google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ημερήσιες Προβλέψεις - Κριός Σήμερα 21/01/2015 - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Ημερήσιες Προβλέψεις - Κριός Σήμερα 21/01/2015

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Αγαπητέ Κριέ, παρόλο που κάποιες στιγμές μέσα στην ημέρα μπορεί να νοιώσεις ένα μικρό εκνευρισμό, η σημερινή Τετάρτη θα είναι πολύ καλή και θα μπορέσεις να περάσεις όμορφα και να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου. Αυτό φυσικά θα συμβεί, αν δεν αφήσεις την πίεση να σε κυριεύσει, κάνοντάς σε ανήμπορο να αντιδράσεις σε οτιδήποτε.
Επίσης, διαβάστε ποιες είναι οι κρίσιμες ημερομηνίες του 2015 και τι πρέπει να προσέξετε αυτή τη χρονιά στο Τα ζώδια το 2015 - Γενικές ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2015. Ειδικά για τον Κριό, μάθετε τι θα συμβεί μήνα με τον μήνα στο Κριός, ετήσιες προβλέψεις για το 2015.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι Κριός, στα αισθηματικά σου τα πράγματα είναι πολύ καλά, αφού η εύνοια που δέχεσαι από τη θέση της Σελήνης σε κάνει ερωτικό και έτοιμο να ζήσεις μεγάλες στιγμές. Αυτό ισχύει και για εσένα που δεν έχεις μόνιμη σχέση και θέλεις να φλερτάρεις και να ερωτευτείς. Μπορείς να το κάνεις άφοβα…Happy day!
Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η δουλειά σου θα έχει κάποιες εντάσεις, λόγω των δυσκολιών που θα χρειαστεί να χειριστείς, ενώ δεν θα βρεις και τη μεγαλύτερη συμπαράσταση από τους συναδέλφους σου. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να σε απασχολούν, αλλά πρέπει να βρεις πρακτικές λύσεις, που θα μειώσουν τα έξοδά σου, για να νιώσεις λίγο καλύτερα.

Το αστροβαρόμετρο της Τετάρτης
Τετάρτη σήμερα, 21 Ιανουαρίου και ο κυβερνήτης της ημέρας μας ο Ερμής, μας στέλνει όλη του την εύνοια στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις μας, παρ’ όλο που είναι status φαινομενικά και δείχνει πως δεν κινείται.

Σήμερα, η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, συνεχίζει το ταξίδι της, όπως πάντα ασταμάτητα! Το πρωινό μας ανοίγει με έναν αέρα αλλαγής και δροσιάς, ανανέωσης και φρεσκάδας, σαν το πρώτο πρωινό της άνοιξης, που “σκάει” ξαφνικά και απροσδόκητα! Η απελευθέρωσή μας από οτιδήποτε μας στεναχωρούσε και ήταν ανάξιο να μας συντροφεύει πια, φεύγει από εμπρός μας, μαζί με το εξάγωνο που ο δορυφόρος της Γης σχηματίζει με τον Ουρανό, στις 11.40’ π.μ. και μας επηρεάζει μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες! Η χρονική αυτή στιγμή, είναι απρόοπτα ευχάριστη, καθώς αποδεσμευόμαστε επίσης από ενεργειακά φορτία που μοιάζουν με… ελώδεις εκτάσεις!

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή

Στη συνέχεια, η Σελήνη θα βρεθεί σε μια όψη συνόδου με τον Ερμή και καθώς είναι φαινομενικά στάσιμος, θα χαθούμε για λίγο στις σκέψεις μας που δεν θα μας οδηγήσουν σε κανένα συμπέρασμα. Ευτυχώς η επιρροή αυτή θα έχει σύντομη διάρκεια και θα περάσουμε στην επόμενη, που θα κλείσει την βραδιά μας.

Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία

Ο σχηματισμός της επόμενης όψης της Σελήνης με τον Δία, μια αντίθεση που θα είναι ακριβείας στις 10.20’ μ.μ., θα μας αναπτερώσει το ηθικό και θα μας βγάλει έξω για διασκέδαση, παρ’ όλο που είναι μια καθημερινή ημέρα!

Η Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη

Η βραδιά θα είναι πολύ κοινωνική και θα την χαρούμε, καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει μια όψη συνόδου με την Αφροδίτη, μετά την αλλαγή του εικοσιτετραώρου, χαρίζοντάς μας ευχάριστες ώρες με τους οικείους μας και ιδιαίτερα όμορφες στιγμές με τον/την σύντροφό μας! Η αισιοδοξία θα επανέλθει και θα μας ακολουθήσει σε ό,τι κι αν επιλέξουμε για τις επόμενες ώρες!

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο

Παράλληλα, ο Ήλιος τείνει να σχηματίσει μια όψη εξαγώνου με τον Κρόνο, που θα σταθεροποιήσει τις αλλαγές και θα δώσει με την σειρά του το έναυσμα για ανανέωση, που όλοι περιμέναμε με υπομονή…



Εύχομαι σε όλους σας να έχετε ένα όμορφο εικοσιτετράωρο!
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις