google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ: ΤΑ ΑΣΤΡΙΚΑ ΠΕΔΙΑ - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ: ΤΑ ΑΣΤΡΙΚΑ ΠΕΔΙΑ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016




Ανοίγοντας τους ορίζοντες του φυσικού κόσμου, βρίσκουμε διαδρομές που έμεναν πεισματικά κλειστές μέχρι πρότινος. Αρκετοί από εμάς έχουν κάνει αυτή την υπερβατική διαδρομή προς τα Aστρικα Πεδια, χωρίς να το έχουμε καταλάβει, μέσα από τα όνειρά μας…. Πόσοι από εμάς έχουμε νιώσει, αυτή την ανεξήγητη αίσθηση της πτώσης κατά την διάρκεια της μετάβασης του ύπνου;

Τέτοιου είδους αστρικά ταξίδια μπορούμε να βιώσουμε,αρκεί να εξασκήσουμε τα κατάλληλα οχήματα. Μπορούμε να γίνουμε ταξιδευτές των αστρικών κόσμων, με μάτια αστρικά, με έναν άλλο εαυτό, αιθέριο… Πως γίνεται αυτό; Ας δούμε παρακάτω…

Κάθε μαθητής του Αποκρυφισμού, από τον πιο ταπεινό αρχάριο ως και τον πιο εξειδικευμένο θα πρέπει να κατανοεί τα θαύματα αυτού του παράξενου πεδίου που ονομάζουμε «Αστρικό Κόσμο». Ο αρχάριος φυσικά δεν έχει το προνόμιο να βιώνει την ζωή μέσα από αυτή την σφαίρα, εκτός ίσως από «ειδικές» περιπτώσεις ή κάτω από εξειδικευμένες συνθήκες. Μα ψάχνοντας και προχωρόντας στις αναζητήσεις του θα κατανοήσει πως αυτό το πεδίο είναι ο τόπος όπου συμβαίνουν μερικά πολύ παράξενα φαινόμενα.

Καθώς θα προχωρά και θα μαθαίνει τους απόκρυφους νόμους και Αρχές θα αναπτύσσει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το ζήτημα. Και μόλις θα είναι σε θέση να «δει» μέσω της αστρικής όρασης αυτό το πεδίο, θα κατανοήσει πως ένας νέος κόσμος εμπειριών έχει παρουσιαστεί μπροστά του.
Αστρικα Πεδια και σφαίρες ύπαρξης.

Οι παλαιότερες διδασκαλίες του Αποκρυφισμού, όπως και οι πιό πρόσφατες, πληροφορούν τον μαθητή πως υπάρχουν Επτά σφαίρες ύπαρξης. Η χαμηλότερη από αυτές τις «σφαίρες» είναι η Υλική (Material Plane). Δεύτερη κατά σειρά είναι η «Σφαίρα των Δυνάμεων.Η Τρίτη είναι γνωστή ως Αστρική σφαίρα ύπαρξης. Η τέταρτη είναι η διανοητική. Οι τρείς ανώτερες σφαίρες είναι γνωστές στους αποκρυφιστές, μα δεν έχουν ονόματα που μπορούν να γίνουν κατανοητά σε εκείνους που αναπτύσσουν τις ικανότητές τους στις τέσσερις πρώτες.

Θα πρέπει σε τούτο το σημείο να σημειωθεί πως κάθε μία από αυτές τις σφαίρες έχει 7 υπο-σφαίρες, και η κάθε μία από τις υπο-σφαίρες έχει 7 υπο-επίπεδα. Ένας μαθητής δυσκολεύεται αρχικά να κατανοήσει την έννοια της λέξης «Σφαίρα ύπαρξης» με τον τρόπο που αυτή χρησιμοποιείται στον Αποκρυφισμό. Στην πρώτη κατανόηση της ιδέας αρκετοί θεωρούν πως οι σφαίρες αυτές υπάρχουν ως μια σειρά απο επίπεδα,το ένα πάνω από το άλλο, μια σειρά από «Ορόφους». Είναι έτσι όμως;

Το συχνότερο λάθος που γίνεται στην ερμηνεία της φράσης, είναι πως σκεφτόμαστε αυτες τις σφαίρες ως υλικές. Όταν αναλογιστούμε πως ακόμη και η ευγενέστερη μορφή ύλης δεν είναι τίποτε άλλο πέρα από συμπλέγματα ενεργειακών δονήσεων (όπως έχει αναγνωρίσει και η Σύγχρονη Επιστήμη πλέον) και πως οι δυνάμεις της φύσης είναι εκδηλώσεις ενεργειακών δονήσεων, σιγά σιγά αναγνωρίζουμε το κλειδί. Με λίγα λόγια, αυτες οι σφαίρες είναι σφαίρες ενεργειακών δονήσεων και όχι ύλης. Η ύλη είναι απλούστατα το χαμηλότερο πεδίο ενεργειακής δόνησης. Αυτές οι σφαίρες δεν υπάρχουν η μία πάνω από την άλλη μέσα στον χώρο.Ούτε έχουν διαφορές ή βαθμίδες.Βρίσκονται στο ίδιο σημείο του χώρου. Και αυτό το σημείο του χώρου μπορεί να δέχεται τις «εκδηλώσεις» ενέργειας και των επτά σφαιρών.

Για εκείνους που δυσκολεύονται να κατανοήσουν τον αριθμό των εκδηλώσεων, με την κάθε μία να έχει τον δικό της ρυθμό και δόνηση,χρησιμοποιώντας το ίδιο σημείο του χώρου θα έλεγα πως η παρατήρηση των φυσικών φαινομένων θα μπορούσε να λύσει τις όποιες απορίες. Για παράδειγμα, κάθε μαθητής της Φυσικής γνωρίζει πως ένα συγκεκριμένο σημείο του χώρου μπορεί να δέχεται ταυτόχρονα δονήσεις θερμότητας, φωτός, μαγνητισμού, ηλεκτρισμού, υπεριώδους ακτινοβολίας κ.λ.π, με το κάθε ένα από αυτά να έχει τον δικό του ρυθμό δόνησης και παρόλα αυτά να μην παρεμβάλλει στα άλλα.

Οι ¨κρυφές¨ αισθήσεις και το Αστρικό όχημα

Ένας πραγματικός «αποκρυφιστής» μαθαίνει από τις εμπειρίες που έχουν καταγραφεί από προηγούμενους. Για έναν εξειδικευμένο ερευνητή τα φαινόμενα του αστρικού κόσμου είναι το ίδιο πραγματικά με εκείνα του υλικού κόσμου. Φυσικά, για να μπορέσει κάποιος να βιώσει τα φαινόμενα και την μαγεία του Αστρικού κόσμου θα πρέπει να «αποχωριστεί» το υλικό του σώμα. Υπάρχουν δύο τρόποι προσέγγισης των αστρικών σφαιρών. Ο πρώτος είναι η ανάπτυξη των αστρικών αισθήσεων, και ο δεύτερος είναι το «ταξίδι» με το αστρικό όχημα, το αστρικό μας σώμα.

Ας αναλύσουμε αυτούς τους τρόπους:

Αστρικές Αισθήσεις

Με τον όρο αστρικές αισθήσεις αναφερόμαστε σε αυτή την υπέροχη δευτερεύουσα σειρά αισθήσεων του ανθρώπου που μας δίνουν την δυνατότητα να «δεχθούμε» σε μικρό βαθμό τις εκδηλώσεις του Αστρικού κόσμου. Κάθε φυσική αίσθηση του ανθρώπου έχει την αντίστοιχη αστρική που λειτουργεί στο αστρικό πεδίο όπως ακριβώς θα λειτουργούσε μια αίσθηση στον φυσικό κόσμο. Έτσι και στα αστρικά πεδία υπάρχει η ακοή, η όραση, η όσφρηση κ.λ.π. Για την ακρίβεια, ο άνθρωπος έχει στην ουσία επτά αισθήσεις. Όμως αυτές οι δύο παραπάνω αισθήσεις δεν είναι ανεπτυγμένες τόσο ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Συνεπώς και αυτές οι δύο έχουν τις αντίστοιχες αστρικές αισθήσεις.

