google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Τα SOS της εβδομάδος, από 23 έως και 29 Ιανουαρίου - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Τα SOS της εβδομάδος, από 23 έως και 29 Ιανουαρίου

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Πώς θα μας επηρεάσουν οι όψεις των πλανητών την εβδομάδα που έρχεται;

Τα ουράνια δρώμενα του επταημέρου και η εν δυνάμει επιρροή τους

Γνωρίζεις πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να σε ευνοούν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.
Πρόκειται αντίστοιχα για τις διαθέσιμες δημιουργικές εφαρμογές και τις SOS τάσεις, που αμφότερες καταγράφονται κατ' ανάγκη στο σύνολο τους ως «δέσμες πιθανοτήτων», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εκδηλωθούν... σώνει και καλά όλες στην καθημερινότητα σου. Πρακτικά η βαρύτητα τους διαμορφώνεται στο μέτρο και με τον τρόπο που επιτρέπει ο γενέθλιος χάρτης σου. Κάποιες από αυτές δηλαδή μπορεί να γίνουν έντονα αισθητές και κάποιες άλλες καθόλου, ανάλογα με την προσωπική ευαισθησία σου.

Η πρόταση της στήλης είναι να προσαρμόζεσαι κατά το δυνατόν στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».
Να ξέρεις ότι η ενέργεια δεν χάνεται και αν τυχόν γίνεις «στόχος» μιας δύσκολης επιρροής, τα ευχολόγια δεν θα σε βοηθήσουν. Εκείνο που πρέπει να κάνεις, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου είναι το να προχωρήσεις έγκαιρα στις εκάστοτε ενεργειακά ισοδύναμες εφαρμογές, ώστε να αποτρέψεις μια ανεπιθύμητη SOS εκδήλωση. Ο δημιουργός κυβερνάει τα άστρα, αυτό είναι το μήνυμα και... καλή σου επιτυχία!

Όσον αφορά στον χρόνο επιρροής των εκάστοτε όψεων, ο γενικός κανόνας είναι πως μπορεί να σε επηρεάσουν για κάποιες ημέρες κι όχι μόνον την ημέρα που «κλείνουν» με ακρίβεια. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις όπου η επιρροή μιας όψης μπορεί να «απλωθεί» χρονικά ακόμη και πέραν της μιας εβδομάδος (αυτό συμβαίνει πάντα όταν μια όψη γίνεται μεταξύ δύο αργών πλανητών.)

______________________________________________________________

Από 23/1 έως 29/1

Ποικίλες και ενδιαφέρουσες είναι οι επιρροές του επταημέρου, με τον Ερμή να βρίσκεται σε ανάδρομη τροχιά, βάζοντας το δικό του σφραγίδα στην καθημερινότητα σου.

Μέχρι τις 12/2 που θα επανέλθει σε ορθή φορά, αποκτούν προτεραιότητα υποθέσεις οι οποίες είχαν μείνει ανολοκλήρωτες στο παρελθόν, ενώ από την άλλη πλευρά κάποιες εντελώς νέες πρωτοβουλίες θα χρειαστούν αναθεώρηση.

Εφαρμογές: Συνέχιση μιας ανολοκλήρωτης υπόθεσης. Αξιοποίηση αποθηκευμένου υλικού. Συμπλήρωση των κενών. Ανεύρεση ενός εναλλακτικού δρόμου.
SOS: Εμπόδια στις μετακινήσεις και την επικοινωνία. Πρωτοβουλίες που σκοντάφτουν σε απροσδόκητες καταστάσεις. Συμφωνίες ή συμβόλαια που θα επανεξεταστούν.

Επί προσωπικού, ο ανάδρομος Ερμής θα επηρεάσει πρωτίστως: Υδροχόους, Λέοντες, Διδύμους, Αιγόκερους και Καρκίνους.

Αξίζει να σταθείς και στην επερχόμενη σύνοδο του Άρη με τον Χείρωνα, μια όψη που θα κλείσει με ακρίβεια την 1η Φεβρουαρίου αλλά θα αρχίσει να σε επηρεάζει αρκετές ημέρες νωρίτερα.

Εφαρμογές: Συνδυασμός τρυφερότητας και σεξουαλικότητας. Ανασκαφή, διερεύνηση του παρελθόντος. Ανίχνευση ψυχικών τραυμάτων. Μια δραστική παραδοσιακή θεραπεία. Οικοδομικές εργασίες. Διεκδίκηση των δικαιωμάτων μιας μειονότητας. Πατριωτικό συναίσθημα.
SOS: Οικογενειακή αναστάτωση. Βεντέτα, απαγωγή. Καβγάς για τα περιουσιακά. Φωτιά ή ατύχημα στο σπίτι. Κίνδυνος σε κλειστό χώρο. Εισβολή, εκκένωση. Ένας κίνδυνος από το παρελθόν. Ακραίος εθνικισμός, ρατσισμός.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Καρκίνους, Ιχθύες, Παρθένους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Λέοντες ή Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου του ζωδίου τους.

Ας δούμε όμως όλες τις όψεις του επταημέρου με χρονολογική σειρά.

Την Παρασκευή 22/1, ο Ήλιος σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Κρόνο (Υδροχόος-Τοξότης, 3η μοίρα), δρομολογώντας κάποιες αναγκαίες διορθωτικές κινήσεις.

Εφαρμογές: Ένας χρήσιμος περιορισμός. Προνοητικότητα, εκπλήρωση των τυπικών προσόντων. Επιτυχημένες εξετάσεις. Ανάληψη μιας σημαντικής ευθύνης.
SOS: Αίσθηση αποτυχίας. Χαμηλή αυτοεκτίμηση ή υπερβολική αυστηρότητα. Ανάληψη μιας δυσβάστακτης ευθύνης. Ποινή, τιμωρία, στέρηση.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Υδροχόους, Τοξότες, Αιγόκερους και σε ένα στενότερο πλαίσιο τους Σκορπιούς ή τους Ταύρους που έχουν γεννηθεί κοντά στις 31/0 και 30/4 αντίστοιχα.



Το Σάββατο, ο αστρικός Ερμής σχηματίζει ένα τετράγωνο με την τροπική Έριδα (Αιγόκερως-Κριός, 22η μοίρα), αναδεικνύοντας την αξία της λεπτομέρειας.

Εφαρμογές: Ταξινόμηση, οργάνωση. Ενασχόληση με περίπλοκες λεπτομέρειες. Ενδιαφέρον για τον μικρόκοσμο, μικρογραφία. Ιατρικές εξετάσεις. Αίτηση για δουλειά. Προμήθεια εξαρτημάτων.
SOS: Τεχνικά προβλήματα στο διαδίκτυο ή σε ψηφιακές συσκευές. Έλλειψη μικρών εξαρτημάτων. Κόλλημα σε λεπτομέρειες, γραφειοκρατία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Υδροχόους, Λέοντες και σε ένα στενότερο πλαίσιο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς ή Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 12/3, 12/7, 14/10 και 12/1 αντίστοιχα

Την ίδια ημέρα κλείνει με ακρίβεια το εξάγωνο ανάμεσα στην Δήμητρα και τον Ποσειδώνα (Αιγόκερως-Ιχθύες, 6η μοίρα), μια όψη που μεταξύ άλλων ενισχύει τον ιδεαλισμό και τα οράματα.

Εφαρμογές: Μια καλλιτεχνική ένωση, ανάδειξη καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων. Συνεργασία με ένα κοινό όραμα. Ανθρωπισμός.
SOS: Μια παραπλανητική συνεργασία. Μια άκυρη νομική πράξη. Ψεύτικες φήμες.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Ζυγούς, Αιγόκερους. Καρκίνους, Ιχθύες, Παρθένους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Διδύμους, Τοξότες, Λέοντες ή Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 3/6, 4/12, 3/8 και 1 /2 αντίστοιχα.



Την Κυριακή, ο ανάδρομος Ερμής συναντά τον αστρικό Άρη στην 16η μοίρα του Υδροχόου, συμβάλλοντας σε κάθε είδους δυναμικές αποφορτίσεις.

Εφαρμογές: Αμεσότητα, εκφραστικότητα. Μια δυναμική πρωτοβουλία, μια γόνιμη εκτόνωση. Τεχνικές εργασίες. Επικοινωνιακό κρεσέντο, ενθουσιασμός.
SOS: Θυμός, οργή, έλλειψη ψυχραιμίας. Ένας μεγάλος καβγάς. Σπάσιμο, κόψιμο, πρήξιμο.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Κριούς, Λέοντες, Υδροχόους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Παρθένους ή Ιχθύες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 2/9 και 28/2 αντίστοιχα.



Την Τρίτη, ο αστρικός Ήλιος τετραγωνίζεται με τον τροπικό Ουρανό (Αιγόκερως-Κριός, 13η μοίρα), προωθώντας αλλαγές, εκπλήξεις και ανατροπές.

Εφαρμογές: Μια επωφελής ανατροπή. Ανάδειξη της διαφορετικότητας. Απελευθέρωση, χειραφέτηση. Έρευνα, πειραματισμός.
SOS: Μια επιζήμια αλλαγή, μια δυσάρεστη έκπληξη. Ακραία ρήξη, πρόκληση για την πρόκληση. Ιδιοτροπία, παραξενιά.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Υδροχόους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Καρκίνους, Ζυγούς ή Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 3/7, 2/10 και 3/1 αντίστοιχα.



Την Τετάρτη, ο αστρικός Ήλιος συναντά τον τροπικό Πλούτωνα στην 14η μοίρα του Αιγόκερω, επισημαίνοντας το τέλος ενός κύκλου.

Εφαρμογές: Εγκατάλειψη μιας αδιέξοδης προοπτικής. Οφέλη από απώλειες άλλων. Κληρονομιά. Κρυφή υποστήριξη. Αποκάλυψη παρανομιών. Έρευνα σε βάθος. Μια νέα αρχή, αναγέννηση. Νυκτερινή ζωή.
SOS: Ένα επώδυνο τέλος. Εμπλοκή με σκοτεινά κυκλώματα. Εκβιασμός, τοκογλυφία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Υδροχόους, Σκορπιούς και σε ένα στενότερο πλαίσιο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς ή Αιγόκερους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 3 /4, 4/7, 7/10 και 4/1 αντίστοιχα.

Την ίδια ημέρα ο αστρικός Άρης «κλειδώνει» την αντίθεση του με τον τροπικό Δία (Υδροχόος-Λέων, 19η μοίρα), κάνοντας την καθημερινότητα σου λίγο πιο... εύφλεκτη!

Εφαρμογές: Μια μεγάλη επίδοση. Ένα επιτυχημένο ρίσκο. Αθλητισμός, σπορ. Πυροτεχνήματα.
SOS: Φωτιά, πυρκαγιά. Μια μεγάλη γκάφα.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Τοξότες, Ιχθύες, Παρθένους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Λέοντες ή Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 10/8 και 8/2 αντίστοιχα.

Παράλληλα, ο Ερμής σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Ουρανό (Υδροχόος-Κριός, 13η μοίρα), δρομολογώντας απρόοπτα ή σπάνια περιστατικά.

Εφαρμογές: Πρωτοτυπία, αγάπη στο καινούριο. Πειραματική σκέψη, πολύ ιδιαίτερα ενδιαφέροντα. Μια ευχάριστη έκπληξη. Αγορά ηλεκτρικών ή ηλεκτρονικών συσκευών. Επιτυχία σε ένα θεωρητικά δύσκολο εγχείρημα.
SOS: Αλλόκοτη συμπεριφορά, νευρική κρίση. Αποτυχία σε ένα θεωρητικά εύκολο εγχείρημα. Βραχυκύκλωμα. Μια δυσάρεστη έκπληξη.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Κριούς, Διδύμους, Υδροχόους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Αιγόκερους ή Ιχθύες, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 9/1 και 9/3 αντίστοιχα.



Την Πέμπτη, ο τροπικός Ερμής συναντά τον αστρικό Ποσειδώνα στην 12η μοίρα του Υδροχόου, αναδεικνύοντας τις πιο... υπερβατικές πλευρές της καθημερινότητας σου. Παράλληλα βέβαια σε θέλει πιο προσεκτικό απέναντι σε ενδεχόμενες κλοπές ή απάτες.

Εφαρμογές: Καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έμπνευση, εύστοχη διαίσθηση. Μια κατά λάθος επιτυχία. Τυχαία ανεύρεση ενός χαμένου εγγράφου ή αντικειμένου. Εμψύχωση, εξιδανίκευση. Απόκρυψη μιας δυσάρεστης λεπτομέρειας. Καμουφλάζ. Προσφορά σε πάσχοντες, ανθρωπιστικές αρχές. Προφητικά όνειρα. Ένα θαύμα.
SOS: Απάτη, κλοπή, δόλιο ψέμα. Υπερβολική αφέλεια, αφηρημάδα. Εξαφάνιση ενός εγγράφου ή αντικειμένου. Ανεξήγητα τεχνικά προβλήματα. Λεκές, χημική ρύπανση. Θρησκοληψία.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Διδύμους, Υδροχόους, Ιχθύες και σε ένα στενότερο πλαίσιο Λέοντες ή Παρθένους, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 3/8 και 28/9 αντίστοιχα.

Την ίδια ημέρα, ο τροπικός Ήλιος τετραγωνίζεται με τον αστρικό Κρόνο (Υδροχόος-Σκορπιός, 9η μοίρα), υπενθυμίζοντας σου ότι σε αυτή τη ζωή υπάρχουν και... όρια!

Εφαρμογές: Ανάληψη μιας ευθύνης. Ένας χρήσιμος περιορισμός. Επιτυχημένες εξετάσεις. Δικαίωση της νομιμότητας και της προνοητικότητας.
SOS: Αίσθηση αποτυχίας, ατυχία. Μια δυσβάστακτη ευθύνη. Κρίση σε μια φιλική σχέση. Οικονομική εμπλοκή. Προβληματικές αγορές ή επενδύσεις.

Επί προσωπικού, η όψη επηρεάζει πρωτίστως: Υδροχόους, Αιγόκερους, Τοξότες, Διδύμους και σε ένα στενότερο πλαίσιο Ταύρους, Λέοντες ή Σκορπιούς, που έχουν γεννηθεί κοντά στις 30/4, 31/7 και 31/10 αντίστοιχα.

Τέλος την Παρασκευή, 30/1 η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο (Ιχθύες-Τοξότης, 3η μοίρα), ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την υπευθυνότητα σου αλλά και τα... δυσβάστακτα φορτία!

Εφαρμογές: Εκπλήρωση μιας υποχρέωσης. Υιοθέτηση μιας κλασικής γραμμής. Επιβεβλημένες δημόσιες σχέσεις. Αρχή μιας δίαιτας. Μια σχέση με διαφορά ηλικίας.
SOS: Στενοχώρια θλίψη. Ένας χωρισμός. Σχέση με ήδη δεσμευμένο άτομο. Οικονομική δυστοκία, ατυχία. Έλλειψη αγαθών.

 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις