Video of the Day

Our Team

Know us

Ζώδια: Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας (24/06)

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016

Διαβάστε τις ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Τι σας περιμένει σήμερα στα ερωτικά σας;

Kριός : Τι το συμβαίνει μέσα στην αισθηματική ζωή σας, και ιδίως αν αυτό είναι άσχημο, δεν χρειάζεται να το ξέρει κανείς. Μιλήστε και βρείτε μια κοινή συνισταμένη με τον άνθρωπο σας. Για τους αδέσμευτους Κριούς, οι μέρες κυλούν με χαλαρότητα και καλές παρέες.
Ευκαιρίες αγάπης: **


Ταύρος : Είσαστε τέρατα υπομονής. Είναι όλα δύσκολα μέσα στις σχέσεις σας. Οι μέρες μέχρι να γυρίσει σε ορθή πορεία ο Άρης στις 30-06, είναι υποστηρικτικές. Όλοι οι Ταύροι ελεύθεροι και οι δεσμευμένοι έχουν τις ευκαιρίες να ισορροπήσουν την προσωπική τους ζωή.
Ευκαιρίες αγάπης:***Δίδυμοι : Τα βήματα σας είναι σταθερά. Έχετε περάσει πολλά κανάλια στην προσωπική σας ζωή και στο τώρα είσαστε με μια φοβία μην σας ξανατύχει το ίδιο. Οι μέρες πάντως που απομένουν μέχρι την αρχή του Ιουλίου, σας βάζουν σε μια καλύτερη ψυχολογία.
Ευκαιρίες αγάπης:***

Καρκίνος: Η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζετε τα πάντα σας έχει ανεβάσει πολύ στα μάτια του συντρόφου σας. Τυχόν αδυναμίες του παρελθόντος έχουν πια διαγραφεί από το μυαλό σας. Αυτό θα το αισθανθούν και οι ελεύθεροι.
Ευκαιρίες αγάπης:**

Λέων: Διαχωρίσετε με αισθητές γραμμές την κοινωνική από την προσωπική σας ζωή. Όλα έχουν μπλεχτεί μεταξύ τους και ίσως αυτό προσεχώς προκαλέσει και τριβές μέσα σε ζευγάρια. Αυτοί που είναι πολύ καιρό μόνοι, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τους έρθουν νέα φλερτ.
Ευκαιρίες αγάπης:***Παρθένος: Είσαστε εγκλωβισμένοι μέσα σε σχέσεις που δεν έχουν την πρόοδο που είχατε σκεφτεί. Μην ξοδεύετε την ενέργεια σας σε άτομα που δεν σας ανταποδίδουν αυτά που προσφέρετε. Παλαιότερα προβλήματα σας αναστατώνουν και σας αναγκάζουν να τα λύσετε.
Ευκαιρίες αγάπης:**

Ζυγός: Είσαστε αποφασισμένοι να μιλήσετε με τον άνθρωπο που αγαπάτε για να βρείτε τις κοινές σας λύσεις. Αυτοί που σε διάσταση – απομάκρυνση, από την ερχόμενη εβδομάδα, θα έρθουν πιο κοντά και θα βρουν τις συνισταμένες.
Ευκαιρίες αγάπης:***

Σκορπιός : Σχεδιάζετε πολλά για το Καλοκαίρι. Οι όψεις των εξωτερικών πλανητών σας χαρίζουν ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις σας, με τα οικεία σας περιβάλλοντα. Μέχρι τις 29-06 ιστορίες που έχουν τις ρίζες τους σε επαγγελματικούς χώρους, θα ξεκαθαρίσουν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

Τοξότης: Δεν ξέρετε ακριβώς τι θέλετε και που πάτε! Είναι μια εποχή που όλα περιστρέφονται γύρω από εσάς και με μεγάλες ταχύτητες. Μέσα σε όλα αυτά, παλιές σχέσεις νέοι έρωτες και πολλές εκκρεμότητες. Δράστε χωρίς καθυστερήσεις.
Ευκαιρίες αγάπης:***

Αιγόκερως: Τα συναισθήματα σας είναι αντιφατικά. Μια θέλετε κάτι – κάποιον, πάρα πολύ και μετά από λίγο, ίσως όχι. Οι αστρολογικές όψεις Άρη και Ερμή δυναμιτίζουν τις μέτριες καταστάσεις και σας κάνουν να δράσετε για να αποσαφηνίσετε τα θολά σημεία.
Ευκαιρίες αγάπης:**

Υδροχόος: Θα πρέπει και από την πλευρά σας να κάνετε κάτι περισσότερο, αν θέλετε εν τέλει να τραβήξετε την προσοχή του ατόμου που έχει γοητεύσει το μυαλό σας. Πολύ προσωπικά – οικογενειακά σας θέματα, θα πρέπει να ολοκληρωθούν πριν την νέα σελήνη 04-07.
Ευκαιρίες αγάπης:**

Ιχθύς : Έχετε άπειρα στοπ στα προσωπικά σας ζητήματα. Ανήκετε στα πολύ διαισθητικά και ευαίσθητα ζώδια που διυλίζουν τα πάντα και τους πάντες. Μειώστε τις επικοινωνιακές αποστάσεις μέχρι την έναρξη του νέου μήνα Ιουλίου.
Ευκαιρίες αγάπης:***

Πηγή: astro-live
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις