πήρε τα ηνία και, γυρίζοντας τις πλάτες ο ένας στον άλλον, βρέθηκαν στην απόσταση που χωρίζει όλους όσους, στο δια ταύτα, αφήνουν τις συμπάθειες κατά μέρος.

Υπάρχει όμως μια διαφορά! Ο Γιούνκερ που, σαν γνήσιος Τοξότης με Σελήνη στους Διδύμους και Ερμή στον Τοξότη δεν έχει μέτρο και φέρεται σαν κακομαθημένο παιδί που δεν του έκαναν τη χάρη, δεν υπολόγισε τη Λιονταρίσια περηφάνια του Αλέξη Τσίπρα και τα όρια που βάζει ο Πρωθυπουργός στις κολακείες -με τη Σελήνη του στον Σκορπιό.

Από την άλλη όμως, αν και η όποια σχέση τους βρέθηκε σε αδιέξοδο, υπάρχει ακόμα μια ευνοϊκή αλληλεπίδραση μεταξύ τους, η οποία βασίζεται στο τρίγωνο της Αφροδίτης του Γιούνκερ με τον Δία και τον Κρόνο του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και στο τρίγωνο του Δία και του Ουρανού του προέδρου της Κομισιόνμε τη Σελήνη του Πρωθυπουργού, και η οποία πιστεύω πως θα ανακινηθεί ξανά από τον Γιούνκερ.

Μέχρι την Κυριακή ο Πρόεδρος της Κομισιόν μπορεί να μας εκπλήξει και πάλι, εφόσον από το ωροσκόπιό του φαίνεται καθαρά πως κινείται απρόβλεπτα και αιφνιδιαστικά.

Θα μπορούσα να αναφέρω πολλά περιφρονητικά σχόλια για τον Γιούνκερ, μιας και πρόκειται για έναν άνθρωπο που κρίνει επιφανειακά και ανάλογα με τα γούστα του. Μην ξεχνάμε άλλωστε τη θέση που έχει ο Άρης του στους Ιχθύες σε τετράγωνο με τον Ερμή του, γεγονός που τον κάνει ανεξέλεγκτο σε κάθε μορφής ξεσπάσματα, δυστυχώς χωρίς αντισταθμίσματα.

Παρόλα αυτά, ο Αλέξης Τσίπρας λειτουργεί σαν διεγερτικό για τον πρόεδρο της Κομισιόν, και όλοι μαζί αναμένουμε εκ νέου τις αντιδράσεις του.



Πηγή: http://www.astrology.gr/epikairotita/GEGONOTA/item/76561-ti-lene-ta-astra-gia-ton-zan-klont-gioynker-kai-ti-shesi-toy-me-ton-alexi-tsipra#ixzz3fQgOMaeK
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις