google.com, pub-2246681236863828, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Οικονομικές προβλέψεις, από 5 έως 8 Φεβρουαρίου - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Video of the Day

Our Team

Know us

Οικονομικές προβλέψεις, από 5 έως 8 Φεβρουαρίου

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Ελπίδα και ανάπτυξη

Μέχρι και την Παρασκευή ο Δίας είναι στο... πλευρό σου, αυξάνοντας κατακόρυφα την αισιοδοξία σου και την διάθεση σου να ξοδέψεις, είτε για να καλύψεις δικές σου ανάγκες, είτε για να εντυπωσιάσεις τους άλλους.
Εννοείται φυσικά ότι θα πρέπει να αντισταθείς στον πειρασμό μιας σπατάλης κι ακόμη περισσότερο στην τάση σου να δανείζεσαι υπέρογκα ή αχρείαστα, χωρίς μάλιστα να έχεις εξασφαλισμένους τους τρόπους αποπληρωμής του χρέους σου.

Γενικά πάντως, το κλίμα είναι θετικό και μπορείς να ελπίζεις σε μια μεγάλη οικονομική επιτυχία ή τουλάχιστον σε μια έξωθεν βοήθεια, η οποία θα σου δώσει σημαντικές ανάσες. Καλό είναι βέβαια να μην αρκεστείς σε υποσχέσεις, που λίγες ημέρες αργότερα μπορεί να αναιρεθούν, αλλά να πιάσεις τον ταύρο από τα κέρατα. Εδώ και τώρα!
Ενδείκνυνται επίσης οι κάθε είδους πρωτοβουλίες, που ορίζουν την αρχή μιας οικονομικής δραστηριότητας.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες ουράνιες επιρροές, σίγουρα ξεχωρίζει το τετράγωνο του τροπικού Άρη με τον αστρικό Πλούτωνα, μια όψη που συχνά παραπέμπει σε αποχετευτικές εργασίες αλλά και οτιδήποτε έχει να κάνει με την δραστική καταπολέμηση κρυφών ή υπόγειων εχθρών. Και είναι βέβαιο ότι «καθαρίζοντας» το τοπίο, θα μπορέσεις να πορευτείς με μεγαλύτερη ασφάλεια. Προς το παρόν πάντως, θα πρέπει να έχεις τον νου σου για ενδεχόμενες υπονομευτικές κινήσεις σε βάρος σου.

 

-

Powered By BloggerTips.gr

Η λίστα ιστολογίων μου

Δημοφιλή Αναρτήσεις