Ένας «διορατικός» άνθρωπος έχει μονάχα αναλαμπές του αστρικού κόσμου, και δεν είναι σε θέση να βιώσει τα αστρικά πεδία κατά βούληση. Από την άλλη, ένας εκπαιδευμένος μαθητής του αποκρυφισμού έχει την δυνατότητα να μεταστρέφει αυτή τη σειρά των αισθήσεων, όποτε εκείνος το θελήσει. Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα μπορεί να χρησιμοποιεί και τις δύο σειρές αισθήσεων ταυτόχρονα. Κατά την «αστρική όραση», οι αποκρυφιστές παραμένουν στο φυσικό τους σώμα και βιώνουν τα φαινόμενα του αστρικού κόσμου με χαρακτηριστική ευκολία χωρίς να είναι απαραίτητο να έχει εισέλθει σε κατάσταση «έκστασης». Ακόμη και με αυτές τις δυνατότητες όμως είναι αναγκαίο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις να «αποχωριστεί» το φυσικό του σώμα…

Το αστρικό όχημα

Ο δεύτερος τρόπος προσέγγισης του Αστρικού κόσμου συμβαίνει όταν το άτομο «αφήνει» το φυσικό του σώμα και κυριολεκτικά ταξιδεύει εκεί μέσω του αστρικού σώματος. Το αποκαλούμενο αστρικό σώμα αποτελείται κατά βάση από αιθερική ουσία που κυμαίνεται σε υψηλότατους ρυθμούς δόνησης. Δεν αποτελείται απο αγνή ύλη, μα ούτε και από αγνή ενέργεια. Είναι ένας συνδυασμός αστρικής ουσίας που μοιάζει με την υψηλότερη μορφή ύλης, μα δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με την ύλη όπως εμείς την γνωρίζουμε.

Το αστρικό σώμα μπορεί να γίνει ορατό μόνο σε περιπτώσεις αστρικής όρασης, μα σε αραιές περιπτώσεις παίρνει μια ελαφριά υφή ύλης, κάτι που αναγνωρίζεται από τους άλλους ως το γνωστό «φάντασμα», και όλα αυτά φυσικά ενώ το σώμα βρίσκεται σε ζωή.

Το αστρικό σώμα είναι το αντίστοιχο του φυσικού σώματος, Ο εξειδικευμένος ερευνητής είναι σε θέση να αφήσει το φυσικό του σώμα που παραμένει σε κατάσταση ύπνωσης και να επισκεφθεί τον αστρικό κόσμο. Τα δύο σώματα όμως είναι πάντοτε συνδεδεμένα από μία λεπτή κλωστή αιθέριας ουσίας που επιμηκύνεται ή συρρικνώνεται ανάλογα με την κίνηση του αστρικού σώματος. Αν αυτή η κλωστή σπάσει, τότε το φυσικό σώμα πεθαίνει και το άτομο δεν θα είναι σε θέση ποτέ ξανά να επιστρέψει σε αυτό. Τέτοια «ατυχήματα» είναι βέβαια εξαιρετικά σπάνια. Αρκετά άτομα «ταξιδεύουν» με το αστρικό σώμα κατά την διάρκεια του ύπνου τους,χωρίς να έχουν επίγνωση του ίδιου του ταξιδιού.

Στο πρώτο μέρος αυτού του άρθρου, αναλύσαμε τους αστρικούς κόσμους και ποιά μέσα χρησιμοποιούνται για να επέλθει το επιθυμητό ταξίδι προς τα εκεί. Στην συνέχεια θα αναφερθούμε στα φαινόμενα που απαρτίζουν τα αστρικά πεδία, καθώς και σε κάποιες αρχικές εξασκήσεις ούτως ώστε να βρεθούμε ένα βήμα πιο κοντά στις αστρικές μας περιπλανήσεις…

Ως τότε, τα όνειρα είναι το μέσο προς τους κόσμους που βρίσκονται πέρα…..

πηγη
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις