google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Οικονομικές προβλέψεις, από 23 έως 25 Φεβρουαρίου - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Οικονομικές προβλέψεις, από 23 έως 25 Φεβρουαρίου

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Καλό είναι να αποφύγεις να δανείσεις χρήματα, αν δεν πάρεις εγγυήσεις...
Ασκήσεις ρεαλισμού

Με την συνδρομή του Κρόνου, το σύμπαν σε καλεί να βάλεις τα όρια σου και να ζυγίσεις προσεκτικά τα οικονομικά σου δεδομένα. Καταλαβαίνεις βέβαια ότι οι συνθήκες δεν ευνοούν ανοίγματα και επενδυτικές πρωτοβουλίες, ούτε κάποια σημαντική αγορά. Αντίθετα όμως, μπορείς να ξαλαφρώσεις κυριολεκτικά και μεταφορικά, είτε καλύπτοντας μια αναπόφευκτη υποχρέωση, είτε πωλώντας κάτι, που μπορεί να σου είναι και βάρος.

Αν δεις ότι χρειάζονται περικοπές μην διστάσεις να τις υλοποιήσεις, ενώ καλό είναι να αποφύγεις να δανείσεις χρήματα, αν δεν πάρεις εγγυήσεις.

Προς την Τετάρτη έχε τα μάτια σου ανοιχτά, ώστε να αποφύγεις απώλειες από... αετονύχηδες! Επιπλέον μην πιστεύεις σε υποτιθέμενες προοπτικές, αφού μάλλον για παγίδες πρόκειται.
Μπορείς ωστόσο να αναλάβεις ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες ή γενικά να προσφέρεις βοήθεια σε πρόσωπα που την έχουν ανάγκη κι αν είσαι τυχερός θα λάβεις κι εσύ μια σημαντική δωρεά.
Ακόμη, η ημέρα ενδείκνυται για να... εξαφανίσεις οτιδήποτε θα μπορούσε να σου δημιουργήσει πρόβλημα σε έναν ενδεχόμενο έλεγχο.

Όσον αφορά στις αγορές κυριαρχεί το... λαθρεμπόριο!

 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις