google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Τα 12 ζώδια ψηφίζουν Αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Τα 12 ζώδια ψηφίζουν Αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015


Ποια υποψηφιότητα θεωρεί το κάθε ζώδιο την πιο κατάλληλη;


Την Κυριακή τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας και όσοι θέλουν να εγγραφούν, θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν για τον νέο Αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ανάμεσα στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Άδωνη Γεωργιάδη και τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Με ποιο κριτήριο όμως θα δώσουν την ψήφο τους; Τι λένε τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ: Τον αρχηγό τον θέλω μάγκα και ηγέτη. Να την λέει στους Τούρκους.

ΤΑΥΡΟΣ: Άσε μας ρε Κριέ. Να μας πει, τι θα κάνει με τα λεφτά. Πεινάμε, δεν έχουμε να φάμε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Λες και σου λείπουν... κιλά Ταύρε. Πρέπει ο Πρόεδρος να είναι έξυπνος, νέος, και άκρως επικοινωνιακός. Να αφουγκράζεται τον λαό και να έχει γρήγορα αντανακλαστικά στα μηνύματα που του στέλνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ναι, μήπως θέλεις και να σου φτιάχνει και κανένα espresso Δίδυμε; Ο Πρόεδρος, πρέπει να είναι πατριώτης. Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια... όχι σχιζοφρένεια.

ΛΕΩΝ: Ρε φλώροι, όλοι σας, ο νέος Πρόεδρος θα πρέπει να εμπνέει Ελληνική λεβεντιά και να βγάζει προς τα έξω το Ελληνικό κάλλος. Να φτιάξει και κανένα πρωτάθλημα της προκοπής...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο μόνος κάλος που θα επανέλθει είναι αυτός που έχεις στο κεφάλι σου Λέοντα. Εδώ, ρε, δεν έχουμε γάζες στα νοσοκομεία. Περίθαλψη χρειαζόμαστε... Ψηφίζω όποιον βάλει προτεραιότητα την υγεία του Έλληνα πολίτη.

ΖΥΓΟΣ: Και απονομή δικαιοσύνης θα συμπληρώσω... Ο νέος Πρόεδρος πρέπει να δεσμευτεί για διαρθρωτικές αλλαγές στην Δικαιοσύνη. Με τους καταχραστές τι θα κάνει; Όλοι μέσα...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κοίτα Ζυγέ, εάν εσύ παίζεις με την ζυγαριά της δικαιοσύνης όλη μέρα, εμείς τι φταίμε; Να μας πει τι θα κάνει με το μαύρο χρήμα. Να βάλει έσοδα στο ταμείο του κράτους, να τα νομιμοποιήσουμε και εμείς (ουψ, μάλλον μου ξέφυγε).

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το θέμα είναι η εξωτερική πολιτική. Να συμμαχήσει με τους Ρώσους και να στείλει τον Ομπάμα να κάνει... αντίθεση στον Λευκό οίκο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο νέος Πρόεδρος πρέπει να κάνει κάτι για θέσεις εργασίας και να βάλει αξιοκρατικά τα κατάλληλα άτομα στα κατάλληλα πόστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ναι, αλλά χρειαζόμαστε να ηγηθούμε τεχνολογικά. Ο προηγούμενος ήθελε να βάλει free wi-fi και δεν τον αφήσανε. Ρωτάτε και εμάς που κάθε τέλος του μήνα τρέμει το φιλοκάρδι μας, εάν ο γείτονας (που «δανειζόμαστε» παρά τη θέλησή του το ιντερνέτ) πληρώσει το λογαριασμό.

ΙΧΘΥΕΣ: Να ενισχύσει την ναυτιλία, τα νησιά της άγονης γραμμής που βλέπουν καράβι, κάθε ένα μήνα. Α, και να βάλει high-speed για Μύκονο... Και μην αφήσει στην απέξω το θέμα με τα φάρμακα γιατί με αυτά τα γενόσημα που έρχονται απ' έξω, σινιάλο μου κάνει ο Άγιος Πέτρος να πάω εκεί, να τρέξω.



Πηγή: http://www.astrology.gr/ZODIA/HIOYMOR-QUIZ/item/81935-ta-12-zodia-psifizoyn-arhigo-tis-neas-dimokratias#ixzz3rxsSKgkH
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις