google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ζώδια: Τι σας ετοιμάζουν τα άστρα το Σαββατοκύριακο; (15-16 Οκτωβρίου 2016) - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Ζώδια: Τι σας ετοιμάζουν τα άστρα το Σαββατοκύριακο; (15-16 Οκτωβρίου 2016)

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Ποια ζώδια θα κάνουν νέα γνωριμία, πως θα πάει η σχέση τους και ποια θα έχουν επανασύνδεση;


ΚΡΙΟΣ

Η ευνοϊκή Πανσέληνος στο ζώδιό σου αυτό το διήμερο, μπορεί φέρνει χαρά, αισιοδοξία και αποκατάσταση στην ερωτική σου ζωή. Σε βοηθά πολύ να εκφράσεις αυτά που νιώθεις και να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες για να ακούσεις το «σ’ αγαπώ», το «είμαι ερωτευμένος-η μαζί σου» και άλλες όμορφες κουβέντες. Υπάρχει και ένα «αλλά» στην όλη υπόθεση που αν προσέξεις, σίγουρα δε θα αντιμετωπίσεις καμία απολύτως δυσκολία.
Λόγω του τετραγώνου του Ερμή με τον Πλούτωνα και της αντίθεσης του Ήλιου σε αντίθεση με τον Ουρανό, προκύπτουν γεγονότα τα οποία σου προκαλούν έναν εκνευρισμό και μια ανάγκη για ανεξαρτησία. Γι’ αυτό, θέλω όσο μπορείς να έχεις μια διπλωματική στάση απέναντι στους ανθρώπους που αγαπάς πολύ. Συγχώρησέ τους, αν ακούσεις και μια κουβέντα παραπάνω.

Image result

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιό σου την Κυριακή, χαλάρωση και ηρεμία σε περιμένουν. Πρόκειται για ένα ευνοϊκό διήμερο και για την ερωτική σου ζωή, ειδικά αν έχεις μια σχέση, καθώς θα θελήσεις να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί με το ταίρι σου. Χάδια, τρυφερότητα και ηρεμία στο δεσμό σου είναι η μεγαλύτερή σου επιθυμία και στόχος για αυτό το διήμερο. Αν δεν έχεις σχέση, σίγουρα μέσα σε μια παρέα μπορείς να βρεις αυτό που έχεις ανάγκη, να επικοινωνήσεις με τρυφερό τρόπο με ένα άτομο, να ανταλλάξεις δυο όμορφες κουβέντες. Μέσα στο περιβάλλον σου λοιπόν, είτε το φιλικό είτε το επαγγελματικό, υπάρχει ένα άτομο που αν του δώσεις την ευκαιρία, μπορεί να σε πλησιάσει με διαφορετικό τρόπο.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι από εκείνα τα διήμερα που μπορείς να βρεις ένα ερωτικό λιμάνι και να σου αρέσει η διάρκεια που βιώνετε. Βρίσκεις τη μονιμότητα που ζητάς και το ενδιαφέρον σε βαθμό τέτοιο, που δε σε ενοχλεί και δε σε κάνει να βαριέσαι. Πρόκειται για μια νέα γνωριμία ή για άτομο που γνωρίζεις, αλλά δεν το είχες δει με ερωτική ματιά μέχρι τώρα. Έχεις ερωτική εύνοια αυτό το διάστημα και πιο συγκεκριμένα αυτό το Σαββατοκύριακο, ανοίγει η τύχη σου και μπορείς να κερδίσεις αυτό που φαντάστηκες και ονειρεύτηκες. Αν είσαι δεσμευμένος-η αυτό που επιδιώκεις να κάνεις με το ταίρι σου είναι να περάσεις όσο πιο πολλές στιγμές μπορείς μαζί του. Να χαρείτε τον έρωτά σας και αν χάθηκε το πάθος το τελευταίο διάστημα, να το επαναφέρετε στη σχέση σας.

Image result

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πλούσιο αστρολογικά το διήμερο αυτό, με την Πανσέληνο στον Κριό να δίνει το παρασύνθημα για νέες γνωριμίες και επαφές. Από την άλλη όμως, ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ουρανό δημιουργεί μια εσωτερική ανησυχία, να μην ξεχάσω να σου πω πως ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, δημιουργεί τετράγωνο με τον Πλούτωνα, με αποτέλεσμα να είσαι σε μια σύγχυση χωρίς να το θες. Δε θα το χαρακτηρίζαμε τέλειο και ιδανικό διήμερο στον έρωτα, όμως, όπως πάντα θα σου λέω, εμείς δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες. Μπορείς να αποφύγεις λοιπόν, με διπλωματικό και ήρεμο τρόπο, κάθε κουβέντα που μπορεί να ηχεί στα αυτιά σου ως αρνητικό και επικριτικό σχόλιο.



ΛΕΩΝ

Πρόκειται για ένα διήμερο χωρίς πολλά σκαμπανεβάσματα, διακρίνεται για την ηρεμία του και κυρίως για τη συναισθηματική πληρότητα την οποία θα αποκτήσεις. Όσο για το αν θα είναι ερωτικό το διήμερο, θα τολμούσα να πω πως ναι, αρκεί να έχεις όρεξη να κάνετε κάτι διαφορετικό. Προτίμησε λοιπόν να μην μείνεις σπίτι, πήγαινε κάπου με το ταίρι σου, όπου θα γεμίσετε νέες εικόνες. Αν τώρα δε διαθέτεις σχέση, και πάλι το να μείνεις σπίτι βλέποντας ταινίες στην τηλεόραση, δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Μια βραδινή έξοδος που θα φέρει όμορφες συζητήσεις με γνωστόυς κι αγνώστους, μπορεί να σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα!



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη να εισέρχεται στον Ταύρο την Κυριακή, προβλέπεται ένα χαλαρό, ήρεμο και άκρως ρομαντικό διήμερο για εσένα. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να επικοινωνήσεις σοβαρά και ειλικρινά με το-τη σύντροφό σου. Είναι το διήμερο εκείνο που μπορείς να μάθεις τι νιώθει ο άνθρωπός σου για σένα, αφού θα σου εκφράσει τα συναισθήματά του και θα μιλήσει με αποδείξεις. Εσύ που δεν έχεις σχέση, απολαμβάνεις την ηρεμία της μοναξιάς σου και το χαίρεσαι, καθώς δεν έχεις καμία έγνοια, κανένα καρδιοχτύπι. Σίγουρα περνάς καλά μόνος-η σου και αυτό δε θα ήθελες να χαλάσει, τουλάχιστον άμεσα. Θα απολαύσεις για λίγο ακόμη τη μοναξιά σου, αλλά δε θα κρατήσει για πολύ!



ΖΥΓΟΣ

Σε επηρεάζει σίγουρα η Πανσέληνος στον Κριό (που δεν είναι αρνητική), αλλά ακόμη περισσότερο σε επηρεάζουν η αντίθεση του Ήλιου με τον Ουρανό και το τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα. Εσύ, το πιο διπλωματικό ζώδιο, τείνεις να φτάνεις στα όρια σου και να τα ξεπερνάς αν σε θίξει κάποιος ή αν αισθανθείς ότι σου ασκεί κριτική. Έχεις τις καλύτερες των προθέσεων να περάσεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο, αλλά αν νοιώσεις ότι κάποιος, ακόμη και το ίδιο σου το ταίρι, προσπαθεί να σου στερήσει την ελευθερία, σκοπεύεις να αντιδράσεις με έναν όχι συνηθισμένο για εσένα τρόπο. Γι’ αυτό, με τις συγκεκριμένες όψεις φρόντισε να αντιδράσεις μόνο εκεί που αξίζει να το κάνεις, και όχι να βάλεις όλα τα άτομα στο ίδιο τσουβάλι!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα αποδειχθεί ένα υπέροχο διήμερο αυτό για την ερωτική σου ζωή ή όχι; Δύσκολα μπορεί να απαντηθεί το συγκεκριμένο ερώτημα, διότι η ψυχολογία σου είναι κάπως περίεργη θα λέγαμε. Από την μια θες να βρεθείς με κόσμο, να κοινωνικοποιηθείς, μα ταυτόχρονα σε πιάνει κάτι και προτιμάς την απομόνωση. Έτσι, όσοι έχουν κάνει σωστή επιλογή ερωτικού συντρόφου, θα δεχτούν την αγάπη από το ταίρι τους, ενώ κάποιοι άλλοι θα αισθανθούν μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος. Ήρθε η ώρα των αποφάσεων και των ξεκαθαρισμάτων για εσένα, Σκορπιέ μου, που έχεις ένα πρόσωπο πλάι σου, αλλά στην πραγματικότητα είναι σαν να μην το έχεις… Μήπως πρέπει να αναλάβεις δράση άμεσα;



ΤΟΞΟΤΗΣ

Κοινωνικό και ευαίσθητο χαρακτηρίζεται αυτό το διήμερο, βγάζει μια απροσδιόριστη και ασαφή νοσταλγία. Για άλλη μια φορά, Τοξότη μου, αποδεικνύεται πως οι επιλογές σου στην αισθηματική σου ζωή, ίσως και να μην είναι και τόσο σωστές. Αυτός ο Κρόνος (σοφός πλανήτης), σε πιέζει να μπεις στο σωστό δρόμο για να είσαι ευτυχισμένος-η. Αλλά για να συμβεί αυτό, πρέπει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για τη ζωή σου, να φέρεις τους σωστούς ανθρώπους γύρω σου. Ίσως αυτό το σαββατοκύριακο να δεις γύρω σου την αγάπη και την αληθινή αμοιβαιότητα και να αναρωτηθείς «εγώ γιατί δεν έχω;». Φυσικά και μπορείς να έχεις έναν σύντροφο-συνοδοιπόρο ζωής, είναι στο χέρι σου!

Image result

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ήλιος σε αντίθεση με Ουρανό, Ερμής σε τετράγωνο με Πλούτωνα και για κερασάκι, η Πανσέληνος στον Κριό. Μου μυρίζει επανάσταση. Αντιδράς σε κάθε τι που σε ενοχλεί και δε σου ταιριάζει, σε κάθε επικριτική κουβέντα που ακούς, ενώ αναζητάς την ελευθερία σου. Δεν είναι αρνητικά όλα αυτά που σου περιγράφω, το να απαλλαγείς από τα δεσμά μιας συναισθηματικής κατάστασης δεν είναι μια αρνητική κίνηση, όμως μοιραία θα πάρει η μπάλα και άτομα που σε αγαπούν και σε νοιάζονται αληθινά. Μαζί με τα ξερά λένε, καίγονται και τα χλωρά. Είναι ένα αντιδραστικό διήμερο που πρέπει να κοντρολάρεις τα συναισθήματά σου… Αν την επόμενη εβδομάδα συνεχίζεις να πιστεύεις κάποια (όχι και τόσο καλά) πράγματα για ένα άτομο που σου αρέσει ή αγαπάς, τότε εξομολογήσου τι αισθάνεσαι.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε αναμονή βρίσκεσαι αυτό το διήμερο, είναι σαν να έχεις ανοίξει πολλά ερωτικά μέτωπα και να μην ξέρεις από πού να περιμένεις απάντηση ή εξέλιξη. Αν είσαι μόνος-η εδώ και πολύ καιρό, παίζεις και φλερτάρεις με πολλά και διαφορετικά πρόσωπα, έχεις πετάξει το αγκίστρι σου και περιμένεις να δεις ποιο θα τσιμπήσει… Αποτέλεσμα μην περιμένεις αυτό το διήμερο, το καλό πράγμα αργεί να γίνει, αλλά να θυμάσαι πως σίγουρα ο έρωτας και η αγάπη έχουν κρατήσει μια θέση για εσένα. Θέλω να κάνεις λίγη υπομονή και θα με θυμηθείς το επόμενο διήμερο ενδεχομένως, προς το παρόν μπορείς να απολαύσεις τα φλερτ και την ευχάριστη παρέα.



ΙΧΘΕΙΣ

Είναι από εκείνα τα διήμερα που έχουν μια ολοκληρωμένη ερωτική ιστορία, με αρχή, μέση και τέλος! Ξεκινά με φλερτ και ενδιαφέρον, περνά στα λόγια και στην επικοινωνία και καταλήγει σε σχέση ολοκληρωμένη. Θα απολαύσεις όλα τα βήματα και την πορεία της σχέσης, δεν πρόκειται να συμβεί κάτι ξαφνικά και αναπάντεχα (άλλωστε, σε τρομάζει αυτό πολύ). Αυτό ακριβώς που έχεις ανάγκη, αυτό και θα ζήσεις. Το συναίσθημα να είναι ορατό, δεν υπάρχουν μισόλογα, δεν υπάρχουν αμφιβολίες, αφού δε μιλάμε για μια νέα γνωριμία, αλλά για ένα άτομο που καραδοκεί εδώ και πολλές μέρες να μπει στην ερωτική σου ζωή με απόλυτα σοβαρό τρόπο.
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις