google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Οικονομικές προβλέψεις, από 19 έως 22 Φεβρουαρίου - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Οικονομικές προβλέψεις, από 19 έως 22 Φεβρουαρίου

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Δώσε χώρο στις μικρές καθημερινές χαρές και εκπλήρωσε στο ακέραιο τις συναισθηματικές προτεραιότητές σου

Δύο είναι οι τάσεις που συγκρούονται μέσα σου και γύρω σου κι είναι στο χέρι σου να δώσεις χώρο στην κάθε μια από αυτές στον κατάλληλο χρόνο, ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.


Από τη μια πλευρά, το θυμικό σου αποζητά μια συναισθηματική εκτόνωση, που θα σε κάνει να νοιώσεις καλύτερα κάτι βέβαια που μπορεί να συνοδευτεί από ένα καταναλωτικό ξέσπασμα. Εδώ το κέρδος σου δεν είναι υλικό αλλά ψυχικό κι εκείνο που μετράει περισσότερο είναι η απόπειρα σου να κατακτήσεις προτιμήσεις και... καρδιές! Έτσι κι αλλιώς, ανεξαρτήτως «αποτελέσματος», η διασκέδαση και ο έρωτας έχουν ανεκτίμητη αξία, πρώτα απ' όλα για σένα τον ίδιο.

Από την άλλη, οι καθαυτό οικονομικές δραστηριότητες αναμένεται να πέσουν σε... σκόπελο, ιδιαίτερα αν πρόκειται για επενδυτικές δραστηριότητες. Η έντονη παρουσία του Κρόνου στους ουρανούς δεν ευνοεί τις σημαντικές αγορές και οποιαδήποτε κίνηση αναπτυξιακού χαρακτήρα.

Αν μάλιστα ανήκεις στους πολύ άτυχους, ενδέχεται να υποστείς μια σημαντική οικονομική απώλεια ή να υποκύψεις στην ανάγκη ξοδεύοντας από το υστέρημα σου. Εδώ όμως μπορείς να αδράξεις την ευκαιρία είτε για να επιβάλλεις χρήσιμους περιορισμούς στα οικονομικά σου, είτε για να παγώσεις διαδικασίες, περιμένοντας να ωριμάσουν οι συνθήκες.

Η συμβουλή μου λοιπόν είναι να δώσεις χώρο στις μικρές καθημερινές χαρές και να εκπληρώσεις στο ακέραιο τις συναισθηματικές προτεραιότητές σου, χωρίς ωστόσο να τρέφεις μεγάλες προσδοκίες. Παράλληλα είναι καλό να αποφύγεις κάποιο σημαντικό άνοιγμα.

 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις