google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ημερήσιες Προβλέψεις - Καρκίνος Σήμερα 21/01/2015 - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Ημερήσιες Προβλέψεις - Καρκίνος Σήμερα 21/01/2015

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Αγαπητέ Καρκίνε, αν εκμεταλλευτείς τις σημερινές συνθήκες που είναι καλές για το ζώδιο σου, μπορείς να δώσεις οριστικές λύσεις σε διάφορα προβλήματα, που έχεις εδώ και αρκετό καιρό. Οπότε μην...χαλαρώνεις και μην βγαίνεις από τους στόχους σου, γιατί οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα θα είναι εξαιρετικές. Δείξε συγκέντρωση και προσοχή.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι Καρκίνος, να ξέρεις ότι η Αφροδίτη που εξακολουθεί να κινείται στον Υδροχόο, σε κάνει ακαταμάχητο και αυτό το βλέπεις στα μάτια του συντρόφου σου. Αν είσαι ακόμη μόνος σου, θα το δεις στο βλέμμα όσων θα σε πλησιάσουν. Μην μένεις άπραγος και κάνε κι εσύ την κίνησή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου θα χρειαστεί αρκετή προσοχή, αφού αναπάντεχες καταστάσεις θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα και θα σε κάνουν να λειτουργήσεις με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Τα οικονομικά σου είναι ακόμα προβληματικά και θα χρειαστεί να δεις με σοβαρότητα κάποιες προτάσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κατά τα άλλα, απόφυγε τα ανοίγματα και τις κινήσεις που ενέχουν ρίσκο.
 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις